3339
www.athens2004.com
-
IGEEEEEEEEEEEEN, SZÉP VOLT LÁNYOK

-
Pontius #2493 Ugyérzem ezek után rászálnak Janics Natasára is....
-
kavarás, ha bárhol külföldön történne ilyen, te is sikoltoznál, hogy csalás. -
Mikor ellenőrizték őket?
Ilyet én nem olvasok sehol, a TV-ben se mondták be.
Linket kérek! -
számomra ez hiteles és megdönti azt a feltevést amire írtam -
Pontius #2489 JEEEE megvan a második....
Szép volt!!

-
Tehát, ha valaki nem tudja meg, hogy megkárosították, akkor az nem is megkárosítás?
Kivétel talán valaminek a fizikai eltulajdonítása.
BKVnak, attól még kisebb lesz a bevétele, és ez a lényeg.
Ja. A Spedia-nak is, ha csaló programot használsz hozzá, mégis szinte mindenki használ hozzá csaló programot. -
Balu san #2487 Gratula neki! 

-
az nem hiteles.
magyarok vették le.
a WADA szemében mi csalhattunk is.
nem fogják figyelembe venni, vizsgálódhat rajtuk 5000 magyar orvos, akkor sem. -
adott mintát
csak ezeknek nem ad
Mégpedig az őt ellenőrző Magyar Atlétikai Szövetség illetékeseinek adott vizeletmintát.
Sőt, nem csak Annus Adriánt ellenőrizte ilyen módon a Magyar Atlétikai Szövetség, hanem az aranyérmétől megfosztott Fazekas Róbertet is, aki szintén alávetette magát a vizsgálatnak. A két sportolótól vett mintákat jelenleg Bécsben őrzik.
-
Pontius #2484 

-
fantasztikus ez a csaj -
simán
remélem hagyják pihenni
gratula nekijeeeeeeee -
IGEEEEN, MEGVAN A KÖVETKEZŐ ARANY 

JANICS NATASA KÖSZÖNJÜK

-
1
Még négy lesz ma, meg egy holnap. Az ugye 12 arany a végén. :)
HEHE! -
"A NOB szerint az athéni játékok az előzetes félelmek ellenére "rendkívül sikeresek", hiszen egy ilyen kis ország egyedül is képes ekkora léptékű eseménysorozatot megrendezni. A vasárnap záruló seregszemlét utoljára bonyolították le ilyen formában, ilyen méretekben - a következő két olimpia alatt a NOB 117 kisebb-nagyobb változtatást (többek között csupán 28 sportág versenyét) engedélyez, hogy egyszerűbbé tegye a pályázó városoknak a szervezést. Görögország az 1952-es olimpiát rendező Finnország után a második legkisebb ország, amely belevágott abba, hogy otthont adjon a világ legnagyobb sportrendezvényének. Athén 1997-ben 3.5 milliárd eurós tervezett költségvetéssel kezdett neki a munkáknak, de görög kormányforrások szerint végül közel 10 milliárdos költséggel fejezte be." (NSO) -
"Ablakokat tört be és gyújtogatott Athénban az a mintegy 2000 fős tömeg, amely Colin Powell amerikai külügyminiszter látogatása ellen tüntetett – közli az AP. A rendőrség könnygázt használva oszlatta fel a tüntetést, melynek során újságírókat is megvertek.
A tömeg Athén belvárosa felé tartott, a Parlament előtt csaptak össze a rohamrendőrökkel. A különleges alakulatok azt próbálták megakadályozni, hogy a tüntetők behatoljanak az amerikai nagykövetségre. Az összecsapás helyszínétől nem messze fekszik az a szálló, amelyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai használnak.
A tüntetők az Amerikai által vezetett iraki megszállás ellen tiltakoztak. Több csoportjuk az athéni egyetemhez vonult, melynek falára George Busht kritizáló feliratokat írtak. A tüntetés egyik szervezője gyilkosnak nevezte Powellt, aki Bush hazugságaival házal. A tüntetők, akik a nemzetközi televíziók jelenléte miatt angolul is skandálták követeléseiket, kérték a járókelőket, hogy tartsanak velük.
Kisebb, 200 fős tüntetésre került sor Theszalonikiben is, az amerikai konzulátusnál.
Powell azért érkezett a görög fővárosba, hogy tárgyaljon Costas Caramanlis miniszterelnökkel, illetve hogy részt vegyen az olimpia záróünnepségén." (MNO)
Amikor persze 1945 után arról volt szó, hogy tönkrebassza-e Görögországot a kommunista vs nem kommunista polgárháború, akkor persze mindenki az amerikaiakért sírt. Biztos örültek volna annak is, ha a Szovjetunió "szabadítja" őket fel ... Gyorsan felejt a jónép!
Még szerencse, hogy nem Európában választják az amerikai elnököt! -
"Olvasd el a 2461-et... Abban leírtam egy jó kis lehetséges indokot..."
igazad van, lehet ez is, de:
mivel tudja hogy ezek a szerek illegalisak a sportban (nem a btk-ra gondolok) ES ilyen ugy zajlik korulotte, az meg is erdemli ha ez az oka.
Válasz 'lee86' üzenetére (#2473)
100%-ra igazad van.
Ez a bemaras tipikus esete, es ha pisilne, rabizonyitanak azt, amit el akar kerulni hogy kimondjanak: doppingolt.
Igy megmarad ez a kis "kod" korulotte, es ki tudja mi az igazsag.
Az a masik, aki azzal a szar szoveggel szurta ki a szemunket hogy: gestapos modszerek, vallasi okok stb, annak meg annyi: igy jartal.
Nem hiszem ha tiszta valaki, trukkoznek (meghamisitjak a leleteket) vagy akarmi mas ilyen.
En egy olimpiai arany-ert, foleg ha egesz eletemben erre keszulok -es csak keveseknek adatik meg hogy tobbszor is kijussanak az olimpiara- "mindent" megadnek, nem hogy 75ml pisit, 1x.
Adnek 750ml (5l viz utan igen is lehet), az nem zavarna ha a tv elo adasban kozvetiteni mikor tarkora tett kezzel, bedolve, mesztelenul pisilek nekik, rohogve a kameraba!
Felolem meg akar a MOB/WADA elnoke is foghatja a pocsomet.
Egy elet munkajarol van szo!!!
De O nem pisilt.............
-
OPM #2476 hja, már én is átláttam sajnos itt a dolgoat, nem érdemes szépíteni... :(
tényleg jobban néz ki számára ha önként lemond az aranyról, mintha a pozitív dopping vizsgálat után vennék el tőle, de nem tudom magában hogyan tud ezzel elszámolni meg egyáltalán az aranynak hogy lehet így örülni... -
Jézusom de sík hülye vagy.....
Tehát, ha valaki nem tudja meg, hogy megkárosították, akkor az nem is megkárosítás?
BKVnak, attól még kisebb lesz a bevétele, és ez a lényeg. -
Olvasd el a 2461-et... Abban leírtam egy jó kis lehetséges indokot... -
Annus Adrián ügyéhez szeretnék hozzászolni... nos nekem elég gyanus ez az egész helyzet... gondoljatok bele: ez a faszi éveken át keményen edz, h megnyerhesse az olimpiai aranyérmét, és miután megszerezte, a WADA (szemét modon) felkeresi őt a lakásán...
tegyük föl, h Annus Adrián nem doppingolt: mivelhogy örök álma végre a vitrinben van, és azt is tudjuk, h tiszta, az lenne a legracionálisabb tőle, ha megjelenne, kipisélné magát, és hazamenne. mert sztem ha tudnám magamrol, h nem szedtem semmit, akkor nemhogy 4X (elismerem, h sok) de akár 10 alkalommal is adnék mintát, h nesze bazmeg tiszta vagyok, és ragaszkodok ahhoz az érmemhez, amiért olyannyit küzdöttem...
de nem igy történt, és még mindig nem vágom, h mér nem akarja ennyire ezt az aranayat. (ha az a válasz, h Fazekas iránti szolidaritásbol, az hüje duma lenne, merthogy ő is végig megmondta, h ilyenkor mindenki magának versenyez, magára koncentrál stb...)
? -
az különben is csodabab -
pilboy #2471 "csodarizs"
LOL
-
DE!
Ha mindennap bejársz, vegyél bérletet!
Ha azzal keresed a pénzt, vedd meg a Windowst, és Office-ot!
Ha anélkül is jól keresel, ne csalj a bevallással!
Ha olimpiára mész, szüneteltesd a vegyszerek szedését! -
Attól, méghogy nem vonnak felelősségre, még lazán megkerásítasz valakit.
Aki nem értesül a hiányról, annál értelmezhetetlen fogalom a megkárosítás. Lásd meg nem vett BKV-jegy, warez Microsoft, leszart APEH, doppingeredményre fikizetett MOB jutalom. Nem tud róla, tehát nincs megkárosítva. -
Hat ez tok LOL.
Milyen mozgassal nyert ez a kinai ?
Es vazz meg csak nem is szuszog.
Biztos beszedte csodarizst :P -
Lol te ennyire buta vagy????
Attól, méghogy nem vonnak felelősségre, még lazán megkerásítasz valakit. -
A poén az, hogy immár 4 nap telt el mióta átadták Annus aranyát azóta ihatott kávét vehetett be speedet és szívhatott füves cigit a nagy stresszre:)
De ettől még a szabály szerint ellenőrizhetik.
Szar a szabály.
Hülye a törvény.
Mint a legtöbbször.
Az igazság, és a törvényesség szinte sose esik egybe.
Ez már az ókor óta így van. -
Ott a pont! Ha most adna vizeletet azzal csak magát szívatná meg még jobban, mert akkor tuti hogy találnának benne valamit. -
Argentinok 89:81-re.
Amugy nezzetek a 10k meteres sikfutast.
Hat ez tok LOL ahogy a kinai fut. -
Kik verték ki? -
Kozben az USA kiesett a kosarlabdaban. -
A poén az, hogy immár 4 nap telt el mióta átadták Annus aranyát azóta ihatott kávét vehetett be speedet és szívhatott füves cigit a nagy stresszre:) Szal qrvára mindegy, hogy most ad -e vizeletet mert az szerintem már tele lesz koffeinnel és az is tiltott doppingszer... -
Ugytunik a Szerbek ellen jatszuk a dontot a 4. negyed elejen 6:3-ra mennek. -
Cat #2459
-
Azt fikázom, akiről napok óta a világsajtó is fikáz.
Megjegyzem, jogosan. -
ez jó jel lehet. -
Nyiri #2456 Utalod hogy magyar vagy? Miert mindig minket fikaznod?
Inkabb foglald vissza Erdely-t -
Majd holnap elveszik tőle.
...
Olyan idegesőítő ez az egész.
Pedig az életben mindenhol vannak közismert aranyszabályok:
- Ha buszon ellenőrt látsz, ne legyél ideges, de hamar szállj le.
- Bent a céges gépeken csak legális szoftverek legyenek.
- Ha vaj van a füled mögött, sose adj be áfa-visszaigénylést!
- Az olimpia előtt két héttel már állj le a doppingolással!
Borzalmas, hogy mégis vannak olyanok, akik ezeket megszegik.