Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Rossi 11-esbõl 2-0

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Giovinco bomba,1-0<#gonosz1>

9csöves9
elkezdõdött az olimpia,itt a live 02-n nézhetõ a Hondoruas-Olaszország meccs

http://www.eurovisionsports.tv/olympics/

gercse
nem tudom, de bízom abban, hogy majd jól pofára esik...

gabber_saviola
annyira arcoskodik ez a szerencsétlen portugál fickó, hogy már kezd szánalmas kategóriába átmenni....komolyan ez mit hitt, hogy Olaszban mindenki kinyalja majd a valagát?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
<#eljen>

gabber_saviola
Gudolin: Vannak jobbak Mourinhónál is!

Castelfranco, augusztus 7., 10.10 Nem hiszi, hogy forradalmasítaná az olasz focit a portugál.

José Mourinho érkezésével alaposan felpezsdült az élet a Serie A-ban. Az Inter edzõje habitusához hûen a legjobb Olaszországban dolgozó edzõnek tartja magát, és ennek minden körülmények között hangot is ad. A minap például a Juventus szakvezetõjét, Caludio Ranierit jellemezte "öreg és sikertelen emberként", és bár még el sem kezdõdött a szezon, máris sikerült rossz viszonyba keverednie a helyi sajtóval.
- Hogy számítok-e bármilyen taktikai vagy technikai forradalomra a Serie A-ban Mourinho érkezése után? - tette fel magának a kérdést Francesco Guidolin, a Palermo korábbi edzõje. - Abszolúte nem. Olaszországban ugyanis vannak edzõk, akik jobban felkészültek taktikailag és technikailag is Mourinhónál. Persze õ is jó edzõ, de csak jó játékosokkal ér el nagy eredményeket.
(pm)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
Ez mekkora oltás volt😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

😄SAdasdasdasdsadasdasdasdsaadsadasdasdasd

LasCar16
ja akkor<#vigyor1>

#acm

fsgh
😄DDDDddddd

ez sírvaröhögõs volt😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
mikor a chelsea ellen?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
de rég röhögtem ilyen jót 😄DD

#acm

limperatore
még pár évig biztos elkell viselned 😄😄 fõleg hogy idén már 3x lesz rajta 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
rárakok én bárkit, csak most baromi lusta vagyok. 😊

LasCar16
nincs szíved rátenni mégeccer az Intert, mi? 😛

#acm

gabber_saviola
õszinte legyek? 😛

limperatore
gabber a banner hogy áll? <#ravasz1>

gabber_saviola
ha jobban megnézed Amát, akkor könnyen rájöhetsz magadtól is, hogy egy hamisítatlan brazil játékos. Ezért nem is tudna úgy "ketyegni" a szíve egy Olasz válogatott mezben.

limperatore
hát az az igazi de ma már ez nem divat 😄

mondjuk nekem 8 mit választ

Zsolti9014
azért mert brazil. ez az igazi hazája.
játéklehetõségre meg ott van a klubja, a válogatottat nem több játéklehetõség alapján kell választani -szerintem.

Hajrá Magyarország!

limperatore
mert? olaszba több játéklehetõsége lenne

gabber_saviola
jól döntött.

limperatore
sokat fog játszani -.-

james69holden
Amauri a brazil válogatottat választotta

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

limperatore
jah az a maki senkinek nem kell sztem 😄

gercse
én sem repdesek..., pénz jobb lenne helyette

ForzaInter
Tiagót adnák Stankovicért cserébe

isten õrizz...

Yo, Bitch!

limperatore
Olaszország:

A La Gazzetta dello Sport felmérést készített, amelyben színészek, egykori focisták és politikusok tippelnek a hamarosan kezdõdõ Serie A bajnokára. A szavazást nagy fölénnyel nyerte a José Mourinho által irányított Inter. A lap beszámol Ronaldinho formába hozó módszereirõl, a Milan braziljának titka: kemény munka, diéta és szerelem. A Corriere szerint szenzációs csereüzlet van kilátásban a Juventus és az Inter között: a torinóiak Tiagót adnák Stankovicért cserébe. A Tuttosport úgy tudja, Carlo Ancelotti, a Milan szakvezetõje bizalmasan elárulta Sevcsenkónak: ne reménykedjen, a milánóiak nem jelentkeznek be érte a Chelsea-nél.

limperatore
Olasz Kupa: Nem lesz Inter-Roma döntõ

A sorozat legutóbbi négy kiírásában a római és a milánói csapat találkozott egymással, de a mostani sorsolás szerint, erre ezúttal nem lesz lehetõségük. Az Inter és a Roma egy ágra kerültek, ami azt jelenti, hogy már a negyeddöntõben összetalálkozhatnak, és mivel egyenes kieséses rendszerrõl van szó, értelemszerûen már nem hozhatja õket újra össze a szerencse. Érdekesség, hogy a negyeddöntõkben könnyen összejöhet egy Milan-Fiorentina és egy Juventus-Napoli derbi is. A Serie A-s klubok egyébként augusztus 23-án kapcsolódnak be a küzdelembe, a sorozat döntõjére pedig 2009. május 13-án kerül sor Rómában.

Akkor idén az Inter mással fog döntõzni

LasCar16
Kalacnál az elõny mert az utóbbi idõben jól védett, kora tavasszal volt nagyon jó formában azóta esik vissza a teljesítménye, ha Dida felépül akkor tuti megkapja a lehetõséget, úgy ahogy Abbiati is ... gyõzzön a jobb

#acm

ForzaInter
teljesen igazad van, nagy szemétség lenne ez Abbiatival kapcsolatban, de sztem is kamu.

Yo, Bitch!

miki36
nso megint alkotott, sehol nem nyilatkozta Ancelotti hogy ki lesz az elsõ számú kapus.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Zsolti9014
AC Milan: Ancelotti döntött, Kalac lesz az elsõszámú kapus
Carlo Ancelotti vezetõedzõ döntése alapján a "harmincon túliak társaságából" Zeljko Kalac lesz az elsõszámú kapus az idény során az AC Milan együttesénél.
A 35 éves, 202 centiméter magas kapus az elõzõ idény végén mutatott teljesítményével nyerte el a szakember bizalmát, az ausztrál akkor a szintén nem fiatal, 34 éves brazil Dida sérülése miatt kapott lehetõséget.

A keret harmadik kapusa a 30 éves olasz Christian Abbiati, aki a 2007–08-as idényben külcsönjátékosként az Atlético Madridot erõsítette.

Az információt a klub elnöke, Adriano Galliani is megerõsítette.

"A kpusok hierarchiájának meghatározása a stabilitást szolgálja. Így jelen pillanatban Kalac az elsõ és Abbiati a második, hiszen Dida jelenleg még nem százszázalékos" – mondta Galliani.

Szerintem Abbiati magasan a legjobb a 3 közül. Emlékszem még a Juvéban is miket fogott.

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
limperatore
nah huzz innen 😄

Yulcsa
😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

LasCar16
yulcsa - matyi 1-0<#vigyor1>

#acm

limperatore
jolvan sok lesz már a szavakbol

Yulcsa
Nem tök mindegy, ki áll a második helyen? 😛

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

limperatore
ja fioval szemben 😄

LasCar16
matyi ez a provokatív stílus nagyon nem megy már neked... 😞 bundabotrányos idõszaknak és a hatásainak már vége, izgi lesz a kövi bajnokság^^ nekünk tavaszra elég összeszednünk egy 10 pontos elõnyt és kész <#vigyor1>

#acm

limperatore
ja csak elõtte vegyetek 2 védõt még

Yulcsa
sebaj, majd a BL-ben hozzátok a szokásos jó formátokat... 😄
mi meg addig megnyerjük az UEFA kupát (is) 😛

limperatore
segíteni akartunk nektek de ez sem volt elég

😄

Yulcsa
akkor még égõbb az a május 4-i vereség ettõl a "kiscsapattól" XD

limperatore
juve roma fio számít nagy cspatnak ti csak középmezõny vagytok az 5. hellyel 😄 szóval nem is lesz izgi 😞

LasCar16
ettõl még be lehet szarva 😄 nyilatkozhat akármit<#mf2>
de ezzel szerintem minden csapat így van, minden meccset meg kell nyerni<#vigyor1>

#acm

Count Adyn
Illik hozzátok😄 arc megvan😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
Jose Mourinho kijelentette: nem érdekli a sorsolás! „Abszolút hidegen hagy, hogy mikor kivel játszunk. Mi úgy fogunk kimenni a pályára, hogy mindig minden meccset meg akarunk nyerni.” – hangsúlyozta a portugál ellentmondást nem tûrõen a rá jellemzõ iróniával.

köszcsá

<#mf2>