13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • banok
    szerintem döntetlen lesz.
  • 9csöves9
    Roma
  • ForzaInter
    MágnesPeti:D
  • Karajovics
    sziasztok! szeretném megkérdezni tőletek, hogy mit tippeltek a szerdai CFR Cluj - Roma meccsre??:) előre is köszönöm a tippeket! :)))
  • Hegeace
    Várhidi a mágnestáblával :)
  • limperatore
    meccs osztályzatok
  • ForzaInter
    csak az s1en szokott lenni szakértelemnek nevezett vmi
  • gercse
    sport2-n nem szokott lenni "szakértelem", legalábbis ezt vettem észre eddig, de lehet tévedek
  • Zsolti9014
    jaja, ezt nem tudom mi alapján szokták válogatni, hogy melyik meccsen van, melyiken nincs.

bár néha meg épp ott tudnak felhúzni, amikor nyíltan az egyik csapat mellett beszélnek a látottaktól függetlenül.

de akkor is, a nagy rangadókhoz ez hozzátartozna, egy színvonalas felvezetéssel együtt.
  • 9csöves9
    de hogy egy Inter-Juventusra nem tudnak egy nyomorult stúdióbeszélgetést összehozni az milyen?
  • Zsolti9014
    mióta van kábeltévénk, egyre több bajnokság kerül át más csatornára, persze a csatornák meg jókora késéssel jelennek meg a kínálatban. arról nem is beszélve, hogy undorító hogy mindent a pénz mozgat. sokszor elégedtlenkedtem már a sport tv-s közvetítések alatt is, de azért ott mégiscsak van szakértelem, nem úgy mint lédereréknél.
  • 9csöves9
    ezeket a csoportokat hogy hozták össze?:D még jó hogy a spanyolokat nem tették a másikba
  • ForzaInter
  • limperatore
    mindegy melyik csatornán nyerünk scudettot :P
  • Kit--Kat
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • fsgh
    N@agy lóf@szt a seggükbe...:@
  • ForzaInter
    2010-ig a sport tvn lesznek olasz meccsek ez tuti.
  • Count Adyn
    Jaj neee Idióta Léderert meg a többit nem akaroom...
  • banok
    Az tudjátok-e, hogy a következő idénytől 4 éven át a Sportklubhoz kerül át a Seria A meccsek közvetítési joga. Sőt lehet, hogy új csatornát indítanak.
  • ForzaInter
    kérdőjel helyett pont:D
  • ForzaInter
    kisorsolták a 2009-es Konfederációs kupa csoportjait?

Group A
    South Africa
    Iraq
    New Zealand
    Spain

Group B
    USA
    Italy
    Brazil
    Egypt
  • fsgh
    Sovány vigasz lesz, akkor már bajnokok leszünk:D
  • ForzaInter
    mire ez a nagy arc? nem értem miért kell ilyen lekezelőnek lenni... mintha vki megbántott volna vmivel...
  • Kit--Kat
    ma nem ment neki, szerencséje van az Internek és peche is mert, ha valami éppkézláb csatárt raknak be Ibrabugra helyett akkor 3al is mehettek volna.
    Szerencsére vakbottyán játszott ott elől.

Torinóba remélem csicskapofonok lesznek
  • ForzaInter
    msot hogy jön ide a 2 ével ezelőtti meccs? sztem rohadtul nem érdkel senkit mi volt két éve, ezzel a mai meccsel kell foglakozni, nem a múltal, sovány vigasz nektek hogy 2 éve mi volt, mikor most Del Pierot leradírozták a pályáról...
  • Kit--Kat
    életerősebb volt mint ez a labdába botlás XD
  • limperatore
    mert olyan hülyeséget írtok hogy kaparom tőletek a falat, jöttök itt nekem a hülyeségetekkel meg 2 éves szabadrúgás gólokkal, menjetek a chat.hu-ra azt oda irkáljátok a kis poénokat ne ide
  • Csesza
    az igazságotokra
  • Csacsi
    Érdemben reagálni nem tudsz az igazságra, csak "undokoskoni". Szép hozzáállás.
  • limperatore
    kis butus
  • Kit--Kat

Őőő .. nem.
    Ez abban amikor megesett a szíve a ligának, hogy már nincs is élő tanúja annak, hogy az Inter nyert valaha is bajnokságot. Tudod amikor az ügyes lobbinak köszönhetően több évtizednyi sorozatos vereség után kapott ajándék száni bajnoki címet. Amikor olyan meghatóan örültek az interesek, hogy a második helyért járt a kupa.
    Emlékszel?
  • Count Adyn
    Jön még kutyára kamion
  • limperatore
    ez abban az évben volt mikor kiderült hogy bírókat vettetek?:D:DD
  • Kit--Kat
    Remember the day: 02. 12. 2006.!

• limperatore
    INTER - juventus 1:0

• limperatore
    váá még 1 óra nemtom mit csináljak :D
  • 9csöves9
    eddig az első nagyon nem jött be Mister Bianco
  • fsgh
    Fiorentina-Udinese tökéletes hangolás lesz az esti rangadóra:P
  • gabber_saviola
    mind2 mai meccsen egy baziunalmas döncit várok :)
  • gercse
    nem kicsit