Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Idegesíti a drukkereket Mourinho

Milánó, augusztus 15., 11.40 Kétezer "interistával" szúrt ki teljesen feleslegesen.

A csapat egyik edzésére 2000 Inter-szurkoló látogatott ki, szerették volna ugyanis megnézni az Appiano Gentilében készülõ csapatukat. Mourinho azonban szórakozásuk és örömük útjába állt: az edzést egy belsõ edzõpályán vezette le, több száz méterre a szurkolóktól, akik így alig láttak valamit kedvenceikbõl.
Sok drukker szabadnapot vett ki azért, hogy kilátogasson a tréningre, és érthetõen nagyon csalódottak voltak az események alakulása láttán. Miután világossá vált számukra, hogy nem láthatják az Inter edzését, Roberto Mancinit dicsõítõ dalokat kezdtek el énekelni, ami alighanem "jólesett" a csapat portugál trénerének.
Mourinho alighanem az esetleges megfigyelõktõl félve vezette le kvázi zárt kapuk mögött a csapat edzését, de a drukkereket ez aligha érdekli vagy nyugtatja meg.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Marchisio kidõlt az olimpiáról
Az olasz válogatott második emberét vesztette el 24 óra alatt, mivel Claudio Marchisio is csatlakozott Tommaso Rocchi-hoz a haza tartó gépen.

Sajnálom 😞

Hajrá Magyarország!

LasCar16
tuttam h ez lesz, X-el mindkét csapat jól járt, na majd élesben :>

#acm

hát nemkicsit :S

azthittem, hogy behúzzák a 2.félidõt, emberelõnyben

Christiansen
ajaj..elég fos meccs volt.

Christiansen
Ú de jó hogy írtad, második félidõt megnézem<#eljen>

ForzaInter
most megy m2n kamerun elleni meccs, kommentátor vmi szánalom:\ annyi hülyeséget összehordott hogy már fájt... a meccs 0-0 43. percben, kamureniak kihagytak egy tizit, Viviano kivédte, + még kiállították tõlük egy jómadarat.

Yo, Bitch!

james69holden
Az olimpia elõtt félrediagnosztizálták Rocchit, ezért sérült meg

Hidegzuhanyként érhette a hír az olasz focikedvelõket, hogy a Honduras elleni második csoportmérkõzést megelõzõ edzésen Tommaso Rocchi, a Lazio támadója – aki egyébként az egyetlen 23 év feletti játékos az olasz keretben – olyan súlyosan megsérült, hogy számára befejezõdött az olimpia.

Rocchi az edzésen csapattársával, Ranocchiával való ütközést követõen érzett erõs fájdalmat. A kezdeti diagnózisok még vádli sérülést gyanítottak, ám a röntgen egyértelmûen kimutatta, hogy a játékos jobb térde sérült.

„Reggel nagy fájdalmakkal ébredtem, majd az orvosi stábbal úgy döntöttünk jobban meg kellene vizsgálni a sérült részt. A röntgent követõen sajnos elvesztettem minden reményemet, de most legalább holnapig a csapattal akarok maradni, hogy megnézzem a Kamerun elleni meccset, és csak utána szeretnék visszatérni Olaszországba. Egészen addig visszatartottam a könnyeimet, amíg az orvosi szobában közölték velem az eredményt – nyilatkozta szomorúan a játékos.

Közben a Lazio elnöke, a kiváló támadója elvesztése miatt joggal dühös Claudio Lotito máris éles bírálatot fogalmazott meg az olimpiai csapat kapitányával, Pierluigi Casiraghival és a csapat vezetõivel szemben.

„Már sérülten játszatták Rocchit, ennek nem szabadott volna megtörténnie. A válogatott mindennél fontosabb, de mi túl nagy árat fizetünk most ezért. Elõzõleg a fájdalom miatt kétszer már vizsgálták a sérült részt ultrahanggal, és noha a fájdalom nem szûnt, arra jutottak, hogy csak izomsérülésrõl van szó, és tovább játszatták Rocchit.

Csak a röntgenfelvétel elkészülte után derült ki, hogy nem az izom sérült, hanem a csont tört el. Mi itt a Lazionál alighanem azonnal a röntgennel kezdtük volna, és akkor mindez nem történik meg.” – fogalmazott élesen a római klub elsõ embere.

A sérült támadó helyére egyébként az idén nyáron az Udinesébõl Livornóba igazoló Antonio Candreva került. Az olasz válogatottnak az utolsó, Kamerun elleni csoportmeccsen már egy pont is elég a továbbjutáshoz.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

LasCar16
akkor te vicces vagy😄dddddddd

#acm

limperatore
biztossssssssssss 😄😄😄😄 baszki milantol félni a legnagyobb poén 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
mi topigunkban már elmakogta h mennyire tele van a gatyája 😄DDasdasd

#acm

limperatore
egyedül unalmas lenne a bajnokság 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

gabber_saviola
mindig az a fránya ellenfél 😄dd
nálad mindig az volt a fontos, hogy mi van az ellenfelekkel.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

limperatore
nembaj, annál idegesebbek lesznek az ellen drukkerek mikor megnyerjük a bajnokságot 😄

gabber_saviola
bocs Kard 😄ddd

5w0rdf15h
fogják? már most utálja mindenki... 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Matyika, Angliában is megutálták a haverodat, itt is megfogják, csak idõ kérdése.

Zsolti9014
vitatkoznék nála sokkal nagyobb edzõk nem nyávognak annyit.
pl. Lippi, Ferguson, ...

Hajrá Magyarország!

Rocchi (H)

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

limperatore
letett az asztalra pár dolgot, van mire arcoskodnia

Zsolti9014
Csak az a baj, hogy a TV-k a brazilok meg az argentinok meccseirõl adnak összefoglalót, a mienkrõl meg nem. Talán majd a Sport TV.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Gyerünk gyerekek, tovább! FORZA ITALIA!

Hajrá Magyarország!

Palinko
Csak így tovább 😊
james69holden
D-CSOPORT, 2. FORDULÓ:

Olaszország–Dél-Korea 3–0

Gólszerzõk: G. Rossi (15.), Rocchi (32.), Montolivo (90.)

Sima volt...
Ezzel a gyõzelemmel Argentína és Brazília után az olaszok is bebiztosították helyüket az egyenes kieséses szakaszban.

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Christiansen
Ahogy a Milant ismerem még a juniorcsapatuk átlagéletkora is meghaladja a 20at<#idiota>

Zsolti9014
róla fújtak ellenünk tizit 😄

Hajrá Magyarország!

Ja bocs az már tényleg vénnek számít

szucsy89
tavaly mennyi volt a milan átlagéletkora?
szucsy89
29<#ravasz1>
na azért 😄

Jah, végig is játszotta a meccset.

rangidõs pedig :\ De Silvestri kint van am?

Nem.

Rocchi játszott? 😄

Ja egy 28 éves tényleg vénnek számít...

szucsy89
vén inter:ASDas_dadasf
LasCar16
ja le a lényeg az h nem a miénk a legidõsebb keret ASD:aasda

#acm

miki36
Dinho és Zambrotta így lehúzzák? 😮

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

:ASDDasdas beneveztek az elsõ csapatba vagy 20 tizenévest

LasCar16
ja de télleg, 28,6 a pontos érték, köszi hogy szóltál<#puszis>

#acm

gabber_saviola
:ADsdasdasdasdasd

miki36
Milant nem számolták el?<#idiota>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasCar16
Az olasz csapatok átlagéletkora a transfermarkt.de alapján:

Inter: 28.9
Milan: 28.7
Juve: 28.1
Roma: 27.4
Fior: 24.6
Lazio: 26.3
Udinese: 23.7
Samp: 25.7
Napoli: 26.4
Genoa: 25.6
Torino: 28.2
Palermo: 25.9
Atalanta: 26.7
Reggina: 26.0
Siena: 24.7
Cagliari: 24.7
Catania: 26.4
Chievo: 25.9
Bologna: 27.0
Lecce: 25.4

#acm

ForzaInter
Sabato 30 agosto

Udinese-Palermo (ore 18)

Sampdoria-Inter (ore 20.30)

Domenica 31 agosto, ore 15.30

Atalanta-Siena

Cagliari-Lazio

Catania-Genoa

Chievo-Reggina

Milan-Bologna

Roma-Napoli

Torino-Lecce

Fiorentina-Juventus (ore 20.30)

Yo, Bitch!

Nuno88
Giovinco nagyon szép gólt rúgott! Forza Italia!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
<#worship><#worship><#worship>

#acm

gabber_saviola

gabber_saviola

9csöves9
szegíny Honduras meg kihagyott egyet

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Acquafresca 11-esbõl 3-0