Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milánó, augusztus 15., 11.40 Kétezer "interistával" szúrt ki teljesen feleslegesen.
A csapat egyik edzésére 2000 Inter-szurkoló látogatott ki, szerették volna ugyanis megnézni az Appiano Gentilében készülõ csapatukat. Mourinho azonban szórakozásuk és örömük útjába állt: az edzést egy belsõ edzõpályán vezette le, több száz méterre a szurkolóktól, akik így alig láttak valamit kedvenceikbõl.
Sok drukker szabadnapot vett ki azért, hogy kilátogasson a tréningre, és érthetõen nagyon csalódottak voltak az események alakulása láttán. Miután világossá vált számukra, hogy nem láthatják az Inter edzését, Roberto Mancinit dicsõítõ dalokat kezdtek el énekelni, ami alighanem "jólesett" a csapat portugál trénerének.
Mourinho alighanem az esetleges megfigyelõktõl félve vezette le kvázi zárt kapuk mögött a csapat edzését, de a drukkereket ez aligha érdekli vagy nyugtatja meg.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az olasz válogatott második emberét vesztette el 24 óra alatt, mivel Claudio Marchisio is csatlakozott Tommaso Rocchi-hoz a haza tartó gépen.
Sajnálom 😞
Hajrá Magyarország!
azthittem, hogy behúzzák a 2.félidõt, emberelõnyben
Yo, Bitch!
Hidegzuhanyként érhette a hír az olasz focikedvelõket, hogy a Honduras elleni második csoportmérkõzést megelõzõ edzésen Tommaso Rocchi, a Lazio támadója – aki egyébként az egyetlen 23 év feletti játékos az olasz keretben – olyan súlyosan megsérült, hogy számára befejezõdött az olimpia.
Rocchi az edzésen csapattársával, Ranocchiával való ütközést követõen érzett erõs fájdalmat. A kezdeti diagnózisok még vádli sérülést gyanítottak, ám a röntgen egyértelmûen kimutatta, hogy a játékos jobb térde sérült.
„Reggel nagy fájdalmakkal ébredtem, majd az orvosi stábbal úgy döntöttünk jobban meg kellene vizsgálni a sérült részt. A röntgent követõen sajnos elvesztettem minden reményemet, de most legalább holnapig a csapattal akarok maradni, hogy megnézzem a Kamerun elleni meccset, és csak utána szeretnék visszatérni Olaszországba. Egészen addig visszatartottam a könnyeimet, amíg az orvosi szobában közölték velem az eredményt – nyilatkozta szomorúan a játékos.
Közben a Lazio elnöke, a kiváló támadója elvesztése miatt joggal dühös Claudio Lotito máris éles bírálatot fogalmazott meg az olimpiai csapat kapitányával, Pierluigi Casiraghival és a csapat vezetõivel szemben.
„Már sérülten játszatták Rocchit, ennek nem szabadott volna megtörténnie. A válogatott mindennél fontosabb, de mi túl nagy árat fizetünk most ezért. Elõzõleg a fájdalom miatt kétszer már vizsgálták a sérült részt ultrahanggal, és noha a fájdalom nem szûnt, arra jutottak, hogy csak izomsérülésrõl van szó, és tovább játszatták Rocchit.
Csak a röntgenfelvétel elkészülte után derült ki, hogy nem az izom sérült, hanem a csont tört el. Mi itt a Lazionál alighanem azonnal a röntgennel kezdtük volna, és akkor mindez nem történik meg.” – fogalmazott élesen a római klub elsõ embere.
A sérült támadó helyére egyébként az idén nyáron az Udinesébõl Livornóba igazoló Antonio Candreva került. Az olasz válogatottnak az utolsó, Kamerun elleni csoportmeccsen már egy pont is elég a továbbjutáshoz.
by NSO
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nálad mindig az volt a fontos, hogy mi van az ellenfelekkel.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
pl. Lippi, Ferguson, ...
Hajrá Magyarország!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Hajrá Magyarország!
Olaszország–Dél-Korea 3–0
Gólszerzõk: G. Rossi (15.), Rocchi (32.), Montolivo (90.)
Sima volt...
Ezzel a gyõzelemmel Argentína és Brazília után az olaszok is bebiztosították helyüket az egyenes kieséses szakaszban.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Inter: 28.9
Milan: 28.7
Juve: 28.1
Roma: 27.4
Fior: 24.6
Lazio: 26.3
Udinese: 23.7
Samp: 25.7
Napoli: 26.4
Genoa: 25.6
Torino: 28.2
Palermo: 25.9
Atalanta: 26.7
Reggina: 26.0
Siena: 24.7
Cagliari: 24.7
Catania: 26.4
Chievo: 25.9
Bologna: 27.0
Lecce: 25.4
#acm
Udinese-Palermo (ore 18)
Sampdoria-Inter (ore 20.30)
Domenica 31 agosto, ore 15.30
Atalanta-Siena
Cagliari-Lazio
Catania-Genoa
Chievo-Reggina
Milan-Bologna
Roma-Napoli
Torino-Lecce
Fiorentina-Juventus (ore 20.30)
Yo, Bitch!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
http://www.gazzetta.it/tr_xml_sics/2008/HTML/matchlight.html?id_c=100055&id_e=500481&id_p=500965

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...