Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gobbi gólja nagyon nagy volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Amíg a Chievo létezik addig ne féljetek a Serie A élni fog és fejlõdni. 😄
Ilyen listákat a gyerekek szoktak összeállítani. Nekünk +3 pontnak van beírva a Róma elleni meccs, elcsaltuk de nagyon keményen. Mert Balzaretti elesett a tizenhatoson belül a bíró meg a tejködben nem látta, ezért már mi bundás csalók vagyunk... Ócska egy lista az biztos.
bakkerman
jövõre egy jobb PSG,meg Porto-Benfica kettõs nagyot alakít európában akkor le lesz szopatva a Calcio

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Grove4
Szücsy vezet 10 milliárddal! 😄DDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
régen volt már
é tudom, hogy szeretitekD:😄

anglia 84.410
spanyolország 84.186
németo. 75.186

olaszo. 59.981
portugália 55.346
franciao. 54.178

limperatore
Riotta (La Stampa újságírója): Mazzarri megállapodott az Interrel!

Twitter oldalán közölte a hírt Riotta,hogy Mazzarri megállapodott az Interrel és Rafa Benítez pedig a Napoli csapatánál folytatja pályafutását (még nem hivatalos)!

na akk napoli is ennyi volt 😄 menni fog cavani meg hamsik

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
ki beszél az utolsó meccsrõl?

ez az egész szezonra vonatkozik a 11 pont + tnapi kamu 11-es + fiot leszopatták roma ellen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Effe88
én ilyet nem mondtam te majom
kussolj már inkább
olyan geci buta vagy
tökorrú
legalább nézz be mit írtam arról a bundesliga topikba mielõtt fröcsögnél
de az is természetes, hogy mindig valami szar tizivel menekültök meg😊
persze a sienanak elmarad a tizi😊

szucsy89
az igazi bunda a dortmund meccsen volt, 2 kamu tizi 😄 ja, hogy a német bajnokság szent és sérthetetlen? 😄:A:dsaaAS
szucsy89
nem magyaráztad el mert ezt nem lehet normálisan így összeírni 😄 fasság az egész és kész, a Fio beszopta, nem ezen az uccsó meccsen kéne a bíróra mutogatni, a többi meccsüket kellett vonla megnyerni és akkor most õk lennének a 3.ak
limperatore
ezt már 1x megkérdezted és elmagyaráztam neked, ne legyél ostoba

1 tökorrú pont és 1 fotel pontot adok

Effe88
gusztustalan volt az biztos:/

szucsy89
mi ez a kamu szar lista? hagyjuk már 😄DDD

nevetséges, ezt mi alapján állítják össze?
limperatore
Sokat elmond a violák kedélyállapotáról Gonzalo Rodriguez twittje is, a labdarúgó röviden így összegezte véleményét;

"Ha elmondanám, amit gondolok, Olaszországban többé nem léphetnék pályára."

május 6-ai bírói tévedések hatása (calciomercato)

2001/2002

REAL MADRID

bakkerman
Hellas mikor volt utoljára az A-ban?

Hát eddig csak izgalmas meccseket játszottunk velük (szinte), majd csõdbe verjük jövõre õket 😄 De nem az lesz az elsõdleges cél, hanem megint a bennmaradás, max a kupában valami.
Az Empolinak én is szurkolok szimpatikus az embléma 😄 Meg amúgy is, amikor a Juventus egy kicsit zsebbe nyúlt, akkor mi majdnem a BLben indultunk, szegény Empoli egy hellyel maradt el az Uefa kupától.
Effe88
Hellas meg fog titeket enniXD

amúgy hajrá Empoli
nagyon fasza kis váro

Feljutók:
Sassuolo, Hellas és a rájátszók:
Brescia - Livrono
Novara - Empoli
Jövõre megint 5 városi derbi lesz. Milanoban, Torinoban, Genoaban, Romaban és a derbik derbije Veronában. 😊
Közben ki tette döntetlenre? 😄
Link
De még utána egybõl felállt és elkezdte mondani a magáét 😄 A kommentátor meg mondta, hogy Dainelli milyen csúnyán rálépett a lábára...
Mor3llo
ez mi a hétszentség volt? 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88

gyerekek
ez kurva szánalmas...<#wilting>
komolyan mondom az ilyet életre el kéne tiltani a focitól

Akkor is, egyedül volt jó szektorban 😄
ForzaInter
a vendégszektorban. nem tudom miért gondolja mindenki, hogy azért mert a vendégben 1 szurkoló van akkor az egész stadionban csak õ volt..

olaszországban a szurkolói kártya miatt tiltakozik nagyon sok ultra és szurkoló is, ezért sokan nem utaznak idegenbe vagy ha igen nem a vendégszektorba mennek be. az udineiek is voltak kb 50-en genoába még kép is volt róluk, csak nem a vendégben.. vicc, ahogy sztárolják ezeket az embereket, marha nagy hõsök😄

Yo, Bitch!

Állítólag kapott mezeket a játékosoktól, neki megérte 😄
Volt tavaly is egy ilyen meccs, valami Udineses, ott is csak 1 vendég volt.
Effe88

Effe88
<#nemtudom>

ForzaInter
de hova tûnt puzsér?😄

Yo, Bitch!

Grove4
mea culpa

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Effe88
nem ez nem a somos😄
perjési tamás aszem

én puzsért bírtam😄

Grove4
valamelyik Somos asszem, bár csak a Puzsérosból logikázom ki

ForzaInter
melyik ez a balfasz?😄

Yo, Bitch!

9csöves9
irtó nagy gyökér, nagyon idegesítõ. még az is jobb volt amikor Puzsér nem engedte szóhoz jutni pedig aztán õ is húzta rendesen az agyamat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Effe88
na már megint felolvassa az idézeteketXDXD
beszarok ezenXD

bakkerman
jaja nagyon felbasz a csávó,full röhejes amit csinál 😄

Effe88
mekkora kretén ez a sportklubos kommentátor
ez állandóan idézeteket olvas fel😄😄
szó szerint ebbõl áll a közvetítése😄
mit mondott a szertáros,játékos,elnök,edzõ stb...

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Csacsi
Jah és mi 180 alatt kaptunk 4-et, míg az Inter 90 alatt. LOL

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Inkább a Bayerntõl kapjunk 4-et, mint az Atalantától 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Effe88
XDXD

limperatore
:ADSA😄AS ráadásul 4x 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
ezt nem hagyhattam ki 😄

Neked legyen igazad.De én többet látok bele annál,minthogy botrányosan szarok.
9csöves9
szerintem ilyentõl nem kell tartani. egyrészt, az elõzõ calciopoli sem azért volt, mert egyes csapatoknak nagyon kedveztek volna a sporik meg hogy el lettek volna csalva a meccseik. másrészt az egész világon katasztrófális állapotban van a játékvezetés, szinte nincs olyan meccs ahol ne hibáznának orbitálisat, legyen az BL vagy világbajnokság, Premier League vagy Serie A. egyszerûen botrányosan szarok, ha nem tudnak haladni a játék sebességével, akkor igénybe kell a technikát és nem odaállítani egy 10. verebet a pálya közelébe.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Bár tök jó hogy a két milánói kikapott,de megnézve az összefoglalókat,egy rakat fos ítéletet látni.....A probléma az hogy most mát tök mind1 melyik 'nagy csapat' meccsét nézi vissza az ember(Juve,milan,inter,afrika)csupa rossz és érthetetlen bírói ítélet.Régen legalább volt 1-2 csapat akit nyíltan/burkoltan toltak aztán hellóóóó.De most én teljes káoszt látok gyakorlatilag minden fordulóban és ez nem jó.Elõbb,utóbb megint jön egy faszomtudjamilyen poli-aztán megint hallgathatjuk hogy így a calcio meg úgy a calcio-a kibaszott törpe,margit,bõrgatyás hadtól...
Nem jó ez így na.
bakkerman
Pique meg a fehércigány között már elég régóta megy ez a románc ASDF:SASDG

limperatore
zingaroooooo zingaroooooooo