13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Bajnok13
    Olasz foci szerelmesei ide:
    http://powerplaymanager.com/r648523
  • Zsolti9014
    nagyjából egyetértek, engem Pepe meg Marchetti kihagyása a bő keretből nagyon meg is lepett. Marchetti egészséges? Mert az Inter ellen sem ő védett a Lazióban.

Kezdőt meg nem is tudom hogy raknám össze, talán:

Buffon - Criscito, Barzagli, Chiellini, Balzaretti - Nocerino, Marchisio, Pirlo - Cassano, Giovinco - Matri.

Személy szerint nem örülök a nagy bolond feketének, de muszáj, mert csatár rajta kívül nem nagyon van, főleg aki még formában is lenne.
  • Hunor88
    Ogbonna nem szélső?
  • Hunor88
    Van benne valami. Mondjuk ezt a Pazzinit nagyon nem kedvelem. Egyszerűen nagyon jó a helyzetkihasználása, de a passzjátéka 0. Matri is hasonló, viszont Osvaldot sajnálom...
  • LasCar16
    Ranocchia helyett Ogbonna, túl sok a középhátvéd.. Abate pedig Bochetti helyett simán, Pazzini mostanában mutatott formája alapján megértem, hogy kimaradt..
  • 9csöves9
    az én szűk keretem kb így nézne ki

Buffon,De Sanctis,Marchetti
    Chiellini,Bonucci,Barzagli,Ranocchia,Bocchetti,Criscito,Balzaretti,Maggio
    Pirlo,Marchisio,Nocerino,Montolivo,Motta,De Rossi,Pepe
    Cassano,Balotelli,Matri,Pazzini,Giovinco,Di Natale
  • 9csöves9
    nekem meg a csatársor.Pazzinit,Matrit,Quagliarellát így teljesen formán kívűl is ki kellett volna vinni,de én még Osvaldot is megkockáztattam volna.így meg Destro és Borini tuti utaznak,holott szinte nincs még barátságos meccsről sem tapasztalatuk.ügyesek meg minden,de azért na.a középpálya is érdekes,pl mi a frásznak írja be Verrattit,mikor mondjuk a Lazioban egész jó szezont futott Mauri és Ledesma.na meg Giaccherini és Schelotto sem jobb Pepénél.a védelem oké,kapusnak meg azért Marchettinek egy bő keretben simán helye van. szkeptikus vagyok nagyon,de 2006-ban is az voltam:)
  • Hunor88
    A középpálya nekem nem tetszik.
    Balotelli!
  • limperatore
    SuperMario Várom h miket fog produkálni majd az eb-n :D milyen kirohanásai lesznek majd

• Zsolti9014
    Prandelli 32-es kerete:

Kapusok:Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Sirigu (Paris St. Germain), Viviano (Palermo);

Védők:Abate (Milan), Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Barzagli (Juventus), Bocchetti (Rubin Kazan), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit San Pietroburgo), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter);

Középpályások:Cigarini (Atalanta), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Giaccherini (Juventus), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Paris St. Germain), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus),Schelotto (Atalanta), Verratti (Pescara);

Csatárok:Balotelli (Manchester City), Borini (Roma), Cassano (Milan), Destro (Siena), Di Natale (Udinese), Giovinco (Parma)

Marchettivel mi van? Sérült?
  • limperatore
  • Hunor88
    Bár az EL-ban a németek teljesítménye jó. Nem BL helyet kellett volna nekik adni, hanem EL helyet, de mindegy...
  • Rockynhooo
    Na ez az. Bayern és itt ki is fújt. Schalke még tud kavargatni ezt azt de amúgy hagyjuk már...
  • Hunor88
    Legalább lesz honnan feljönni :)
  • ForzaInter
    hát a tavalyi évhez képest ez jobb év volt, de 3. hely idén még távolabb került.
  • Hunor88
    Én nem is hittem abban, hogy egy év alatt BL döntő lesz olaszokkal. Ez egy hosszú folyamat lesz, ami már-már elkezdődött.
    Az Európa-ligát meg meg kéne becsülni, mert azt tudom, hogy a Lazio lesza... Ez a baj, a németek az európa-ligában alkottak mindig, és emiatt lett jobb a bajnokságuk, mert a BL-ben ők:D:D A Bayernen kívül más alig tudna csinálni valamit.
  • szucsy89
    Azért az olasz csapatok nagyon hamar kihullottak az összes európai kupából, ráadásul a Bayern döntőzésével a németek tovább távolodnak... ilyen szempontból baj van. Jövőre kell egy erős Juve a BL-be, egy erős Milan, és lehetőleg egy 3. aki szintén legalább a csoportból továbbjut, míg az EL-ben is el kéne jutni legalább 1-2 csapatnak a nyolcaddöntőig.
  • Hunor88
    Szerintem nem volt rossz év ez. Az előzőhöz képest sokkal jobb.
    Ez a Juventus sima BL negyeddöntő esélyes, a Milan is. Én inkább a Napolinak szurkolok a BL indulás terén, mert szimpatikusak lettek.
    Azért ekkora izgalmak, mint a Serie A-ban vannak most, nincsenek sehol a világon :)
    Juve-Milan harc a Scudettóért
    Napoli-Udinese-Lazio-Inter a BL-ért
    Lecce-Genoa a kiesésért, de ez a sor még hosszú is lehet.
    A Serie B is nagyon izgalmas. Megjósolhatatlan, hogy kik jutnak fel. A Torino-Pescara-Sassuolo 3-asnak örülnék:)
    (A Serie C1/A-ban már-már eldőlt az első hely, de a második feljutó is izgalmas, a C1/B-ben pedig kiszámíthatatlan, a Pro Vercelli azt hiszem 7 Scudettót szerzett, én örülnék ha feljutnának:))
  • szucsy89
    http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120416-szilard-vedelem-foghijas-csatarsor-olasz-ebkeret.html
  • passatgt
    a rendes közvetítéses videót megnézed nem a híradásosat, fütyül a közönsé
  • XLVII
    R.I.P.
  • szucsy89
    ?
  • passatgt
    a közönség meg fütyült közben...
  • Steve Downie
  • limperatore
    bukjanak a romai ciganyok :)))
  • banok
    Délután római rangadó!

15.00 AS Roma-Lazio
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • Hunor88
    Nem volt rossz a Milan. De a Lazio már annál inkább, az Udinesenek meg nem volt ott Di Natale.
    Napoli szerintem nyer otthon, de az Inter...
  • Hunor88
    Ok valaki ír egy kérvényt Olaszországba? Nem igaz, hogy ezek miatt megy tönkre a Serie A. Adják ki magánkézbe a stadionokat!
  • Hunor88
    Napoli Chelsea - Szerintem hozhatja a Napoli is, ez attól függ, hogy vendégként mit hoz a Napoli.
    Az Inter télen ha jókat igazol elveri a marseille-t, Ranieri erre "még" képes.
    A Milan remélem továbbjut :)
    Az Udinese nem fog csalódást kelteni, csak a Lazio-tól félek :D
  • limperatore
    ma nyerek 2500 eurot :ASD olasz meccseket kicsit megraktam
  • limperatore
    nem a lofaszt, spurs is kiejtett..angolok ellen nincs eselyetek ratyik vagytok :D
  • szucsy89
    jobb lett volna nekem adod azt a 20ast... nem fogunk kiesni ;)
  • LasCar16
    ejj ejj kiesik a csapatod oszt még bukol is lóvét ez sem a te szezonod Matyi :D
  • limperatore
    hát ki, mondjuk angolok ellen ti is kiestek, mar egy 20ast raktam arsenalra :D
  • szucsy89
    hát télen ki kell nyitnia Morattinak a pénztárcát....
  • limperatore
    marseille tuti megbassza a szankat
  • riccardogardoni
    mind3 meccs hozható :) csak oda kell figyelni és mindent beleadni! :)
    pl: nem álmosan kezdeni :D
  • gercse
    Nehéz lesz, az angolok ellen hagyományosan szarok az olaszok...legalábbis nekem ilyesmi rémlik, mindegy, meg lehet őket fogni.
  • riccardogardoni
    BL:
    Napoli (olasz)–Chelsea (angol)
    Milan (olasz)–Arsenal (angol)
    Marseille (francia)–Inter (olasz)

EL:
    Lazio (olasz)–Atlético Madrid (spanyol)
    Udinese (olasz)–PAOK (görög)
  • szucsy89
    Érdekes lett a BL sorsolás, 2 olasz csapat is angol ellenfelet kapott.

Én jó meccseket várok, és olasz továbbjutókat!

(bár az Internek túl nagy falat lesz a Marseille :DSD:D:S)