Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Olaszországban a futballegyesületek csak egy Európai Unión kívüli játékost igazolhatnak, mert a válogatott csoportutolsóként esett ki a dél-afrikai világbajnokságról.
Az olasz labdarúgószövetség megszavazta, hogy jövõre minden elsõ osztályú klub csak egy Európai Unión kívüli játékost vásárolhat, az eddigi kettõ helyett, ezzel a szabályozással akarnak most nagyobb lehetõséget adni a fiatal olasz tehetségeknek. Marcelo Lippi válogatottja csoportutolsóként esett ki a dél-afrikai vb-rõl.
index.hu
#acm
„Annak ellenére, hogy kiváló a kapcsolatom vele, nem számolok vele jelen pillanatban. Nem szeretném magam olyan helyzetben találni, hogy egy sorsdöntõ meccsre õt vagy a hozzá hasonló korábbi nagy játékosokat kelljen neveznem, mert az azt jelentené, hogy tévedtem” - utalt arra csütörtöki bemutatkozása során Prandelli, hogy Totti mellett valószínûleg Alessandro Del Pieróra és a 2006-ban világbajnok gárda többi veteránjára sem számít.
A Fiorentina korábbi trénere ugyanakkor nem adott konkrét választ az Antonio Cassano személyét firtató kérdésekre. Csak annyit felelt, hogy olyan minõségi játékosokat akar a válogatottban látni, akiknek nem okoz gondot, hogy csapatként küzdjenek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 Grosso
5 Cannavaro
8 Gattuso
9 Toni
10 Totti
16 Camoranesi
19 Zambrotta
20 Perrotta
21 Pirlo
23 Materazzi (2006 VB döntõ)
Olaszország: Buffon - Oddo, Barzagli, F. Cannavaro, Grosso, Gattuso, De Rossi (Marchionni, 61.), Perrotta (Gilardino, 72.), Pirlo, Cassano, F. Inzaghi (Di Michele, 86.). Szövetségi kapitány: Donadoni. (2008 E😎
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
#acm
egy ilyen védelemmel kiegyeznék
Buffon - Criscito, Bonucci, Bocchetti, Maggio - De Rossi, Palombo, Pepe - Miccoli, Di Natale, Quagliarella
cs. Cassano, Montolivo, Giovinco, Rossi, De Sanctis
2006-ban pedig elsõsorban neki köszönhetõ volt a vb-cím. Én személy szerint köszönöm neki, amit ezzel a csapattal elért, most nem jött ki, hibázott õ is, ez van. Sok sikert neki a jövõre!
Hajrá Magyarország!
Chiellini.
Láttad te a Juves teljesítményét a mostani, meg az elõzõ szezonokban?
Szerintem nem.
Tessék majd figyelni.
Marchisiora ugyanez vonatkozik.
szerintem Prandelli alkalmas lesz a feladatra
Gilardino meg Jakinta semmit sem csináltak, eltûnnek elöl, nem helyezkednek, max lesre futnak
Marchisio meg kevéske arra a szerepre
Én még Gilat és Jakit sem tenném még ki.
Még kint vagy?
Ebben van az igazság szerintem ahogy a focilistán írták
"Az olasz valogatottal alapvetoen az a baj, hogy nagyon jo volt tiz eve,
mikor EB-dontot jatszottak, nagyon jo volt negy eve, amikor VB-t
nyertek, de sajnos azota nincs is valtozas. Ugyanazok a huzoemberek,
csak idokozben kicsit megoregedtek, mintha nem nagyon lenne
utanpotlasuk, es a bajnoksagot elnezve nem is igazan tudom, mikor lesz
(mikor az egy szem Pirlotol varjak, hogy akarmilyen fazont adjon a
jatekuknak, mar nagy baj van..."
Ugye ezek a dolgok tudjuk minek köszönhetõek de reméljük a mostani után következõ bajnokságban az érvénybe lépõ szabályozásnak köszönhetõen újra olasz játékosok kapnak lehetõséget a csapatokban és nem idegenlégiósok hada.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nem kell feltétlenül bûnbakokat keresni...
sikertelenséget . Sokan hibáztak még rajta kívül...
azt nem értem, cannavarot minek kellett játszatni, rengeteget hibázott az elõzõ 2 meccsen is...
Ezt hosszasan lehetne részletezni, de váltás kell az olasz focinak és jól mondta ott a stúdióban valamelyik, az Inter irányt mutatott Olaszországnak, attól fügettlenül, hogy (nem szeretem õket 😊) nem játszik ott egy olasz sem lassan. De az nem Olaszország érdeme, hogy az Inter bl-t nyert, de a játékstílus és a felfogás tekintetében követendõ példa.
Szvsz. néhány éven belül óriási változás fog történni az európai fociban, és ez lehet, hogy az olaszok javára hajtja majd a vizet.Ugyanis az angol és spanyol klubok eszméletlen nagy adóságokat halmoznak fel, az olaszok, viszont próbálnak nem annyit költekezni, ami most ugyan azt jelenti, hogy nincs, vagy csak alig van szép foci, de ez a jövõben kifizetõdõ lehet, ha az angol és spanyol klubok nem fogják tudni fizetni a törlesztést.A német bajnokság az más tészta, az köztes álláspontot képvisel az olasz és angol-spanyol ligák között véleményem szerint.
A Juve meg az OLASZFOCI egyik motorja, s ha Juve is jó, akkor az egyik fontos motorrész is jó, ez régen is így volt. (nem kizárólag a Juve motor, hanem az is egy fontos része)
Igen. Lippi egy kicsit konzervatív, és azt hitte, hogy ami mûködött 2006-ban az most is fog, holott szemmel látható volt, hogy nem fog...
Követett el õ még hibákat, de ez van, most ennyi.
Lehet itt a Juvera fogni az egészet, de véleményem szerint, ha a Milan-Roma-Fior. csapatokból válogatunk, akkor sem sokkal jobb a helyzet, ha egyáltalán jobb.(tudom, hogy nem te írtad a Juves dolgot)
Fiatalok kellenek, ki kell nevelni megint egy olyan Alex-Totti-Pippo-Vieri-Buffon-Canna generációt.
És bizalmat kell adni a fiataloknak, ami Olaszországban klubszerte nem megadatott.