13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Hunor88
    De ezzel tiszta lesz legalább a foci. Más bajnokságban a fogadási bundák után nem kutatnak, itt ezek inkább azok...
  • wright
    Van itt még napoli-inter is....Megint baszottul hiányzik ez az olasz focinak
  • limperatore
    én csak azt írtam amit a cikk

viszont criscitot nem engedik az eb-re mivel az ő neve is felmerült a bundában

• Hunor88
    Conte Sienás korszakáról van benne a szó, nem a Juvés, így a Scudetto maradna a helyén.
    A Lazioból csak Mauri a veszélyeztetett, nem a klub, így a Lazio max pénzbüntire számíthat.
  • limperatore
    Lehet hogy a lazio nem indulhat emiatt az elben sőt sztem biztos, de a bl is elúszhat a juvénak

bár sztem csak felpörgetik most a híreket
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az olasz kerethirdetés napjára egy kis razzia.

Letartóztatták a Lazio másodkapitányát, Conte és magyarok is az ügyész listáján
  • LasCar16
    Üdv!

Méreteit leírnád részletesebben? ( Mell, Váll, Hosszúság)

Előre is köszi!
  • ndavebaja
    Hali!

Van egy eladó eredeti Puma válogatott mezem, sajnos nekem kicsi lett, ha netán érdekel valakit. Nagyon jó áron van.

http://aprod.hu/hirdetes/-olasz-valogatott-labdarugo-puma-mezeredeti-ujazonnal-IDfWV5.html

Üdv
  • Hunor88
    Megérdemelték! Jövőre a Chievo is megérdemli
  • cassoneitaly
    And its obvious that you are a GINGER... You don't have a soul...
  • cassoneitaly
  • szucsy89
    Na, szülinapi ajándékként csak kikapott a Juve... :D

A meccset nem láttam de a Napoli is érdemelt idén valami kupát, nagyot játszottak egész évben.
  • Grove4
    Aronicarol meg az egész Napoliról nem is beszélve.

Balotteli nem nápolyi születésű?
  • limperatore
    ez a quagliarella látszik h nápolyi születésű, igazi cigány :D

• Hunor88
    A Pecara elverte a Sampdoriát és ezzel biztosította az első osztályú tagságát! 19 év után ismét a Serie A-ban a delfinek :)
  • Hunor88
    Köszi az infot. A németek az EL továbbjutásokkal előztek meg! Komolyan kéne venni. A Laziot ide lemerem fogadni, hogy nem veszik komolyan. A Napoli sem fogja, mert nem sok kellett ebben az évben. Az Interben bízok! Ott a BL-t is bírták, szinte ugyanezek a játékosok.
    Egyébként a Torino feljutott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • szucsy89
    Hehe, köszi! :D

Igen, egyetértek... annyit hozzátennék, hogy a német bajnokság hatalmas fejlődésen ment és megy keresztül jelenleg is, ennek előbb-utóbb látszata lesz, értem ezalatt, hogy a többi csapat a Bayernen kívül is megerősödik, lásd a Dortmund jó úton jár efelé... de ez még a közeljövő, addig még maradhattak volna az olaszok előrébb...
  • Steve Downie
    Nekem valamikor nagy kedvencem volt a Bundesliga, de pontok és BL helyek ide vagy oda, a Bayern és a Dortmund kivételével ott nincs kivel számolni az európai porondon. Nem igazságos, hogy míg Olaszországban a Lazio, Napoli, Inter, Roma sorkazonak a BL-t érő helyek után, addig egy Mönchengladbach (aki az játékoseladásai miatt inkább csak gyengül, mint erősödne) ott lesz a selejtezőkben, szerintem el is véreznek majd rögtön.
    De említhetnénk a Schalke tavalyi menetelését Rangnick-el, ami akkor ezen szempontok alapján csak tovább erősítette a német bajnokságot, azonban mindenki jókora összegekkel mert rá fogadni, hogy esélyük sem lesz döntőt játszani, míg egy olasz csapat mindig nagy fenyegetést jelent, akárhol is áll a bajnokságban akkor éppen. A legjobb példa a Milan, akik kiejtettek minket. Elvileg mi vagyunk az erősebb bajnokság, mégis mindenkitől azt lehetett hallani, hogy ti vagytok az esélyesek. Ennek oka van.

Egyébként meg Boldogat Uram! :)
  • szucsy89
    Ez azért nem így megy... pl. az első kalapba kerülés feltételei a következők:

"A kiemelésről a csapatok utolsó 5 évi UEFA-koefficiense dönt, amely évekre lebontva négy összetevőből áll:

1. A csapat BL illetve EL teljesítménye, amelyekben a győzelemért 2, a döntetlenért 1 pont jár, míg a vereségért nem jár pont.

2. A selejtezőben szerezhető pontok: ebben a kategóriában pontot, csak azok a csapatok kapnak akik, már a selejtezőben búcsúztak az európai kupáktól.

3. Az bónuszpontok: A BL-csoportkörbe kvalifikálásért 4 pont, a legjobb 16-ba jutásért 5 pont, onnan pedig minden továbbjutásért 1 pont, az Európa Ligában csak a nyolcad döntőktől jár minden továbbjutásért 1 pont. Érdekesség, hogy a döntő megnyeréséért nem jár bónuszpont!

4. A Bajnokság éves osztályzata: Az osztályzat számítási módja szerint a bajnokság adott év összes EL és BL induló csapatának a pontátlagának a 20%-át kell venni."

Mivel a németek sokkal tovább jutottak mint az olasz csapatok, ezért még jobban elhúztak idén... jövőre a Dortmund nagy kérdőjel, a Bayernnel viszont megint számolni kell, míg az olaszok oldalán szerintem az Udinese hamar elvérzik majd, a Juvét jelenleg senki nem tudja megítélni, hogy Európában milyen erőt képviselnek. A Milan az első kalap miatt juthat messzebbre, meg hát a csoportkör után már a szerencse is közrejátszik... érdekes év lesz, mert az Európa Ligában viszont erős olasz csapatok vannak idén, Napoli, Inter, Lazio, ha ők komolyan vennék, akkor akár olasz döntő is lehetne. És az EL-ért ugyanannyi pont jár mint a BL-ért mint tudjuk...
  • Hunor88
    Végül is a Bayern második lett. Biztos adnak a németeknek valamennyi pontot ezért. Bár igazából csak a Real volt a nagy akadály a döntőhöz...
    Én azt nem értem még mindig, hogy amikor az Inter nyert, a Bayern második lett, miért esett vissza az olasz foci? Akkor most a németek húzzanak vissza a franciák mögé :D
  • LasCar16
    http://italia.blog.nepsport.hu/archives/2012/05/19/Catemacsok/

Pirlo --> a heteró Xavi :D
  • LasCar16
    úgy legyen!
  • Zsolti9014
    Alakul a gyerek.
  • szucsy89
  • Zsolti9014
    ebben egyetértek veled.
  • bakkerman
    én örülök neki,hogy ott van a keretben,és remélem játszani is fog. Csak egyszer kéne megkomolyodnia (lehet,pont egy ilyen világesemény kell hozzá...),és ő lehet a következő olasz aranylabdás...
  • Hunor88
    A Chievo Top 5 legjobb/legrosszabb meccsei extra:összefoglalók:
    Link itt
  • Hunor88
    Fejben igen! Egy kicsit gyenge ott, de még 21 éves, orvosolható :)
    Nem is tudom miért tetszik nekem. Talán, mert a góloknál nem magát ünnepli, de talán a lazasága és higgadtsága tetszik. Érdekes, hogy tud olyan higgadt lenni, mint senki más, sarkaz egyet fél méterről :D Vicces gyerek
  • Zsolti9014
    úgy legyen! :)
  • Zsolti9014
    így van, Matri nincs a bő keretben.

a másik részére: megint mondom, nekem semmi kétségem nincs Balotelli képességei felől, de többre értékelem az átlagosnál picit jobb képességet, ha példás hozzáállással párosul, mint az őstehetséget, ha közben meg egy komolytalan, balhés bohóc. ezzel nem bántani akarom Balotellit, de fejben neki nagyon össze kellene kapnia magát ahhoz, hogy megkedveljem.
  • Hunor88
    Azt mondta, hogy Morosini halála rádöbbentette őt az életre, átfogja gondolni. Azóta nem volt semmi "incidens". :) Kitudja, talán még meg is tér! :D
  • szucsy89
    háááááááááát... :D
  • ForzaInter
    Matri nincs is a keretben igaz?

Balotelli fényévekkel jobb játékos, lehet utálni a srácot, de egy zseni, kezdőben a helye. A válogatottban meg nem fog bohóckodni, ennyire csak nem hülye.:D
  • Hunor88
    Így már sokkal jobb. :)
    És abban igazad van, hogy a helyzeteket be kell lőni, nem elszórakozni!
  • Zsolti9014
    jó, jogos, nem mondhatom, hogy butább, mindenesetre úgy viselkedik, mintha az lenne. :)

Hát, legyen úgy. De nem kell ollóznia, elég ha 2 centiről bebelsőzi. Mindazonáltal mondom, a képességeit egy pillanatig nem vitatom.
  • Hunor88
    Hát ha csak nem ismered személyesen Matrit és Balotellit, nem mondhatod, hogy Balo butább... :D
    De majd ha a döntőn ollózik egy olyat, hogy kiszakad a háló, remélem változik a véleményed
  • Zsolti9014
    az alapján, hogy Matrinak magasabb az intelligenciája mint egy sültkrumplinak. :P

Viccet félretéve: utolsó mondatomban írtam, nem igazán bírom Balotellit. Nem vitatom a képességeit, és a helyét a kezdőben, de egyszerűen nem bírtam leírni a nevét egy olyan kezdőbe, amit én állítanék össze. Más oka nincs. :)

Viszont abban nem vagyok teljesen biztos, hogy Mottának is kötelező a helye a kezdőben, de hát nem én vagyok Prandelli, na.
  • Rockynhooo
    Szerintem is de elég nagy kockázat azért :D Mondjuk ha majd elkezd kapu mellé sarkazgatni ziccerben meg összebalhézik mindenkivel és leküldik :D
  • Hunor88
    Balotelli jobb, mint az a halképű :D
  • limperatore
    már nem azért de mi alappján raknád matrit balotelli helyére? :D
    balotellinek meg mottának kötelező helye van a kezdőben, és ott is lesznek szvsz