13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3414 mezeket a vaterás "miket" nevű gyerektől vegyetek
EZEKET a mezeket árulja
vagy ajánlom még EZT a srácot Prohardverről
mindkettőjüktől vásároltam már mezt (olasz válogatott név nélküli ill. Maradonás argentín), szal megbízhatóak!
9ezer meg nem pénz ilyen mezekért (szerintem) -
#3413 ebay
bazz elvitték azt amit mondtam -
#3412 Innen rendeltem én is. A limitált szériás Grmania 2006os mezeket már el is kapkodták:P -
#3411 Itt is van csomó nemcsak Baggio, van név nélküli is. -
#3410 Baggio mezek Juve, Milan, Azzurri, 2006-os dizájnnal is van!!! -
#3409 ebay-n láttam 3k-ért, meg kéne venni! szép állapotú, új! -
DePreSsZYo #3408 Hát eddig a mi meccsünk volt a legjobb...ezek a nagy beharangozott meccsek kalapszarok voltak... -
#3407 "az Auchanban van még "
hááát én már nem rohangálok főleg hogy mire oda jutok már tutti ott se lesz... -
#3406 15K-ért vetted a Puma mezt? kicsit sok érte
én 9K-ért kaptam -
#3405 "ja és Gabber voltm Westend és Árkád puma boltban és nincs az a nagyon szép poló:(((("
az Auchanban van még
legalábbis haverom azt mondta -
#3404 itt a mezgyűjteményem kicsit off:P
-
#3403 annyira én se néztem szét:S de sztem tuti van.... -
#3402 Kedden voltam a Hervisben. De szétse néztem csak a lasztikat láttam
Spanyol mez van?
-
#3401 Köfi:) Azt lehetett rendelni ilyen dizájnal is de asszem már elfogyott. -
#3400 veri nájsz:)) én nem rajongok a feliratosért:) bááár ha találtam volna Baggiosat akkor olyat vettem volna:) -
#3399 Nekem tegnap érekezett meg, szóval ezzel tudtam elmenni a Millenárisba Azzuriknak szurkolni:P
-
#3398 én is le vagyok törve mert az a gyönyörű mez/polo nagyon kéne:((((
nm -
#3397 :( köfi -
#3396 első 7ezer második 15ezer és mind kettő az Árkádban a hervisben!Puma boltban már ne nagyon keresgéljetek mert nekem 2 helyen mondták hogy elfogyott és már nem is lesz:S -
#3395 árat és hogy hol :) -
#3394 most vettem őket:)))
ja és Gabber voltm Westend és Árkád puma boltban és nincs az a nagyon szép poló:(((( -
#3393 Jók voltunk, de a németek ellen hithűen csak 1 Totti-Del Piero-Toni felállással van esélyünk. -
#3392 Egyik kedvencem volt, még az interből, hiába juvés vok, nagyon kedveltem, és most is még. így legalább az A-ban látjuk. (FM06-ban Buffon sérülése miatt vele lettem világbajnok is :D) -
#3391 nagyon jó kapus volt,szerintem még benne van 1 jó év -
#3390 gyakorlatilag is igen -
#3389 Állítólag Pagliuca az Ascoliban folytatja.
Vki tud osztályzatokat az ekőző 2 meccsről? -
#3388 Gianluigi Buffon
"A fejem? Köszönöm, már teljesen jól vagyol. Jól vagyok és boldog a Világbajnokságon lejátszott mérkőzéseink miatt. Elégedett is vagyok, mert jól megy a védés, a védelem remekül működik, és a szerencsével sem állunk hadilábon."
Gianluca Zambrotta
"Nagyon elégedettek vagyunk, a mérkőzés nem volt könnyű de nagyszerűen játszottunk. A győzelmet mindenekfelett Gianluca Pessottónak ajánljuk, aki mindenkihez közel áll. Egy olyan csapat vagyunk, amely fut, hajt, koncentrál. Most egy nagyon nehéz meccs vár ránk Németország ellen, de készen állunk megvívni."
-
DePreSsZYo #3387 -
#3386 Németeket lealázzuk ahogy a barátságos meccsen is!!!!!
FORZA ITALIA -
#3385 -
#3384 azért akad 1-2
-
#3383 köfi Lajos, Sempre Italia -
#3382 hát Gábor,van olyan kép amin van Palermos pléja,de más van a középpontban:)ha az is jó már lököm is -
#3381 -
#3380 köfi Lajos a pikcsöröket, palermós pléja nincs? :) -
#3379 ehh,miért nem Szamuráj? -
#3378 bocs a méretért -
A hivatalos man of the match: Gattuso -
#3376 jaja, plusz a 2002-es vb után egy évvel megvertük az ezüstérmeseket :l -
#3375 pedig 96-ban gyérek voltunk az EB-n!