13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3454 Azokat tiszteljük továbbra is! -
R9 #3453 És aki nem divat drukker? -
#3452 hát nem merték megcsinálni
Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr) Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr) -
#3451 Fringsre elvileg eltiltás vár,hiszen aktív részese volt az argentín meccs után kitört balhénak
kiváncsi vagyok hogy kivételeznek e a házigazdával -
#3450 Gratulálok a Braziloknak! A nagyképüségük miatt estek ki.
Hát sajnálom. Mindenkinek megvan a maga keresztje! -
#3449 Üdv fiúk! Iszonyatos kínok közepette (hátam leégett mint a rák) néztem meg az ukránok elleni meccset, és milyen jó volt :))))
Brazilon bezzeg tegnap elaludtam, és már csak arra ébredtem fel, hogy léderer üvölti, hogy kiesett brazília :)
Gondolom most a sok divatdrukker maga alatt van :))))
Mi fogjuk megnyerni a vb-t! FORZA ITALIA!!!
(Azért nem lesz egyszerű meccs a németek ellen...) -
#3448 fú de boldog voltam tegnap:D
"futballisteneiszambakirályokbrazilvarázslatimádomabrazilokatronaldinhoakirály" -
#3447 FORZA ITALIA!!! -
gergelyanevem #3446 reménykedjünk, és bízni kell a csapatban -
#3445 Párhuzamok 1982-vel: Európában rendezték, 4 európai az elődöntőkben, ebből 3: olasz, francia, német és egy kisebb meglepetésre akkor lengyelek most portugálok (POlen, POrtugal, PO-PO), Nehezen induló olaszok, a csoportban gól nélkül maradó sztárcsatár(Rossi-Toni), aki utána elkezdi lőni a gólokat, botrány (bunda-bíró...), szenzációs formában lévő francia 10-es (Platini-Zidane), a világ által temetett taljánok és istenített brazilok.
Istenem, de szép lenne ezt a sort így folytatni: Itália világbajnok! Így legyen! -
gergelyanevem #3444 így igaz, rtl nagyon el volt szállva,
Zidane meg nem véletlen lett ekkora játékos :) -
#3443 Picit sajnálom a brazilokat, de most nem érdemeltek továbbjutást, Fr.o. jobb volt. Eddig a csapból is az folyt, h brazilok így, brazilok úgy, ez a brazilok ellen kevés lesz... Az az igazság h az RTL Klub nagyon elfogult volt velük, így örülhetünk h közvetítenek még meccset, miután brazília kiesett. A világ legjobb játékosát láthattuk tegnap villogni: Zinedine Zidane-t!!! -
#3442 a világranglistán hanyadikak voltunk? 8? most hány helyet ugrunk előre?
a portugálokat megtudnánk verni?:) egy esetleges 3. helyért (ha a hazai pályások nagy falat lésznek) -
#3441 nah, az mégjobb! -
DePreSsZYo #3440 :DDDD -
#3439 "Újabb két szupermozival kedveskedtünk nézőinknek. A hét filmjei az "Olasz módra" és a "Brazil cumi" megtekinthetők a Sport Klubon ismételve holnap délután. Köszönjünk hogy bennünket választottak. szaRTL Klub."
:D -
#3438 kegyetlen jó :D:D na megyek is ünnepelni...a faluszenterben (Balatonmásiafürdő) már várnak a haverok :D
FORZA ITALIA! -
#3437 -.-
nagy úr a babona -
#3436 Olaszcsapattól minimum a dobogó:) vagy akár..nyerhet...Portugália is:P (nem írok semmit mert Gabber babonássá tett:P kellett elolvasnom a kommentjét:DDD) -
#3435 szevasz Peti, jó mi? :P -
#3434 az spanyol :P -
#3433 Le sem tudom írni örömömet, ezért meg sem próbálom :D:D inkáb beteszem a szokásos képemet :)
FORZA ITALIA! -
#3432 hát nemnagyon vágom az olaszt, de látom a spanyol "bilétát" az újságon...azt a vb-t meg megnyertük!:P -
#3431 zidane kegyetlen jól nyomta, a brazilok már ghána ellen is khmm pocsékul játszottak..csakhát ott találtak pár gólt, ghána nemnagyon..:l
németeket megverjük, mint ahogy fél éve és 3 éve is megtettük!! -
#3430 azért figyuzod a szöveget a képen? :P -
#3429 Németeket kötelező lenne megverni
na jó, sokat várok a védelemtől Nestával megtoldva.
És a Totti-Del Piero-Toni csatársortól, Istenem adnád meg, hohy így küldje ki Lippi!!!:( -
#3428 jah -
#3427 hihi -
DePreSsZYo #3426 Na a füstösök elfüstöltek, ennyit a joga bonitorol :D -
#3425 Vannak, valaki nemrég belinkelt 1 ilyen retrómez rendelős oldalt:) -
#3424 vége a brazil uralomnak a vb topicban:) -
#3423 vesztest mindig lehet sajnálni, ilyen a foci -
#3422 hát velük már nem:( (sajnálom hogy kiestek...) azt érzem hogy át tudunk menni Német,Portuál,Francia triós bármelyikén:) -
#3421 nah akkor a Brazilokkal már nem talizunk a vébén -
#3420 vmi ilyesmi?
-
#3419 "klasszikus" mez nincs? vagy retrós beütésű...például baresi, fachetti, gianni rivera, r. baggio, paolo rossi..
én a vb után akarok venni..biztos lesz valami végkiárusítás, stb...
ha fogok venni 2006-os mezt, akkor a hátán vagy pirlo, vagy gattuso lesz ^^ -
#3418 most látszik hogy fosnak,remélem a franciák nyernek! -
#3417 mert olyan vicces:DDD -
#3416 Azonnal kitörlöm a kedvencek közül a foci vb 2006 topicot! -
#3415 hihetettlenek vagytok, miért kell átmenni "beszélgetni" a világbajnokság topikba? -.-