13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Zsolti9014
    Azokat tiszteljük továbbra is!
  • R9
    És aki nem divat drukker?
  • 9csöves9
    hát nem merték megcsinálni

Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr) Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr)
  • 9csöves9
    Fringsre elvileg eltiltás vár,hiszen aktív részese volt az argentín meccs után kitört balhénak

kiváncsi vagyok hogy kivételeznek e a házigazdával
  • Cucmey
    Gratulálok a Braziloknak! A nagyképüségük miatt estek ki.
    Hát sajnálom. Mindenkinek megvan a maga keresztje!
  • Bandee1987
    Üdv fiúk! Iszonyatos kínok közepette (hátam leégett mint a rák) néztem meg az ukránok elleni meccset, és milyen jó volt :))))

Brazilon bezzeg tegnap elaludtam, és már csak arra ébredtem fel, hogy léderer üvölti, hogy kiesett brazília :)
    Gondolom most a sok divatdrukker maga alatt van :))))

Mi fogjuk megnyerni a vb-t! FORZA ITALIA!!!

(Azért nem lesz egyszerű meccs a németek ellen...)
  • 9csöves9
    fú de boldog voltam tegnap:D

"futballisteneiszambakirályokbrazilvarázslatimádomabrazilokatronaldinhoakirály"
  • Zsolti9014
    FORZA ITALIA!!!
  • gergelyanevem
    reménykedjünk, és bízni kell a csapatban
  • Zsolti9014
    Párhuzamok 1982-vel: Európában rendezték, 4 európai az elődöntőkben, ebből 3: olasz, francia, német és egy kisebb meglepetésre akkor lengyelek most portugálok (POlen, POrtugal, PO-PO), Nehezen induló olaszok, a csoportban gól nélkül maradó sztárcsatár(Rossi-Toni), aki utána elkezdi lőni a gólokat, botrány (bunda-bíró...), szenzációs formában lévő francia 10-es (Platini-Zidane), a világ által temetett taljánok és istenített brazilok.
    Istenem, de szép lenne ezt a sort így folytatni: Itália világbajnok! Így legyen!
  • gergelyanevem
    így igaz, rtl nagyon el volt szállva,
    Zidane meg nem véletlen lett ekkora játékos :)
  • Zsolti9014
    Picit sajnálom a brazilokat, de most nem érdemeltek továbbjutást, Fr.o. jobb volt. Eddig a csapból is az folyt, h brazilok így, brazilok úgy, ez a brazilok ellen kevés lesz... Az az igazság h az RTL Klub nagyon elfogult volt velük, így örülhetünk h közvetítenek még meccset, miután brazília kiesett. A világ legjobb játékosát láthattuk tegnap villogni: Zinedine Zidane-t!!!
  • tigeroo
    a világranglistán hanyadikak voltunk? 8? most hány helyet ugrunk előre?
    a portugálokat megtudnánk verni?:) egy esetleges 3. helyért (ha a hazai pályások nagy falat lésznek)
  • tigeroo
    nah, az mégjobb!
  • DePreSsZYo
    :DDDD
  • bmffm856
    "Újabb két szupermozival kedveskedtünk nézőinknek. A hét filmjei az "Olasz módra" és a "Brazil cumi" megtekinthetők a Sport Klubon ismételve holnap délután. Köszönjünk hogy bennünket választottak. szaRTL Klub."

:D
  • bmffm856
    kegyetlen jó :D:D na megyek is ünnepelni...a faluszenterben (Balatonmásiafürdő) már várnak a haverok :D

FORZA ITALIA!
  • gabber_saviola
    -.-

nagy úr a babona
  • fsgh
    Olaszcsapattól minimum a dobogó:) vagy akár..nyerhet...Portugália is:P (nem írok semmit mert Gabber babonássá tett:P kellett elolvasnom a kommentjét:DDD)
  • gabber_saviola
    szevasz Peti, jó mi? :P
  • gabber_saviola
    az spanyol :P
  • bmffm856
    Le sem tudom írni örömömet, ezért meg sem próbálom :D:D inkáb beteszem a szokásos képemet :)

FORZA ITALIA!
  • tigeroo
    hát nemnagyon vágom az olaszt, de látom a spanyol "bilétát" az újságon...azt a vb-t meg megnyertük!:P
  • tigeroo
    zidane kegyetlen jól nyomta, a brazilok már ghána ellen is khmm pocsékul játszottak..csakhát ott találtak pár gólt, ghána nemnagyon..:l
    németeket megverjük, mint ahogy fél éve és 3 éve is megtettük!!
  • gabber_saviola
    azért figyuzod a szöveget a képen? :P
  • Kit--Kat
    Németeket kötelező lenne megverni
    na jó, sokat várok a védelemtől Nestával megtoldva.
    És a Totti-Del Piero-Toni csatársortól, Istenem adnád meg, hohy így küldje ki Lippi!!!:(
  • tigeroo
    jah
  • bigfoot
    hihi
  • DePreSsZYo
    Na a füstösök elfüstöltek, ennyit a joga bonitorol :D
  • Kit--Kat
    Vannak, valaki nemrég belinkelt 1 ilyen retrómez rendelős oldalt:)
  • bigfoot
    vége a brazil uralomnak a vb topicban:)
  • gabber_saviola
    vesztest mindig lehet sajnálni, ilyen a foci
  • fsgh
    hát velük már nem:( (sajnálom hogy kiestek...) azt érzem hogy át tudunk menni Német,Portuál,Francia triós bármelyikén:)
  • gabber_saviola
    nah akkor a Brazilokkal már nem talizunk a vébén
  • gabber_saviola
    vmi ilyesmi?

• tigeroo
    "klasszikus" mez nincs? vagy retrós beütésű...például baresi, fachetti, gianni rivera, r. baggio, paolo rossi..
    én a vb után akarok venni..biztos lesz valami végkiárusítás, stb...
    ha fogok venni 2006-os mezt, akkor a hátán vagy pirlo, vagy gattuso lesz ^^
  • bigfoot
    most látszik hogy fosnak,remélem a franciák nyernek!
  • Kit--Kat
    mert olyan vicces:DDD
  • tigeroo
    Azonnal kitörlöm a kedvencek közül a foci vb 2006 topicot!
  • gabber_saviola
    hihetettlenek vagytok, miért kell átmenni "beszélgetni" a világbajnokság topikba? -.-