Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chiellini/Oddo,Nesta,Cannavaro,Zambrotta--
--------Pirlo,Gattuso,--------------------
Cassano/Alex,--Totti,--Camoranesi---------
------------Gilardino---------------------
4-2-3-1
ez lenne sztem a legjobb
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a 3 csatárost meg nem fogják bevállalni 😞
pedig a védelem már világbajnok 😊)
csak a halál biztos
Be kéne vállalni egy Totti - Toni, Gilardino hármast elöl!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
- Szükségünk van Collinára, õ az, akit még a szurkolók is csodálnak - mondta Franco Carraro az olasz szövetség elnöke. - Ezért hamarosan úgy módosítjuk a szabályainkat, hogy erre lehetõség nyíljék.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
A bordómezesek kétéves szerzõdést kínálnak a Milan egykori edzõjének.
Róma, június 28., 19.50 Mégis szabályt módosítanak az olaszok.
Hirdetés
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) olyan szabálymódosítást terjeszt elõ, melynek révén a világ legjobb játékvezetõjének tartott, idén negyvenöt éves Pierluigi Collina még egy évet bíráskodhatna. Ezt Franco Carraro, a FIGC elnöke jelentette be.
A változtatás értelmében, egy évvel tovább, azaz negyvenhat éves korig vezethetnének mérkõzéseket a bírók. Amennyiben ezt a jövõ hónapban elfogadják, akkor a jellegzetes fizimiskájú Collina nemcsak olasz, hanem európai kupameccseken is szerephez juthatna, ugyanakkor a 2006-os németországi világbajnokságon már nem. A nemzetközi szövetségnél (FIFA) a korhatár negyvenöt év.
A civil foglalkozására nézve adóügyi tanácsadó Collina 1977-ben kezdett bíráskodni, 1991-ben került a Serie A-ba, majd 1996-ban kapta meg a FIFA-licencet. Pályafutása során négy nagy döntõt vezetett: 1996-ban az atlantai olimpián, 1999-ben a Bajnokok Ligájában, 2002-ben a világbajnokságon, tavaly pedig az UEFA Kupában fújta a finálét.
(MTI)
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
csak nehogy szóljon az apja hogy egy-kétszer bekéne tenni a kezdõbe
Az Udinese idén résztvesz a BL-selejtezõjében, miután a Serie A 4. helyén végzett.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
17' <0 - 1>0 - 1> I. Tare
90' C. Mazzone (piros lap)
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Szar Bayern, szar Bayern :)
Öt hétközi fordulóra kerül sor és öt héten szünetel a bajnokság : három héten a válogatott programja miatt, két héten pedig Karácsonykor.
Serie A
Elsõ forduló: 2005 Augusztus 28, Vasárnap
Záró forduló: 2006 Május 14, Vasárnap
Hétközi fordulók: 2005 Szeptember 21, Szerda/ 2005 Október 26, Szerda/ 2005 December 21, Szerda/ 2006 január 18, Szerda/ 2006 Február 8, Szerda
Szünet: 2005 Szeptember 4, Vasárnap / 2006 Október 9, Vasárnap, / 2005 November 13, Vasárnap / 2005 december 26, Vasárnap / 2006 január 1, Vasárnap
Olasz Szuper Kupa: 2005 Augusztus 20, Szombat
Forrás: acmilan.com