13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3374 Ez a Barzagli gyerek is nagyon jó!
Azt mondják Nesta felépül! -
#3373 "legutóbbi" 3 meccsünk a friccek ellen
2006: Italy vs. Germany 4:1
2003: Germany vs. Italy 0:1
1996: Italy vs. Germany 0:0
-
#3372 De nem tudják, miről maradtak le, akik az egész meccset kihagyták, Marcello Lippi tanítványai ugyanis látványos játékkal 3-0-ra győzték le Ukrajnát, amely a nyolc közé jutásával a maximumot kihozta magából-ezt a NS írja, márpedig ha nekik is tetszett, akkor tényleg jó volt! -
#3371 Jól, szépen játszva, gólokat lőve nyertünk, akinek ezzel is gondja van az vagy divat-ellendrukker, vagy nem ért a focihoz! -
#3370 A VB topik tele van a focihoz nem értő lúzerrel, még mindig minket basztatnak! Remélem a németeket megint hazavágjuk 4-1-gyel, de inkább legyen 2-0 v. 3-0. Mondtam h Buffon (is) lesz a nyerő!
Sokan azt mondják szar a Juve, mert csak a bírók által nyertek, ez annyira nem igaz, de most a válogatottban megmutatják, hogy miért is ők (meg a Palermo és Milan) adják a csapat magvát! Már biztos hogy éremért játszhatunk! Álljon itt a keret teljes névsora:
1 Gianluigi Buffon, 2 Cristian Zaccardo, 3 Fabio Grosso, 4 Daniele De Rossi, 5 Fabio Cannavaro, 6 Andrea Barzagli, 7 Alessandro Del Piero, 8 Gennaro Gattuso, 9 Luca Toni, 10 Francesco Totti, 11 Alberto Gilardino, 12 Angelo Peruzzi, 13 Alessandro Nesta, 14 Marco Amelia, 15 Vincenzo Iaquinta, 16 Mauro Germán Camoranesi, 17 Simone Barone, 18 Filippo Inzaghi, 19 Gianluca Zambrotta, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo, 22 Massimo Oddo, 23 Marco Materazzi, nemzeti tartalékok: Morgan De Sanctis, Franco Semioli, Marco Marchionni és Daniele Bonera. Szép volt fiúk, csak így tovább. Toni pedig megtörte az átkot és már jönnek a gólok maguktól remélhetőleg. AKÁRKI AKÁRMIT MOND, MI OLASZDRUKKEREK, LEGYÜNK INTERESEK, MILANOSAK, JUVÉSOK, PALERMÓSOK, LAZIÓSOK, ROMÁSOK, VAGY BÁRMI MÁS, FOGJUNK ÖSSZE: FORZA ITALIA PER SEMPRE!!! -
gergelyanevem #3369 Buffon ismét bizonyította, mekkora kapus
-
#3368 jó képek!!
nesta fel fog épülni a meccsig? -
-
-
-
-
#3363 áh nagyon jó volt a tegnap este nem is értem miért vagyok ébren:D
nagyon jók voltak a fiúk,esélyük nem volt az ukránoknak
Zambro góljánál már elment a hangunk a többi meg csak ráadás volt,végre Luca is betalált és az egész csapat jó volt
a németek a lehető legerősebb ellenfél,de most fogják előszőr igazi védelemmel és kapussal szembetalálni magukat
AVANTI ITALIA! -
-
#3361 :P -
#3360 én meg köszönöm magamnak h olyan kurvára szurkoltam nemhiába! ^^ -
#3359 Üzeni, hogy nincs mit :DD -
#3358 jah és köszönöm Mr. Lippinek, hogy Baronét és Zaccadót is becserélte -
Ereszt #3357
Katt a nagyításhoz, bár nem lesz oan nagy :D -
#3356 höö pont ilyen cipőm van -
#3355 -
Ereszt #3354 Forza Italia :)
Szép volt
-
[center] -
#3352 Totti a király, már 1 gól + 4 gólpassz, azért ez nem rossz, feljövőben van az öreg.
Most, hogy Toncsi is belelendült, még az sincs kizárva, hogy a németeket is elp.csázzuk. A tippem a párosításra bejött, de a fritzeket sajna esélyesebbnek tartom. Meglátjuk, minden bizodalmam a csapatban! -
#3351 az :P -
#3350 sör.... -
#3349 nem igazán tudom, mert siettem ki vizelni :P -
#3348 egyebként sokáig mutattak ünneplést?vagy hamar elkapcsoltak? -
#3347 :DDDDdddddasdasdasd -
#3346 most tuti otthon nézem,fater nagy német drukker:) -
#3345 így igaz -
#3344 há egy biztos Németek ellen több az esély mint az Argentínok ellen... -
#3343 :DDDDDDdddddddddddddd
ismerőseim közt sok az Olaszfan, szal ilyen gondom nincs, kertiparti rulez -
#3342 nem a németeknek kell olaszfocizni :DDDDdddddddddd
hanem az, hogy a németek nem igazán tudnak mit csinálni pl. egy langaléta szélvészgyors és gólratörő Toni ellen, vagy támadásnál egy Cannavároval szemben Podolszki sem fog annyira villogni :P -
#3341 kár mert sajnos nem láttam:(,kocsmában néztem és mikor vége lett azonnal indulni kellett:(
tök idegesítő volt,mert az ott lévők állandóan szídták Tonit ("végre betalált ez a béne") tök idegesített,már majdnem hátra nyúltam értük :D
-
fradista91 #3340 Nem is kell olaszosan focizni :) Ha hozzák a saját formájukat, továbbjuthatnak. Itt is mindenkinek Jó éjszakát! -
#3339 Németeknek nem fekszik ez az Olaszos foci -
#3338 :ASDadasdasdasdasdasda -
#3337 tejóég...ma még fogok valami bannolnivalót írn a vb topicba....jajj... -
fradista91 #3336 #15295 kicsit nézzetek át a Foci VB 2006 Topikba és olvassátok el, véleméyeket kérek :) Amúgy Grat Olaszországnak, de véleményem szerint Németország fog továbbjutni az elődöntőből. -
DePreSsZYo #3335 Ha dőntőbe jutunk én nem tudom mit fogok csinálni :D:DD:
Már most is bejött az egész család h mit üvöltözök annyira :D