Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
jaja ezzel a csapattal vmire bizti jutnának...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

9csöves9
-------------Gigi-------------------------
Chiellini/Oddo,Nesta,Cannavaro,Zambrotta--
--------Pirlo,Gattuso,--------------------
Cassano/Alex,--Totti,--Camoranesi---------
------------Gilardino---------------------

4-2-3-1

ez lenne sztem a legjobb

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Sheva
<#fejvakaras><#eljen>

brazilok fogják sztem

koRps
lehet nem értesz majd 1et, de vieri-t se írnám le, bár ez nem az õ idénye volt

a 3 csatárost meg nem fogják bevállalni 😞
pedig a védelem már világbajnok 😊)

csak a halál biztos

szanics
Van még egy év, 6-7 játékos azért állandó, ennek ellenére szerintem esélyünk sincs, ha megint a kivénhedt sztárok mennek ki.
Be kéne vállalni egy Totti - Toni, Gilardino hármast elöl!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

BADE
ilyen szedettvetett csapattal kétlem...Nincs meg egy állandó csapat,mindig más felállásban játszatja õket Lippi.De ennek ellenére én is remélem,csak sajna nem sok esélyt látok!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

koRps
az kár😞

jövõre remélem az olaszok nyerik a vb-t

csak a halál biztos

Sheva
kár...

szanics
Gianfranco Zola visszavonult 😞(((((((((((((((

jah Zaccheroni-t

Sheva
na akkor kaptak egy rendes edzõt...

szanics
Király! Én nagyon szeretem a Torinót!!! Roma után második kedvenc olasz csapatom!

Sheva
Az olasz sajtó szerint minden idõk egyik legnagyszerûbb játékvezetõje, Pierluigi Collina mégsem vonul vissza. Ezt maga az érintett is megerõsítette, és elmondta, hogy a 2006-os világbajnokságig szeretne sípolni.
- Szükségünk van Collinára, õ az, akit még a szurkolók is csodálnak - mondta Franco Carraro az olasz szövetség elnöke. - Ezért hamarosan úgy módosítjuk a szabályainkat, hogy erre lehetõség nyíljék.

Sheva
A Torino gárdája az õsztõl már az elsõ osztályban folytathatja, ehhez már meg is találták a megfelelõ partnert Alberto Zaccheroni személyében. A veterán szakember örül annak, hogy egy feltörekvõ gárdát irányíthat, és elmondta: minden megtesz annak érdekében, hogy a csapat a múltjához méltóan szerepeljen.
A bordómezesek kétéves szerzõdést kínálnak a Milan egykori edzõjének.

Collina még egy évig bíráskodna

Róma, június 28., 19.50 Mégis szabályt módosítanak az olaszok.
Hirdetés

Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) olyan szabálymódosítást terjeszt elõ, melynek révén a világ legjobb játékvezetõjének tartott, idén negyvenöt éves Pierluigi Collina még egy évet bíráskodhatna. Ezt Franco Carraro, a FIGC elnöke jelentette be.
A változtatás értelmében, egy évvel tovább, azaz negyvenhat éves korig vezethetnének mérkõzéseket a bírók. Amennyiben ezt a jövõ hónapban elfogadják, akkor a jellegzetes fizimiskájú Collina nemcsak olasz, hanem európai kupameccseken is szerephez juthatna, ugyanakkor a 2006-os németországi világbajnokságon már nem. A nemzetközi szövetségnél (FIFA) a korhatár negyvenöt év.
A civil foglalkozására nézve adóügyi tanácsadó Collina 1977-ben kezdett bíráskodni, 1991-ben került a Serie A-ba, majd 1996-ban kapta meg a FIFA-licencet. Pályafutása során négy nagy döntõt vezetett: 1996-ban az atlantai olimpián, 1999-ben a Bajnokok Ligájában, 2002-ben a világbajnokságon, tavaly pedig az UEFA Kupában fújta a finálét.
(MTI)

<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

9csöves9
így csurran cseppen egy kis lóvé az Udineének

csak nehogy szóljon az apja hogy egy-kétszer bekéne tenni a kezdõbe

Sheva
Saadi Kadhafi, a líbiai diktátor fia egyéves szerzõdést írt alá az Udinese csapatával. Mint ismeretes, a 32 éves futballista korábban a Perugia játékosa volt, ám 2003 novemberében doppingolás miatt eltiltották.
Az Udinese idén résztvesz a BL-selejtezõjében, miután a Serie A 4. helyén végzett.

Sheva
hmmm...elmegy!!!

szanics
IGGGEEEEEEEEEEEEEEN!!! ÖRülök nagyon a Parmának!!! 😄DDDDD

gabber_saviola
nahvégre, grat a Parmanak!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
2-0ra nyert idegenben a Parma, így továbbra is elsõosztályú maradt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
Torinónak szurkolok, mint állat! (második számú olasz csapatom)

Rudee
Mindkét meccsen 1-0ra nyert a vendég csapat.

Rudee
Ma lesznek a 2. osztály rájátszásának elsõ meccsei: Ascoli-Torino és Treviso-Perugia

gabber_saviola
sajnálnám mind2 csapatot, de inkább bolonya essen ki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
nekem 8...de akkor már inkább Bologna

gabber_saviola
szeretnéd hogy a parma essen ki?

Sheva
eddig jó 😄DD

gabber_saviola
FT Parma <0 - 1> Bologna
17' <0 - 1> I. Tare
90' C. Mazzone (piros lap)
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

sok-sok tapasztalat = olasz kupa??????
<#mf2><#mf2><#mf2>

szanics
8.-ok, mert mi nem játszottunk döntetlenre minden meccsen... ;-)

0:2<#vigyor1>

gabber_saviola

McFrost
<#mf3>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hányadikak lettetek idén?

Sheva
<#eljen><#eljen><#eplus2><#eplus2>

Sheva
hála az égnek

Rudee
A Perugia mégse örülhet, jáccaniuk kell a feljutásért.

szanics
ja, sok-sok tapasztalatot, amit majd hasznosíthattok jövõre, hátha akkor nyertek valamit...

Végre nyerünk vmit!<#vigyor1>

9csöves9
nekem már kb 1 hete nincs Rai uno... behoztak helyette egy másik olaszt amin szoktak meccsek menni(LA7) de az is eltûnt 1 nap múlva...

BADE
Hacsak be nem szarik a Raiuno,tegnap sem volt adás 20:00-tól

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sheva
hehe én is nekik szurkolok...

szanics
jeszofkórsz! 😄DD

Sheva
akkor hajrá Roma??? 😊

szanics
Ma este sajnos nem közvetíti a Sport1 az Olasz Kupa döntõjének elsõ mérkõzését, a RaiUno-n viszont mindenki megnézheti a találkozót.

Sheva
Perugia megint? hmm... Torino jobb lett volna...

Rudee
Az Empoli után feljutott a Genoa és a Perugia is. A Torino rosszabb gólkül. miatt maradt le.

Sheva
A 2005-06 Serie A szezon augusztus 28-án vasárnap indul, míg az utolsó fordulóra 2006 május 14-én vasárnap kerül sor.

Öt hétközi fordulóra kerül sor és öt héten szünetel a bajnokság : három héten a válogatott programja miatt, két héten pedig Karácsonykor.

Serie A
Elsõ forduló: 2005 Augusztus 28, Vasárnap

Záró forduló: 2006 Május 14, Vasárnap

Hétközi fordulók: 2005 Szeptember 21, Szerda/ 2005 Október 26, Szerda/ 2005 December 21, Szerda/ 2006 január 18, Szerda/ 2006 Február 8, Szerda

Szünet: 2005 Szeptember 4, Vasárnap / 2006 Október 9, Vasárnap, / 2005 November 13, Vasárnap / 2005 december 26, Vasárnap / 2006 január 1, Vasárnap

Olasz Szuper Kupa: 2005 Augusztus 20, Szombat

Forrás: acmilan.com