Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G.: Cudini ill. Shevchenko
Inter-Treviso 3-0
G.: Adriano (3)
Lazio-Messina 1-0
G.: Pandev
Parma-Palermo 1-1
G.: Bresciano ill. Terlizzi
Reggina-Roma 0-3
G.: Mancini, De Rossi, Nonda
Siena-Cagliari 2-1
G.: Chiesa (2) ill. Esposito
Udinese-Empoli 1-0
G.: Ali Muntari
Szar Bayern, szar Bayern :)
jaj de rossz nézni Tonit fijorentina mezben .....<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Adja a Sport1 is a Fiorentina-Samp meccset 😄D
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Livorno-Lecce 2-1
G.: C. Lucarelli, Palladino ill. Pinardi
Szar Bayern, szar Bayern :)
A fõvárosiak készpénzt, valamint Adrian Mutut és Giorgio Chiellinit is megkapják az egykori Bari kedvencért.
egyébként nekünk is volt esélyünk az utóbbi két évben bõven
a szuperkupa meccsen és az utolsó két bajnokin is a Juve volt a jobb
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"A Premiership a világ legjobb és legizgalmasabb bajnoksága. Ha elhagyom az Intert, oda szeretnék menni. Az a liga remekül illene a játékstílusomhoz, mert az angoloknál nagyon gyors a játék" - árulta el a 21 esztendõs nigériai támadó.
"Bár vannak más nagycsapatok is, mint az Arsenal és a Manchester United, az én kedvencem a Chelsea. Szeretem ahogyan játszanak, José Mourinho pedig a világ egyik legjobb edzõje."
Martins azonban gyorsan elvette szavainak élét, és kijelentette, egyelõre még nem áll szándékában elhagyni Milánót. "Szeretem az Intert, olyan a közösség, mint egy nagy család. A szurkolók is fantasztikusak, és Mancini is remek edzõ. A szívem már az Interé" - áradozott jelenlegi állomáshelyérõl a nigériai.
(nso.hu)
g.: Veron 96. perc
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
http://www5.pplive.com/download.aspx
lelehet tölteni pplive a neve.Na most ha feltelepítjük akkor egy kis ikon megfog jelenni a tálcán erre rákattintunk és alulról a 3.at kiválasztjuk és angol lesz.
Szóval van egy oldal: http://www.tvmix.net/index.php
itt vannak a meccsek,mutatja a napi 24 óra meccseit és ha rámegyünk egy meccsre akkor bejön egy oldal ott van a pplive-s ikon arra rákattintunk lejön megmutatja hogy kell beállítani a dolgokat és allul ott lesznek a play gombok,arra kell menni ahol a legtöbben vannak és a meccsek közepes minõségbe elején(pár percig akad) és utána akadásmentesen nézhetõ
FORZA NERAZZURI!