Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
G.: Cozza, Cavalli
11. Udinese 6 pont
17. Reggina 3 pont
Szar Bayern, szar Bayern :)
Tottinak mindannyiszor el kellett volna végeznie a szabadrúgást, Trefoloninak meg addig rendelni vissza, amíg mindenki a helyénmarad.
A helyzet az, hogy így Totti megfosztotta magát három gólszerzési lehetõségtõl - feltételezve persze, hogy a bíró a szabályok szerint újrarúgatja a szabadot, ha kiugranak és a labda nem megy be -, így viszont kapott egy sárgát, és annyira felcseszte a bíró agyát, hogy végül azt is engedte, hogy 6,5 méternél blokkoljon egy játékos...
Úgyhogy én aztán tényleg csípem Tottit, de ez butaság volt.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
1.Inter
2.v3.Chievo
2.v3.Palermo
:-))
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Fiorentina - Udinese 4-2 (2-1)
Juventus - Ascoli 2-1 (2-1)
Lazio - Treviso 3-1 (2-1)
Reggina - Chievo V. 1-3 (1-1)
Sampdoria - Milan 2-1 (1-1)
Siena - Palermo 1-2 (1-1)
1. Juventus 9
2. Fiorentina 7
3. Lazio 7
4. Palermo 7
5. Inter 6
6. Chievo 6
7. Livorno 6
8 Sampdoria 6
9. Udinese 6
...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Vegyük például a Real Madrid-Celta Vigo meccset. Én ugyan nem vagyok Real-drukker, de amilyen gólt megadtak a Celtának...............
de ide értelmes emberek járnak, meg ha jól sül el a dolog akkor ide is eljut az olaszokhoz
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a szeptember 17-én kezdõdõ, perui U17-es világbajnokságon elõször teszteli az úgynevezett gólbírót, amely a várakozások szerint a vitás esetekben megkönnyíti majd a játékvezetõk dolgát. Ezt Sepp Blatter, a FIFA elnöke jelentette be.
A sportvezetõ egyúttal hozzátette: ha a rendszer mûködik, akkor a jövõ évi, németországi vb-n már a felnõttek között is alkalmazzák a találmányt, amely nemcsak a gólvonalat, hanem az oldalvonalat is "szem elõtt" tartja.
A német adidas sportszergyártó cég által kifejlesztett, úgynevezett "Smartball" egy olyan labda, amely egy különleges chipet tartalmaz, és amely a játékvezetõnek egy fülhallgatón keresztül jelzi, ha átlépte a gól- vagy az oldalvonalat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
héééé a Neked-et nagy betûvel írtad 😄DD
toom toom tisztelet stb... stb.... 😛PPPP
Akit érdekel olasz foci játékkártya az látogasson el ide:
http://vatera.hu/item/view/index.php?cod=3337185
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nemvolt kedvem be izéni nem tudtam hogy nem jok deleszarom nem érdekel