13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • DJ Bee18
    de paraszt vagy... már megbocsáss.

mint amennyire ma németország fog sírni
    Ez meg nagy felelőtlenség, nagyot koppanhatsz...
  • fsgh
    Csesza ott a pont
  • Csesza
    vélemémy sztem az hogy de rosszul játszott ez a csapat azt nem így kellett volna...

"az interhez hasonló lúzer csapatok akkor sem nyernék meg a Serie A-t, ha csupa REAC meg Pápa lenne az ellenfelük" ez faszság! és állandóan rászáll az Interre és most nem fogok még egyéb ieneket visszakeresni

és a legszarabb az hogy nem az intert kéne szidnia hanem mondjuk ez esetben R9-et! ennyi... nekem nincs bajom, eggyikűjükkel se de ne oltsa le a csapatom amig én sem teszem ezt
  • 9csöves9
    véleménye bárkinek lehet az adott csapatról
  • Csesza
    szájjál már le az interről nagyívbe jó??

ugytudom én se és fsgh se szídjuk a fio-t vagy akármelyik csapatot pedig őket is lehetne...
    szidd azt aki szid téged vagy szard le és ne egy csapatot, ugytudom mi is korrektek vagyunk e színten!
    ne hidd hogy a te csapatod annyival jobb mint a másik ha egyszer a tabella nem ezt mutatja! majd ha mást fog mutatni akkor mondhatod bármily szidás nélkül na látjátok fiatalok mi vagyunk a jobbak... ennyi! vagy menny a saját topikodba és ott dühöngd ki magad, tudod mekkora szar nekem hogy osztod a gyereket és közbe szídod a kedvenc csapatomat amikor azok rohattul nem tehetnek semmiről?
    ...
    világbéka
  • 9csöves9
    én csak azt nem értem mi a francért kell ezt pont ma kihírdetni

nyilván ösztönzőleg fog hatni a háromnegyed keretre...
  • fsgh
    ok píísz van de még ha így is gondolod légyszi ne hangoztasd így a vb alatt:) hx:)

FORZA ITALIA
  • bmffm856
    teljesen igaz. :)

Forza Azzurri! Avanti Eroi d'Italia! L'Italia s'e desta dal suo sogno profondo! Avanti alla gloria heroso ragazzi d'Italia!
  • gabber_saviola
    jaja AVANTI ITALIA
  • Kit--Kat
    Hehhhe:) Jó amúgy most lépjünk túl ezen, emelkedjünk felül a klubbokon, és tisztán csak az válogatottal foglalkozzunk. Nekem is beszólt 1 buzi Millenárisban a Del Pieros mezem miatt, hogy buzi Juve, de kb. leszartam.
  • gabber_saviola
    errenove :P
  • bmffm856
    r9-cel van bajom, de amit az interről írtam azt is tartom, mert úgy van ahogy leírtam. egyedül indulnának a bajnokságban akkor is csak másodikak lennének mert az árnyékuk megelőzné őket...
  • fsgh
    ha r9-el vAN bajod légyszi ne az Intert szid thx-.-
  • bmffm856
    errenove ismét kitett magáért. gratulálunk neki. menj vissza a brazilszambavarázslók topikjába és sirasd őket. :) kb anynira mint amennyire ma németország fog sírni :D FORZA ITALIA!

egyébként pedig: tök mindegy hogy kiket sorolnak vissza. az interhez hasonló lúzer csapatok akkor sem nyernék meg a Serie A-t, ha csupa REAC meg Pápa lenne az ellenfelük...nemhogygy Sampdoriák, Udinesék, Romák, Palermok és Chievok ellen...lásd be errenove. egy csődtömeg a csapatod, és ehhez mérten oszd az észt. ;) brazil topik balra a második ajtó. arrivederci.
  • fsgh
    2 vereség belefér a 100 pontba
  • gabber_saviola
    Intert tavaly már megtanultuk verni, idén még erősebbek lettünk
  • Kit--Kat
    NAhhh remélem ma nagyot alkot az olasz válogatott és a mennyekbe megy vele, aztán ezt copyzza a döntőre!!!:)
    Avanti Italia!!!
  • fsgh
    elégé durvának tűnik:S sztem jobb lenne a lazább megoldás...Juve b Milan 4. Fio uefa Lazio uefa megvonás....
  • Kit--Kat
    Ne örüljél, még ott lesz az Udinnese, a Palermo, meg a Chievo, esélyetek sem lesz:DDDDDDD
  • R9
    remélem így lesz
  • jbal
    ezt olvastátok?
  • Zsolti9014
    Peruzzi nagyon jó kapus, de ne legyen rá szükség a VB-n!
    Abbiatit kivittem volna Amelia helyett, de min. nemzeti tartalékba, és De Sanctis a VB-re. Láttátok már védeni Ameliát, én még nem. Milyen?
  • gergelyanevem
    nem szoktam fifázni, de felraktam ma a wc-t, 4-2 lett a meccs :) (Toni2,Totti,Gila ill. Schweinsteiger,Podolski)
    elégedett lennék egy ilyen eredménnyel az biztos :D
  • fsgh
    fogadtam egyik haverommal egy ezresben hogy nyernek az olaszok:P:P:P
  • gabber_saviola
    [center]

jah láttam, punkók ezek a friccek :P

• DePreSsZYo
    Szánalmas az a pizzás kép a Bild honlapján. Istenem mit megadné azért, ha a németek kiesnének :D
  • 9csöves9

ezek után nézzétek meg mit csinál a Bild

szánalmas
  • gabber_saviola

[center]
  • 9csöves9
    Peruzzi és Amelia lehet a cseréje,szerencsére semmi szükség nincs rájuk
  • fsgh
    FORZA ITALIA!nagyon remélem hogy meglesz:)este Olasz mezt felveszem és úgy szóritok a fiuknak:)

Buffon cseréje Abbiati?
  • gergelyanevem
    huh, már nagyon várom, nem fogom kibírni ezt a pár órát, remélem nem okoznak csalódást a fiúk, ha folytatkák azt amit az ukrán meccsen csináltak, akkor nem lehet gond
  • 9csöves9
    én a németeknél egyetlen egy embertől tartottam nagyon,a neve Lahm

de miután rájöttem,hogy balhátvéd teljesen megnyugodtam,Zambrot aligha tudja megenni pláne hogy a keze miatt nem mer ütközni sem
  • 9csöves9
  • R10
    na akkor ma tiporjátok el őket...
  • Zsolti9014
    A vége is milyen megható!
    Kapusösszehasonlítás ugyanonnan.

Jens lehmann
    Életkora: 36
    Klubja: Arsenal
    Magassága/testsúlya: 190 cm/87 kg
    Válogatottsága: 37
    Megbízhatóság (1–10): 8
    Reflex (1–10): 9
    Erőssége: Bravúrkapus, a legképtelenebb helyzetekben is képes menteni. Határozott egyéniség.
    Gyengéje: Potyakirálynak is hívhatnák Oliver Kahnhoz hasonlóan, ám a kispadon ragadt kollégához viszonyítva ő az uralkodó.

Az Arsenal idei BL-menetelése során góltalansági csúcsot jegyzett 763 perccel, ami kivételes képességeket sejtet.

Gianluigi Buffon
    Életkora: 28
    Klubja: Juventus
    Magassága/testsúlya: 190 cm/83 kg
    Válogatottsága: 65
    Megbízhatóság (1–10): 10
    Reflex (1–10): 9
    Erőssége: Szenzációs átlagteljesítményre képes, egyáltalán nem jellemző rá a szélsőséges formaingadozás. A kapusok etalonja.
    Gyengéje: Talán a szerencsejátékot említhetjük…

Lábbal is bátran játékba avatkozik, s termeténél fogva a 16-os előtti területen is úr, ha kell – fejjel. A Juventusban és a válogatottban is alapember.
  • 9csöves9
    nagyon jó nyilatkozat
  • Zsolti9014
    Bennem is van szorongás. + Este azt álmodtam, hogy megvan a gyors gól (annyi a szépséghibája, h R.Baggio lőtte.)

Gattuso nyilatkozik
  • gabber_saviola
    ne is mond Lajos, 2 Toni és egy Totti gólt álmodtam
  • DePreSsZYo
    Bennem még mondjuk most is oan szorongás van, hogy nyerjünk h nem igaz.
    De ez nem baj, annál nagyobbat fogok ünnepelni ha nyerünk :D
  • DePreSsZYo
    Ne is mondd, nálam is hasonló a helyzet. :D
    [naon jó képek]