13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3574 de paraszt vagy... már megbocsáss.
mint amennyire ma németország fog sírni
Ez meg nagy felelőtlenség, nagyot koppanhatsz... -
#3573 Csesza ott a pont -
Csesza #3572 vélemémy sztem az hogy de rosszul játszott ez a csapat azt nem így kellett volna...
"az interhez hasonló lúzer csapatok akkor sem nyernék meg a Serie A-t, ha csupa REAC meg Pápa lenne az ellenfelük" ez faszság! és állandóan rászáll az Interre és most nem fogok még egyéb ieneket visszakeresni
és a legszarabb az hogy nem az intert kéne szidnia hanem mondjuk ez esetben R9-et! ennyi... nekem nincs bajom, eggyikűjükkel se de ne oltsa le a csapatom amig én sem teszem ezt -
#3571 véleménye bárkinek lehet az adott csapatról -
Csesza #3570 szájjál már le az interről nagyívbe jó??
ugytudom én se és fsgh se szídjuk a fio-t vagy akármelyik csapatot pedig őket is lehetne...
szidd azt aki szid téged vagy szard le és ne egy csapatot, ugytudom mi is korrektek vagyunk e színten!
ne hidd hogy a te csapatod annyival jobb mint a másik ha egyszer a tabella nem ezt mutatja! majd ha mást fog mutatni akkor mondhatod bármily szidás nélkül na látjátok fiatalok mi vagyunk a jobbak... ennyi! vagy menny a saját topikodba és ott dühöngd ki magad, tudod mekkora szar nekem hogy osztod a gyereket és közbe szídod a kedvenc csapatomat amikor azok rohattul nem tehetnek semmiről?
...
világbéka -
#3569 én csak azt nem értem mi a francért kell ezt pont ma kihírdetni
nyilván ösztönzőleg fog hatni a háromnegyed keretre... -
#3568 ok píísz van de még ha így is gondolod légyszi ne hangoztasd így a vb alatt:) hx:)
FORZA ITALIA -
#3567 teljesen igaz. :)
Forza Azzurri! Avanti Eroi d'Italia! L'Italia s'e desta dal suo sogno profondo! Avanti alla gloria heroso ragazzi d'Italia! -
#3566 jaja AVANTI ITALIA -
#3565 Hehhhe:) Jó amúgy most lépjünk túl ezen, emelkedjünk felül a klubbokon, és tisztán csak az válogatottal foglalkozzunk. Nekem is beszólt 1 buzi Millenárisban a Del Pieros mezem miatt, hogy buzi Juve, de kb. leszartam. -
#3564 errenove :P -
#3563 r9-cel van bajom, de amit az interről írtam azt is tartom, mert úgy van ahogy leírtam. egyedül indulnának a bajnokságban akkor is csak másodikak lennének mert az árnyékuk megelőzné őket... -
#3562 ha r9-el vAN bajod légyszi ne az Intert szid thx-.- -
#3561 errenove ismét kitett magáért. gratulálunk neki. menj vissza a brazilszambavarázslók topikjába és sirasd őket. :) kb anynira mint amennyire ma németország fog sírni :D FORZA ITALIA!
egyébként pedig: tök mindegy hogy kiket sorolnak vissza. az interhez hasonló lúzer csapatok akkor sem nyernék meg a Serie A-t, ha csupa REAC meg Pápa lenne az ellenfelük...nemhogygy Sampdoriák, Udinesék, Romák, Palermok és Chievok ellen...lásd be errenove. egy csődtömeg a csapatod, és ehhez mérten oszd az észt. ;) brazil topik balra a második ajtó. arrivederci. -
#3560 2 vereség belefér a 100 pontba -
#3559 Intert tavaly már megtanultuk verni, idén még erősebbek lettünk -
#3558 NAhhh remélem ma nagyot alkot az olasz válogatott és a mennyekbe megy vele, aztán ezt copyzza a döntőre!!!:)
Avanti Italia!!! -
#3557 elégé durvának tűnik:S sztem jobb lenne a lazább megoldás...Juve b Milan 4. Fio uefa Lazio uefa megvonás.... -
#3556 Ne örüljél, még ott lesz az Udinnese, a Palermo, meg a Chievo, esélyetek sem lesz:DDDDDDD -
R9 #3555 remélem így lesz -
#3554 ezt olvastátok? -
#3553 Peruzzi nagyon jó kapus, de ne legyen rá szükség a VB-n!
Abbiatit kivittem volna Amelia helyett, de min. nemzeti tartalékba, és De Sanctis a VB-re. Láttátok már védeni Ameliát, én még nem. Milyen? -
gergelyanevem #3552 nem szoktam fifázni, de felraktam ma a wc-t, 4-2 lett a meccs :) (Toni2,Totti,Gila ill. Schweinsteiger,Podolski)
elégedett lennék egy ilyen eredménnyel az biztos :D -
#3551 fogadtam egyik haverommal egy ezresben hogy nyernek az olaszok:P:P:P -
#3550 [center]
jah láttam, punkók ezek a friccek :P
-
DePreSsZYo #3549 Szánalmas az a pizzás kép a Bild honlapján. Istenem mit megadné azért, ha a németek kiesnének :D -
ezek után nézzétek meg mit csinál a Bild
szánalmas -
[center]
-
#3546 Peruzzi és Amelia lehet a cseréje,szerencsére semmi szükség nincs rájuk -
#3545 FORZA ITALIA!nagyon remélem hogy meglesz:)este Olasz mezt felveszem és úgy szóritok a fiuknak:)
Buffon cseréje Abbiati? -
gergelyanevem #3544 huh, már nagyon várom, nem fogom kibírni ezt a pár órát, remélem nem okoznak csalódást a fiúk, ha folytatkák azt amit az ukrán meccsen csináltak, akkor nem lehet gond -
#3543 én a németeknél egyetlen egy embertől tartottam nagyon,a neve Lahm
de miután rájöttem,hogy balhátvéd teljesen megnyugodtam,Zambrot aligha tudja megenni pláne hogy a keze miatt nem mer ütközni sem -
#3542 -
#3541 na akkor ma tiporjátok el őket... -
#3540 A vége is milyen megható!
Kapusösszehasonlítás ugyanonnan.
Jens lehmann
Életkora: 36
Klubja: Arsenal
Magassága/testsúlya: 190 cm/87 kg
Válogatottsága: 37
Megbízhatóság (1–10): 8
Reflex (1–10): 9
Erőssége: Bravúrkapus, a legképtelenebb helyzetekben is képes menteni. Határozott egyéniség.
Gyengéje: Potyakirálynak is hívhatnák Oliver Kahnhoz hasonlóan, ám a kispadon ragadt kollégához viszonyítva ő az uralkodó.
Az Arsenal idei BL-menetelése során góltalansági csúcsot jegyzett 763 perccel, ami kivételes képességeket sejtet.
Gianluigi Buffon
Életkora: 28
Klubja: Juventus
Magassága/testsúlya: 190 cm/83 kg
Válogatottsága: 65
Megbízhatóság (1–10): 10
Reflex (1–10): 9
Erőssége: Szenzációs átlagteljesítményre képes, egyáltalán nem jellemző rá a szélsőséges formaingadozás. A kapusok etalonja.
Gyengéje: Talán a szerencsejátékot említhetjük…
Lábbal is bátran játékba avatkozik, s termeténél fogva a 16-os előtti területen is úr, ha kell – fejjel. A Juventusban és a válogatottban is alapember. -
#3539 nagyon jó nyilatkozat -
#3538 Bennem is van szorongás. + Este azt álmodtam, hogy megvan a gyors gól (annyi a szépséghibája, h R.Baggio lőtte.)
Gattuso nyilatkozik -
#3537 ne is mond Lajos, 2 Toni és egy Totti gólt álmodtam -
DePreSsZYo #3536 Bennem még mondjuk most is oan szorongás van, hogy nyerjünk h nem igaz.
De ez nem baj, annál nagyobbat fogok ünnepelni ha nyerünk :D -
DePreSsZYo #3535 Ne is mondd, nálam is hasonló a helyzet. :D
[naon jó képek]