Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

õk is csak emberek nekik is lesz rossz idõszakuk

9csöves9
az már szomorú ha a szurkolók sem bíznak a sikerben

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
jaja Sajnos😞(((<#rinya><#rinya><#rinya>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
Juve bajnok szvsz

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Japep
Nem ládtam a meccset, de a gólok alapján azért nem lehetett az olyan sima gyõzelem, mint amilyennek kellett volna lennie! Jól jött nekik az Inter botlása is, bár a Juve megint nyert! Szerintem már az éven nem fogják beérni!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DEXTER92
Hajrá Milan!
Tegnap jól elverték a Parmát <#hehe>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Sheva
htx

Sheva
vki egy tabellát és egy góllövõlistát tudna linkelni? htx

torrente
Nagynevû cégek.

McFrost
bazz, ez nem semmi, még lehet is benne valami....csak az a baj, hogy a pékbá' már nem szponzor, mert szezon elõtt szerzõdést kötöttek 3 új befektetõvel:
FERROLI- víz,gáz,fûtés alkatrész gyártó nagy cég
2.szponzor
3.szponzor

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

torrente
Én úgy látom, hogy a Chievo kb az 5-7. helyre lenne jó bundázások nélkül. De mivel kicsi költségvetésbõl dolgoznak, ezért jól jön nekik egy kis mellékjövedelem. Minden 3-4. évben kijutnak a nk-i kupákba is, hogy a játékosai ára kicsit feljebb menjen, megismerjék õket és eladják a legértékesebbeket. A péksütiket gyártó tulaj egy jól jövedelmezõ üzletnek tekinti a csapatát. Nyilván 5-10 év alatt a legtöbb pénzt akarja kisajtolni a csapatából, aztán majd meglátja, hogy érdemes fenttartani az elsõ osztályban a csapatot vagy sem. Ha nyereséges, miért ne?

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
Chievo nem kis csapat ezk szerint😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem tod mit beszélsz.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

torrente
Kicsik, középmezõnybeli csapatok ellen mind bundáznak, viszont a nagyok ellen sosem! Inter, milan, Juve, talán Roma és az aktuális nagyágyúk. Nekik is dicsõség megcsípni a nagyokat.

McFrost
mindegy Rómában emberhátrányba kikapni 4-0-ra az bunda....
pedig a Roma-nak nem is voltak meklepõ eredményei

Sheva
mingyá jobb 😄

McFrost
hádde nem ?
Vagy Sampdoria - Chievo 1-2, Reggina - Chievo 1-3,

Sheva
a legjob példát hoztad elõ 😄DDDDDDDDD

McFrost
jaja, Chievo - Milan 2-1 , milyen jól bundáztunk...például...

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

még mindig azt mondom, hogy jól tette Zamparini, hogy eladta Lüke Tonyit 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

torrente
Csak nemönkéntes véradó Mr McFrost? <#hehe>

17. forduló eredményei:
US Lecce - SS Lazio : 0 - 0
AC Fiorentina - US Palermo : 1 - 0
Udinese Calcio - UC Sampdoria : 2 - 0
FC Internazionale - Empoli : 4 - 1
Juventus - AC Siena : 2 - 0
AS Roma - Chievo Verona : 4 - 0
AC Parma - Cagliari : 1 - 0
Livorno Calcio - AC Milan : 0 - 3
Ascoli - Treviso : 1 - 0
FC Messina - Reggina Calcio : 1 - 1

Sheva
Gila közelebb áll egyel 😛PPP

Adrianonak még 2 mester 3-as azt megvan 😄
remélem ez a fejsérülés nem okozott komoly problémát

fsgh
o je! És Adriano is a közelben van

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sheva
hát amint látom Toni mégse húzott el annyira

GÓLLÖVÕLISTA ÁLLÁSA:
16 gólos:
Toni (FIORENTINA)

15 gólos:
Trezeguet (JUVENTUS)

11 gólos:
Gilardino (MILAN)

10 gólos:
Adriano (INTER)

9 gólos:
Bonazzoli (SAMPDORIA)
Chiesa (SIENA)
Shevchenko (MILAN)
Tavano (EMPOLI)
Totti (ROMA)

8 gólos:
Suazo (CAGLIARI)

7 gólos:
Cozza (REGGINA)
Lucarelli (LIVORNO)

6 gólos:
Caracciolo (PALERMO)
Cruz (INTER)
Flachi (SAMPDORIA)
Rocchi (LAZIO)

5 gólos:
Corradi (PARMA)
Del Piero (JUVENTUS)
Di Napoli (MESSINA)
Fiore (FIORENTINA)
Locatelli (SIENA)
Martins (INTER)
Pellissier (CHIEVO)
Vucinic (LECCE)

Sheva
egy olasz góllövõlistát vki belinkelne pls thx

Sheva
vér folyik majd 😄DDDDDDD

Ha ezt McFrost meglátja.... 😄

torrente
A Chievo a bajnokság egyik legnagyobb bundázó csapata. Egy meccsük végeredményére sem mernék tippelni.

AS Roma 2 - 0 Chievo

HT Ascoli 1 - 0 Treviso

HT Fiorentina 1 - 0 Palermo

HT Inter Milan 2 - 0 Empoli

HT Juventus 1 - 0 Siena

HT Lecce 0 - 0 Lazio

HT Livorno 0 - 1 AC Milan

HT Messina 1 - 0 Reggina

HT Parma 1 - 0 Cagliari

HT Udinese 0 - 0 Sampdoria

7' AS Roma 0 - 0 Chievo

7' Ascoli 0 - 0 Treviso

7' Fiorentina 0 - 0 Palermo

7' Inter Milan 1 - 0 Empoli

7' Juventus 0 - 0 Siena

7' Lecce 0 - 0 Lazio

7' Livorno 0 - 0 AC Milan

7' Messina 0 - 0 Reggina

7' Parma 0 - 0 Cagliari

7' Udinese 0 - 0 Sampdoria

AC Milan 2 - 0 Messina

47' Cagliari 2 - 0 Ascoli

47' Chievo 1 - 0 Udinese

47' Empoli 0 - 0 Fiorentina

47' Palermo 0 - 0 Livorno

47' Reggina 0 - 3 Inter Milan

47' Siena 0 - 1 Parma

Sheva
Forza Italia <#smile>

gabber_saviola
hátvédsor Barzaglival és Grossoval elég ütõs
Forza Palermo

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
én is kivi leszek rá remélem Gila betalál megint 😊

9csöves9
Lippi will have Abbiati in goal, Zaccardo, Barzagli, Materazzi and Grosso on defense, Barone, Pirlo, De Rossi at midfield and a trident with Del Piero, Gilardino and Iaquinta.

háát kiváncsi leszek😊

Sheva
jaja de megvoltak nélküle is 😊

a Toni Gila kettõs pedig nagyon jó mondjuk Alex-tõl többet vártam
Camoranesi is jól tolta neki is tetszett a játéka

9csöves9
érdekes kérdés,engem is érdekelne😊

tegnap jó volt a csapat, a második félidõben átengedtük a terepet a hollandoknak, persze tudatosan😊

Totti az álbetegségével meg nem tudom mit akar...a válogatott vezéregyénisége nem teheti meg hogy nincs kedve játszani

FORZA ITALIA!

fsgh
háát ja..

Sheva
jaja de sztem a 3. gól öngól volt Vilaar fejelt be a saját kpujába

fsgh
Vezet OLASZORSZÁG!!!!!!
3-1

Toni,Gilardino,Camoranesi-Babel

55.perc...

Tud valaki segíteni?
Miért játszanak az olaszok kékben(vagy fehérben)?
Van ennek valami különleges oka?
Miért nem nemzeti színekben szerepelnek? (zöld-fehér-piros)
Köszi...

fsgh
hááát nekem nem:-PP kicsit gáz lesz az Internél....:-SSSS
Meg az éllovasoknál....de legaláb jövõre özépcsapat nyeri a Seria-a-t :-PPPPPPPPPPP

fernando torres
nah ez jó
nekem teccik ez a szabály

fsgh
Sziasztok itt egy olasz focival kapcsoltos hír....:

Tegnap elõtt született egy megállapodás melynek értelmében a következõ idénytõl, minden egyes csapatban 50%-os arányban kell lenni az olaszoknak a keretben. Ezt a szabályt egyéb iránt a CONI (az olasz olimpiai bizottság) hozta, és minden sportágra vonatkozni fog. A kosarasok tiltakoztak, ám a labdarúgó szövetség igent mondott a felvetésre. A szabály mentesíteni fogja azokat a játékosokat akik gyerekkoruk óta Olaszországban élnek és játszanak (mind például Martins, Obodo vagy Bojinov).
Tíz évvel tehát a Bosman ügyre, kicsit magukhoz tértek az országok és megindult egy ellenreakció, amelyet mint védekezést is értelmezhetünk – az olaszok érdekében. Carraro azonnal a CONI mellé állt az ügyben így a következõ szezontól a meccs elején leadott 18-as listán (11 kezdõ és 7 csere) legalább 9 olasznak szerepelnie kell majd. Ez a dolog elsõsorban az Intert fogja érinteni, de gondban lehet a Milan és a Roma is. Az Interben egy átlagos meccsen a 18-ból jó ha öt olasz van (Toldo, Favalli, Materazzi, C.Zanetti és Orlandoni), bár mint írtuk Martins annak fog számítani. Hogy miért is? Mivel a nigériai már az utánpótlás korában Olaszországban játszott és öt évet el is töltött ezalatt az mentesül a szabály alól. Tehát aki végigjárta a ranglétrát és a primavera együttesbõl került fel a felnõtt kerethez az a szabályok értelmében nem külföldi. Az olasz útlevéllel rendelkezõ nem olaszokról pedig akkor még nem is beszéltünk.
De vissza az Interhez. A csapat az eddigi 11 fordulóban három és öt között nevezett olaszokat a meccsekre, ez pedig jövõre semmiképpen nem lesz jó. Így már most tudhatjuk hogy változtatni kell valamiben a vezetõségnek. Ráadásul ebbõl az ötbõl Orlandoni harmadik kapus, még a C.Zanetti, Toldo, Favalli triónak lejár a szerzõdése és közel sem biztos hogy hosszabbítani fognak. Az Internek vennie kellene 6-7 olaszt és legalább ennyi külfölditõl meg kellene válnia. Persze a CONI is lépcsõsen vezetné be a szabályt. Jövõre hét vagy nyolc és utána pedig kilenc lenne a kötelezõen nevezett olaszok száma. Akit ez az ügy abszolút nem érint az Empoli lehet, ugyanis nekik egy szem légiósuk van Almiron személyében. A Milan 13 külföldivel bír, a Juve 12-vel (kivéve Bonnefoi aki Itáliában nevelkedett). De a Romanak is 12 légiósa van, még a Lecce, Udinese duó 10-10-el bír. A Milan is az eddigi meccseken 5-8 között nevezte az olaszokat, tehát náluk is lesz változtatni való bõven.
Fel kell tehát készülni Morattiéknak is az változásokra, hiszen ezeket a reformokat végre kell hajtani mindenképpen.

Sheva
nagyon helyes

fernando torres
Lippinek nem kellenek a primadonnák

Egyetlen "primadonnát" sem kíván a csapatában látni a 2006-os németországi világbajnokságon Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

"Ha valaki túl sokat gondol saját dolgaira és kevesebbet a csapatéra, akkor a legnagyobb hibát követi el" - mondta a szakvezetõ, akinek irányításával Olaszország sorozatban 12. alkalommal lesz ott a sportági seregszemlén, igaz legutóbb 1982-ben nyerte meg azt.

Lippi mostani kijelentése nem meglepõ, hiszen az elõzõ kapitányhoz, Giovanni Trapattonihoz gyakran olyan kéréssel fordultak a sztárok, hogy barátságos mérkõzéseken ne kelljen pályára lépniük.

Ennek meg is lett az eredménye: a 2002-es vb-n a nyolcaddöntõben, míg a 2004-es Eb-n már a csoportkörben kiesett a "Squadra Azzura".

A korábban a Juventust dirigáló tréner vasárnap jelöli ki keretét a két szintén vb-résztvevõ gárda, Hollandia és Elefántcsontpart elleni barátságos mérkõzésekre, melyekre november 12-én és 16-án kerül sor. (MTI)

REGGINA

Cozza 43’ Cavalli 75’
2-0
UDINESE

PARMA

Delvecchio 13’
1-2
JUVENTUS

Camoranesi 44’ Vieira 82’

CAGLIARI
0-0
ROMA