13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3615 PASZMEK ÁÁÁ :DDD -
#3614 flémelő bandából elég!
itt egy célért szorítunk és csak neked szabad gecizni! :P
AVANTI AZZURRI! -
#3613 lehet jól jönne egy szivar...:D lehet el kéne menni venni...:D Lippinek be szokott jönni régebben...:D talán nekem is bejönne...:D nem vagyok babonás, de ezt most megjátszom...:D irány a tabak :DDDDDDDDd -
#3612 nézem tegnap a reggeli c. műsort (felkeltem nagyanyámnál)
és mi volt az sms falon? "hajrá brasil + france. nemsokára megszülöm az ikreket" -
DePreSsZYo #3611 Ja szállni fognak :D -
#3610 rakértára :) -
DePreSsZYo #3609 Ahogy felcsendül a himnusz rágyujtok a "fondorlatoscigarettára" :D:D:D, rossz az aki rosszra gondol. ;) -
#3608 FORZA ITALIA!!!
TONI SOK GÓLT!!!!!!! -
#3607 Per sempre Italia! -
#3606 valóban nem kicsit vagyok ideges...összejöttek a dolgok...nemrég távozott el egy közeli rokonom, ez eléggé odavágó dolog volt önmagában is, erre jön rá a meccs miatti feszültség, stbstb. elnézést mindenkitől akit megbántottam, de most ténlyeg elég szar időszak ez, és senkinek nem szándékosan tettem...scusi :(:(
[és ezt kihasználni valóban nagyon gennyes dolog...] -
#3605 nah akkor legyen barátkozás és készülődés a mindent eldöntő mérkőzésre
AVANTI ITALIA -
#3604 tök szépen kértelek a távozásra és a flém beszüntetésére, de látom nem sikerül
sajnálom, hogy nem érzed át, hogy nekünk mennyire fontos, hogy még "harcban" vagyunk a győzelemért. és nem gyengén kihasználod Peti idegállapotát, kérek még egyszer távozz légyszives -
#3603 Nem tudok olaszul, de a campioni del mondo-t értem! Úgy legyen! -
#3602 FEJEZZÜK MÁR BE EGYMÁS B@SZT@TÁSÁT! FORZA AZZURRI PER SEMPRE!!!
FORZA JUVE, INTER, MILAN(ILYET SE ÍRTAM MÉG), FIORENTINA, ROMA, LAZIO, PALERMO, ÉS A TÖBBI. -
#3601 Ámen! :D -
#3600 mi közöm a selecao-hoz, áruld már el lécci -
#3599 kb a 3/4 részét értettem, legyen igazad :P -
#3598 ő szivathat bárkit, és egész csapatot, persze... -
#3596 szidtam az olasz csapatot? hol? tessék mutasd. Te vagy aki szidta az intert, mint olaszt... Csak veled volt bajom... -
#3595 non voglio te commentare bastardo patetico. a mai rivederci.
[kérlek ezeket is szedd ki] -
#3594 Gábor kérlek szedd ki ezt a kis senkit ebből a topikból. Mi sem megyünk át senkit szívatni az ő topikjába, akkor szerintem joggal várjuk el hogy ő se röfögjön bele a miénkbe. köszi. -
Ogni tedesco piangerá stasera
Perché l'Italia loro batterá.
ALzeramo dal sogno profondo
Saramó i campioni del mondo.
Forza Azzurri!
[nyelvtani hibák lehetnek benne, emrt a jövő idő, meg a visszahatók, még nem képezik olasz nyelvtudásom gerincét :P] -
#3592 légyszives -
#3591 brazilimádat és olaszgyűlölet
te ugyanez vagy, csak fordítva, és ez semmiképpen sem jobb... -
#3590 ennyit gondolkodtál rajta? meg ha észrevetted volna, befejeztem -
#3589 -
#3588 légyszives távozz már el innen. ez nem a selecao topikja. viszlát. :P -
#3587 jót szoltál:) -
#3586 mi scusi amici nerazzurri. -
#3585 nah Peti kérjél bocsánatot az Interesektől :P -
#3584 finomabban -
Csesza #3583 én egy szót sem szóltam arról hogy melyik csapat a jobb! a tabella most nem ezt mutatja! majd ha a köv. szezonba megelőztök akkor lehez azt mondani hogy a Fio jobb mint az Inter... most nem ez van!
a bundabotrányt meg hol említettem? -
#3582 hééééé Olasz barátaim :P -
#3581 hamár mindenki megy lehet hogy én is benyomok pár sörikét :D:D el is ugrom a boltba érte...:D
PER SEMPRE ITALIA! -
#3580 teljesen egyetértek. de ha leparasztoznak azt nem emésztem. de senki nem fogja elrontani a meccshangulatot. ma este ünneplünk. FORZA AZZURRI! -
#3579 Én is:DDD Avanti Azzurri!!!! -
#3578 te is akkor állíts ilyen baromságot amikor az Interesek között ülsz a San Siro-ban... -
#3577 nah szerintem ezt hagyjuk is,eddig ez egy vitamentes topik volt
hamarosan megyek alapozni úgyhogy
FORZA ITALIA! -
#3576 akkor parasztozzál hülyegyerek ha szembejössz velem az utcán. menj vissza a topikodba és sirasd a csapataidat. no comment. arrivederci. -
#3575 Az én csapatomat ok nélkül rakták vissza a negyedosztályba, és onnan küzdöttük fel magunkat idáig. Erről ennyit. És az Inter semmivel nem jobb csapat mint a Fiorentina. Sőt, he ebbe nagyon belemennénk, akkor ti járnátok rosszul. Mert bizony a San Siroban csak egy 5 méteres les góllal tudtátok megverni a Fiot. Ha levonsz tőletek két pontot, és nekünk hozzáadsz egyet, akkor kijön szépen a helycsere a tabellán, tehát szerintem ezt ne firtassuk. És előre mondom, hogy ne keverd ide a bu8ndaügyet, mert nem ide tartozik. Az a tavalyi szezon, ez az idei. Ennyi. De tökmindegy. A véleményemet az interről tartom, de most vébé van, és tényleg foglalkozzunk azzal. Mondjuk te nem Tifoso vagy, úgyhogy neked ezt mondhatom. Na Forza Azzurri!