13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • DJ Bee18
    PASZMEK ÁÁÁ :DDD
  • Fyrex
    flémelő bandából elég!

itt egy célért szorítunk és csak neked szabad gecizni! :P

AVANTI AZZURRI!
  • bmffm856
    lehet jól jönne egy szivar...:D lehet el kéne menni venni...:D Lippinek be szokott jönni régebben...:D talán nekem is bejönne...:D nem vagyok babonás, de ezt most megjátszom...:D irány a tabak :DDDDDDDDd
  • tigeroo
    nézem tegnap a reggeli c. műsort (felkeltem nagyanyámnál)
    és mi volt az sms falon? "hajrá brasil + france. nemsokára megszülöm az ikreket"
  • DePreSsZYo
    Ja szállni fognak :D
  • gabber_saviola
    rakértára :)
  • DePreSsZYo
    Ahogy felcsendül a himnusz rágyujtok a "fondorlatoscigarettára" :D:D:D, rossz az aki rosszra gondol. ;)
  • bigfoot
    FORZA ITALIA!!!
    TONI SOK GÓLT!!!!!!!
  • bmffm856
    Per sempre Italia!
  • bmffm856
    valóban nem kicsit vagyok ideges...összejöttek a dolgok...nemrég távozott el egy közeli rokonom, ez eléggé odavágó dolog volt önmagában is, erre jön rá a meccs miatti feszültség, stbstb. elnézést mindenkitől akit megbántottam, de most ténlyeg elég szar időszak ez, és senkinek nem szándékosan tettem...scusi :(:(

[és ezt kihasználni valóban nagyon gennyes dolog...]
  • gabber_saviola
    nah akkor legyen barátkozás és készülődés a mindent eldöntő mérkőzésre

AVANTI ITALIA
  • gabber_saviola
    tök szépen kértelek a távozásra és a flém beszüntetésére, de látom nem sikerül

sajnálom, hogy nem érzed át, hogy nekünk mennyire fontos, hogy még "harcban" vagyunk a győzelemért. és nem gyengén kihasználod Peti idegállapotát, kérek még egyszer távozz légyszives
  • Zsolti9014
    Nem tudok olaszul, de a campioni del mondo-t értem! Úgy legyen!
  • Zsolti9014
    FEJEZZÜK MÁR BE EGYMÁS B@SZT@TÁSÁT! FORZA AZZURRI PER SEMPRE!!!

FORZA JUVE, INTER, MILAN(ILYET SE ÍRTAM MÉG), FIORENTINA, ROMA, LAZIO, PALERMO, ÉS A TÖBBI.
  • bmffm856
    Ámen! :D
  • DJ Bee18
    mi közöm a selecao-hoz, áruld már el lécci
  • gabber_saviola
    kb a 3/4 részét értettem, legyen igazad :P
  • DJ Bee18
    ő szivathat bárkit, és egész csapatot, persze...
  • DJ Bee18
    szidtam az olasz csapatot? hol? tessék mutasd. Te vagy aki szidta az intert, mint olaszt... Csak veled volt bajom...
  • bmffm856
    non voglio te commentare bastardo patetico. a mai rivederci.

[kérlek ezeket is szedd ki]
  • bmffm856
    Gábor kérlek szedd ki ezt a kis senkit ebből a topikból. Mi sem megyünk át senkit szívatni az ő topikjába, akkor szerintem joggal várjuk el hogy ő se röfögjön bele a miénkbe. köszi.
  • bmffm856

Ogni tedesco piangerá stasera
    Perché l'Italia loro batterá.
    ALzeramo dal sogno profondo
    Saramó i campioni del mondo.

Forza Azzurri!

[nyelvtani hibák lehetnek benne, emrt a jövő idő, meg a visszahatók, még nem képezik olasz nyelvtudásom gerincét :P]
  • gabber_saviola
    légyszives
  • DJ Bee18
    brazilimádat és olaszgyűlölet

te ugyanez vagy, csak fordítva, és ez semmiképpen sem jobb...
  • DJ Bee18
    ennyit gondolkodtál rajta? meg ha észrevetted volna, befejeztem
  • gabber_saviola
  • bmffm856
    légyszives távozz már el innen. ez nem a selecao topikja. viszlát. :P
  • fsgh
    jót szoltál:)
  • bmffm856
    mi scusi amici nerazzurri.
  • gabber_saviola
    nah Peti kérjél bocsánatot az Interesektől :P
  • gabber_saviola
    finomabban
  • Csesza
    én egy szót sem szóltam arról hogy melyik csapat a jobb! a tabella most nem ezt mutatja! majd ha a köv. szezonba megelőztök akkor lehez azt mondani hogy a Fio jobb mint az Inter... most nem ez van!
    a bundabotrányt meg hol említettem?
  • gabber_saviola
    hééééé Olasz barátaim :P
  • bmffm856
    hamár mindenki megy lehet hogy én is benyomok pár sörikét :D:D el is ugrom a boltba érte...:D

PER SEMPRE ITALIA!
  • bmffm856
    teljesen egyetértek. de ha leparasztoznak azt nem emésztem. de senki nem fogja elrontani a meccshangulatot. ma este ünneplünk. FORZA AZZURRI!
  • Kit--Kat
    Én is:DDD Avanti Azzurri!!!!
  • DJ Bee18
    te is akkor állíts ilyen baromságot amikor az Interesek között ülsz a San Siro-ban...
  • 9csöves9
    nah szerintem ezt hagyjuk is,eddig ez egy vitamentes topik volt

hamarosan megyek alapozni úgyhogy

FORZA ITALIA!
  • bmffm856
    akkor parasztozzál hülyegyerek ha szembejössz velem az utcán. menj vissza a topikodba és sirasd a csapataidat. no comment. arrivederci.
  • bmffm856
    Az én csapatomat ok nélkül rakták vissza a negyedosztályba, és onnan küzdöttük fel magunkat idáig. Erről ennyit. És az Inter semmivel nem jobb csapat mint a Fiorentina. Sőt, he ebbe nagyon belemennénk, akkor ti járnátok rosszul. Mert bizony a San Siroban csak egy 5 méteres les góllal tudtátok megverni a Fiot. Ha levonsz tőletek két pontot, és nekünk hozzáadsz egyet, akkor kijön szépen a helycsere a tabellán, tehát szerintem ezt ne firtassuk. És előre mondom, hogy ne keverd ide a bu8ndaügyet, mert nem ide tartozik. Az a tavalyi szezon, ez az idei. Ennyi. De tökmindegy. A véleményemet az interről tartom, de most vébé van, és tényleg foglalkozzunk azzal. Mondjuk te nem Tifoso vagy, úgyhogy neked ezt mondhatom. Na Forza Azzurri!