13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • R10
    nagyon jó videó
  • gabber_saviola
    :Dddddddd

kb
  • 9csöves9
    hát ez egy elég vicces kérdés volt:)

pláne itt
  • The FlashBack
    Mindenkit vertek mostmár?
    Esélyetek megvan!
  • Kit--Kat
    KÖÖÖSSZZ!!!!;))))
  • 9csöves9
    tőccsed
  • Kit--Kat
    Az ünneplésről nem tudnál még 1 kis videót linkelni?:)
  • gabber_saviola
    a legjobbat kell legyőznünk, szal akárki jöhet
  • james69holden
    én a franciákat várom, REVANS 2000'-ért
  • Fyrex
    portugáliának örülnék de ha a franciák ugy játszanak mint a brazilok és a spanyolok ellen akkor ők
  • The FlashBack
    Dejó képek:-)

Szerintetek ki lesz az ellenfeletek a döntőben?
  • gabber_saviola
  • james69holden
    Szerdán a Gazzetta dello Sport honlapján sms küldő versenyt is hirdetett, az olvasók üzeneteit föltették a weboldalra. A drukkerek beírásai kifejezetten humorosak voltak, a legtöbb arra pizzára utalt, amit a Bild kedd reggel tett a címlapjára. Az olasz nemzeti ételre Totti, Gattuso, Zambrotta és a többi sztár volt montírozva, az "Így esszük meg az olaszokat" aláírással.

"Megjött a pizza, kettőt is vittünk, reméljük, ízlett" - szólt a legszellemesebb olasz sms.
  • 9csöves9

• 9csöves9
    az utolsó 5 perc

http://www.albasix.hu/ger-ita/ger-ita_e2_25-30min.avi
  • Zadeus
    Grosso Egy rossz beadás után, előbb adott egy kötény Schneidernek, aztán Ballacknak, aki cserébe fel is rúgta őt. A hosszabbításban Kehl is beleszaladt egy köténybe, de a támadásokat nem tudta komolyabban segíteni. Aztán a 119. percben egy parádés lövéssel megszerezte a sorsdöntőnek nevezhető vezető gólt.
  • bigfoot
    végül is nagyon jól játszott!
  • 9csöves9
    elvileg igen,de én lehet inkább Mátrixot játszatnám

(még magam sem gondoltam hogy ilyet mondok valaha:D )
  • bigfoot
    Nesta lesz a döntőben??
  • R10
  • The FlashBack
    Szép volt
  • gergelyanevem
    valóban, de ne felejtsük el Buffont se, Podolski lövését nem biztos hogy mindenki kiszedte volna, meg az összes meccsen nagy dolgokat csinált, és szerencsére van előtte egy kőkemény Cannavaro, így nem is csodálom, ha van bizalma
  • 9csöves9
    így van egyszerűen fantasztikus
  • Cucmey
    Hát igen!! Nagy gólkirály jelölt Klose hozzá nem tudott szagolni a játékhoz Cannavaro miatt!!
  • R10
    sztem abban mindenki egyetért h Cannavaro a VB eddigi legjobbja
  • 9csöves9
    azlesz szeva
  • bmffm856
    ha mégis akkor gyaluljátok bele őket a földbe :E :D no léptem. AZZURRI!
  • 9csöves9
    minket még tegnap kihívott 6 német srác,elvileg 5-kor találkozunk velük. nem hiszem hogy eljönnek:)
  • bmffm856
    az meglesz :) most is abban ülök a gép előtt :) ma asszem ebben megyek focizni is...itt Balatonkeresztúron van egy aránylag jó pálya...majd lejátszuk a döntőt...ovkorsz Olasz győzelemmel :) ITALIA!
  • 9csöves9
    legalább a fodrászhoz abban menj:)
  • Bankrupt #3786
    Teljesen megérdemelten győztek! Nagyon formába voltak!
    Németek meg felsültek, a kis házigazdák :D 11-esekbe gondolkodnak, nem is a játékkal foglalkoznak..
  • bmffm856
    Szépjóreggelt! Rövid barangolást tettem a vébé topikban, de miután valamelyik (szándékosan nem írok nevet) hímtag hozzászólását elolvastam, és a már-már gépszerűen ismételt "könnyű sorsolás" "csaló digók" "ajándék büntető" ésatöbbi ésatöbbi maszlag előkerült, úgy döntöttem, hogy minek idegeljem magam vele. Inkább ünnepelek tovább :D Még mindég nem tértem egészen magamhoz...:D 12 kurva éve várok arra, hogy ott legyünk a döntőben. Mennyi szapulást, lesajnálást, oltogatást és hasonlókat kaptam, kapott a csapat a barátaim között. És most ott vannak a döntőben. És itt már nincs megállás remélem. Asszem kabalázom egyet, és vasárnap estig nem veszem le a válogatott mezemet :P. Na csak hülyéskedtem, mert akkor kicsit büdi lenne már. :D De a szivar bejött! :D [nem mintha babonás lenne] Na most viszont mennem kell, mert a borbély vár. FORZA ITALIA! Ciao Tutti!
  • 9csöves9
    A MÉRKŐZÉS STATISZTIKÁJA
    2 Kapuralövések 10
    13 Lövések 15
    21 Szabálytalanságok 19
    4 Szögletek 12
    2 Lesek 11
    2 Sárga lapok 1
    43% Labdabirtoklás 57%

arról már ne is beszéljünk,hogy lőttünk két kapufát amihez köze nem volt a csodakapusnak
  • 9csöves9
    Lippi hatalmas arc,nem találtak volna még egy olyan szövetségi kapitányt aki ennyire összetartana a srácokkal,arról nem is beszélve hogy a játékosok is imádják

mindig is hatalmas edzőink voltak,de Zoff sosem őrült,voltak konfliktusok is,Trapattoni ahol jár ott veszekedés van úgyhogy Lippi for president:D
  • Oszi
    Lehet hogy Lippi mester tényleg kopasz lesz :DDDDD
  • Oszi
    Grosso góljánál akkorát ordítottam hogy még anyám is felébredt!!!Nagyon örülök hogy nyertek az olaszok ,de még hogy Pirlo iszonyat jól játszott és Gilardino és Iaquinta behozatala nagy húzás volt ezért gratulálni kell Lippi mesternek na meg az egész csapatnak!SZép volt fiúk!Forza ITALIA!
  • hunbasser
    grat!
  • 9csöves9
    ennyit érnek

most hatalmas pofáraesés volt nekik,már a meccs elött világbajnoknak hitték magukat
  • DJ Bee18
    mindenkinél ezt csinálták...
  • 9csöves9