Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Hát te tudod, Zambi mind két oldalon azt csinálja amit csak kérnek tõle, abszolút univerzális, ezért kérdeztem 1x a 2vel. Ez azért már full elfogultság<#wink>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
Grossoval akarom nem Zaccardoval -.-
Zambrottára ráfér a pihenés egy ilyen szezon után, amúgy meg hazahúz a sziven, de szerintem ez természetes (mint nálad)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Nem tudom, hogy vagy képes Zambrottat Grossoval, vagy Zaccardoval pótolni, nem 1 súlycsoport.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigfoot
köszi,jó kis felállás

az enyém :

Buffon

Grosso - Nesta - Cannavaro -Zaccardo

Del Piero - Gattuso -Camoranesi

Totti

Toni - Gilardino

McFrost
Champion League:
group D:
Chievo - Barcelona 3-1
Amauri-Pellissier-Eto'o-Caracciolo
😛PPPPPPPPPPP

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
és asszem ez csattanós válasz minden bundával dobálózó kancsónak

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
höööhhhõõõõõõõõõõõõõõõõõjjjjjjj

gabber_saviola
4-4-1-1

Buffon (Juventus)

Grosso (Palermo)- Barzagli (Palermo)-Cannavaro (Juventus)-Zaccardo (Palermo)

Perrotta (Roma)-Barone (Palermo)-Gattuso (Milan)-Camoranesi (Juventus)

Totti (Roma)

Toni (Fiorentina)

(így elsõre)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigfoot
😄

egyebként ebbõl a keretbõl hogy raknád te össze a csapatot?

gabber_saviola
zambrottát meghívják Sziciliában a srácok, és táskában távozik

bigfoot
azt tom
de szerinted õ vagy Zambrotta fog baloldali védõt játszani?

gabber_saviola
Fabio Grosso szélsõhátvéd a Palermóban is -.-

bigfoot
Fabio Grosso védõt fog játszani?
jobb oldalt védõként ki lesz?Oddo?

😄DDDDDDDd

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
szõrös a valagad 😄ddddddddddd

<#gunyos1>

Peruzzi helyett meg De Sanctis vagy Abbiati

nem csak az az öngól pecsételte meg a sorsát ha nem az egész szezonbeli teljesítménye!

Inzaghi ott van és nekem ez a furcsa! 😄 sztem jobban jártak volna ha kerestek volna valami másik csatárt mert Inzaghi már nem méltó ehhez a válogatotthoz

gabber_saviola
Inzaghi (Milan) A:SD.as.d.as.dasdasdasd

jó nem szóltam 😄😄D
nem olvastam a kommentet
Csesza: ott van inzaghi

sztem a 40m-es öngól megpecsételte a sorsát 😄
inzahgi tényleg hiányzik

jah meg Peruzzi???

Materazzi???

Inzaghi???

jézus...

gabber_saviola
Questa la lista ufficiale:
PORTIERI: Buffon (Juventus), Peruzzi (Lazio), Amelia (Livorno)
DIFENSORI: Zambrotta (Juventus), Nesta (Milan), Cannavaro (Juventus), Grosso (Palermo), Zaccardo (Palermo), Barzagli (Palermo), Materazzi (Inter), Oddo (Lazio)
CENTROCAMPISTI: Camoranesi (Juventus), Pirlo (Milan), Gattuso (Milan), De Rossi (Roma), Perrotta (Roma), Barone (Palermo)
ATTACCANTI: Totti (Roma), Toni (Fiorentina), Gilardino (Milan), Del Piero (Juventus), Inzaghi (Milan), Iaquinta (Udinese)
RISERVE: De Sanctis (Udinese), Bonera (Parma), Marchionni (Parma), Semioli (Chievo)

szanics
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:

1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo

Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínûsége, de bejöhet.
Valószínûbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövõre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.

Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövõre csak alacsonyabb osztályban indulhat.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
Scudetto: Juventus

Champions League: Juventus and Milan

Champions League Preliminary Round: Inter and Fiorentina

UEFA Cup: Roma, Lazio and Chievo

Serie B: Messina, Lecce and Treviso

Capocannoniere: Luca Toni (31 goals)

Most Prolific Team: Milan (85 goals)

Worst Defence: Reggina (65 goals)

bmffm856
itt egy 17:55-ös hír a bundabotránnyal kapcsoaltban:

A Nápolyi Ügyészség megállapította, hogy a 2004/2005-ös Serie A-ban történt csalások középpontjában a következõ 13 személy áll: Amit eddig is sejteni lehetett, az az, hogy az e célra létrejött bûnszervezet feje Luciano Moggi a Juventus mindenese és Antonio Giraudo a Juventus elnöke volt, továbbá komoly bûnlajstrommal rendelkezik Innocenzo Mazzini, a FIGC ex-elnöke, érintett továbbá a FIGC egy akkoriban alkalmazott titkárnõje, Maria Grazia Fazzi, a CAN alkalmazottja, Gennaro Mazzei, az AIA (Bírószövetség) elnöke, Tullio Lanese, valamint a játékvezetõ küldésért felelõs testület több tagja, így Paolo Bergamo, Pierluigi Pairetto, és a játékvezetõk közül is többen, név szerint Massimo De Santis, Francesco Ghirelli, Pasquale Rodomonti és Duccio Baglioni. továbbá a Rai Sport újságírója, Ignazio Scardina.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
itt egy Cím

elvileg ez már tekinthetõ hivatalosnak...(jelzem nem tok olaszul😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
amenyire én tévedhetek vagy tudhatom rosszul anyira Te/Ti is...Vagy Ti magávl Moggival beszéltétek meg hogy ennyire magabiztosak vagytok?.....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
Italian Under-21 boss :

Squad: Agliardi (Palermo), Aquilani (Roma), Bianchi, Biondini (Reggina), Bovo (Roma), Canini (Cagliari), Chiellini (Juventus), Coda (Empoli), Curci (Roma), Defendi (Atalanta), Donadel (Fiorentina), Ferronetti (Parma), Foggia (Ascoli), Galloppa (Triestina), Mantovani (Chievo), Mirante (Siena), Montolivo (Fiorentina), Palladino (Livorno), Pazzini (Fiorentina), Pepe (Udinese), Potenza (Maiorca), Rosina (Torino), Sammarco, Scurto (Chievo).

BADE
egyébként meg az egész média Berlusconi kezében van,úgyhogy nem is lep meg a dolog

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
igen én is ezt mondom,bármi is lesz a vége ugyis azt hiszik el amit megír a sajtó mégha nem is tudnak mindent,vagy semmit az ügyrõl

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

BADE
ja de azért a szennylapok megírtak mindenfélét
mindenki már most lehurrogja a Juvét a hallottak,olvasottak alapján ugyanaz mint a magyar politika,csak azt nézik,amit a sajtó megír,tv lead,de nem látnak a dolgok mélyére.A sok hiszékeny beveszi...

9csöves9
nagyon messze lesz még az ügynek a vége,az ügyészség állítólag már egyszer visszadobta az ügyet ugyanis nem találtak törvénysértõ dolgot

fsgh
Helyet cserél a Seri-a a Seria-bvel😄DDDD
Különben én is kiváncsian várom a fejleményeket...

BADE
vagy megszünik az olasz foci...

9csöves9
a végére annyi csapat,vezetõ fog sáros lenni hogy nem tudnak semmit sem csinálni csak valami semmitmondó itéletet hozni

BADE
ezzel a bundaüggyel az olasz szövetség csak saját magát szívatta meg,most a fele társaságot kirúgják?Ez még a válogatott Vb szereplésére is rányomhatja a bélyeget.Szinte az egész bírói kar "bennevolt",akkor most lecserélnek mindenkit?VB-re kit küldenek?stb...

9csöves9
nem is mondom hogy ártatlan a klubvezetés,de míg az olasz sajtó fele igaz fele kitaláció,azt átveszi a magyar,õk is hozzáírják a saját hülyeségeiket

38 meccsbõl 29 meccs ez teljesen baromság, biztosan megtudtuk csinálni amikor a ligaelnök és a miniszterelnök is Milanos,akik mindent szemmel tartanak

ha nem vesszük meg azt a 29 meccset akkor kiesünk

fsgh
szerintem nem kéne felkapno annyira a vizet az már tény hogy bundáztatok ahogy lassan kiderül szinte mindenki más is....csak Ti a legtöbbet...

9csöves9
szerintem meg teljesen más

ezek a hírek már túlmennek minden határon...holnap azt fogja lehozni a sajtó hogy az összes játékosunk 10 éves kislányokat erõszakolt meg az öltözõben

ez kb. olyan hogy pont a világ legjobb csapatának kell megvennie a bírókat

9csöves9
megkérhetnélek hogy ne másolj magyar médiától cikket? elõre is köszi

majd pont a világ legjobb kapusa fog aprópénzért kockáztatni mindent...undorító amit mûvel már a sajtó

EmIn3m02
AFS_:?A?:FS_?:_ASF?:F_SA

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
pihenni akarsz? 😄Dddddddddddddddddd

ezek vmi 3.osztályú csapat emberei?😛PP

fsgh
Az olasz labdarúgást beárnyékoló bundabotrány legújabb fejezeteként a rendõrség átkutatta a szövetség római irodáját, és eljárás indult többek között a Juventus, a Lazio, a Fiorentina vezetõi, illetve a közelgõ németországi világbajnokságra jelölt Massimo de Santis játékvezetõ, továbbá szövetségi alkalmazottak és újságírók ellen.

A vizsgálatokat már öt ügyészség folytatja, eddig 47 személy ellen indult eljárás, olasz lapértesülések szerint a rendõrség vizsgálja Gianluigi Buffonnak, a Juventus válogatott kapuvédõjének telefonbeszélgetéseit is. A hálóõr és három - egyelõre - meg nem nevezett játékostársa a Moggi által megszervezett eredményekre fogadott, ezzel a futballisták a becslések szerint évente 1,6-1,6 millió euróra tettek szert.

A nápolyi ügyészség neve elhallgatását kérõ munkatársa elárulta, hogy az elõzõ szezonból a Juventus 38 bajnokija közül 29-rõl feltételezik, hogy manipulált eredmény született. Luciano Moggi, a Juventus csütörtökön lemondott fõigazgatója ellen 2400 oldalas vádirat készült.

Az ügy elõzménye, hogy Luciano Moggi, a Juventus távozó fõigazgatója a vád szerint "megrendelte" a klub mérkõzéseire a bírókat, és ebben többen segítettek neki. Amint terebélyesedik az ügy, egyre többen mondanak le. Már megtette ezt a torinói csapat elnöksége és az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke, Franco Carraro is. A rendõrség mellett az olasz és az európai szövetség, valamint az ügyészség is nyomoz.

Ha bebizonyosodik a torinói klub bûnössége, a Juventus elveszti az elõzõ idényben nyert bajnoki aranyérmét, sõt, akár ki is zárhatják az élvonalból. Különös pikantériája az esetnek, hogy a csapat vasárnap bajnok lehet, amennyiben legalább egy pontot szerez a Reggina ellen, vagy ha az AC Milan nem gyõzi le az AS Romát.

na ha ez mind igaz akkor Nagyon szomorú😞

gabber_saviola

9csöves9
itt van egy rakat HQ kép,többségében a Serie A játékosairól

http://www.raisport.rai.it/sportarticolo/0,10719,24722,00.html