13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3856 Ez a hsz. téged minősít... -
gergelyanevem #3855 az király
én kicsit félek a franciáktól, elég szervezetten fociztak eddig, Thuram is nagyon jó
annak mondjuk örülök hogy Barthez véd -
#3854 jaja, bocs
Nagyon remélem, hogy a döntőben úgy fogunk játszani, mint a németek ellen. Okosan, higgadtan.
Most nem tudok elképzelni egy vereséget.
Ja, és a legdurvább, hogy a döntőt Olaszországban nézem! Nagyon durva lesz! Vagy együtt sírunk, vagy együtt nevetünk (iszunk mindkét esetben)! :D -
gergelyanevem #3853 mindkettő megadható volt, ennyi :) -
Csesza #3852 igen! Azért írtam 3hsz-el ezelőtt hogy a jobb csapatnak volt szerencséje akár csak az olaszoknál -
#3851 khm, Grosso is... :D -
Csesza #3850 csak szegény Henry elég későn és elég nagyott esett, néztem közbe az arcát hát mit mondjak, elég vicces volt :)))
simán mehetett volna tovább annak ellenére hogy tényleg hozzáértek :P -
#3849 Szvsz az sokminden volt, csak kamutizi nem... -
Csesza #3848 attól még hogy ők mondjak, az volt! de a jobb csapatnak volt szerencséje, ennyi -
#3847 "már a németekkel is meggyült a bajuk" ne becsüld alá a csapatod, nagyon jól nyomták, én sokkal jobban féltem tőletek mint most a Franciáktól
de gondolom ez úgy július 7-8-9 fele változni fog -
DePreSsZYo #3846 Miért nem mész ki és játszol picit a homokozóban? -
#3845 na ez nem lesz egy egyszerü feladat. már a németekkel is meggyült a bajuk, bár az nagyon jó meccs volt. szóval döntön egy jó meccsre számitok
[Egy DFB fan]
Ui.: de tudni kell méltóságteljesen vesziteni is!:) -
#3844 Jahh megalázni a franciákat úgy, hogy közük se legyen a meccshez:) -
#3843 ha jól emlékszem hosszabítás 4. percében egyenlítettek ki...
majd szegény Toldot fejbe rúgták,és aranygól :(
jó lenne egy 3ast hinteni nekik:D -
#3842 Én is remélem!! Mégegyszer nem fordulhat ez elő!! -
#3841 remélem bosszút áll a csapat az eb döntőért!! -
#3840 és az ilyen a fifahángerin moderátor , vicces -
#3839 hehe gabber nagyon formában vagy büntipontok terén abbanehagyd! -
#3838 Ma nagyot játszottak a franciák
-
#3837 csúnya dolod a Nick duplikáció -
#3836 leszarlak akkor is az olaszok nyernek -
#3835 hadd védjem meg a gyereket:
1. most kurvaokosnak hitetd magad köszönnyük :))
2. sztem azér mondta mert kb egy honapja Németorzságban van a vb :))
3. sztem azt a szot h fasz anyukád jobban hasznájja vészhejzetbe forumon ne hazsnáld pliz tenki :)) -
#3834 dehát joaz neked... -
#3833 a friccek a németek te fasz holvannak azo ka döntőbe -
#3832 viszlát -
#3831 eltekerted a kanyart a tanyát máshol keresd.... -
#3830 fasdSDF:DF -
#3829 loál -
#3828 szerintem a mostani francia,meg grosso helyzete is megérdemelte a 11-st -
#3827 na idefigyejjetek faszfejgecik meg teis kamutizigyurka hogy hajjonéhen a familiád.
nemtudom hogy ezt a faszgyürkölö édes felettedállo nöstényjószág állitotta,de a cigány oalszok kiszopnak a döntöbe oszt hazarugdossák öket remélem a friccek a csizmagecijükbe .
ennyitszeettemvon hajjonéhen a összes olaszdrukekr Forrza Oddo.} -
#3826 kamu tizivel :DDDDDDDDDDDDDDDDD
és ezt pont egy olasz drukker mondja
áhh na mind1.. -
#3825 JAJ DE VÁROM HÉTFŐ REGGELT
nem bírom én idegekkel végignézni a meccset,majd elmegyek valamerre,de olyankor mindenki a focit nézi :S
tudom,hogy mink vagyunk a legjobbak,de mivan ha?.... kérdés mindég előttem van -
Darálni a franciákat, ez a cél! -
#3823 ÁMEN -
#3822 megverjük őket, világbajnokok leszük -.- -
#3821 Na a Franciák jutottak tovább... kamu tizivel..-.- ez ellenünk nagyon kevés lesz szvsz... -
#3820 szeretem az ilyen Brazil fanokat -
#3819 Én Brazil drukker vagyok, de az Olaszok nagyon szépen ésa meggyőzően játszottak legutóbb, nagyot nőttek a szememben.
Komolyan.
Francia-Olasz döntő esetén nagyon fogok szorítani a szeretett csapatotoknak!
-
#3818 mivel kiestek a Braziljaim így nincs más csapat mint Olaszország... elismerem őket hiszen a trona legjobbja itt két izben is Buffon ill Cannavaro személyében -
#3817 Te nagyon rendes gyerek vagy, komolyan! Úgy tudom nem olaszdrukker vagy eredetileg, mégis elismered a csapatot! Grazie!
Ma voltam edzésen, kezdtük az alapozást. A csapat játékosai közül (ifiben) velem együtt 2 olaszdrukker van, a többiek kb. 1/4-e elismeri a squadra azzurrát, a többi szerint antifoci! hol élnek ezek? A 40-50-60-as évek (bocs, ezt nemtom de a 60-as biztos) catenaccio-jában? A felnőttek szinte mind elismerik őket. De végülis leszarom, ITALIA FINALISTA, mi lőttük a legtöbb gólt és kaptuk a legkevesebbet és kész. MOST MI VAGYUNK A LEGJOBBAK, REMÉLEM MEGLESZ AZ ARANY!!! nem idegesítem magam a hülyékkel, az olasz focit az tudja szeretni, aki ért a játékhoz, egyes országok stílusa, megyünk előre osz' jóvan' lehet látványos, de nem ér semmit!!!! LIPPI ÖSSZERAKTA A CSAPATOT? GRAZIE!!! FORZA AZZURRI!!!