Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
azt se tod honnan van de azért már szúrod az indexre😛😊
(ugye te vagy Luca Toni?... Gonmdolom nem nehéz ki találni hogy én fsgh..😛)

ja és hogy válaszoljak Innen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
honnan van a cikk?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

lehet mindenki bundázott csak a Treviso meg a Reggina nem és a végén még valamelyikük kapja a bajnoki seleget <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

fsgh
bazzeg és a Roma is?!?!?!??!😮OOO

Spunta anche il nome della Roma nell'ambito dello scandalo che sta investendo il mondo del calcio.

Secondo quanto riportato da alcuni organi di stampa, nello specifico "Il Giornale", sarebbe emerso il nome della società giallorossa duratne l'inchiesta sulla Gea.

Al momento non ci sarebbe alcuna contestazione o indagato del club romanista ma si parla di una conversazione telefonica tra Paolo Bergamo, uno dei designatori arbitrali al centro dello scandalo, e il Presidente della Roma Franco Sensi su alcuni fischietti "graditi" al patron giallorosso, intercettata nel 2002 dalla Guardia di Finanza di Livorno.

In cambio di questo favore, Bergamo avrebbe ricevuto aiuti per la stipula di polizze Ina Assitalia - all'epoca sponsor della Roma - di cui l'ex-arbitro era agente generale nella provincia di Livorno.

L'inchiesta in sé era stata archiviata ma, dopo gli ultimi sviluppi, potrebbe tornare in primo piano, tanto che il pubblico ministero che aveva acquisito gli atti della Procura di Livorno era Luca Palamara, ovvero il magistrato che sta indagando sui Moggi.

Tre, complessivamente, i filoni dell'inchiesta:

1) L'improvvisa pace tra Moggi e la famiglia Sensi, "scoppiata" tra la fine del 2004 e il 2005 la scorsa estate dopo anni di litigi: in seguito la Roma, dopo anni di tentativi infruttuosi riuscì ad acquistare a parametro zero giocatori della zona di influenza della Gea e di Moggi.

2) Un'intercettazione della procura di Napoli su una telefonata in cui Moggi parlava di uno scambio tra un "contratto" per la Roma e la cessione di Emerson alla Juvetnus.

3) L'interrogatorio di venerdì scorso di Franco Baldini, ex-direttore sportivo giallorosso nemico di Moggi, che avrebbe confermato tutte le precedenti accuse alla Gea e al dirigente bianconero Baldini lasciò la Roma dopo che questa era entrata nell'orbita di Luciano e Alessandro Moggi.

Questa la conversazione tra Moggi e Giraudo che ha insospettito particolarmente la procura:
Giraudo (riferendosi a Mazzoleni, dirigente della Roma): "Questo continua a rompere i co... che vogliono fare il contratto delle partite, no? Per il numero delle gare che garantiamo...Allora io ho detto guarda, e gliel'ho fatto dire alla Mazzoleni, noi parlavamo con Baldini per quando ci sono i calendari. E poi gliel'ho detto: guarda che noi non facciamo il contratto se non mettete a posto Emerson, eh? Bisogna che lei metta a posto Emerson e contestualmente mettiamo a posto il contratto (...)".
Moggi: "Bisogna farlo contestualmente. Quella è gente senza faccia!".

Come negli altri casi, si attendono ora sviluppi.

Bazz az se lepne meg ha az Inter is és még sokan mások! viszont ha az Inter is akkor nagyon balfaszul csinálták(szerencsére eddig Intert MÉG nem keverték bele...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Messina is!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fsgh
akkor összegezzük! eddig belekeveredett csapatok: Lazio,Fiorentina,Milan,Juve?

szanics
Ja, és még egy lapát, hogy Galliani ligaelnök is...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Kit--Kat
LOÁL<#idiota> AZ ártatlan Milan...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szanics
"A GYAMÚS MILAN-MÉRKÕZÉSEK"
Nem csak Moggi, de egy Milan-menedzser, Leandro Meani is a lehallgatottak között volt. Õ Contini asszisztenssel beszélt telefonon, a Milan-Brescia mérkõzés elõtt, amely 2005. április 9-én 1-1-es döntetlennel ért véget. A telefonbeszélgetést Conti asszisztens kezdeményezte, aki ebédre hívja Meanit.

(hogy itt mit mond Meani, arról fingom sincs, de Contini röhög) 😄

A másik mérkõzés a Milan-Chievo 1-0. Ezt április 20-án rendezték meg, a találkozó Bergamo és Pairetto beszélgetése kapcsán vált gyanússá.
Bergamo beszédének lényege, hogy azért nem tudták a kért bírót küldeni a mérkõzésre, mert egyéb helyrõl gyakoroltak rájuk nyomást.

A harmadik meccs a Siena-Milan 2-1, 2005. április 17-érõl. Ezen a mérkõzésen a Milan valószínûleg a Juve közbenjárása nyomán szenvedett vereséget.
Mazzini mondja Giraudónak: "egyébként... egyébként azt kell mondanom, hogy barátunk kivételesen jó teljesítményt nyújtott Sienában..."
Ez ügyben érdekes, hogy egy beszélgetésen a Milan részérõl Meani éppen arról beszél, hogy Balgioni asszisztens ne lengessen nekik azon a mérkõzésen.

Meani: "Mi a f.sz, mi a f.sz, õt nem akarom, nem akarom, sosem kértem hogy õ lengessen nekünk! Galliani már nagyon ideges, többször mondták már, hogy nem lehet több hiba, mert ideges. Úgyhogy mondjátok meg nekik (nyilván a bíróküldõknek), hogy nagyon legyenek óvatosak mostantól a szezon végéig. Gennaro nagyon mérges, mondjátok meg, hogy mostantól egyetlen kib...ott hibát sem akar látni, úgyhogy szerdára is két okos fiút küldjenek!"

szanics
minnyá fordítom a lényeget.

mondjuk én nem értettem a szöveget 😄
nincs vmi rövid összefoglalod róla?

gabber_saviola
😄dasdasdasdsadsadas

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Na igen, lassan kiderül, hogy mindenki saras, így a Milan is...

szanics
szákkmájdikk ^_^

by Inter fórum

Az egyik sportvezetõjüket aki a bíróküldéssel fogalkozik (?) (Neve: Meani) is lehallgatták amikor véletlenül a megfigyelt egyénekkel 2-3 Milán meccset akart manipulálni. Itt az angol szöveg:

"THE ‘SUSPECTED’ MILAN GAMES
Not just Moggi is involved in these interceptions, even a Milan manager (Meani) who calls the linesman Contini, designated for the Milan-Brescia match of the 9th of April 2006 which ended 1-1. In this interception, Contini calls Mean for a dinner-meeting

Meani: ..cool, if there wasn’t the uncle, however always eh?
Contini: *laughs*

The second game is Milan-Chievo 1-0 from the 20th of April and the interception involves Bergamo and Pairetto

Bergamo: "a...a…and, one who has been already for two months which we should have put him and there was some pressure and therefore… we put Puglisi to direct Milan-Chievo?...ehm, yesterday there were mistakes and therefore they ask: why do you penalize us? ehm, that is with me they did not speak, eh? I’ll tell you the truth, they alled Gennaro (Mazzei)

The third match is Siena-Milan 2-1 from the 17th of April 2005. In this case, according to the investigators believe that the Rossoneri were damaged in favour of Juve.

Mazzini to Giraudo: "however...however I must say that our friend was exceptional at Siena, eh

Contini talking about Baglioni, linesman designated for the Siena-Milan game: he’s Pairetto’s friend, if you want to know he’s the one who books the tickets for him, that Pairetto goes to eat at his house, not at the restaurant, at his house.
Meani: "What the f…, what the f…, I really don’t want him, I don’t want him, I never asked for him nor wanted him, this is one… now he’s also asking me to be very careful, dh, not to make mistakes because Galliani is very angry, obviously. So tell him to be very careful form now on… till the end of the season… however Gennaro is very angry, tell him that from now on he must not make any f…. mistakes because he’s very angry, therefore also on Wednesday try to send two intelligent ones."

^_^

McFrost
ne kopizd a szmájlimat Francseszka *.*

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
sokkal szerényebben, vén luvnya... akarom mondani: öreg hölgy *_*

emléxek az arcára 😄

alap

alap

gabber_saviola
tuti vagy-e benne erkilenc? -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

j. cesar volt a kapus te -.-

tõletek egyedül Capello számítana erõsítésnek
omfg

9csöves9
hát nálatok még az "öregjeink" is hatalmas erõsítésnek számítanának

egyébként ha a B-be tesznek minket akkor a csapat háromnegyedébõl simán kinézem hogy marad,pláne hogy nem hiszem hogy gondoltak arra a szerzõdéskötésnél hogy kieséskor mi lesz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
a Te olasz válogatottad meccse :
kommentátor: Fülöp László:
és Materazzi rácsap a labdára félpályánál , vezetheti , senki nem támadja , majd merészet gondolva ráemeli , észlelte , hogy kinnt áll a kapus ééééééssss góóóóóóóól , de jó ég mekkora , Toldo csak leste!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hát max öregek maradnak

gabber_saviola
jah mi is lesben állunk 😄

9csöves9
hát aki ilyenkor itthagyná a klubot azért nem is kár

gabber_saviola
ez olasz topik asszem 😛

de ha juve visszakerül legalább pár játékost meglehet venni

ahoz képest volt már minden 😛

9csöves9
hát amint látod itt az olasz válogatottról beszélünk<#wow2>

kibeszélt ilyenrõl?😮

gabber_saviola
egyemberes olasz válogatott? 😄DDDdasdasdasddasda

nemtudtam hogy nincs olasz
de argentín válogatott kijönne P

9csöves9
mivel nincs Olasz a csapatotokban,rakhatsz össze bármilyen válogatottat

és egy bajnok csapat szurkolója?
<#mf1>

gabber_saviola
full elfogult, de nem is vártam mást 😄ddddddddddd

McFrost
csak simán elfogult vok *.*
asszem egy BL induló csapat szurkolója lehet elfogult, vagy nem?😛

gabber_saviola
pff -.-

McFrost
na de Uraim: csigalom!

La squadra mia é:
Fontana-Scurto,Mandelli,D'Anna,Lanna-Semioli,Sammarco,Brighi(Corini),Franceschini-Pellissier,Tiribocchi

9csöves9
figyelj a gazzetta írhat amit akar,ha azt írják hogy 3 lábú bagylok szállták meg Olaszországot akkor azt is elhinnéd

persze hogy megvan rá az esély hogy visszasorolnak minket,és igen súlyos a helyzetünk de még igen messze áll az általad említett "100%"-tól

gabber_saviola
itt mindenki elfogult, És ez így van rendjén -.-

szanics
La squadra mia é:

Buffon - Zambrotta, Nesta, Cannavaro, Zaccardo - De Rossi, Gattuso - Del Piero, Totti, Camoranesi - Toni

szanics
jó, inkább hiszek Neked, mint a gazzettának, a Te hiteled mégis nagyobb nálam, nem? ....... 😛

"1. La Juve può essere retrocessa in serie B? Rischia anche la serie C? Sì. La situazione della Juve è la più grave."

"1. Visszasorolhatják-e a Juventust a Serie B-be? Vagy akár elképzelhetõ, hogy a Serie C-be? Igen. A Juventus helyzete nagyon súlyos."

Figy, tudom, hogy elfogult vagy, de a helyzet az, hogy tisztába akarják tenni az olasz labdarúgást (jön a vb, elbukhatják éppen velünk szemben az Eb-pályázatot). Olasz, tehát helyi szakértõk egybehangzó véleménye, hogy egy csapat biztos lesz a bûnösök között, akit visszasorolnak az elrettentés végett: a Juventus.
(Meg is érdemlitek, aki csal, az bûnhõdjön, már sorry.)

gabber_saviola
😄ddddddddddddddddddddd

9csöves9
elég sok badarságot beszélsz,még 10% sem nemhogy 100%

Grosso meg balon játszik Zambro jobbon és megvan oldva minden

Kit--Kat
😊

gabber_saviola
Persze, csak elfogultan lehet egy Palermót szeretni 😊