Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
vki tud olyan oldalt ahol fennt vagy hogy pl 2000eb óta hogy állt fel a válogatott a meccseken?

Lombardini
Kizárt Csesza.Az olaszok döntõsök lesznek.<#crazya>

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

ugyis Hollandia - Argentína döntõ lesz nem tom mit izgultok??? 😛PPPPPP

a 3.helyért megengedem hogy a Brazílok és az OLaszok jáccanak...

😄A:ASD

EmIn3m02
haggyukmán
franciák nyerik és készpáj-.-

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

argentína

Kit--Kat
Szvsz Anglia és Mexikó esélytelen a legjobb 4be, de csodák mindíg vannak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

EmIn3m02
túl nagy kérés o:

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

McFrost
a legjobb 4-be õket akarom: Anglia-Olaszo-Brazília-Mexikó

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
<#eljen> Avanti Italia

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
jaúúúúú 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost
ezt az éhséget mejd megbeszéljük a vb alatt

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Okaka CSuka😛
nyerünk puktum
valgad meg szétrúgom! már nyomatom a Francseszkó Szanics pólót hogy észrevégyé olasz meccsen😛

szanics
okoska, elõbb olvassál, aztán értelmezzél, és csak utána próbálj égetni! 😛

McFrost
már hiányoztál, köszönnyük értékes hozzászólásod😛
Defoe-Ashton-Amauri??😛D

szanics
szvsz egy vb-n mindenki éhes, más kérdés, hogy Európában általában európai csapat szokott nyerni
Angliának ezzel a kerettel szerintem esélye sincs - a négy csatárból 2 sérült (Rooney, Owen), 1 vak (Crouch), 1 pedig egyetlen percet sem játszott még az élvonalban (Walcott), így nem sok sansz van
Olaszországban én is nagyon bízom, és szurkolok Francescónak is, hogy maradandót alkosson, ne úgy, mint általában a világversenyeken...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
és nem kell félni Totti rápihen a Vb-re és olyan lesz mint sérülése elött

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
egy Olasz, Spanyol netán egy Argentín pléja is van olyan jó mint egy prazíl max nincs annyi önzõzés és figurázás a labdával, viszont legalább van csapatmunka

Kit--Kat
Ez hülyeség, olaszországban, spanyolországban, és sok más európai országban vannak olyan technikás focisták mint brazilban simán. Az más kérdés, hogy kevesebb, de ettõl még ugyanolyan jók.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

McFrost
mert, jobb a földbedöngöllek és megrugdallak15ször, mint a végig cselezemmagam a pályán?

Kit--Kat
Te tényleg ilyen bohóc vagy?!
Új eddzõ, kicserélt csapat, sikerre éhes világsztárok.
Én bármelyik európai focistát többre becsülök mint 1 brazilt.

nézd meg pls az olaszok szerepléseit, és nemhiszem hogy erõsödtek volna az eb óta

bigfoot
hát ez igaz,na majd meglássuk a vb ha összekerül a 2 csapat

Kit--Kat
És honnan tudod milyen formába tér vissza Totti, sérülés elõtt Istenkirályvolt.
Alex keveset játszott?! Leghet, azért berúgott idén 20gólt és leosztott jó néhány gólpasszt, ha szabadrúgás van a az ellen kapuja elõtt életveszély... Alap ember lesz szvsz elõkészítõ csatárként. Gila is technikás csatár, Toni meg a fülével és pöcsével is tud gólt szerezni.
Ja és ne feledd, hogy a védõkben meg brazília nincs sehol az olaszokhoz képest. (Cafu és Carlos kiöregedett, Lució úgy-ahogy a többi meg bohóc.)

de nézd meg a válogatott beli teljesítményüket
Adriano Copa America, Konf. Kupa gólkirály
Ronaldot meg ismered gondolom

bigfoot
ilyen alapon Ronaldo meg Adriano se sokat csinált

közel nincs hozzá 😄
Totti most tért vissza Ronaldinhot nem kell firtatni
Del Piero alig játszott
Toni van formába egyedül de neki ez lesz az elsõ vb-je kitudja milyen lesz
Gilardino meg nem sok mindent csinált

McFrost
brazilok mindig erõsek voltak és mindig azok is lesznek, de éhesek vajon? kitudja?
köv vb-re is sztár csapattal jönnek, mert elég trágyás arrafele a focista talaj😊
de idén éhesebb lesz Argentína, Olaszország,Anglia , ezekben az országokban talán Argentínát kivéve nem erõs az utánpótlás és Grosso is , Del Piri is és Ferdinand is tudja ha most nem akkor soha

fernando torres
sztem aki esélyes arra hogy megállítsa a brazilokat : az angolok és az olaszok

fsgh
jaja!😊 De ahoz jól összerakott csapat kell ahogy mondtad

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Megverhetõ Brazília, de csak: 1 nagyon jól összerakott csapattal
sok kiemelkedõ teljesítménnyel
maximális szervezettséggel és szófogadással

McFrost
majd a vébén kiderül, nem kell itt hõsködni , hogy ki kit gyalul földbe😊
Anglia nyer és sanyi😊

fsgh
teljesen igazad van!Viszont Brazilia elég szervezett szokott lenni Azért Ronaldinho mellet nem 10 Kovács Béla játszik az nb12-bõl😊))

(Szerintem ha jóformában leszünk a Brazilok álíthanak csak meg...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Az tény, Ronaldinho most a csúcs, azért elvileg õt is lehet semlegesíteni, de ami a lényeg, hogy nem 11 Ronaldinho ellen fognak játszani a VB-n. És Ronaldinho nem garantálja sem a csapategységet, sem a szervezettséget.

fsgh
Mondjuk én azt mondom Ronaldinhoval senki nem ér fel!(a felsorolt oaszok közül)

gabber_saviola
<#eljen>

Del Piero, Totti, Luca Toni, Gilardino, Lucarelli ....

Kit--Kat
Ilyet én is tudok....
Del Piero Gilardiono Luca Toni Totti

lol?
gondolkozz már pls
ronaldo,ronaldinho,adriano,kaká

^^

Kit--Kat
Hagyjad már, ezek bohócok, ha 1x összekerülnek 1 rendes kõkemény védelemmel felállított csapattal meghaltak. Az olaszok majd nem hagyják, hogy csillivillizenek.

<#mf2>

McFrost
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
de azért ez durva volt

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

9csöves9
de hát a románok ki se jutottak a vb-re<#nemtudom>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kár hogy ilyen lesz :

<#vigyor>

9csöves9
nem lesz benne a keretben két ok miatt

1:nem fér be 2:sérült

bigfoot
a 2002es vbn elvettek tõle egy két gólt
egybként kedvenc játékosom Vieri,az Olasz meg a kedvenc válogatottam,szal jó lenne ha bekerülne a keretbe és pl második félidõ végén beállna játszani

9csöves9
így van pl a 97-es bl döntõben a köcsög Puhl bácsi vett el egyet ami nekem a legfájóbb volt

bigfoot
jól van na!
de elõtte azért rúgdalta a gólokat!és vmennyit nem is adtak oda neki!!

McFrost
:AAAAAAAASDDDDDDDDDDDDDDDDDAD😄:AD:FSAD:d