13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3776 most is ismétlik a meccset nézzétek
a németek meg szégyellhetik magukat,úgy fütyülték ki a csapat himnuszát mint a románok -
-
-
#3773 Nagyok voltatok a végén A németek ott szúrták el, hogy sztem már a 11-eseken járt az eszük -
#3772 háát mi a meccs után 3-an ordítozva mentünk végig az utcán,jött velünk szembe vagy 30 elkámpicsorodott képű német túrista,de még ők sem szóltak semmit:D szereztünk egy kis német zászlót is,hát szomorú véget ért:) -
gergelyanevem #3771 Nálunk nem volt túl emlékezetes a dolog, egyedül néztem a meccset a nappaliban, másik szobában anyám számítógépezett, aztán ki kellett mennie valamiért, és pont akkor jött a gól, kiáltottam is akkorát, hogy berekedtem egyből, így Del Piero góljánál már csak mosolyogtam, anyám bejön, kérdi: mi van olaszoknak szurkolsz? erre én: ááá, dehogy :))) -
#3770 fantasztikus! egyszerűen sohasem fogom elfelejteni ezeket a pillanatokat
Grossot csókolgattam a tv-n keresztül a meccs után 1 óráig csak sóderben fetrengés meg hasonlók voltak:D imádom ezt a csapatot,hatalmasak voltak -
#3769 Ahogy modod:) -
Csesza #3768 Köszönöm, hogy megbosszultátok Argentínát, a gól-nál majdnem hátraestem az örömtől!
Szép volt Itália! Full Respect!
döntő: Olaszország - Portugália, nagyon remélem és akkor legalább 2 szimpi csapat lesz a döntőben Itáliai győtelemmel!
Még1x SZÉP VOLT ITÁLIA!
GROSOSSO INTER/Palermo :DDD -
Monoton #3767 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#3766 Óriási volt!
Itthon ültem ellendrukkerekkel, így még ezerszer nagyobb volt az érzés, mikor Grosso bevágta, mert a bunkók már várták a tiziket! Hááhááháááááá!!! :D -
Monoton #3765 én se járok már abba a topikba!
-
gergelyanevem #3764 így igaz, jó volt az egész csapat, mondjuk féltem a tiziktől, de csak megoldották :) -
#3763 És az egész védelem és mindenki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
gergelyanevem #3762 Isteni volt a tegnapi meccs, és Grosso ill. Del Piero mellett nem szabad elfelejteni, hogy mekkorát teljesített Buffon -
#3761 A TEGNAPI MECCSHEZ CSAK ANNYIT: IGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))
MICSODA GYÖNYÖRű GÓL VOLT GROSSÓTÓL, DEL PIERÓTÓL!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA!!!! -
#3760 A VB-topik szánalmas....Ha valaki illetékes ott, akkor zárja be!!!
A játékosok megmutatták, ogy botrány ide- botrány oda, ők amit elértek saját erejükből élték át! -
#3759 ÁÁÁÁÁááááááááááááááááhhhhh még mindíg a meccs hatása alatt vagyok. Millenárisba néztük kivetítő előtt és áhhh rohattsokan voltunk német-olasz drukkerek sé eszeveszett fílingeje volt!!! Amikor jött Alex mindenki hátbaveregetett mert offkorz a mezében mentem ki:D És eszmélelen nagy tapsolás és éjjenzés volt, hihetetlen megható mennyien tisztelik és felnéznek rá itthon is. És Grosso góljánál 1más nyakába ugrottunk, eszevesezett nagy örjöngés volt, aztán állva maradta az egész park és Alex gólja után szintén ugrálás örjöngés!!!! Felejthetelen estét szereztek nem, Grazi Azzurri!!!! -
#3758 Csodálatos meccs volt, a két gól pedig varázslatos!!! -
#3757 ITALIA FINALISTA!!!!
Este nem tudtam már írni, de elmondhatatlanul örülök, akármi is lesz a vége, ezek a fiúk, Lippivel, Ferrarával és a többiekkel együtt hősök!!! A csehek elleni meccs óta éneklem a himnuszt (az olaszt). Nem könnyű volt megtanulni, de sikerült. Döntősök vagyunk. Van egy darab kövünk, benne egy nemesfémmel, ezt kell 90/120 (esetleg +10) percig csiszolni, és kiderül, hogy arany, vagy ezüst van benne. Végig imára szorított kézzel néztem a meccset (majdnem végig). Mostmár nem mondhatja senki, hogy nem vagyunk jók!!! Egy kis érdekesség(ez hivatalosan is mutatja, hogy mi vagyunk a legjobbak, hiszen ez puszta statisztika):
Nézzétek! Az origót és ns-t is olvassátok el, ők is dicsérnek minket!!!
GRAZIE ITALIA! GRAZIE RAGAZZI!!! -
#3756 csáóóó -
#3755 csoki yo8 -
DePreSsZYo #3754 Na én lefexek, köszönöm nekik ezt a csodás estét, és továbbra is mint ideáig mindig .[Forza Italia]. !!
py -
#3753 Lippit nagyon tisztelhetjük emiatt és a játékosokat is!!! -
#3752 jah...hova jutottunk? 2006 fifa world cup germany finálé:)
és mi mindent kelett kiállnunk...a bundabotrány utórezgése ,a büntetés, pesotto..., csalónak is neveztek minket (usa + ausztrália elleni meccs..)
és mégis...ittvagyunk..kivertük a házigazdákat, hozzájuk képest portugália vagy franciaország már könyebb falat..
szazl..képzeljétek el hogy milyen hangulatban telhetett egy edzés, stb...mégis..eddig ezen a tornán ellenféltől még nem kaptunk gólt és a döntőben is benntvagyunk..!! ezt már nem foghatják a mákra
ezek mind hátráltatták a csapatot...a pénzéhes fejeseket büntessék, a játékosokat + a csapatot ne!!
Forza Italia
AVANTI ITALIA
-
#3751 Attól félek én is hogy 11kel! :D :D -
#3750 :DDDDDDDdddddddd -
#3749 kár. :) :( -
#3748 Olasz-Francia döntő lesz!
Olaszok nyernek 11 kel! -
#3747 nincs több :( -
#3746 még képeket!!!!!!!!!! -
[center]
-
[center]
-
#3743 mindenki büszke lehet a csapatra, még az Olasz szövetség is -
#3742 az zsír lenne:))Juvével az a ligában kéne bajnokságot nyerni:) -
#3741 hát igen!!!
itt a játékosok nem érdemelnék meg! ráadásul a mindegyik olasz, lehet juvés, milános, fiorentinás vagy akármelyik csapatból nagyon oda tette magát!!! -
#3740 -
#3739 mert akkor asszem nem lenne meszelés -
#3738 én is szertném havb-t nyernénk de ez hogy hatn ki a meszelésre? -
#3737 már most is elgondolkozhatnának a döntésen a FIFA fejesei...nem a játékosokat kellene büntetni (a 2/3. osztállyal), főleg nem azokat a hazafiakat akik döntőbe jutatták itáliát!