Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szegény fiorentina 3 évente feljut a serie a-ba <#mf1>

😄DDDDD ügyi vagy

9csöves9
végülis nem errõl beszélünk másfél hete😛

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

re
én ma oylat olvastam , hogy az is lehet , hogy kizárják a milant és a juvét , s az Inter lesz a bajnok

McFrost
szerintem is😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

😄DDDDDD csaknem

sztem a kiévó mártott be mindenkit hamis bizonyítékokkal 😛PPP

bmffm856
el...és nem csak tõlünk, hanem több millió, de talán százmillió embertõl...és asszem erre már nem erõs jelzõ az "emberiség ellen elkövetett bûncselekmény" sem...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

McFrost
vazze mik vannak<#wow2>
Bajnok csapat-bajnok csapat<#wink>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
teljesen egyet tudok érteni veled,ezek az emberek elvették tõlünk a legfontosabbat

bmffm856
figy...geciség volt...elismerem...és meg is követlek érte benneteket...mea culpa...😞

bmffm856
tudjátok mit? én tegnap este eljutottam oda, hogy akármi lesz, nem érdekel... napokig ezt követtem nyomon, semmi mást nem csináltam, és elég sok információt szedtem össze ahhoz, hogy megalkossam a véleményemet...ez pedig a kvöetkezõ... nem érdekel hogy mi lesz...még pedig azért nem, mert itt valóban hosszú évekre visszamenõ bundázásról van szó...és ezzel, hogy pár faszkalap ezt így egymás közt lerendezte, olyasmit vett el tõlem és a többi millió szurkolótól, amit szavakkal nem lehet leírni...együt sírtam a csapattal, ha éppen olyan volt a helyzet...együt örjöngtem egy-egy gólnál...a körmömet lerágtam egy-egy izgalmasabb meccsnél, és még sorolhatnám az olyan dolgokat amikkel nyilván nem csak én vagyok, voltam így... és akkor kiderül hogy az egész meg volt rendezve...ezzel egy darabot kivágtak belõlem, belõlünk, mert vasárnap délutántól kezdve következõ vasárnapig nem volt olyan óra, hogy ne gondoljak a csapatra, a fordulóra, és a veeljáró kellemes-feszültségre...és az egész színjáték volt...mérhetetlen nagy csalódás ez, ami persze nem jelenti azt hogy már nem érdekel a foci, meg a Serie A, stbstb...ettõl még ugyanúgy fogom nézni, és ugyanúgy szurkolok majd a csapatomnak, a Fiorentinának, de azt tartom, hogy azok az emberek, akik ezt tették, legyen az Della Valle, Moggi, Sensi vagy akárki, lakoljanak meg rendesen azokért a bûnökért amelyeket nem csak simán a Calcio, hanem jóhiszemû szurkolók milliói ellen elkövettek...a módja már nem érdekel...az egésztõl elment a kedvem, jövõre lesz ami lesz, akkor majd szurkolok újra, remélhetõleg (bár ez csupán illúzió) egy tiszta focinak...

bocs ha kcisit érzelgõs lett, de ez már érik bennem egy napja...

FORZA ITALIA!

9csöves9
akkor is ezt tettem amikor Te azthitted,hogy DV szent

de tényleg,reméljük a legjobbakat,én nem kívánom azt a csapatodnak amit Te nekünk kívántál

bmffm856
nem változik sokszor a véleményem...de a fasznak kell baszakodnod...a helyedben várnám lerágott körmök közt a végkifejletet...én is ezt teszem...

bmffm856
figyelj...én vállalom...hibáztam...szerintem nem én vagyok az egyetlen aki hibázik életében, de hadd idézzem egy nem is olyan régi, pár órával ezelõtti hszemet:

"magamra vettem...igen...mert sajnos (akármennyire restellem is) illik a leírás rám is...nem vagyok rá büszke de így van...de asszem ez így korrekt.."

ha gondoljátok akkor mea culpa...

9csöves9
sokszor változik a véleménye

fél éve még Forza Juvezott

gabber_saviola
Peti egyik kommentjének a részlete a Juve topikból :

...tehát maradjunk csak a juvénál, és ennél az igen érdekfeszítõ, zaftos, és meglehetõsen visszataszító botránynál, melyben tiszta szívbõl remélem hogy elnyeri a bûnös méltó jutalmát...

persze akkor nagy volt a szája, mert csak a Juve volt terítéken 😄ddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
a csapat tulajdonosa szvsz akarom mondani remélem, hogy nem tudott a bunázásról...itt a csapatok vezetõit (igazgatóit) kell elmeszelni meg persze magát a csapatokat is vissza kell sorolni, mivel akkor az is bûzlik, és így példát kell statuálni a kövi vezetõknek akik ezekhez a csapatokhoz kerülnek...a játékosokat meg persze nem szabad bántani, mert Õk tuti nem tudtak a bundázásról

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
kérdés ki a bûnös? az ember, vagy a csapat...namármost...a csapat mint szervezet, rendelkezik közgyûléssel, ami maga a csapat ( meg persze a játékosok, de õk a legtöbb esetben biztosan nem tudtak a dolgokról )...és kétlem, hogy bármelyik érintett csapatból az érintett egyének a közgyûlés elé terjesztették volna, hogy mi most csalni akarunk...innentõl pedig nem beszélhetünk bûnös csapatról, max bûnös emberekrõl...de elég összetett ez a kérdés, szóval sokféleképpen meg lehet fogni...

gabber_saviola
kételem, hogy egy ilyen piti büntetéssel megussza a Juventusz

elmondom, nem fognak kizárni minket. a 3 illetékest fogják keményen büntetni, mi meg jövõre is leiskolázzuk az egész serie a-t. ti meg nézitek a tv-ben a BL-t

gabber_saviola
persze meszeljék el a bûnösöket

bmffm856
egyébkétn szerintetek komolyan képesek lennének eljegelni mind az 5 (és még több ha a kiscsapatokat is idevesszük, mint pl. Siena, stb...) csapatot akiknek a neve eddig felmerült? én erõsen kétlem...

bmffm856
magamra vettem...igen...mert sajnos (akármennyire restellem is) illik a leírás rám is...nem vagyok rá büszke de így van...de asszem ez így korrekt...<#vigyor4>

bmffm856

gabber_saviola
kevered Moggival 😄ddddddddd

Õ emesenen intézi az ügyeit 😛

gabber_saviola
tutinem, mi tiszták vagyunk ott lent délen, és Zamparini nem mobiltelcsifan 😄ddddddd

szanics
gondolod, hogy Ti, ott Szicíliában nem vagytok benne? 😛PP

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
Netetûzzétetetûteeee! 😄D
Azért az legalábbis elgondolkodtató, hogy Ti minden vonalon rajta vagytok, nem? Úgyhogy száj alapállásba, nyugodtan, csendben várja a kizárást, és keres kapust, mert Buffont is elkaszálják legalább 1 évre. 😛

gabber_saviola
nah akkor gyorsan elmeszelni minden bundás csapatot -.-

sry ha magadra vetted.

A Juve ellen tiltakoztak a szurkolók

Óriási transzparenseken irónikussan fejezték ki véleményüket, a múlt héten kirobbant bundabotrányról. Szurkolói pletykák szerint Moggi egy Maserati-t ajándékozott Parietto-nak a kért bírókért cserébe.
Ascoliban: " Van Isten. Ascoli az A ligában Moggi a börtönben!!!"
Roma: 'Moggi a bíró, Bettega és Capello a partjelzô"
Firenze: "Aki sokat telefonál, az többet nyer"

bmffm856
igen...kisebb az arcunk...de úgy látom neked viszont nõtt <#wink><#vigyor0>

mik derülnek ki... vicces,h 1 hete még fiorentinások + romások tüntettek a Juve ellen. Azóta már biztos kissebb az arca a sok tetûnek<#mf2>

szanics
Na mondom a lényeget, beszéltem olasztudóssal 😄DDD

Szóval.
A jelek szerint a Roma is benne van az ügyben, bár egyelõre semmilyen vád nem fogalmazódott meg velünk kapcsolatban, de valószínûleg napokon belül meg fog...
Az egész a Livornói Pénzügyõrség által rögzített telefonbeszélgetésbõl indul ki, amit még 2002-ben vettek fel, és Franco Sensi Roma-elnök, valamint Paolo Bergamo, a JT-bizottság egyik tagja között zajlott le.
Ebben Sensi elmondja, milyen bírókat szeretne látni a Roma hátralévõ mérkõzésein, cserébe az akkori mezszponzor, az Ina AssItalia életbiztosításait ajánlotta fel Bergamónak.

Ezek után 3 vonalon vizsgálódnak a Rómával kapcsolatban.

1. Hirtelen lett béke a 2004-05-ös év fordulóján Sensi és Moggi között. Ennek kapcsán egyes, a Gea ügynökséggel kapcsolatban álló játékosokat hosszú idõ után sikerült a Rómának megszereznie, ami legalábbis gyanús.

2. Emerson átigazolása kapcsán egy Moggi-telefonbeszélgetés, melyben a Roma bizonyos "csereszolgáltatásokat" vár el, szerzõdésben rögzítve!

3. Franco Baldini, a Roma volt sportigazgatójának tanúvallomása, melyben megerõsítette a Gea-val kapcsolatos információkat. Egyébként õ lenne a Juve következõ sportigazgatója...

Ezután még ott áll a Giraudo és Moggi közti telefonbeszélgetés, melyben a tv-s jogok kerülnek elõ. Emerson átigazolása ugyanis valamilyen úton-módon a televíziós jogokkal van kapcsolatban, hogy miként, azt még vizsgálják. Ami biztos: erre kihallgatásán éppen Rosella Sensi hívta fel a figyelmet.

Kit--Kat
Te szeremcsétlen látom te is a kacsákat nézed az udvarban a vasárnapi meccsek helyett...
Del Pierot és Camoranesit hanyagoljuk, mert az õ helyén még vannak csatárok és középpályások, de 1 Buffon, Cannavaro, Zambrott helyett kit raksz be?<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Petyus_
Majd elõl Totti, Pippo meg Gila annyi gólt ver, hogy nem lesz szükség a juveculo játékosok lelkének kényeztetésére. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

szanics
Elõttem már lefordították a lényeget, ami biztosnak tûnik (sajnos): hogy Sensi és Moggi a békülésük óta igen jóban vannak, és pl. Emerson átigazolásáért is kért bizonyos szívességeket a Roma.
Nem tudom, egyelõre egy hírforrás van, figyeljük a gazzettát is (ott még semmi).

Kit--Kat
(VÁLOGATOTT)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ha 1 kis eszed lenne átlátnád, nem az a lényeg ki mit csinált, ez a pancser demoralizálja ezzel az egész csapatot, ellenséges hangulatot szül, miközben a Juvés játékosoktól nagyon függ a csapat...

bmffm856
érdekes fejlemnények...egyre gusztustalanabb ez az ügy... 😞 😞 😞

"Ahogy halad elõre a vizsgálat, egyre több szenny és mocsok kerül felszínre, és ami a legszomorúbb: egyre õsibb csontvázak dõlnek ki a szekrénybõl. A Sensi-féle kihallgatás alapjául egy 2002-ben lehallgatott telefonbeszélgetés szolgál, amelyet az egyik fõ vádlott, Paolo Bergamo játékvezetõ-küldõ és Franco Sensi, az A.S. Roma elnöke folytatott. Ebben a Roma elnöke arra kéri Bergamót, hogy néhány mérkõzésen a Roma kitüntetett játékvezetésben részesüljön. Cserébe megígéri, hogy Bergamo kedvezõ feltételekkel vehet fel kölcsönt az Ina Assitalia banktól, mely azidõtájt a Roma fõ szponzora volt. A végén még kiderül, hogy az 1901-02-es bajnokság is bunda volt."

ez a hsz egy másik fórumról lett bemásolva, ahová pedig egy olasz cikkbõl lett fordítva...(gondolom abból amit fsgh is betett ide...)

Petyus_
Igaza van Tottinak. Seria C2-be a csalókat, gyerekkori álmom válna valóra! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kit--Kat
A válogatott oszlopos tagja, a római Francesco Totti máris megjegyzést tett a torinói játékosokra.
- Jobb egy tiszta bajnoki cím a Romával, mint tíz mocskos a Juventussal - fogalmazott keményen a kiváló középpályás.

Ehhez gratulálok, ez tükrözi mekkora buta, primitív a Totti...

9csöves9
így van Moggi és Galliani állítólág már sokkal régebben lepaktáltak egymással,hogy uralni tudják az egész Olasz játékospiacot

gabber_saviola
Under-21 squad: Agliardi (Palermo), Aquilani (Roma), Bianchi (Reggina), Bovo (Roma), Canini (Cagliari), Chiellini (Juventus), Coda (Empoli), Curci (Roma), Defendi (Atalanta), Donadel (Fiorentina), Ferronetti (Parma), Foggia (Ascoli), Mantovani (Chievo), Mirante (Siena), Montolivo (Fiorentina), Palladino (Livorno), Pazzini (Fiorentina), Pepe (Udinese), Potenza (Real Majorca), Rosina (Torino), Sammarco (Chievo), Scurto (Chievo)

Reserves: Biondini (Reggina), Galloppa (Triestina).

R10
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

!!!Hajrá Brazília!!!

fsgh
ahogy mondod rengeteg itt a bunda...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
bunda-bunda-bunda-bunda mindenek felett

MnAdI
Szanics fordítsd le Romával kapcsolatosat is!!!
Please!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

fsgh
Régi hír:

A római rendõrség hat órán át hallgatta ki Luciano Moggit, a Juventus mérkõzések manipulálásával vádolt korábbi fõigazgatóját. Olasz sajtóértesülések szerint a hatóságok már nemcsak a 2004/2005-ös, hanem a vasárnap befejezõdött bajnokság kapcsán is nyomoznak, minek következtében elképzelhetõ, hogy torinói klubot megfosztják utóbbi két bajnoki címétõl és valamelyik alsóbb osztályba számûzik.
- Nagyon fáradt vagyok, megpróbáltam mindent részletesen elmagyarázni - mondta a rá váró újságíróknak a maratoni kihallgatás után Moggi. - A világ futballjában nem léteznek olyan szervezetek, melyekrõl a napokban írtak, mindenki a saját érdekeivel törõdik.
Fulvio Gianaria, Moggi ügyvédje annyit mondott, hogy a kihallgatás nyugodt légkörben zajlott, és várhatóan a napokban a nápolyi ügyészség is beidézi védencét.
Moggit azzal vádolják, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetõk segítségével manipulálta a torinóiak mérkõzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a Juventushoz szerzõdjenek, és nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor. Ez utóbbi vádpontra az érintett felháborodottan reagált:
- Napi kapcsolatban álltam a klubok vezetõivel, de ez teljesen természetes. Arról is érdeklõdtem, hogy melyik játékos hogyan dolgozott az edzéseken, vagy éppen kinek vannak olyan gondjai, amelyek befolyásolhatják a teljesítményét. Edzõként korábban én is elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy csapatomból kit lehet esetleg kipróbálni a válogatottnál és ki az, akinek véleményem szerint jól jönne egy kis pihenõ. Fenyegetésrõl és nyomásgyakorlásról azonban szó sem volt, a Juventustól senki sem akart játékosokat rám erõltetni - jelentette ki Lippi.
A kapitány nyilatkozata azonban vélhetõen már nem húzza ki a csávából Moggit, és könnyen lehet, hogy a Juventus utóbbi két bajnoki címe is rámegy az botrányra. Az olasz hatóságok ugyanis immár az idei Juventus-Siena találkozó manipulálása ügyében is nyomoznak, vagyis a zebramezeseknek összesen hét bajnokiját lengi körül a bundagyanú.
Ha a csalásokat bebizonyítják, a La Gazzetta dello Sport prognózisa szerint a Juventust a B vagy a C ligába sorolják vissza, valamint megfosztják mindkét scudettótól. Ebben az esetben Serie A idei bajnoka a második helyen végzett Milan lehetne, ám mivel a piros-feketék is érintettek a bundaügyben (a játékvezetõkért felelõs klubvezetõ keveredett gyanúba), az olasz sportnapilap azt jósolja, hogy a harmadik helyen zárt Interhez kerül majd a bajnoki a trófea, míg a 2004/2005-ös pontvadászat elsõ helyezett nélkül kerül majd be a jövõbeli évkönyvekbe.
A következõ szezonban a Juventus mellett a Fiorentina és a Lazio is számíthat a kizárásra, illetve arra, hogy az õsszel nem vehetnek részt a nemzetközi kupasorozatokban. Jelenlegi állás szerint a firenzeiek a Bajnokok Ligájában, a rómaiak pedig az UEFA-kupában indulhatnának.
(MTI /origo)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
jaja én volnék...😊

persze hogy tolom indexre, mert egy ilyen olasz szöveg csak olaszországból jöhet...ethát a húsosbödön közelébõl...ebbõl kifolyólag annál nagyobb baromság vagy igazság mint amiket a gazzetta ír nem lehet, tehát mehet egybõl...😊