Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
én ma oylat olvastam , hogy az is lehet , hogy kizárják a milant és a juvét , s az Inter lesz a bajnok
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
sztem a kiévó mártott be mindenkit hamis bizonyítékokkal 😛PPP
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Bajnok csapat-bajnok csapat<#wink>#wink>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
bocs ha kcisit érzelgõs lett, de ez már érik bennem egy napja...
FORZA ITALIA!
de tényleg,reméljük a legjobbakat,én nem kívánom azt a csapatodnak amit Te nekünk kívántál
"magamra vettem...igen...mert sajnos (akármennyire restellem is) illik a leírás rám is...nem vagyok rá büszke de így van...de asszem ez így korrekt.."
ha gondoljátok akkor mea culpa...
fél éve még Forza Juvezott
...tehát maradjunk csak a juvénál, és ennél az igen érdekfeszítõ, zaftos, és meglehetõsen visszataszító botránynál, melyben tiszta szívbõl remélem hogy elnyeri a bûnös méltó jutalmát...
persze akkor nagy volt a szája, mert csak a Juve volt terítéken 😄dddddddÉn is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azért az legalábbis elgondolkodtató, hogy Ti minden vonalon rajta vagytok, nem? Úgyhogy száj alapállásba, nyugodtan, csendben várja a kizárást, és keres kapust, mert Buffont is elkaszálják legalább 1 évre. 😛
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A Juve ellen tiltakoztak a szurkolók
Óriási transzparenseken irónikussan fejezték ki véleményüket, a múlt héten kirobbant bundabotrányról. Szurkolói pletykák szerint Moggi egy Maserati-t ajándékozott Parietto-nak a kért bírókért cserébe.
Ascoliban: " Van Isten. Ascoli az A ligában Moggi a börtönben!!!"
Roma: 'Moggi a bíró, Bettega és Capello a partjelzô"
Firenze: "Aki sokat telefonál, az többet nyer"
Szóval.
A jelek szerint a Roma is benne van az ügyben, bár egyelõre semmilyen vád nem fogalmazódott meg velünk kapcsolatban, de valószínûleg napokon belül meg fog...
Az egész a Livornói Pénzügyõrség által rögzített telefonbeszélgetésbõl indul ki, amit még 2002-ben vettek fel, és Franco Sensi Roma-elnök, valamint Paolo Bergamo, a JT-bizottság egyik tagja között zajlott le.
Ebben Sensi elmondja, milyen bírókat szeretne látni a Roma hátralévõ mérkõzésein, cserébe az akkori mezszponzor, az Ina AssItalia életbiztosításait ajánlotta fel Bergamónak.
Ezek után 3 vonalon vizsgálódnak a Rómával kapcsolatban.
1. Hirtelen lett béke a 2004-05-ös év fordulóján Sensi és Moggi között. Ennek kapcsán egyes, a Gea ügynökséggel kapcsolatban álló játékosokat hosszú idõ után sikerült a Rómának megszereznie, ami legalábbis gyanús.
2. Emerson átigazolása kapcsán egy Moggi-telefonbeszélgetés, melyben a Roma bizonyos "csereszolgáltatásokat" vár el, szerzõdésben rögzítve!
3. Franco Baldini, a Roma volt sportigazgatójának tanúvallomása, melyben megerõsítette a Gea-val kapcsolatos információkat. Egyébként õ lenne a Juve következõ sportigazgatója...
Ezután még ott áll a Giraudo és Moggi közti telefonbeszélgetés, melyben a tv-s jogok kerülnek elõ. Emerson átigazolása ugyanis valamilyen úton-módon a televíziós jogokkal van kapcsolatban, hogy miként, azt még vizsgálják. Ami biztos: erre kihallgatásán éppen Rosella Sensi hívta fel a figyelmet.
Del Pierot és Camoranesit hanyagoljuk, mert az õ helyén még vannak csatárok és középpályások, de 1 Buffon, Cannavaro, Zambrott helyett kit raksz be?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nem tudom, egyelõre egy hírforrás van, figyeljük a gazzettát is (ott még semmi).
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Ahogy halad elõre a vizsgálat, egyre több szenny és mocsok kerül felszínre, és ami a legszomorúbb: egyre õsibb csontvázak dõlnek ki a szekrénybõl. A Sensi-féle kihallgatás alapjául egy 2002-ben lehallgatott telefonbeszélgetés szolgál, amelyet az egyik fõ vádlott, Paolo Bergamo játékvezetõ-küldõ és Franco Sensi, az A.S. Roma elnöke folytatott. Ebben a Roma elnöke arra kéri Bergamót, hogy néhány mérkõzésen a Roma kitüntetett játékvezetésben részesüljön. Cserébe megígéri, hogy Bergamo kedvezõ feltételekkel vehet fel kölcsönt az Ina Assitalia banktól, mely azidõtájt a Roma fõ szponzora volt. A végén még kiderül, hogy az 1901-02-es bajnokság is bunda volt."
ez a hsz egy másik fórumról lett bemásolva, ahová pedig egy olasz cikkbõl lett fordítva...(gondolom abból amit fsgh is betett ide...)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
- Jobb egy tiszta bajnoki cím a Romával, mint tíz mocskos a Juventussal - fogalmazott keményen a kiváló középpályás.
Ehhez gratulálok, ez tükrözi mekkora buta, primitív a Totti...
Reserves: Biondini (Reggina), Galloppa (Triestina).

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Please!!!
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
A római rendõrség hat órán át hallgatta ki Luciano Moggit, a Juventus mérkõzések manipulálásával vádolt korábbi fõigazgatóját. Olasz sajtóértesülések szerint a hatóságok már nemcsak a 2004/2005-ös, hanem a vasárnap befejezõdött bajnokság kapcsán is nyomoznak, minek következtében elképzelhetõ, hogy torinói klubot megfosztják utóbbi két bajnoki címétõl és valamelyik alsóbb osztályba számûzik.
- Nagyon fáradt vagyok, megpróbáltam mindent részletesen elmagyarázni - mondta a rá váró újságíróknak a maratoni kihallgatás után Moggi. - A világ futballjában nem léteznek olyan szervezetek, melyekrõl a napokban írtak, mindenki a saját érdekeivel törõdik.
Fulvio Gianaria, Moggi ügyvédje annyit mondott, hogy a kihallgatás nyugodt légkörben zajlott, és várhatóan a napokban a nápolyi ügyészség is beidézi védencét.
Moggit azzal vádolják, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetõk segítségével manipulálta a torinóiak mérkõzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a Juventushoz szerzõdjenek, és nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor. Ez utóbbi vádpontra az érintett felháborodottan reagált:
- Napi kapcsolatban álltam a klubok vezetõivel, de ez teljesen természetes. Arról is érdeklõdtem, hogy melyik játékos hogyan dolgozott az edzéseken, vagy éppen kinek vannak olyan gondjai, amelyek befolyásolhatják a teljesítményét. Edzõként korábban én is elmondtam a szövetségi kapitánynak, hogy csapatomból kit lehet esetleg kipróbálni a válogatottnál és ki az, akinek véleményem szerint jól jönne egy kis pihenõ. Fenyegetésrõl és nyomásgyakorlásról azonban szó sem volt, a Juventustól senki sem akart játékosokat rám erõltetni - jelentette ki Lippi.
A kapitány nyilatkozata azonban vélhetõen már nem húzza ki a csávából Moggit, és könnyen lehet, hogy a Juventus utóbbi két bajnoki címe is rámegy az botrányra. Az olasz hatóságok ugyanis immár az idei Juventus-Siena találkozó manipulálása ügyében is nyomoznak, vagyis a zebramezeseknek összesen hét bajnokiját lengi körül a bundagyanú.
Ha a csalásokat bebizonyítják, a La Gazzetta dello Sport prognózisa szerint a Juventust a B vagy a C ligába sorolják vissza, valamint megfosztják mindkét scudettótól. Ebben az esetben Serie A idei bajnoka a második helyen végzett Milan lehetne, ám mivel a piros-feketék is érintettek a bundaügyben (a játékvezetõkért felelõs klubvezetõ keveredett gyanúba), az olasz sportnapilap azt jósolja, hogy a harmadik helyen zárt Interhez kerül majd a bajnoki a trófea, míg a 2004/2005-ös pontvadászat elsõ helyezett nélkül kerül majd be a jövõbeli évkönyvekbe.
A következõ szezonban a Juventus mellett a Fiorentina és a Lazio is számíthat a kizárásra, illetve arra, hogy az õsszel nem vehetnek részt a nemzetközi kupasorozatokban. Jelenlegi állás szerint a firenzeiek a Bajnokok Ligájában, a rómaiak pedig az UEFA-kupában indulhatnának.
(MTI /origo)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!