Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
finomabban Uraim 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
ne legyen már ekkora a pofád...az Inter akkor se nyerné meg a scudettot ha egyedül indulna a bajnokságban...vegyél már vissza egy kicsit...majd akkor legyen ekkora pofád ha Morattit is beidézik mint vádlottat, amire azért -valljuk meg- van nem is olyan kcisi esély...nem hiszem el hogy pont õ lenne makulátlan...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

egyre több csapatról derûl ki hogy csaltak meg minden lóf@sz, nehogy az Interrõl is kiderûljön valami...

elviekben nem gyakorlatilag
az tény hogy csalt mind2 klub

ne kiabáld el.... 😞

mi tény?
nézd már meg a bajnokságot
2 csaló az elsõ kettõ szal mi vagyunk/leszünk a bajnokok
MOCSKOS CSALÓK!!!!!!!!!!

Kit--Kat
sajnálom de ez tény<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezt a kommentet ne ide írd hanem
www.szanalom.hu
cu

Kit--Kat
HA visszasorolnák az összes él csapatot B-be, még akkor se bírna az Inter a Chievoval meg a Sampdoriaval, szal Inter szempontból tök mind1 ki az ellenfél úgy se nyernek semmit<#mf1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

remélem juve megy vmi megye bajnokságba <#mf1>

Kit--Kat
A vád nem jelent semmit, és ezt kiírta, a hlyi BLIKK???
Buffon a világ legjobb kapusa ellentmondás nélkül, a világon a legjobban kertesõ kapus, miért is tenné?!

szanics
Vajon ki állította, hogy Buffont lecsukják?
Én biztos nem.
Viszont ha másfélmillió eurót elfogadnak páran, hogy egy meccsen kikapjanak, azt azért ne nevezzük törvényesnek. Na most Buffont ezzel is vádolják, így az eltiltása garantált.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
Buffon önként ismétlem önként ment be a bíróságra bevallani mit csinált,és amit mondott abban incs is semmi törvénysértõ

nyilván egy világsztár önként bemegy egy kicsit hazudozni a bíróságra,hogy az eltiltáson kívûl még le is csukják

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

EmIn3m02
defaxvagy 😄😄😄😄::?AS?F:AS

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

McFrost
Zsozé van a háttérbe , mer a Seggcsenkót nem atták el nekije😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
azt hogy nem tudtam hogy tudok már büntit adni, és azt hittem hogy vmi szkript van a júzerinfódba berakva <#hehe>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
meglúkolta a profilod és elsasolt valamit , erre kipróbálta tud-e már büntizni , de rájött hogy elnézte és javította

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
ez az !
ezt kennyük most mindenkire , hogy mijénk legyen a szkudettó

bigfoot
egyebként tök szar hogy most derült ki a bunda
remélem nem nagyon zavarja össze a játékosokat fejben
sírok ha ez miatt esünk ki

Kit--Kat
Pofabefog, a büntetõpontjaim pontos okát kérdeztem, nem értem mien hekkelésrõl magyarázott gabber.

muszály...

amatõr munka, amatõr infokkal 😄DDDPPPP

gabber_saviola
kiröhögöd az oldalamat? 😄asdasdasdasdaasdads

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fsgh
hülye vagy😄D De ne félj elmúlik😄DD8olvassá má vissza😊) )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
hol? micsoda?

István erre gondol 😊

McFrost
az hogy kapol büntit😛

Kit--Kat
Hallod mi volt most ez az egész???

😄DDDDDD

McFrost
úgy volt!
Papadopulo látott egy chievost a treviso elleni meccsen és már ment is az ímél

gabber_saviola
😄DDDDdddddddddddddd

egyre biztosabb vagyok abba hogy a Chievo és a Palermo keveri itt a szart 😄DDDD

szanics
Csak csendben...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezteccet, de azé nem kéne 😄DDD

R10
😄DDDDDD

helyes remélem kemény büntik lesznek

!!!Hajrá Brazília!!!

McFrost
még a Zinterrõl kiderülhetne valami, pl.: Materazzi illegális vendégmunkás😛

szanics
Ácsi.
Szét kell választani a két dolgot.
Július 27-ig döntenek a bundaügy SPORTTAL KAPCSOLATOS büntetéseirõl. Vagyis, hogy például kizárják a Juventust, Buffon két évig nem védhet, Milan, Roma, Fio nem indulhat a BL-ben, stb.
A büntetõjogi eljárás, ami azt vizsgálja, hogy Moggi, Galliani, Sensi, stb. miben bûnösek és ezért mennyit kell ülniük, évekig eltarthat. De azt a vizsgálatot vezetõ elnök is elmondta, hogy mindkét fronton példás büntetések lesznek, vagyis a csapatokat is sújtani fogják keményen.

Kit--Kat
Nem igazán értelek:o

gabber_saviola
bocs Én néztem el 😄Ddddddddddd
tudok már büntit adni és azt hittem, hogy a profilod Te hekkelted meg <#idiota>

bmffm856
jaj Gábor 😊

gabber_saviola
mizsír a profilod 😄DDDDDDddddddddd

gabber_saviola
jaj Peti 😊

bmffm856
én értem hogy poén volt...😊 de én viszont komolyan gondolom hogy egy -mondjuk ki- fasz voltam...😞 ezért vettem magamra...

fsgh
ÓÓ öcsém nem mind1 mibe játszik ha szar aKkor szar ha jó akkor jó nem tök mindegy hogy 99-es mezbe vagy 1es-be?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Az Alexnak járna:o

gabber_saviola
😄Dddddddddddddd

gabber_saviola
Peti kajak pojénnak szántam, bocs ha nem annak vetted 😊

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nem mintha megérdemelné

9csöves9
Totti:"Köszönöm a fiúknak, hogy meghagyták nekem a 10-es mezt"

1 Gianluigi Buffon
2 Cristian Zaccardo
3 Fabio Grosso
4 Daniele De Rossi
5 Fabio Cannavaro
6 Andrea Barzagli
7 Alessandro Del Piero
8 Gennaro Gattuso
9 Luca Toni
10 Francesco Totti
11 Alberto Gilardino
12 Angelo Peruzzi
13 Alessandro Nesta
14 Marco Amelia
15 Vincenzo Iaquinta
16 Mauro Camoranesi
17 Simone Barone
18 Filippo Inzaghi
19 Gianluca Zambrotta
20 Simone Perrotta
21 Andrea Pirlo
22 Massimo Oddo
23 Marco Materazzi

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
oltári poén volt...várjcsak az ilyen überfasza poénokkal, mert még egyáltalán nem biztos, hogy moratti bácsi nincs ebben benne...nem lepõdnék meg ha pár napon belül bekerülne õ is a körbe...azért õ sem az a maszületettbárány...