Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
a digók maguk alatt elvágták most a fát...de valamit nem értek:
játékos küldésbõl indult a buli, de ez nekem nem tiszta, az Alehandro Piccollo spori Juve fan és mindig õt kérték??? õ meg mindig ment és nyert a Juve?
most akkor ki csalt? mert már minden játékos benne van de még csak 1 bíró
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
persze Forza Italia
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azértcsak FORZA ITALIA! és FORZA FIORENTINA!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(elég szomorú hogy olyan a Serie A helyzete, hogy ilyen polyénokkal múlatjuk itt az idõt...😞 )
másik verzió, hogy a 2006-2007es bajnokság nem marad el, de senki nem fog európai kupákban indulni, mert a nevezésekig tuti még semmi sem tisztázódik. ez nálunk a legnagyobb probléma, mivel mi az intertotoban indulnánk nyáron (aminek a nevezése nemsokára lezárul) és Zamparinit nem olyannak hiszem, aki csak úgy lemondana egy európai kupaindulásról
lazán megtehetik ezt a szezon elhalasztást
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
más sportágakban már elõfordult még olyanban is ahol sokkal több pénz folyik be
1. a VB elõtt, hogy csak kevéssé befolyásolják azt...
2. a VB után, és tesznek az egész vébére...
de addig tényleg csak találgatni lehet...😞
az ítélet körül csak találgatás folyik,csak az a kár hogy elég sokan már biztosra veszik
egyébként csak az idei idénnyel nem foglalkozik a Nápolyi bíróság
Franco Roberti: 'Scandalo non riguarda campionato 2005-2006'
Az NS mai cikke:
A szerda viszonylag nyugodtan telt el az olasz futballbotrányban, nem érkeztek újabb eget rengetõ hírek, talán azért sem, mert az ügyészek ezúttal egymás között értekeztek. Egy-két érdekességre azért ezúttal is fény derült, például arra, hogy talán már a Roma sem tiszta.
Egy évre függesszék fel a bajnokságot, a válogatott pedig ne vegyen részt a világbajnokságon.”
A Famiglia cristiana (Keresztény Család), Olaszország legnagyobb katolikus hetilapja gyorsan megtalálta a megoldást a bundabotrányra: tizenkét hónapra fel kell függeszteni a „velejéig romlott” itáliai labdarúgás legmagasabb profi szintjeit, enynyi idõ kell ugyanis a „megtisztuláshoz”.
Az ügyészek egyelõre nem vették tekintetbe a javaslatot. Szerdán Nápolyban egyfajta csúcstalálkozót tartottak a helyi vizsgálóbírók a római és a torinói kollégákkal, iratokat és információkat cseréltek, hogy a vizsgálatokat minél hatékonyabban lehessen lefolytatni.
A hatékonysággal persze eddig sem volt sok gond, ha belegondolunk, hogy a legújabb fejlemények szerint például a Roma is belesodródhat a botrányba. A „farkasokkal” kapcsolatban elsõsorban Emersonnak a Juventushoz szerzõdése tûnik gyanúsnak, illetve a tény, hogy a Juve volt általános igazgatójával, Luciano Moggival korábban valóságos háborút vívó Sensi család tagjai (a Roma tulajdonosai) 2005 eleje óta hirtelen miért ütöttek meg békülékenyebb hangot. Tovább rontja a helyzetet, hogy Moggi és Antonio Giraudo volt Juve-ügyvezetõ igazgató egyik lehallgatott telefonbeszélgetése szerint a Roma írásbeli garanciákat kért arra, hogy meghatározott bajnoki meccseken meghatározott eredményt érhet el.
Idõközben a Juventus helyzete még tarthatatlanabbá vált: egy másik lehallgatott telefonbeszélgetés szerint Moggi azt kérte Raffaele Pagnozzitól, az Olasz Olimpiai Bizottság fõtitkárától, hogy az egyik (egyelõre név nélküli) válogatott Juve-játékost ne vizsgálják meg a doppingellenõrök meghatározott ideig, mert egy sérülésre tiltott szert tartalmazó krémet kapott.
Ezen a ponton az egyik legégetõbb probléma továbbra is az európai kupákban részt vevõ olasz csapatok névsora. Könnyen elképzelhetõ, hogy a Bajnokok Ligája fõtábláján Italia 1 és Italia 2 néven említik majd az olasz együtteseket, amelyek így könnyen elveszíthetik kiemelt státusukat. Az is elképzelhetõ, hogy Olaszország ebben az idényben nem delegálhat csapatot az Intertotó-kupába (a pályán a Palermo harcolta ki ezt a jogot), az igazi gondot azonban a felkészülés megkezdése jelenti. A Chievónak például, amely a jelenlegi helyzete alapján az UEFA-kupára készül, ott csak szeptember 14-én kellene elõször pályára lépnie, míg ha a BL selejtezõjében indul, akkor augusztus 8. ez a dátum.
továbbá egy szóval nem mondtam hogy többet értünk el mint ti, tehát ezt sem értem mire alapozod...nem kizárt, hogy manipuláltak nálunk is, de ne feledd, egyelõre még az is simán meglehet hogy nálatok is manipuláltak...majd akkor lehetsz biztos bene, hogy nem, amikor kimondják az ítéletet...és tényleg vegyél vissza az arcodból, mert kvieri a monitort akkora...
ja és elég szánalmas, hogy csak így tudtok scudettot szerezni...és mielõtt nekiállsz, emrt ez lesz a kvöetkezõ, hogy mi még így sem, nos akkor ismételten felvilágosítalak róla, hogy nekünk nem a scudetto a célkitûzés...ettõl a csapattól a negyedik hely is nagy dolog, hiszen 2002/2003-ban még VCG-nek köszönhetõen a C2-ben voltunk...de persze te nyilvánvalóan azt sem tudod ki az a VCG...na errõl ennyit cimbora...és mostmár tényleg állj le mert kezdesz nagyon idegesítõvé válni...
te olyan biztosra tudsz mindent
én nem tehetek arról hogy hülye a vezetõség ha lenne egy kis esze morattinak leigazolán capellot de úgyis hosszabít mancinivel
és kb. olyan anyagi helyzetbe vagytok mint mi hisz van egy millioms elnökötök vagy mi
hol értetek el többet mint mi? bl hely? lehet visszasorolnak a serie b-be azt b*szhatjátok a bl helyeteket. Hol oltottam én Romát? Kicsit gondolkodj. Ki tudja hány meccset manipuláltak nálatok is...bl hely....
ha a milan meg a juve csalt akkor megérdemeljük a scudettonkat.
ennyit erõl
Csalással vagy anélkül de ez nagyonsok. Te se mondhatod hogy megérdemelnétek.
FORZA ITALIA!
ha nem csalnak tavaly?! meg most?! akkor kilehet számolni vszeg megnyerhettük volna a bajnokságot...
ti se szarakodnátok velünk ha nem lennétek gázba...
nemtom mér fikázod az Intert kicsit több mindent nyert mint a Fiorentína!
és elõbb is végeztek a tabellán mint ti!
ha minem nyernénk egyedûl semmit akkor ti mit csinálnátok egyedûl ?! 😄PP
Az olasz jogban van egy olyan fogalom, ami a magyarban nem létezik: az "ügyrõl információval rendelkezõ személy", aki közelebb viheti a hatóságokat az eredményhez. Egyelõre mindenkit - még Moggit is - ílyen minõségben hallgatnak ki.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
miért ne lenne eséley? nézd meg a bajnokság végeredményt meg a tavalyit meg az az elöttit meg az elöttit
ha csaltunk akkor jó szarul csináltuk mert nem értünk el semmit
de egyenlõre szó nincs ilyenrõl te forza juve meg forza fio