Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
de csak 10???

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bmffm856
nem csak egy bíró...vagy 10 bíró érintett az ügyben...😞

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
az tuti...😞

McFrost
na az 1. 17 csapat bundázott, a maradék 3 meg kiesett....
a digók maguk alatt elvágták most a fát...de valamit nem értek:
játékos küldésbõl indult a buli, de ez nekem nem tiszta, az Alehandro Piccollo spori Juve fan és mindig õt kérték??? õ meg mindig ment és nyert a Juve?
most akkor ki csalt? mert már minden játékos benne van de még csak 1 bíró

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nagyot kaszálnak most a firkászok az tuti

persze Forza Italia

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
attól még szomorú a helyzet...és az a legrosszabb, hogy annyiminden kering a médiában, hogy az ember azt sem tudja hova kapja a fejét...és kinek-minek higgyen...remélem hamar pont kerül a végére...már ideje lenne...😞

azértcsak FORZA ITALIA! és FORZA FIORENTINA!

gabber_saviola
ez nem pojén volt, ez Zsé haverod kommentjének a válasza -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
egyre jobb....😄😄 de a Toni - Caracciolo csatársort nem überelnék...😊

(elég szomorú hogy olyan a Serie A helyzete, hogy ilyen polyénokkal múlatjuk itt az idõt...😞 )

gabber_saviola
vagy , hogy a Fradi hátvédsora Zaccardo-Grosso-Accardi-Barzagli négyes lenne -.-

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

gabber_saviola
jah elég valószinü, hogy Caracciolo jönne a fradiba -.-

bmffm856
jaja...niedermayer a másikra én sem emlékszem...de ettõl még nehezen képzelem el mondjuk Gilardinot vagy éppen Adrianot mondjuk a bentmaradó REACban...de egy Toni kölcsönbe a Fradinál egy évre üzletenamíg szünetel a Serie A talán már elgondolkodnék... de mihelyt van Serie A azonnal storno...😄 asszem akkor visszaszoknék a Fradi pályára...😄 ahol sajna (személyes okokból) régen jártam...

mér? az nhl-bõl is idejött 2 híres csóka (nemtom má a nevüket, talán niedermayer az egyik)

gabber_saviola
azért ennyire elpojénkodni szerintem nemkéne

gabber_saviola
az ártatlan csapatok éves komplett fentartási költségét a "bûnös" csapatok finanszíroznák. szerintem ez így lenne korekt

másik verzió, hogy a 2006-2007es bajnokság nem marad el, de senki nem fog európai kupákban indulni, mert a nevezésekig tuti még semmi sem tisztázódik. ez nálunk a legnagyobb probléma, mivel mi az intertotoban indulnánk nyáron (aminek a nevezése nemsokára lezárul) és Zamparinit nem olyannak hiszem, aki csak úgy lemondana egy európai kupaindulásról

Majd Vízer viheti sopronba a fél olasz válogatottat 1 szezonra <#hehe>

bmffm856
megtehetik persze...de más kérdés hogy egy éves fizuról nem biztos hogy lemondanak...márpedig az az egyéves fizu nyilvánvalóan eurómilliókban (milliárdokban?) mérhetõ összeg...és azért az olaszoknál is mint mindenhol máshol a pénz beszél kurya ugat elv rendesen mûködik, mint ahogy ezt ebbõl a bûzösbundabotrányból is láthatjuk...

gabber_saviola
jaja szünetelne minden olasz bajnokság persze

lazán megtehetik ezt a szezon elhalasztást

bmffm856
inkább az elõbbi szerintem...azért húsz, sõt több csapatot nem tesznek ki ilyennek...azért több mint húsz, mert gondolom a másodosztály és a többi liga is szünetelne a feljutások és kiesések miatt...

9csöves9
ugyanúgy mint az NHL-ben,elmennek 1 évet máshol játszanak,vagy végleg eladják õket

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
ez egyébként tényleg elképzelhetõ...de akkor a játékosokkal mi a búbánat lesz?

9csöves9
ez sem elképzelhetetlen

más sportágakban már elõfordult még olyanban is ahol sokkal több pénz folyik be

gabber_saviola
szerintem ebben a hónapban bejelentik , hogy a 2006-2007es szezon elmarad (még az európai kupákban sem indul senki) és 1 év alatt szépen nyugodtan megvizsgáljákaz ügyet

bmffm856
hát igen...meg egy esetleges vébé arany tökéletes lenne ennek az ügynek a részbeni palástolására...teljesen nem mosná le, de azért többen törõdnének a vébé arannyal mint ezzel...ezért én sem hinném hogy beáldozzák a vébét...

9csöves9
az elsõ tûník valószínûbbnek már csak azért is mert jún. 5-ig le kell adni a nemzetközi kupákba a nevezést

bmffm856
ítélet szerintem két módon (idõpontban) lehet:

1. a VB elõtt, hogy csak kevéssé befolyásolják azt...
2. a VB után, és tesznek az egész vébére...

de addig tényleg csak találgatni lehet...😞

9csöves9
nem azt mondom hogy az egész kamu

az ítélet körül csak találgatás folyik,csak az a kár hogy elég sokan már biztosra veszik

bmffm856
így is meg lehet közelíteni...de ez alapján feltételezhetjük azt is, hogy az egész csak egy nagy átbaszás...és az újságok kamáznak...ami valljuk meg nem túl valószínû...tehát valami igazságtartalma tuti van annak ami eljut hozzánk...ha nem is 100%...

9csöves9
egyenlõre minden csak fikció,nem nagyon szoktak a kemény ügyek ilyen gyorsan kiszûrõdni a bíróságról,majd ha lesz ítélet(szerintem nagyon sokáig nem lesz) akkor hiszek az újságoknak addig senkinek

bmffm856
mondjuk ha az nsnek nem hiszünk akkor kinek? a gazzettának? (állítólag az sem sokkal másabb mint az NS...)

9csöves9
az ns-nek azt sem hisezm el amit kérdeznek,ahogy láttam felhozták megint a "doppingot"

egyébként csak az idei idénnyel nem foglalkozik a Nápolyi bíróság

Franco Roberti: 'Scandalo non riguarda campionato 2005-2006'

bmffm856
azért beteszem...

Az NS mai cikke:

A szerda viszonylag nyugodtan telt el az olasz futballbotrányban, nem érkeztek újabb eget rengetõ hírek, talán azért sem, mert az ügyészek ezúttal egymás között értekeztek. Egy-két érdekességre azért ezúttal is fény derült, például arra, hogy talán már a Roma sem tiszta.

Egy évre függesszék fel a bajnokságot, a válogatott pedig ne vegyen részt a világbajnokságon.”

A Famiglia cristiana (Keresztény Család), Olaszország legnagyobb katolikus hetilapja gyorsan megtalálta a megoldást a bundabotrányra: tizenkét hónapra fel kell függeszteni a „velejéig romlott” itáliai labdarúgás legmagasabb profi szintjeit, enynyi idõ kell ugyanis a „megtisztuláshoz”.

Az ügyészek egyelõre nem vették tekintetbe a javaslatot. Szerdán Nápolyban egyfajta csúcstalálkozót tartottak a helyi vizsgálóbírók a római és a torinói kollégákkal, iratokat és információkat cseréltek, hogy a vizsgálatokat minél hatékonyabban lehessen lefolytatni.

A hatékonysággal persze eddig sem volt sok gond, ha belegondolunk, hogy a legújabb fejlemények szerint például a Roma is belesodródhat a botrányba. A „farkasokkal” kapcsolatban elsõsorban Emersonnak a Juventushoz szerzõdése tûnik gyanúsnak, illetve a tény, hogy a Juve volt általános igazgatójával, Luciano Moggival korábban valóságos háborút vívó Sensi család tagjai (a Roma tulajdonosai) 2005 eleje óta hirtelen miért ütöttek meg békülékenyebb hangot. Tovább rontja a helyzetet, hogy Moggi és Antonio Giraudo volt Juve-ügyvezetõ igazgató egyik lehallgatott telefonbeszélgetése szerint a Roma írásbeli garanciákat kért arra, hogy meghatározott bajnoki meccseken meghatározott eredményt érhet el.

Idõközben a Juventus helyzete még tarthatatlanabbá vált: egy másik lehallgatott telefonbeszélgetés szerint Moggi azt kérte Raffaele Pagnozzitól, az Olasz Olimpiai Bizottság fõtitkárától, hogy az egyik (egyelõre név nélküli) válogatott Juve-játékost ne vizsgálják meg a doppingellenõrök meghatározott ideig, mert egy sérülésre tiltott szert tartalmazó krémet kapott.

Ezen a ponton az egyik legégetõbb probléma továbbra is az európai kupákban részt vevõ olasz csapatok névsora. Könnyen elképzelhetõ, hogy a Bajnokok Ligája fõtábláján Italia 1 és Italia 2 néven említik majd az olasz együtteseket, amelyek így könnyen elveszíthetik kiemelt státusukat. Az is elképzelhetõ, hogy Olaszország ebben az idényben nem delegálhat csapatot az Intertotó-kupába (a pályán a Palermo harcolta ki ezt a jogot), az igazi gondot azonban a felkészülés megkezdése jelenti. A Chievónak például, amely a jelenlegi helyzete alapján az UEFA-kupára készül, ott csak szeptember 14-én kellene elõször pályára lépnie, míg ha a BL selejtezõjében indul, akkor augusztus 8. ez a dátum.

bmffm856
és a mai ns szerint a Roma is kezd elég alaposan benne lenni...kérdés az ns-nek mennyire lehet hinni...

9csöves9
egyénként,tegnapi vagy mai hír visszadobta a Nápolyi Bíróság az ügyet

bmffm856
nem igaz hogy nem olvasol a soraim között! nektek nem volt VCG-tek ember! ezt fogd már fel! az meg hogy oylan anyagi helyzetben vagyunk mint ti az egy nagyon erõs túlzás...tízszer olyan jól álltok...tõlünk a negyedik hely nagyon szép, tõletek a harmadik helyezés rendre csalódás...ha ez megnyugtat mi sem töltöttünk túl sok idõt távol a Serie A-tól, és hiába bizonygatod hogy az Intered a legfaszább "olasz" csapat, ami márt csak azért is érdekes mert hogy nevezhetnénk olasznak egy olyan csapatot, ahol rendre egy darab olasz nem játszik...de fogadjuk el hogy olasz...akkor is messze vana ttól hogy a legjobb legyen...soha nem nyertek semmit...és nem is fogtok még egy jódarabig...és ismétlem, mert a mogyopróagyadig ez sem jutott el, hogy a ha-val kezdõdõ mondatok jelen esetben is értelmetlenek...

továbbá egy szóval nem mondtam hogy többet értünk el mint ti, tehát ezt sem értem mire alapozod...nem kizárt, hogy manipuláltak nálunk is, de ne feledd, egyelõre még az is simán meglehet hogy nálatok is manipuláltak...majd akkor lehetsz biztos bene, hogy nem, amikor kimondják az ítéletet...és tényleg vegyél vissza az arcodból, mert kvieri a monitort akkora...

ja és elég szánalmas, hogy csak így tudtok scudettot szerezni...és mielõtt nekiállsz, emrt ez lesz a kvöetkezõ, hogy mi még így sem, nos akkor ismételten felvilágosítalak róla, hogy nekünk nem a scudetto a célkitûzés...ettõl a csapattól a negyedik hely is nagy dolog, hiszen 2002/2003-ban még VCG-nek köszönhetõen a C2-ben voltunk...de persze te nyilvánvalóan azt sem tudod ki az a VCG...na errõl ennyit cimbora...és mostmár tényleg állj le mert kezdesz nagyon idegesítõvé válni...

9csöves9
hallod ember,NEM FOGADOTT OLASZ MECCSEKRE és külföldiekre is csak addig amíg lehetett profi futballistáknak

te olyan biztosra tudsz mindent

ez a leglúzerebb klub érdekes még sose volt kiesõ 98 éves fennállása alatt
én nem tehetek arról hogy hülye a vezetõség ha lenne egy kis esze morattinak leigazolán capellot de úgyis hosszabít mancinivel

errõl

17 vagyok

és kb. olyan anyagi helyzetbe vagytok mint mi hisz van egy millioms elnökötök vagy mi

hol értetek el többet mint mi? bl hely? lehet visszasorolnak a serie b-be azt b*szhatjátok a bl helyeteket. Hol oltottam én Romát? Kicsit gondolkodj. Ki tudja hány meccset manipuláltak nálatok is...bl hely....
ha a milan meg a juve csalt akkor megérdemeljük a scudettonkat.
ennyit erõl

bmffm856
ti sem szarakodnátok másokkal és nem követelnétek szánalmas nyálcsorgatással a nemmegérdemelt scudettoitokat ha ez az egész nincs...de ismered a mondást...a sportban nincsen ha...ugyanígy a múltra való visszatekintésnél is értelmetlenek a ha ez lett volna, akkor... kezdetû és tartalmú mondatok...

Hát 15 ponttal az elsõ helyezett mögött...
Csalással vagy anélkül de ez nagyonsok. Te se mondhatod hogy megérdemelnétek.

bmffm856
értem...😊 köszi szanics...nem vagyok otthon még a magyar jogban sem, nemhogy az oalszban...😊 de ezt megjegyzem...😊

FORZA ITALIA!

bmffm856
azért azt kalkuláld bele hogy míg ti stabil anyagi helyzetben vagytok jóideje, nekünk 2002-ig volt egy Vittorio Cecchi Gorink, aki egy hangyafasznyit vitte csak csõdbe a klubot...ahhoz képest 4 év alatt felálltunk a tök nulláról és BL helyet harcoltunk ki...ez már több mint amit ti 17 akárhány év alatt elértetek a klub nevéhez méltatlanul...és van egy fogadásom, hogy ha minden rendben megy, akkor elõrébb végzünk jövõre mint ti...erre nagy összegben mernék fogadni...

közelébe se?!

ha nem csalnak tavaly?! meg most?! akkor kilehet számolni vszeg megnyerhettük volna a bajnokságot...
ti se szarakodnátok velünk ha nem lennétek gázba...

Jó de mi nem is azzal a céllal indultunk a bajnokságba. De ti évrõl évre úgy indultok, hogy esélyesként tartanak számon, a játékoskeret alapján is ott kéne lennetek és mégis közelébe se kerültök a bajnoki címnek...

ne az intert szidd ha bajod van R9-el, légszíves!

nemtom mér fikázod az Intert kicsit több mindent nyert mint a Fiorentína!
és elõbb is végeztek a tabellán mint ti!
ha minem nyernénk egyedûl semmit akkor ti mit csinálnátok egyedûl ?! 😄PP

bmffm856
egyébként meg nem tudom mit várok...: -> Életkor: 14-18 között (ez a fogalmazásmódodból nem kicsit érzékelhetõ...)...de tök mindegy...a lényeg, hogy állítsd magad takarékra...

bmffm856
csak simán forza Fio ha kérhetném...és nem én vagyok a buta hanem te...sorban oltasz le mindenkit, hogy a Juve így, hogy a Fio úgy, hogy a Roma meg a fenetudja ki amúgy...közben te szurkolsz a világ leglúzerebb csapatának...és azért nem lenne esélye, mert akkora lúzer egy banda a tied, hogy valóban ha egyedül indulnának sem nyernének, mint ahogy 17 éve semmit...leszámítva két olasz kupát és egy szuperkupát...na ez az igazán: <#mf2><#mf1>

szanics
Egyelõre senkit nem vádlottként hallgatnak ki.
Az olasz jogban van egy olyan fogalom, ami a magyarban nem létezik: az "ügyrõl információval rendelkezõ személy", aki közelebb viheti a hatóságokat az eredményhez. Egyelõre mindenkit - még Moggit is - ílyen minõségben hallgatnak ki.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

te mi a f*szról beszélsz? nagyon buta vagy
miért ne lenne eséley? nézd meg a bajnokság végeredményt meg a tavalyit meg az az elöttit meg az elöttit
ha csaltunk akkor jó szarul csináltuk mert nem értünk el semmit
de egyenlõre szó nincs ilyenrõl te forza juve meg forza fio