13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#3976 úgy, hogy végigment a licit :P -
#3975 Jobb oldalon link az elődöntő teljes felvételéhez, 3 részletben. -
#3974 Még a miniszterelnök is dalra fakadt! A Németország elleni szerdai elődöntőt a helyszínen tekintette meg Olaszország miniszterelnöke Romano Prodi is.
A futball iránt élénken érdeklődő politikus a sikerrel megvívott mérkőzést követően az öltözőbe is belátogatott, ahol Fabio Cannavaro csapatkapitány nyilatkozata szerint dalra fakadt a játékosokkal együtt! A Juventus játékosa szerint Prodi az "Oh Sole Mio!"-t énekelte el velük közösen, de persze nem tudni, mennyire komoly az amúgy is tréfára hajlamos Cannavarótól ez a nyilatkozat, de ha a döntőben is sikert aratnak az olaszok, akkor valószínűleg Prodi egészen biztosan dalra fakad majd.
-
#3973 A sportingbet-nél és a betandwin-nél az olasz csapat a favorit. -
#3972 wesztendbe 12900.- egy mez, ha a mai turdefraszés tippmixem öszejön, akkor rákattanok 1re :) -
#3971 akkor ott 11k a villám, csak nem értem, hogy vetted Te 9.5-ért :) -
#3970 vatera -
#3969 nekem is :P
-
gergelyanevem #3968 nekem nagyon úgy tünik hogy ez vaterás :) -
#3967 Zaccardos kéne nekem -
#3966 hol vetted Csabi? -
gergelyanevem #3965 ha nekem lesz majd pénzem(soká lesz az még :D) akkor veszek én is egyet
mondjuk számomra egy Totti mez khm. de egy Cannavaro-s mondjuk :D -
gergelyanevem #3964 király -
#3963 szanics új meze, 9500-ért :DD
-
#3962 jahh persze eddig is behozta... 3. cserének. Az a baj, hogyha mondjuk tegyük fel melődöntőben Matrix, vagy Camo avyg akárki megsérül akkor ugye a posztjára kell cserélni és akkor csak Iaquintáig ment volna el Lippi. Ha nem kezd akkor nem biztos csere lesz attól félek. -
#3961 csak annyit hogy Olaszország sokkal szimpatikusabb meg mit lehet a Franciákon szeretni hisz nem is annyira lelkesek mint az Olaszok stb:) -
#3960 nem fogja Alexet kezdetni, azt mondom most nem is kell.behozza a 60-70.perc körül úgy sokkal többet tud lendíteni a játékon -
#3959 Mit mondtak??:DDDDD
Bocskor amúgy is oalsz mániás:D -
#3958 Boros és Bocskor is az Olaszoknak szurkol:))))most halottam a rádioban:) -
#3957 És az tuti nem Alex lesz, mert ezt tényleg erőcsatárral kell megoldani, szvsz marad a régiben minden. Bár örülnék ha kitalálna valami új rendszert Lippi, mert ha Alex benn van potenciálisan 40% jobban benne van az olaszokban a gól. -
#3956 az utóbbi meccseken már áttértünk az 1 ékes játékra,nem hisezm,hogy változtatunk rajta -
#3955 na igen erre én is kiváncsi voltam, mert eddig nem kellett levenni az Azur kéket, szóval mondhatni balszerencse is lehetne -
Csesza #3954 nemtudjátok, megin Gilardino - Toni csatársor fog kezdeni? -
gergelyanevem #3953 az jó -
#3952 mi vagyunk a pályaválasztók,a franciák meg amúgy is ragaszkodnak mostanában a fehér mezükhöz. 2000-ben fehérben kellett játszanunk... -
#3951 Sztem egy VB döntőt nem a bíró sípja dönt majd el. Remélem. -
gergelyanevem #3950 nagyom király képek, mint mindig,
azt tudni már, hogy ki játszik majd az 1. számú mezében? remélem mi, eddig bejött -
#3949 háthhh de kivertük a Németeket akik meg az Argentínokat, ennyivel azért csak jobbak vagyunk neki annál mint, hogy szemétkedjen velünk -
Monoton #3948 miva? ő vezeti a döntőt?
LLLLOOOOOOOOOL -
#3947 pár éve még válogatni lehetett a jobbnál jobb bírokból,most meg egy ilyen döntőt vezet... -
#3946 omg, az [is] mekkora egy szar biro. -
#3945 eh és kapunk egy dél-amerikai bírót a döntőre...Horacio Elizondo -
#3944 igen -
-
-
#3941 De Rossi játszhat a döntőn? -
-
#3939 ez már kommentátor:D
http://www.youtube.com/watch?v=hTg9kADoYaA&search=Del%20Piero -
#3938 assszem vasárnap olasz pólóba kell lennem:)
pedig angolnak jobban örültem volna:) -
#3937 ok, akkor befejezted