Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
fogd már fel a mogyoró agyaddal bakker hogy ki amiatt a szemétláda VCG miatt estünk ki...összesen 5 szezont töltöttünk alsóbb soztályban, abból 3-at a fakker miatt...ha ezt nem fogod fel akkor hülyébb avgy mint hittem...^^

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
nézd meg azokat a meccseket ahol állítólagosan mi nekünk fújtak, 4 gyõzelem, 4 döntetlen 2 vereség...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
semmi csúnyát nem látok ebben a dologban -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

és ti mitõl tartjátok magatokat bajnok esélyesnek? hogy moggi veszi a meccseiteket?

fsgh
figyelj igen szarul játszottunk...sok döntetlen nem bajnok capathoz méltó.. de gondolj bele ha nem csaltok simán kijön hogy mondjuk 10meccs azt nem nyeritek meg a bunda miatt akkor az jó esetben 10döntetlen..na ennyit az Inter rossz zereplésérõl mert ha ti nem bundáztok már nem is voltunk rosszak...persze az adott bajnokságon belül...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Lassan tényleg mindenki benne van. LEkéne cserélni az összes, az összes vezetõt a FIGC-en és az élcsapatokon belül és kész, mást nem lehet csinálni. Aztán innen már lehet nyugodtan nyomozni ki hány évet kapjon...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

legalább mi nem estünk ki ^^

fsgh
na ha ez is igaz... túl mélyre ástak már..egyre usztustalanabb az ügy... olyen ez mint egy szép fényes alma ami belülrõl rohad...(ezt a seria-a ra mondtam)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Hagyjad már, köze sincs az Inter bohóc szereplésének ehhez az ügyhöz..
Nézd meg pl. a tavayli bajnokságot, ha 1 csapat 30 meccsbõl 15öt döntetlenre játszik, az nem tudoim mitõl tartja magát bajnokesélyesnek, ezt õk szúrták el csúnya, köze sincs senkinek ehhez.

bmffm856
nabazmeg...😞😞

gabber_saviola
Az olasz lap, az "Il Giornale" ma nyílvánosságra hozott egy telefon beszélgetést az ex Juventus elnük Luciano Moggi és a Palermo elnöke Maurizio Zamparini között. A beszélgetés témája nem telejesen tisztázható de ami kivehetõ az az hogy Zamparini Alessandro Moggi, Luciano fia miatt hívta fel az ex elnököt. Az "Il Giornale" szerint azért hívta fel Moggit hogy tisztázzák, hogy a fia Alessandro beszélt-e már Luigi Del Neri hogy meggyõzze neki a Palermohoz kell szerzõdnie. A beszélgetés május 13-án volt.

a magyar verziót 5w0rdf15h-nek köszönhetem, még egyszer köfi 5w0rdf15h

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
mivan? most akkor Zamparini is beszáll a "biznisszbe"? nem olvastam el a cikket, de ahogy láttam telefonbeszélgetésrõl van szó...

bmffm856
Buongiorno! 😄

Ki nyerte meg a Serie A-t?
gabber_saviola

fsgh
jaja a lenagyobb sajnos!😞 azt meg nem tudnám elviselni ha eltörölnék a jövõ évi bajnokságot😞((

bmffm856
igen...olvasom...de ebben az ügyben azért nem csak ez van...az egy dolog hogy összefogtak, de ettõl még vizsgálnak több bundát...ez az ügy nem egy és nem két hanem több tíz szálon fut...éppen most ovlastam hogy több mint 150 ezer (!) telefonbeszélgetést vizsgálnak...ez mindenbizonnyal a történelem legnagyobb korrupciós botránya...😞

fsgh
oké de azért ielõtt véleményt nyilvánítanál az Interrõl olvasgasd el lõtte ezt a mondatot... "két élcsapat összefogot hogy írányítani fogják a seria-a-t hát Istenem m a f@szt csináljon így az Inter??..."

bmffm856
rendben fsgh: korr: 2 olasz kupa, 1 szuperkupa, 1 UEFA kupa...

mea culpa...<#wink>

ettõl függetlenül tartom amit az Interrõl írtam...egytõl egyig...de ez már magánprobléma...amennyiben probléma...😛

fsgh
na szóval amíg az Inter nincs benne addig mindenki kussoljon arról hogy az Inter úgy béna meg így mert számoljatok már utána!tavaly és idén is elég 8-10 megbundázott meccs a Milan és a Juve részérõl és máris nem õk vannak elõl! Úgylátom ti az ártatlan(egyenlõre)csapatot fikáztok miközben éltetiek a Juvét (lásd: Maradjon a juvénál a bajnoki cím stb...) közben ez a legundrítobb dolog amit a Juve és a Milan(állítolag de a juve biztos) csinált! két élcsapat összefogot hogy írányítani fogják a seria-a-t hát Istenem m a f@szt csináljon így az Inter??hát nem sokat és erre mondjátok Ti hogy Inter ilyen béna meg olyan béna... ja és Luca Toni légyszi ne szólj bele aminek nem néztél utána! saját magadat égeted..."17 éve nem nyertetek semmit csak 2 olasz kupát meg egy szuperkupát..." ha utánanéznél észrevennéd hogy van ott egy Uefa-kupa is...légyszi legközelebb nézz utána mielõtt oltod az Intert...thx...

bmffm856
<#idiota><#idiota><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor2><#vigyor2>

nah most😄 szóismétlés 4ever 😄DDDDD

boits 😄DD

igazad van, nem olvastam vissza hogy mit írtam😄 serleget írtam és nem scudettot, azt 2-vel elõtte írtam 😛 <#idiota><#idiota>

bmffm856
nem akarok kukacoskodni, de milyen szóismétlésrõl bezsélsz? a scudetto szó egyszer sem szerepel abban a hszben, tehát nem volt mit megismételni...<#vigyor4>

a jutalom szót csak a szóismétlés elkerüléséért írtam 😄
de ugyvettem észre hogy értetted...

bmffm856
vagy egy virágcsokrot...Lucianotól Massimonak szeretettel! <#idiota><#idiota>

bmffm856
az ideit is vagy a juvénál kéne hagyni, vagy senkinek nem adni...de az úgy, hogy 3 lett egy csapat, és úgy kapja meg...honnan a francból lehet azt tudni, hogy ha nincs bundázás nem ugyanez-e az eredmény? ez az amit a világon senki nem tud megmondani, tehát a scudettot sem tudják kinek odaadni...ez a véleményem...

9csöves9
az ÜGY nem csak a bíróküldésrõl szól hanem a GEA által irányított transzferekrõl is

ergó Carini mellé kaptatok még valamit(gondolom nem egy ajándékkosarat)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tavalyi scudetto nem lesz senkié

miköze a transzfernek ehez az ügyhöz?

bmffm856
jutalmat? érdekes szinonímája a scudettonak...lehet hogy én vagyok vele így egyedül, de szerintem a scudetto több mint egyszerûen jutalom...

egyébként megnyugtatlak, hogy azt sem tartanám etikusnak...mondjuk ez szintén érdekes dolog etikáról beszélni egy ilyen közegben mint ami kialakult a Serie A-ban...de amit mondatm azt tartom...vagy a Juve avyg senki...

9csöves9
én is biztos voltam benne

és azért azt korábban is lehetett tudni hogy ennek a transzferének a hátterében áll vmi

a 3.számú kapusunkért megkaptuk az Olasz válogatott csk-ját és a mostani két év legjobb olasz védõjét

(bár az Internél töltött szezonjában sokat volt sérült)

én valahogy majdnem biztos votlam benne hogy mi sem maradunk ki ebõõl...

igen akkor lenne az igazi ha elsõk lennénk... a játék alapján nem érdemelnénk meg, sõõõt...
de ha már valakinek oda fogják adni a serleget és mivel a elvileg az Inter nem bundázott ezér õk vannak a soron.
nemhiszem hogyha odáig jutna az egész dolog hogy mondjuk a Chievo vagy nemtom meeik csapat kapná ezt a jutalmat akkro õk ne fogadnák el?!

9csöves9
pláne hogy hamarosan Moratti ellen is vizsgálódnak a Cannavaro transzfer miatt

gabber_saviola
ez így igaz Peti

bmffm856
járna...akkor járna ha elsõk lennétek...itt két megoldás van a scudettokkal...vagy marad a juvánél, vagy nem lesz senkié...ez így lenne korrekt...

mivel mi vagyunk a 3.ak ezért nekünk járna. nem ?!

bmffm856
a "nekünk járna" megfogalmazás kicsit erõs...

én egyáltalán nem követelem a scudettot, de ha már nekünk járna mivel a Milan és a Juve is elbaxta, akkor elfogadjuk 😄DDDDD

McFrost
na innét már a Róma kiesett és most a Kórleónei városi bíróság vizsgálja Materazzi ügyét....szal minden lehet

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

olvasni jó

bmffm856
egészen pontosan 2 nap 20 óra 21 perccel vagy lemaradva...

9csöves9
hallod,mindenrõl 1 héttel le vagy maradva😊minden nap oldalakon át beszélünk errõl a témáráról

chievo topicból:

Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:

1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo

Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínûsége, de bejöhet.
Valószínûbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövõre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.

Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövõre csak alacsonyabb osztályban indulhat.

McFrost
Lucho , sajnálom a csapatod...meg az egész olasz focit...génmanipulált az egész

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
doppingnál az olaszok is keményen fellépnek ez azért nagyságrendekkel nagyobb ügy

McFrost
angolok má darálnák is be az érintetteket, lásd Ferdinand esete

bmffm856
pontos számot nem tudok, de legalább 10 spori, továbbá a játékvezetõi bizottságból sokan...ilyen pl. Pairetto...sokan...nagyon sokan benne vannak ebben a nagyrakás tehénszarban...nem sorolok fel mindenkit, de az biztos, hogy százas nagyságúra rúg az érintettek száma...és egyre növekszik...(információim szerint)... 😞

McFrost
viszont akkor mindenki megmenkül a kieséstõl , kiv. messzína