Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nézd meg pl. a tavayli bajnokságot, ha 1 csapat 30 meccsbõl 15öt döntetlenre játszik, az nem tudoim mitõl tartja magát bajnokesélyesnek, ezt õk szúrták el csúnya, köze sincs senkinek ehhez.
a magyar verziót 5w0rdf15h-nek köszönhetem, még egyszer köfi 5w0rdf15h
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mea culpa...<#wink>#wink>
ettõl függetlenül tartom amit az Interrõl írtam...egytõl egyig...de ez már magánprobléma...amennyiben probléma...😛
igazad van, nem olvastam vissza hogy mit írtam😄 serleget írtam és nem scudettot, azt 2-vel elõtte írtam 😛 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
de ugyvettem észre hogy értetted...
ergó Carini mellé kaptatok még valamit(gondolom nem egy ajándékkosarat)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként megnyugtatlak, hogy azt sem tartanám etikusnak...mondjuk ez szintén érdekes dolog etikáról beszélni egy ilyen közegben mint ami kialakult a Serie A-ban...de amit mondatm azt tartom...vagy a Juve avyg senki...
és azért azt korábban is lehetett tudni hogy ennek a transzferének a hátterében áll vmi
a 3.számú kapusunkért megkaptuk az Olasz válogatott csk-ját és a mostani két év legjobb olasz védõjét
(bár az Internél töltött szezonjában sokat volt sérült)
de ha már valakinek oda fogják adni a serleget és mivel a elvileg az Inter nem bundázott ezér õk vannak a soron.
nemhiszem hogyha odáig jutna az egész dolog hogy mondjuk a Chievo vagy nemtom meeik csapat kapná ezt a jutalmat akkro õk ne fogadnák el?!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
olvasni jó
Mindenkinek ajánlom figyelmébe a gazzetta.it-en található fejtegetést a bundabotránnyal kapcsolatban. Az írás azt sem tartja kizártnak, hogy a bajnokság végeredménye így fog kinézni:
1. Inter
2. AS Roma
3. Chievo
4. Palermo
Ez az az eset, melynél a Juvét, a Milant, a Fiorentinát és a Laziót is kizárják.
Kicsi a valószínûsége, de bejöhet.
Valószínûbb viszont az olasz lap szerint az, hogy a Juvét, a Fiót és a Laziót a másodosztályba (Juve esetén a harmadosztály sincs kizárva) sorolják, és a Milantól elveszik az ezüstérmet, és jövõre a piros-feketék nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.
A harmadik, legenyhébb verzió szerint csak a Juventust sorolják vissza, minden egyéb csapat marad az élvonalban.
Ami viszont szinte 100%: a Juventus jövõre csak alacsonyabb osztályban indulhat.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8