13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4301 KÖSZÖNÖM! -
#4300 Lahm ..német..aztán azis kell..rendezés...érted.. -
Redvin #4299 Erdekes ez az alomcsapat, szerintem Grosso sokkal jobban jatszott az egyenes kieses szakaszban mint Lahm, 3 meccset nyert meg az olaszoknak, megis csak b-csapatba kerul, a hivatalos fifa alomcsapatba meg be sem valasztottak, meg cserenek sem. -
#4298 NAGYON ÖRÜLÖK, ELMONDHATATLANUL BOLDOG VAGYOK, GRAZIE ITALIA!
UGYANAKKOR EGY VILÁG OMLOTT ÖSSZE BENNEM, ZIDANE MIATT. SOKÁIG (TEGNAPIG) A PÉLDAKÉPEM VOLT, DEL PIERO MELLETT. NAGYOT CSALÓDTAM BENNE.
NEM VEHETTE EL TŐLÜNK A BÍRÓ SEM, CAMPIONI DEL MONDO!!! -
#4297 Én már megtanultam a csoportmeccsek alatt. -
#4296 Fabio Cannavaro a vb játékosa
A SamsungSport.hu a teljes világbajnokság idején figylemmel követte a csapatok és a játékosok teljesítményét. Most, hogy minden mérkőzést lejátszottak és véget ért a világbajnokság, honlapunk osztályzatai alapján Fabio Cannavaro lett a világbajnokság legjobb játékosa, aki természetesen a vb álomcsapatába is bekerült.
A 18., németországi világbajnokság álomcsapata a SamsungSport.hu szerint (zárójelben a játékosok átlagosztályzatait olvashatják):
A vb álomcsapata: Buffon (6,50) – Zambrotta (6,50), Thuram (6,29), Cannavaro (6,57), Lahm (6,57) – Vieira (6,43), Pirlo (6,29), Gattuso (6,33) – Zidane (5,67) – Henry (5,86), Klose (6,16).
A vb legjobb játékosa címet, a világbajnok olasz csapat kapitánya, az egész tornán szinte hibátlanul futballozó Fabio Cannavaro érdemelte ki. A győztes talján válogatott egyébként öt játékost delegált a vb álomcsapatába.
A világbajnokságon azonban további játékosok is nagyszerű és maradandó teljesítménnyel rukkoltak elő! Íme a világbajnokság B-csapata:
A B-csapat: Ricardo (6,17) – Sagnol (6,00), Mertesacker (5,50), Materazzi (6,00), Grosso (5,83) – Ribery (6,00), Maniche (5,83), C. Ronaldo (6,20) – Riquelme (5,80) – Podolski (5,71), Crespo (5,75).
-
#4295 Ok ha ott leszek tuti hozok képeket:P -
#4294 képeket majd szúrjatok be légyszi!
jó sokat -
#4293 ha visszasorolják,akkor is csak 1 évig lesz b :D -
#4292 félévig él kinnt,szep től
ő is tervezi a Milán mecset,még ha B akkor is:) -
#4291 küldj majd egy képet San Sirorol
milan a kedvencem -
#4290 kint él???:o negem nem akar meghívni???
én ősszel Milanoba megyek ha minden igaz egy ismerőshöz a Juve-Milan B-liga csúcsrangadójára:D -
#4289 én majd okt ben 1 hétre tesómhoz -
#4288 szerintem most nyáron kinézek megint olaszba !!! -
#4287 akartad mondani 4 évig!!!!! adig mink leszünk a világ legjobja! -
#4286 félévig meg van a boldogsáogom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#4285 így igaz -
DePreSsZYo #4284 Pirlo lett a meccs embere ha jól olvastam. -
#4283 Cannavaro szerintem is!
bár ha Pirlo lő itt egy gólt akkor ő lenne -
[center]
holnap megveszem a gazzettát :P
-
#4281 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGVAN MEGVAN MEGVAN MEGVAN!!!!!!!!!!!!!! -
#4280 és még engem mondtak hülyének,mikor említettem,hogy ne a braziloknak szurkoljonak :D (vb kezdete) -
#4279 én ma nem alszom :D -
#4278 CANNAVARO.
Hihetetlen volt a mai este, kis pisis korom óta vártam erre a pillanatra! =) ITALIA CAMPIONE DEL MONDO!!! -
#4277 PIRLO [Gattuso & Cannavaro] -
#4276 buona notte -
#4275 No, én megyek aludni (bár hogy is lehet ilyenkor :))
Jó éjszakát már szinte nem is kell kívánnom, hisz az már megvan :)
Azért jó éjt mindenkinek!!!
FORZA ITALIA!!!! -
#4274 -
#4273 CANNAVARO -
#4272 Cannavarora teszem le a voksom
és Grosso az egyik új kedvencem a sok közül
ja és Materazzit is megkedveltem, annak ellenére, hogy nagyon nem szerettem és durvának tartottam! -
#4271 Wikipedián át is irtam már az olaszországnál a megnyert világbajnokságok számát :) -
#4270 Cannavaro -
DePreSsZYo #4269 Cannavaro -
#4268 Igen, sokáig gondolkodtam, hogy Grossot vagy Buffont írjam be...aztán végül a kapusunk mellett döntöttem :) -
#4267 Cannavaro -
Oszi #4266 Elfogult vagyok:)) -
Oszi #4265 1.GROSSO
2.CANNAVARO
3.BUFFON -
#4264 Cannavaro -
#4263 lehetne egy szavazás, csak kéne az összes ember neve és csak x elni kell -
#4262 Cannavaro
Ha Buffon 11-est fogott volna,akkor őt választanák.