13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Redvin #4341 Goalkeepers
Gianluigi Buffon (Italy), Jens Lehmann (Germany), Ricardo (Portugal)
Defenders
Roberto Ayala (Argentina), John Terry (England), Lilian Thuram (France), Philipp Lahm (Germany), Fabio Cannavaro (Italy), Gianluca Zambrotta (Italy), Ricardo Carvalho (Portugal)
Midfielders
Ze Roberto (Brazil), Patrick Vieira (France), Zinedine Zidane (France), Michael Ballack (Germany), Andrea Pirlo (Italy), Gennaro Gattuso (Italy), Francesco Totti (Italy), Luis Figo (Portugal), Maniche (Portugal)
Forwards
Hernan Crespo (Argentina), Thierry Henry (France), Miroslav Klose (Germany), Luca Toni (Italy)
A kezdo 11 nincs megadva, erdekes hogy Grosso nincs, Toni, Ze Roberto van. -
#4340 -
gergelyanevem #4339 na, meg volt, olyan a hajam mint Del Pieroé :D -
#4338 nah itti s nájszos a szövegmező :ASdasdasdad -
#4337 Mi lett a VB álomcsapata? A kezdő 11? -
#4336 köszi
az eddigiekből ítélve,sokáig a bíróságon lesznek -
#4335 De válogatottat, ugye?!;) -
Redvin #4334 Ma lesz elso foku hirdetes, de hogy pontosan hany orakkor nem tudni. -
#4333 elvileg júli 7-9. kellett volna ezt meghozni -
Zséé #4332 Ma lesz ítélethirdetés a bundaügyben? -
#4331 szobaton munkahelyen megtettem az Olasz VB címet 3k-val, hazafelé meg 10k-val, most meg a nyereményből beszerzek egy Pirlo mezt :) (Palermosok mellett neki nagyon tetszett a játéka) -
#4330 #19476, VB-totyik, nekem szól olvassátok! -
#4329 CAMPIONI DEL MONDO! -
#4328 Áhh nagyon szánalmasak ott az emberek ráadásul úgy bohócok, hogy 30körüliek.
Magukat röhögtetik ki. Ráadásul úgy osztják az észt sokan, hogy erre az 1 hónapra ültek le meccseket nézni... -
gergelyanevem #4327 engem már nem nagyon izgatnak fel(amugysem vagyok az a fajta)
sőt...komolyan csak szánni tudom őket -
#4326 nagyon szívesen
betennéd nekem a banner alá #4318-asból azt a képet amin mindenki rajta van? köszi -
#4325 VB-topikba csak benéztem, megemlítettem, hogy 98-ban a franciákat IS bírtam, rögtön divatdrukkernek neveztek, asszem közelemben lenne a gyerek megütném. -
gergelyanevem #4324 sztem ha nem is Canna, de legalább Buffon kapta volna meg, ő is nagyon jó volt végig -
#4323 :DDDDD
a csapat fodrásza :) -
#4322 Oddo, ő vágta mostanában mindenkinek:D -
gergelyanevem #4321 #4317 Oddo -
#4320 csudajó képek , köfi Lajos :) -
#4319 Camo haját ki vágta le végülis? :D -
-
#4317 Oddo ott helyben levágta Camo haját:D
-
-
#4315 nevetséges, a Fair-Play mehet a p....-ba. -
#4314 ez hihetetlen,Zidanet választották a vb legjobbjának...szánalmas -
#4313 -
#4312 egyébként csodálkoztam Mátrixon,Ő higgadt tudott volna maradni,ha ez nem döntő lett volna hanem egy olasz bajnoki valszeg darabokra szedi a nagy "futballmágust" -
#4311 ejj valami miatt tiszta iszap vagyok:D
minden egyes vízbe belementünk az éjszaka/hajnalban ami itt a Balaton mellett nem nehéz:) -
gergelyanevem #4310 nem tudják beismerni(elismerni) a helyzetet, ez van -
#4309 4 év múlva az 5. vb-címmel. -
#4308 A vb-topikkal mostmár befejeztem örökre, ők okosabbak, mint a statisztika, és olyan vakok, mint a s.gg. -
#4307 :DDDDD
majd valamikor megvigasztaljuk őket -
Csesza #4306 komolyan mondom rendes szánalmas ami a vb totyikban megy...
-
#4305 :DDDDDDDDDdddddddd
fáj nekik nagyon :P -
gergelyanevem #4304 szánalom, nem tudják elviselni, hogy nem brazil meg mittudomén melyik válogatott nyerte a vb-t :D
hanem Olaszország :), igazi, taktikus,(és szerencsés) focival -
DePreSsZYo #4303 Sírhatnak is, egész nyugodtan. Minket ez már egyáltalán nem zavar! -
#4302 kemény,hogy most is megy a sírás a vb topikban:DDD