Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a fasz léderer meg mit rizsál, h nekünk jó az X is? már hogy a rákba lenne jó?
meg különben is ki tojta ezt a majmot, h még nem vették le a képernyõrõl?
fél meccset fantasista nélkül játszottunk,legalább a késõbb beálló Alex kaphatta volna ezt a pozicíót(nem is olyan rég játszott ezen a poszton a válogatottban eredmény Itália-Németo 4-1)
nagyon mérges vagyok több dolog miatt,de meégjobban felbassza az agyamat a sok síró idióta
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
"Léderer Ákos, te idióta barom
Léderer Ákos, kapjad be a faszom"
sok mindent nem értettem
"Tisztelt RTL Klub!
Nem tudom szavakba önteni a mai, Egyesült Államok – Olaszország mérkõzésen történt kommentár felett érzett mérhetetlen dühömet és csalódottságomat. Megkérdezném Önöktõl –gondolom már jó páran, jó pár ezren, jó pár százezren megtették – hogy hogy van merszük, és képük egy ilyen szakmájához szemernyit sem konyító, teljes mértékben kontár valakit a riporteri székbe ültetni, mint Léderer Ákos?! Eddig is egy katasztrófa volt amit mûvelt, mind a hazai bajnokikon, mind a többi általa közvetített meccsen, de ez a mai túllõtt mindenen. Ugye a kérdés adott. Miért van a kommentátor a mérkõzéshez? Nos elmondom –mert úgy látom Önök nincsenek tisztában vele- hogy a kommentátor azért tartozik a sporteseményekhez, hogy amennyiben és ez hangsúlyos, nem magyar érdekeltségû a kérdéses esemény, akkor pártatlanul, elfogulatlan, és teljes mértékben objektíven közvetítse azt a nézõknek. Nos ez a mai „közvetítés” –amennyiben lehet így nevezni- enyhén szólva sem volt ilyen. A mélyen NEM tisztelt Léderer Ákos szavaiból csak az nem vette le, hogy kiért ver kicsiny szíve aki nem akarta. Jómagam azon csodálkoztam, hogy egy-egy amerikai helyzetnél nem élt át semmiféle olyasmit, amit normális férfiember hölgyek társaságában szokott. És erre jön még rá az, amit a játékvezetõ tevékenységének kapcsán tudatott velünk, nézõkkel. Természetes volt, hogy ha a bíró az Egyesült Államok javára ítél, az helyes, és minden Olaszországnak kedvezõ ítélet (amibõl megjegyzem kevés volt) élbõl tévedés. Szóval egy szóval kifejezve a mai és mindenkori kommentálást Önöknél: C.S.Õ.D.
Remélem a nyilvánvalóan tömegével érkezõ hasonló témájú levelek majd gondolkodásra késztetik Önöket, és talán –ha már annyira muszáj Önöknek közvetíteni bármilyen sporteseményt- beszereznek hozzáért kommentátorokat, és az ilyen Ákoska féle kontároktól megszabadulnak.
A mielõbbi változás reményében, tisztelettel: Itxebarieta"
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Nem szeretném sokáig ragozni mérhetetlen felháborodottságomat ami a játékvezetést illeti. De azt azért megkérdezném: milyen meccset nézett ez a bíró?! Ha csak a tizenakárhány lesünket vesszük, amibõl 8 nem volt les, ha Gattuso gólját vesszük, ami szintén nem volt les, és ha a két oldalra történõ szabálytalanságok elbírálási mértékét vesszük, akkor is ugyanaz a kérdés: milyen meccset nézett a sporttárs?! A két amerikai kiállítás teljesen jogos volt. Masturbani szabálytalanságánál azt hittem hogy törik a boka olyan durva volt. Pope pedig mindkétszer jogos sárgát kapott. De De Rossi is teljesen jogosan ment öltözni, tehát így korrekt volt. Azonban valahányszor szabálytalanság történt, azt rendre vagy az USA-nak fújta, vagy szimplán mehetett tovább. A leseket nem részletezném. Az amerikaiak gólja teljesen jogosan lett érvénytelenítve, mivel McBride vagy ki a here állt ott, még sarkaló mozdulatot is tett, ilyenformán megzavarva Buffont. A partjelzõket inkább nem minõsítem. De még egy érdekességet azért feldobnék: az Olasz válogatott utolsó három vébé meccsét dél-amerikai játékvezetõre bízták. Vegyük sorba: a szépemlékû Byron Morenot még leírni sem szívesne írom le, de õ az elsõ. Aztán a Ghána ellenin a brazil sporttárs, aki szintén érdekes felfogásban vezette a találkozoót, gondolok itt a Ghánának jogosan kijáró 3-4 piroslapra. És akkor most ez az uruguayi -nevezzük nevén a gyereket- féreg. Ezt egyszerûen felfogni nem tudom. Mérhetetlenül ideges vagyok. Egy barátom van itt nálam, vele néztük a meccset, hát szegény gyerek nem látott még ilyennek az ziher (õt egyébként nem érdekli a foci). Végezetül ami az i-re feltette a pontot egy mondatban (egy szellemes újpesti transzparensrõl származik, és nagyon idevág): Jó ebédhez BUZI Léderer. Kábé ennyit errõl. Nem is írok többet, mert félek, hogy kiszaladna egy-két nem ideillõ dolog is. Csakazértis FORZA ITALIA! És a pánamerikai csürhe pedig tehet egy szívességet és megcsókolhatja Hernando Cortez és tsai. akárhanyadik generációs unokáinak pirosrapaskolt valagát. Ennyi (már ez az utolsó mondat sem kellett volna).
FORZA ITALIA! AVANTI RAGAZZI! SEMPRE AZZURRI!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zaccardo öngól (Italia-USA 1-1)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Sempre Palermo
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Tonit,Tottit,Perrottat jegelni kellene,mert eddig semmit sem csináltak.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Rutinos olaszdrukkerek szerintem csak erre számíthattak a ghánaiak gyõzelme után. 😄
AVANTI ITALIA
Ez a bíró nem világbajnogságra való. Cseheket remélem egy jó kis küzdelemben megfoglyuk verni.
És akkor is Forza Italia!
örülök, hogy ma rajtunk kivül mindenki olasz-ellenes 😊
jó, a de rossi piros lapja tényleg jogos volt, de rossi megmozdulása tényleg elég durva volt...de azért nem kéne egybõl az egész csapatnak nekiesni..bíró az egy fasz, de arról meg nem mi tehetünk 😊
amúgy nem volt rossz ,bíró elrontotta az egészet
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nah jó ez vicc volt, mert a Csehek ellen egy másik Olasz csapat fog játszani. ezt úgy értem, hogy egy tudatossabb játékot játszó csapat.
Annak függvényében, hogy a Csehek kikaptak, végülis nem rossz..ha azt nézzük mi lesz, ha továbbjutunk akkor...kell a fejlõdés
szurkolj , mást ne sziddj!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nagy az isten állatkertje. Minek jössz ide szemetelni?
Nem szereted az olaszokat és kérdezett vki? <#mf2>#mf2>
Kiváncsi vok a kis tündibündi angol csapatod meddig viszi. Éppenhogy nyer mindig. Menjél vissza kicsit agyra gyúrni és kúltúrált kommenteket gyárts máskor!
Köszöntem! FORZA ITALIA!
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Lazion kivül midnen csapatot midnen játékost uuuuutálok 😄
am meg Shearer miatt kezdtem angoloknak szurkonli 10éve de ezt inkább nem fejtem most ki 😄DDD
ennyitértek😄😄😄
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
csak röhögök rajta,és én nem szidtam az olaszokat (itt:ð)
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is Angliának szurkolok!
De nem láttam senkit aki ilyen köcsög-gyermeteg aggyal szidta volna õket mint Te az olaszokat!
Igen is a Lazio miatt Neked is szurkolnod kellene nekik!
Ákos meg ne adja alád a lovat , mert azt hiszem a franciákat sem szidta senki innét!
NEMKELL ODDOT JÁCCATNI ÁÁÁ NEM!!
AZ IDIÓTA PALERMOS ZACCARDOT!! IGY BELEÉRNI csaki egy palermos tud!!! MEG DEROSSIsdf:dfasdfsdf LÁCCIK CIGÁNYROMÁSf:sd:sdfa
ENNYIT ÉR A KURVA VÁLOGATOTTATOK ENNYIT BUJAJTOKEL!!!
HAJRÁ ANGLIA!
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
ide is 😛
Forza Italia!