Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
ehh😄DD

hogy röhögnek az elején Gattuson😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
Ajánlott "olvasmány" mindenkinek! 😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bigfoot
huh nem tom remélem köv meccsen Grosso kezd és Zambrotta!
én Tonit hagytam volna fennt!sztem volt benne egy gól!remélem betalál és elkezdi a gólgyártást

bmffm856
amúgy hivatalosan is Keller lett a tegnapi meccs legjobbja...ezt sem értem...én vagy Cannavarot, vagy Gattusot nevezném meg...(de a sport "tökéletes tisztasága" és az illetékesek "totális pártatlansága" itt is megmutatkozik)...no comment.

bmffm856
az...

gabber_saviola
száni az a topik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
na most lett elég a vb2006 topikból...csak szúrópróba szerûen beleolvastam és hát...tömören annyi, hogy nem tolerálom hogy a sok (zömmel brazil) divatgusztáv szapulja Itáliát...sarokban piros x, és ennyi...<#wink>

bmffm856
igen...és ezt nagyon becsülöm is...mert igazából emberelõnyben voltunk, és ha lemegy, azt mondja nem tudja folytatni, akkor is egál a létszám...de fentmaradt a pályán még sérülten is...nagyon szép dolog volt szerintem...<#worship><#worship>

bmffm856
ejjejj...Di Caniot ezért eltiltották...<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

9csöves9
nem láttam még sehol hírt róla

majdnem fél órát kellett még sérülten játszania szegénynek

bmffm856
az öngól miatt ne legyen senkinek baja...megesik...még a mi gyepes gabikánkkal is elõfordult párszor 😛...egyébként azon gondolkodtam el, hogy vajon Zaccardo találta már-é el életében ilyen szarul azt a bogyót? és hogy egyáltalán fogja-é még? mert szerintem egyik sem...😊 sebaj...nem amiatt nem nyertünk...ha Rhino teljesen szabályos gólját megadják, akkor nincs semmi gond...de ez van...merda sudamericanesi...:@

bmffm856
kegyetlen jók a képek 😄😄 lehet valamit tudni arról, hogy Perrottával mivan? tegnap nagyon látszott rajta hogy lesérült...csak sántikált, de azt becsülettel tette, és azért még így is volt pár jó beadása...amúgy õt is letalpalták rendesen, tehát az a szabálytalanság is megért volna egy sárga kártyát szerintem...

bmffm856
egyetértek Gáborral. Toni az a csatár akinek minden mozdulata életveszély ha egyszer kijön neki a lépés (lásd Ghána ellen, igatz akkor sem talált be, de minden mozdulatában benne volt a gól.) Gilardinonak szerintem ez a gól jót fog tenni. én megmondom õszintén tegnap nem kezdettem volna, de így, hogy gólt lõtt, belátom hogy hiba lett volna...😊

bmffm856
Alexet én is kezdetném. egyértelmûen. de sajna Lippi szerintem sem fogja. 😞

bmffm856
jó "reggelt" mindenkinek! a tegnapi idegbaj után jobbnak láttam ma hosszúra nyújtani a szunyókát...😊

Gábor! Ámen! Remélem Lippi rendet tesz a fejekben, mert egy ilyen meccs után tényleg azt kell, és akkor a cseheket meg lehet verni szerintem. És ne feledjük, hogy akár egy döntetlennel is csoportelsõk lehetünk, amennyiben Ghána nem veri meg az USA-t, és azért egy olasz válogatott egy x-re a világ bármely csapata ellen bárhol bármikor jó. 😊

9csöves9
Simone Perrotta

"Csalódott vagyok, mert nem játszottunk olyan jól, mint Ghána ellen. Magamról: az utolsó dolog ami hiányzott nekem, a sérülés. Pedig jó formában éreztem magam. Egy rúgást kaptam a hátamra és össze kellett szorítani a fogamat, hogy folytatni tudjam a meccset. Majd meglátjuk mi lesz."

Gianluigi Buffon

"Igaz, ha nyertünk volna jobb lenne, de szereztünk egy pontot és vezetjük a csoportot. Számunkra a torna kieséses szakasza a következõ mérkõzéssel kezdõdik a csehek ellen. Sajnálhatjátok régi barátomat Pavel Nedvedet és a csapattársait, hogy kikaptak Ghánától."

Andrea Pirlo

"Egy nehéz meccs volt este, kifutottuk magunkból a szuszt is. Engem a többi meccs eredménye nem érdekel, mi gyõzni akarunk. Landon Donovan a pálya minden szegletében ott volt a meccsen. De Rossi azt mondta, hogy véletlenül találta fejbe ellenfelét. Az amerikaiak nagyon agresszívak voltak és ezt a két piros lap alá is támasztja. Alakítottunk ki gólhelyzeteket, de sajnos nem tudtuk azokat gólra váltani."

Fabio Grosso

"Az elsõ félidõ végén bejöttem volna a pályára. De a játék hirtelen megváltozott az amerikaiak elsõ kiállításával és a mester úgy döntött, hogy mást kell csinálni."

Alessandro Del Piero

"Nehezen kezdtük a mérkõzést, utána ellentétes részek következtek. Az eredmény ez lett, nekünk pedig elemeznünk kell minden percét ennek a meccsnek. Én ideges? Egyáltalán nem: talán azért hiszitek azt, mert komolynak láttatok párszor. A szabálytalanság a duisburgi játékos ellen? Teljesen normális szituációk a fociban."

BADE
RTL - Ritka Tudatlan Léderer

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
nem is értem hogy tudom végignézni mégegyszer ezt a meccset

Léderer:" SZERINTEM ki akarta rúgni ballal a labdát..."

BADE
remélem többet nem játszik,akármelyik Juve játékos csinálná ugyanezt mondanám

McFrost
nem hinném , hogy így lesz , majd jáccik a Camoranesi (csak ne lenne Hellas-os múltja😊)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
nem kell az õ nyakába varrni

McFrost
a csehek ellen kellenek majd a jó szélsõk , akik persze nincsenek , ebben érzem a hiányt: jó védelem adott , erõs a belsõ középpálya , de nincsenek szélsõk

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BADE
vajon megint egy római miatt nem megyünk tovább?2004-ben hasonló volt a helyzet.

gabber_saviola
Saviola egy örök kedvenc hovatartozásomtól függetlenül 😛

9csöves9
én is ezt mondom

egy 4-2-3-1 be már beleillene

McFrost
külömben sem értem ilyen nickel a hovatartozásod:A:SA:A:A😄A😄ADADda

McFrost
nem , dehogy😊
csípem õket vagy inkább szimpizek velük!
Angliát Szeretem!
Toni nem illik ebbe a játékstílusba

gabber_saviola
hogy mit? kedvenc csapatom tagja és engem megviselt 😊
Tonit meglátod hogy jó lesz

amúgy Olasz válogatott fan lettél? 😛

McFrost
úgy legyen!
amúgy meg nem tom mit paraszolvenciázol Zaccardon , mindenkivel elõfordult már
Toni gyenge , továbbra is tartom

gabber_saviola
Elverjük jó játékkal a Cseheket az uccsó csoportmeccset, és mindenki el fogja felejteni ezt a tegnapi mérkõzést. Toniban meg bízok, hogy mostmár tényleg elkapja a fonalat. Zaccardo meg szerencsétlen volt tudom, de többet nem fog bakizni, szegénynek ez az elsõ világbajnoksága.

Zsolti9014
Nyugi, 1982-ben is nehezen kezdtük, akkor is botrány volt elõtte, és a késõbbi gólkirály Rossi 2 évig alig játszott (most Inzaghival ez a helyzet). Sztem a köv. meccsen Toni+Inzaghi lesz, mögöttük Del piero

Hajrá Magyarország!

McFrost
jah télleg 3 pöttyük van!
akkor pláne!!
de én egy ponttal okoskodtam és úgy is meleg a pite , akkor így meg forró is lehet

9csöves9
ezen gondolkoztam énis,hogy lehet jobb lett volna egy cseh gyõzelem

de a cseheknek nem 1 pontjuk van hanem 3

inkább jussunk tovább másodiknak mint sehogy

McFrost
na most :
Ghána jót tett az Olaszokkal , azzal hogy elpofozta a cseheket-gondolhatná mindenki!
de:
Ghána(3p) - Usa(1p) -szerintem afrikai gyõzelem = 6 pont
Olaszország(4p) - Cseho.(1p)- erõsen x szagú= 5 ill. 2 pont csehek buktak
de ha olaszok buknak 2 góllal akkor vége a dalnak

Zsolti9014
oks, amúgy olvasom a hsz.-eidet és többnyire mindenben egyetértek.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Buffon
Zambrotta, Nesta, Cannavaro, Oddo
Camoranesi, Pirlo, Gattuso
Del Piero
Toni, Gilardino
Szerintem.
De én maximálisan bízom Lippiben, õ jobban ért hozzá, mint mi együttvéve. Higgyétek el, tudja, mit csinál.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
dehogyis

Zsolti9014
"nagyon mérges vagyok több dolog miatt,de meégjobban felbassza az agyamat a sok síró idióta" ezzel remélem nem rám célzol

Hajrá Magyarország!

McFrost
és akkor itt lépne be a képbe az otthon felejtett Semioli...😊

9csöves9
😄DDD

nem a klasszikus értelemben vett szélsõ na😊

McFrost
ok, Laja , legyen igazad😊
nem értek én az olasz focihoz😊

9csöves9
István azért csak tudom hogy szélsõ Camo😊

az egyik legjobb jobboldali támadó középpályás az olasz ligában nem értem miért nem játszik

Alex még így is veszélyes tudott lenni hogy kiszorították bal oldalra,ha átvehette volna Totti szerepét akkor lényegesen nagyobb ötlet lett volna a játékba

McFrost
igen én is erre gondoltam!
ha meg érzi Lippi , hogy nem 100%-os Totti , akkor minek kezdeti?
kezdjen Del Piri (beállt most is volt amcsi para) , ha elfárad jöjjön Totti
Camo meg nem igazi szélsõ , talán nincs is 2 igazi szélsõ

pontosan! plusz ott van Oddo! nemtom mit erõltetjük ezt a palermoi gyereket

Oddot a kezdõbe!

9csöves9
azért Popenak még az elején volt egy utolsó emberkénti lerántása amiért csak sárgát kapott,ettõl függetlenül nagyon szar játékvezetés volt

Lippit én sem értettem.már az elsõ meccsen látszott hogy ezt a Gilardino Toni kettõst nem egymásnak találták ki,szerintem Toni egycsatáros 3 tkp-s taktikában tudna érvényesülni.Totti lehozása is érthetetlen volt,egyedül az lehet a válasz hogy érzett még valamit a sérülésébõl.ami engem jobban aggaszt az az hogy nincs szélsõjátékunk.ez már Ghána ellen látszott,és akkor is mondtam hogy ez nem lesz jó.nem egy nagy európai klubcsapat is belebukott már hogy hátvédekkel akarta megoldani az egész szélsõ játékot.egy Zambrotta még talán képes rá,de a többiek sajnos nem.hiányolom Camoranesit,aki szélen 1-1 be bárkit meg tud enni,hiányoltam Inzaghit aki lényegesebben jobb lehetett volna Toni,Iaquinta helyett...

nagyon össze kell szedni ezt a csapatot mert még gondok lesznek

McFrost
Peti!
Mastroeni becsúszása dúrva volt , nem szándékos , mehetett érte a piros , De Rossi szintén , ráadásul szándékos volt ,remélem kap vagy 5 meccset. Viszont a Pope-os dolog nem volt egyértelmû és ezen az olaszokat segítette! Amúgy télleg f@sz volt a spori , örökre el kellene tiltani az ilyeneket a nemzetközi játékvezetéstõl!!
Másrészt nem értem Lippit , miért erõlteti Gila-Toni duót , mikor haloványak és a kiállítás után miért Tottit hozta le , miért nem valami csatárt?

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Lippi most több hibát elkövetett,nem döntött jól a cseréknél,és ugyanazt próbálta játszani mikor volt Totti meg mikor nem volt.az teljesen más játékrendszer,hibázott Lippi...