13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4503 egyáltalán nem.azon is felvoltam akadva,hogy adhatják oda annak a f...orrúnak.de muszály volt elfogadni... -
Csesza #4502 mer, szted ha valaki lefejel 1 másik játékost az megérdemli a lejobb játékos díjat?! -
#4501 ezt honnan szeded? -
#4500 a másik meg az , hogy pár napon belűl ettöl a Zidántól elveszik a vb MVP dijat -
#4499 ennek a Zidánnak már nem ez az első ilyen megmozdulása és a legdurvább itélet az lehet, hogy Mátrixot eltiltják pár meccsre, de az hogy elvegyenek egy ilyen esetért egy vb aranyat az maga lenne a vicc
a másik meg az , hogy nemhogy vb aranyat , de még egy eb aranyat sem döntenének el zöld asztalnál -
#4498 remélem igazad van... -
#4497 ez badarság, vb címet ilyenért nem vesznek el -
#4496 ja meg én iskivagyok,de ha lehet nyugodtabban,mert nem szeretném,ha a neved mellett büntipont lenne... -
#4495 "a nemnézek többet focit"
aszem ez lesz nálam is.egyedül az ac milant nézem majd...ha.. -
#4493 Elég kamu-szagú pl egyik válogatott edzője nyíltan niggerezett a partvonalnál aztán semmi nem lett belőle.) -
#4492 Igen, pontosan erről van szó. Trezeguet nem lőtte be a 11-est, innentől kezdve nincs miről beszélni. -
#4491 úgy sem fogják elvenni :D nem történt még ilyen,meg nem is fog.
megint Zidane seggét akarják menteni.Zidaneval,vagy őnéküle is ugyanúgy végződött volna a mecs.berúgtuk az összes tizit.mit akarnak még? -
#4490 De ezt szerintem nem kell komolyan venni, majd ha valami nagy olasz lap írja, de hát így én sem hiszek neki -
#4489 Perszee szegény embert az ág is húzza gondolok itt a bundabotrányra erre még ez is! Hát menjenek a bús .....ba! -
Csesza #4488
és eddig big respect volt Materazzi és ha elveszik a címet akkor meg jön a szapulás... -
#4487 Kizárhatja a FIFA Olaszországot?
http://inforadio.hu/hir/sport/vb2006/hir-57280 -
#4486 akárhogyis probálom megállni,muszáj beraknom:D
-
#4485 hát ez kész -.- -
#4484 :DDDDDDDDDDdddddddddd
hát ez kész -
#4483 nagyon nagy! -
#4482 -
#4481 elmentek pihenni a bajnokok
-
gergelyanevem #4480 az nagyon nagy királyság lenne -
#4479 a vébé döntőt én is szeretettel várnám a gépemre :D -
#4478 Hellosztok!
Az sajna nincs meg,de mivel(gondolom)az olaszok a kedvenceid feltöltöm ha kell a VB döntőt.
-
levi121212 #4477 Sziasztok! Lenne egy kérésem: ha megvan valakinek Koplárovics gólja a ManU. ellen Hajdú B. kommentárral, az tegye már fel nekem vmi ingyenes tárhelyre ha lehet. Előre is köszi! -
Dexantreal #4476 Ezer thanks és örök hála Breki33
Mi az a bitráta?:SÉn most elkezdem tölteni, de mindjárt megyek aludni, szala többit du-tán -
#4475 Zidane nyilatkozott, sztem nem igazat, itt Matirx válasza: A Zidane-interjú után ismét megszólalt az olaszok döntőbeli gólszerzője: "Semmi olyat nem mondtam, ami a vallási, politikai vagy faji hovatartozását sértette volna. Az édesanyját sem szidtam, 15 éves voltam, amikor anyám meghalt, még manapság is érzékeny a téma számomra. Természetesen nem tudtam, hogy az édesanyja kórházban van, és minden jót kívánok neki ezúton is. Zidane egy hős számomra, mindig is csodáltam" - zárta mondadóját Materazzi.
-
#4474 Ha valaki leszedi érdekelne milyen bitráta -
#4473 Nah VB zene
2 CD from This Complitation
Part 1
http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html
Part 2
http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html
And Part 3
http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html -
#4472 torrentes linket egyenlőre nem tudok -
jozsivagyok #4471 több olasz kéne bele , egész végig jók voltak -
#4470 Grazie, grande Marcello! -
ozsi #4469 nálam meg:
Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres
B:
Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
-
Dexantreal #4468 privibe megtudnál dobni a torrent linkkel, vagy vmi ilyesmi?:S -
Dexantreal #4467 thanks -
#4466 én is sajnálom hogy lemondott, és minden tiszeteletem az övé... -
#4465 az biztos.de főleg a játékosokon múlt.és a játékosok biztos nem felejtik el,amit tanított nekik. -
#4464 mindenki hálás lehet neki,fantasztikus amit csinált -
#4463 én sem értem miért mondott le.lehet már neki ez volt a célja,most átadja a helyét egy másik edzőnek.talán így gondolkodott.remélem ez nem látszik meg a teljesítményen