13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Palinko
    egyáltalán nem.azon is felvoltam akadva,hogy adhatják oda annak a f...orrúnak.de muszály volt elfogadni...
  • Csesza
    mer, szted ha valaki lefejel 1 másik játékost az megérdemli a lejobb játékos díjat?!
  • Palinko
    ezt honnan szeded?
  • gabber_saviola
    a másik meg az , hogy pár napon belűl ettöl a Zidántól elveszik a vb MVP dijat
  • gabber_saviola
    ennek a Zidánnak már nem ez az első ilyen megmozdulása és a legdurvább itélet az lehet, hogy Mátrixot eltiltják pár meccsre, de az hogy elvegyenek egy ilyen esetért egy vb aranyat az maga lenne a vicc

a másik meg az , hogy nemhogy vb aranyat , de még egy eb aranyat sem döntenének el zöld asztalnál
  • bmffm856
    remélem igazad van...
  • gabber_saviola
    ez badarság, vb címet ilyenért nem vesznek el
  • Palinko
    ja meg én iskivagyok,de ha lehet nyugodtabban,mert nem szeretném,ha a neved mellett büntipont lenne...
  • Palinko
    "a nemnézek többet focit"
    aszem ez lesz nálam is.egyedül az ac milant nézem majd...ha..
  • Count Adyn
    Elég kamu-szagú pl egyik válogatott edzője nyíltan niggerezett a partvonalnál aztán semmi nem lett belőle.)
  • Bandee1987
    Igen, pontosan erről van szó. Trezeguet nem lőtte be a 11-est, innentől kezdve nincs miről beszélni.
  • Palinko
    úgy sem fogják elvenni :D nem történt még ilyen,meg nem is fog.
    megint Zidane seggét akarják menteni.Zidaneval,vagy őnéküle is ugyanúgy végződött volna a mecs.berúgtuk az összes tizit.mit akarnak még?
  • Tojesz
    De ezt szerintem nem kell komolyan venni, majd ha valami nagy olasz lap írja, de hát így én sem hiszek neki
  • Hegeace
    Perszee szegény embert az ág is húzza gondolok itt a bundabotrányra erre még ez is! Hát menjenek a bús .....ba!
  • Csesza

és eddig big respect volt Materazzi és ha elveszik a címet akkor meg jön a szapulás...
  • Tojesz
    Kizárhatja a FIFA Olaszországot?
    http://inforadio.hu/hir/sport/vb2006/hir-57280
  • 9csöves9
    akárhogyis probálom megállni,muszáj beraknom:D

• gabber_saviola
    hát ez kész -.-
  • R10
    :DDDDDDDDDDdddddddddd

hát ez kész
  • BADE
    nagyon nagy!
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    elmentek pihenni a bajnokok

• gergelyanevem
    az nagyon nagy királyság lenne
  • bmffm856
    a vébé döntőt én is szeretettel várnám a gépemre :D
  • Messi6502
    Hellosztok!
    Az sajna nincs meg,de mivel(gondolom)az olaszok a kedvenceid feltöltöm ha kell a VB döntőt.
  • levi121212
    Sziasztok! Lenne egy kérésem: ha megvan valakinek Koplárovics gólja a ManU. ellen Hajdú B. kommentárral, az tegye már fel nekem vmi ingyenes tárhelyre ha lehet. Előre is köszi!
  • Dexantreal
    Ezer thanks és örök hála Breki33

Mi az a bitráta?:SÉn most elkezdem tölteni, de mindjárt megyek aludni, szala többit du-tán
  • Zsolti9014
    Zidane nyilatkozott, sztem nem igazat, itt Matirx válasza: A Zidane-interjú után ismét megszólalt az olaszok döntőbeli gólszerzője: "Semmi olyat nem mondtam, ami a vallási, politikai vagy faji hovatartozását sértette volna. Az édesanyját sem szidtam, 15 éves voltam, amikor anyám meghalt, még manapság is érzékeny a téma számomra. Természetesen nem tudtam, hogy az édesanyja kórházban van, és minden jót kívánok neki ezúton is. Zidane egy hős számomra, mindig is csodáltam" - zárta mondadóját Materazzi.

• Breki33
    Ha valaki leszedi érdekelne milyen bitráta
  • Breki33
    Nah VB zene

2 CD from This Complitation

Part 1

http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html

Part 2

http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html

And Part 3

http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html
  • Breki33
    torrentes linket egyenlőre nem tudok
  • jozsivagyok
    több olasz kéne bele , egész végig jók voltak
  • Zsolti9014
    Grazie, grande Marcello!
  • ozsi
    nálam meg:

Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres

B:

Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
  • Dexantreal
    privibe megtudnál dobni a torrent linkkel, vagy vmi ilyesmi?:S
  • Dexantreal
    thanks
  • Bandee1987
    én is sajnálom hogy lemondott, és minden tiszeteletem az övé...
  • Palinko
    az biztos.de főleg a játékosokon múlt.és a játékosok biztos nem felejtik el,amit tanított nekik.
  • 9csöves9
    mindenki hálás lehet neki,fantasztikus amit csinált
  • Palinko
    én sem értem miért mondott le.lehet már neki ez volt a célja,most átadja a helyét egy másik edzőnek.talán így gondolkodott.remélem ez nem látszik meg a teljesítményen