Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon rávagytok most kattanva erre a divatgeciségre! ez a divat? 😄

amugy meg nemtom mér szapuljátok egymást, le kell õket szarni nem kell velük foglalkozni és kész

én amugy bírom az olaszokat, de nemérdemelték volna meg a gyõzelmet, sõõt!

nah peace van!

bigfoot
és kettõ közül melyik?

fsgh
hmm akko én csak az 1ik divatnak élek...Bírom a Brazilokat is amelett hogy Kedvenceim az OLASZOK😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Amúgy meg divat drukkolni a braziloknak és divat utálni az oalszaokat. Ez a 2 nagyon 1ütt van mert nagggyon divat. Indokat nem tudnak a madarak mert kapásból tirpákok. Ez olyan mint régebben divat volt a németeket nácizni....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

"Olaszok , meglessz az a továbbjutás!"
Hát még jó, hogy meglesz. 😊

bigfoot
há lehet hogy az kicsit sok lenne!
de a lényeg hogy Toni kezdjen!!!!
Forza Italia!!!!!!!!

A köv. meccsen megkéne próbálni egy 3 csatáros rendszert , én szvsz Tonit , DelP-t ,és Inzaghit tenném kezdõbe , mögöttük meg Totti. Hajrá Olaszok , meglessz az a továbbjutás!
Zsolti9014
#2368 Ez most miért, vagy mi van?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Nesze, brazilok! Ausztrália legalább annyira megérdemelt volna 1 pontot, mint tegnap USA. Merk nem gyengén braziloknak fújt. Ronaldinho a VB elõtt védelmet kért a bíróktól, ezt õk meg túl komolyan vették. Nehogy már ne lehessen hozzájuk érni, csak azért mert brazilok.<#boxer><#mf1>

Hajrá Magyarország!

McFrost
na kuss, vagy kérek neked büntit elnyomás miatt😛PP

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
télleg...botrány! Ezt az ügyet szüneteltetik vb alatt? vagy azért nyomozgatnak?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
jaj azt mondtad nem jössz ide 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
5-ösön állt , Buffon meg a gólvonalon

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
sztem a botrány miatt sokan elfordultak tõlük!

bmffm856
két szó: sok. divatszurkoló.

egyébként ez a Merk ugyanazt a meccset nézi mint én? m,ert elég érdekeseket fúj...<#nemtudom>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Mi az oka h ennyire gyülölik ott az olasz focit?

bmffm856
egyszerûen nem olvasom többet a VB topikot! NEM NEM NEM NEM NEM ÉS NEM! foylton felhúznak....miazhogy 6-7 méterre volt McBride Buffontól?! 1-2 méter ha volt...no comment....csakazértis FORZA ITALIA!

Zsolti9014
Ma írtam, de miért?

Hajrá Magyarország!

bmffm856
ááááá õ teljesen az...a braziloknál ez nem számít...😛😛 <épp most írta be véleményét a VB topikba>

gabber_saviola
ez a bíró sem pártatlan 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
ez kegyetlen naaaaaaaagy 😄DDDDDDDDDd

OFF
Most hallom, Ákika mondja, hogy a Daginak nem adtak hamburgert Königsbergben, mert az eladó kövérnek találta...<#idiota><#idiota><#idiota>
ON

gabber_saviola
😄asdasdasdasdasdasdasdasd

bmffm856

gabber_saviola
nem is tagadtam ill. nem tagadom, hogy nem vagyok oda Toniért de a képességét sosem vitattam! jah és sosem mondtam még olyat sem , hogy béna vagy sz@szar lenne.

de hogy ez hogy jön ide a rutintalansághoz azt nem tudom, de azt tudom hogy próbáltál valami felhozni hogy beégessél egy kicsit 😛

😄DDDDDDDDDDDDDD
italian soccer add

McFrost
de inkább nem jövök ide többet

McFrost

Zsolti9014 ma 11:42 | Privát | Válasz | #2313
Nyugi, 1982-ben is nehezen kezdtük, akkor is botrány volt elõtte, és a késõbbi gólkirály Rossi 2 évig alig játszott (most Inzaghival ez a helyzet). Sztem a köv. meccsen Toni+Inzaghi lesz, mögöttük Del piero

ezt mintha ma írtad volna....

Zsolti9014
Toni európai aranycipõs. Ennyi. Ez sokat elárul a tudásáról. Kib@szott jó játékos!

Hajrá Magyarország!

McFrost
figy !
fél évig a világ legnagyobb árulójának tartottad , még képeket is raktál be , hogy épp egy wc csészében van a feje (vagy valami hasonló)és stb-stb
Neked sem kellene erõltetned

bmffm856
bocs fiúk de tegnap este 21:00-tól folyamatosan húzzák az agyamat, és ez meglehetõs idegi feszültséget eredményez nálam...ergo scusi ha faszságokat írok...

AZZURRI!

gabber_saviola
szerintem jól írtad 😛

bmffm856
Jó sörözéshez BUZI Léderert! (és persze Ausztrál gyõzelmet!) OZ! OZ! OZ!

FORZA ITALIA!

Zsolti9014
F@szom, mindig kihagyok egy betût.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Rutintalan az olasz gólkirály??? <#falbav><#csodalk><#conf><#guluszem1><#wilting><#idiota>

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
nem is kell oda menni, Õk fognak idejönni 😄

gabber_saviola
rutintalan :ASDadaasdasdasasd
halodd István ezt ne erõltesd

Zsolti9014
De Rossi azért nem állat, volt neki sportszerûbb megmozdulása is, de az ember erre jobban emléxik.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az elsõ mondat igaz.

Hajrá Magyarország!

McFrost
túl elfogult vagy😛
és Toni gyenge , hidd el , nem fog betalálni , mert rutintalan

EmIn3m02
"nem azért mondom neked, de a De Rossi egy állat... szerinted nem érdemelte meg a kiállítást? úgy pofán könyökölte a szegény amerikait, hogy az csak na... ellenben Pope kiállítása (2. sárgalapja után) nem volt jogos, elõször a labdát rúgta el és csak utána a lábat. szóval a bíró szídásának itt nincs helye olasz szemszögbõl. inkább szídhatnák õt az amerikai fanok. a meccsrõl meg annyit, hogy az amerikaiaik 9 emberrel kivédekezték az olasz "sztárokat". A Zaccardo meg egy akkora béna, hogy az csak na..."

ez mondjuk úgy igaz ahogy van,aki azt mondja hogy nem,az elfogult

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Zsolti9014
Ezek szerint 2 ITA-USA meccs volt tegnap...
Sok hülye, nem tudja mit beszál. Csakazértis FORZA ITALIA, FORZA AZZURRI PER SEMPRE!!!

Ja, RTL Klub, léderer: azzurrik. Évek óta ezt mondja mindenki, de ez nem helytelen? Ez olyan, mintha azt mondanám. kékekek. Nem?
Általában az o végû olasz fõnevek többesszáma az i végû.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
pár vélemény iwiwrõl, amit hozzám intéztek...mindegyik máérhetetlen szakértelemrõl árulkodik...

1. június 18. 14:29
"nem azért mondom neked, de a De Rossi egy állat... szerinted nem érdemelte meg a kiállítást? úgy pofán könyökölte a szegény amerikait, hogy az csak na... ellenben Pope kiállítása (2. sárgalapja után) nem volt jogos, elõször a labdát rúgta el és csak utána a lábat. szóval a bíró szídásának itt nincs helye olasz szemszögbõl. inkább szídhatnák õt az amerikai fanok. a meccsrõl meg annyit, hogy az amerikaiaik 9 emberrel kivédekezték az olasz "sztárokat". A Zaccardo meg egy akkora béna, hogy az csak na..."

2. június 18 15:43
"Péter: Szerintem abbahagyhatnád ezt...Mindenki látta hogy a geci bíró az olaszokat segítette...Nem adott meg egy amcsi gólt,sõt nesta kezezésére nem fújt tizenegyest...A lesek teljesen jogosak voltak, kivéve 2, gattuso lõvése meg nem ment volna be, hiszen keller már leállt a lövésénel, mert halltta a sípot, szóval ENNYI!!!!"

3. június 18. 17:20
"Hú!!Hogy eddig nem szóltam hozzá!!...SZóval: Most bírótól függetlenül nagyon GYENGÉN és VISSZATASZÍTÓAN játszanak az olaszok.Nem voltam én soha olaszgyûlölõ,de ez a csapat nagyon irritál!Mastroeni kiállítása véleményes,Pope elsõ sárgája ugyancsak.Gattuso gólja már fél órával sípszó után volt,szóval örüljön,h nem kapott sárgát(az más kérdés,h nem volt les,de a védõk is +keller is megálltak)a labda elrúgásáért! FORCA SELECAO...."

engem teljesen kikészített...bár buzeráns álbarátom azon éli ki az iskola vége által létrejött idõvákuumot, hogy engem basztat...ráadásul mindenféle valóságalap nélkül, de ez kiderül abból is, amiket olvashattatok bennük...csak azért msáoltam, be, hogy lássátok...csakazértis FORZA SQUADRA AZZURRA!

Zsolti9014
A Juve játékosai meg adtak ki lemezt is, asszem meg is van.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Amúgy Toni ha lõ 1 gólt, attól kezdve elkezd termelni. A VB 2006 topik meg tényleg 1 nagy sz@r, nem is megyek oda többet. Sok hülye f@sz van ott.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola

Forza Italia

bmffm856
meg is van...😊 csak fel kel törni, mert a próbaverzióban csak 3 percet leeht felvenni...😞

9csöves9
van egy program ARwizard a neve vagy Audio Record Wizard

azt benyomod,és mindent felvesz ami kijön a hangfaladon😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
jól beszélsz! 😊

bmffm856
egész jó hangja van pedig 😄

(mindenhol keersem, ezt zene formátumban, de nem találom...a videót pedig a francnak nem tudom leszedni...😞 ) így kénytelen vagyok neten hallgatni...de már vangy huszadszor 😄

Zadeus
Hajrá Olaszok 😊))