Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg nemtom mér szapuljátok egymást, le kell õket szarni nem kell velük foglalkozni és kész
én amugy bírom az olaszokat, de nemérdemelték volna meg a gyõzelmet, sõõt!
nah peace van!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hát még jó, hogy meglesz. 😊
Hajrá Magyarország!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
egyébként ez a Merk ugyanazt a meccset nézi mint én? m,ert elég érdekeseket fúj...<#nemtudom>#nemtudom>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
OFF
Most hallom, Ákika mondja, hogy a Daginak nem adtak hamburgert Königsbergben, mert az eladó kövérnek találta...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
ON
de hogy ez hogy jön ide a rutintalansághoz azt nem tudom, de azt tudom hogy próbáltál valami felhozni hogy beégessél egy kicsit 😛
italian soccer add
Zsolti9014 ma 11:42 | Privát | Válasz | #2313
Nyugi, 1982-ben is nehezen kezdtük, akkor is botrány volt elõtte, és a késõbbi gólkirály Rossi 2 évig alig játszott (most Inzaghival ez a helyzet). Sztem a köv. meccsen Toni+Inzaghi lesz, mögöttük Del piero
ezt mintha ma írtad volna....
Hajrá Magyarország!
fél évig a világ legnagyobb árulójának tartottad , még képeket is raktál be , hogy épp egy wc csészében van a feje (vagy valami hasonló)és stb-stb
Neked sem kellene erõltetned
AZZURRI!
FORZA ITALIA!
Hajrá Magyarország!
halodd István ezt ne erõltesd
Hajrá Magyarország!
és Toni gyenge , hidd el , nem fog betalálni , mert rutintalan
ez mondjuk úgy igaz ahogy van,aki azt mondja hogy nem,az elfogult
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Sok hülye, nem tudja mit beszál. Csakazértis FORZA ITALIA, FORZA AZZURRI PER SEMPRE!!!
Ja, RTL Klub, léderer: azzurrik. Évek óta ezt mondja mindenki, de ez nem helytelen? Ez olyan, mintha azt mondanám. kékekek. Nem?
Általában az o végû olasz fõnevek többesszáma az i végû.
Hajrá Magyarország!
1. június 18. 14:29
"nem azért mondom neked, de a De Rossi egy állat... szerinted nem érdemelte meg a kiállítást? úgy pofán könyökölte a szegény amerikait, hogy az csak na... ellenben Pope kiállítása (2. sárgalapja után) nem volt jogos, elõször a labdát rúgta el és csak utána a lábat. szóval a bíró szídásának itt nincs helye olasz szemszögbõl. inkább szídhatnák õt az amerikai fanok. a meccsrõl meg annyit, hogy az amerikaiaik 9 emberrel kivédekezték az olasz "sztárokat". A Zaccardo meg egy akkora béna, hogy az csak na..."
2. június 18 15:43
"Péter: Szerintem abbahagyhatnád ezt...Mindenki látta hogy a geci bíró az olaszokat segítette...Nem adott meg egy amcsi gólt,sõt nesta kezezésére nem fújt tizenegyest...A lesek teljesen jogosak voltak, kivéve 2, gattuso lõvése meg nem ment volna be, hiszen keller már leállt a lövésénel, mert halltta a sípot, szóval ENNYI!!!!"
3. június 18. 17:20
"Hú!!Hogy eddig nem szóltam hozzá!!...SZóval: Most bírótól függetlenül nagyon GYENGÉN és VISSZATASZÍTÓAN játszanak az olaszok.Nem voltam én soha olaszgyûlölõ,de ez a csapat nagyon irritál!Mastroeni kiállítása véleményes,Pope elsõ sárgája ugyancsak.Gattuso gólja már fél órával sípszó után volt,szóval örüljön,h nem kapott sárgát(az más kérdés,h nem volt les,de a védõk is +keller is megálltak)a labda elrúgásáért! FORCA SELECAO...."
engem teljesen kikészített...bár buzeráns álbarátom azon éli ki az iskola vége által létrejött idõvákuumot, hogy engem basztat...ráadásul mindenféle valóságalap nélkül, de ez kiderül abból is, amiket olvashattatok bennük...csak azért msáoltam, be, hogy lássátok...csakazértis FORZA SQUADRA AZZURRA!
Hajrá Magyarország!
Forza Italia
azt benyomod,és mindent felvesz ami kijön a hangfaladon😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(mindenhol keersem, ezt zene formátumban, de nem találom...a videót pedig a francnak nem tudom leszedni...😞 ) így kénytelen vagyok neten hallgatni...de már vangy huszadszor 😄