13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4666 Megtörtént az ítélethirdetés az olasz futballbotrány ügyében. A négy érintett klub közül a Juventus, a Lazio és a Fiorentina a Serie B-ben, ponthátránnyal kezdi a következő idényt, míg a Milan marad a Serie A-ban, de a következő szezont 15 pont hátránnyal kezdi, és nem vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben sem.
A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minősíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.
Forrás: goal.com, acmilan.com
A második hírt McFrost-nak hoztam.Jah és mind2 hír a hivatalos ács milán honlapról származik.
Mit érez igazságtalannak a milán? hogy az A ligában indul és nem a b-ben mert akkor stimmel a kijelentés egyébként meg... ppff
Jelen pillanatban az Empoli nem rendelkezik az UEFA-Kupa induláshoz szükséges engedéllyel, és így elképzelhető hogy nem állhat rajthoz a második számú európai küzdelemsorozatban. Ez lehetőséget adhat a Milan számára, hogy a piros-feketék indulhassanak a 2006/2007-es kiírásban.
Forrás: acmilan.com -
#4665 nem vltam itthon egy hétig...Óriási grat a csapatnak:))) nagyon boldog voltam mikor megnyerték:)
Materazzi gólja...hmmm:) -
#4664 nagyban :) -
#4663 -
#4662 lol, néztétek a Moto GP-t?
Rossi nyert, majd a levezető körre felvett egy Materazzi mezt!
(még megy amúgy Eurosporton) -
#4661 Sziasztok! Visszatértem Olaszországbol!!
Csodálatos érzés volt végignézni a döntőt a tengerparton 10000 ember társaságában és ünnepelni az Olaszokkal együtt!!
Mérhetetlenül boldog voltam. Ja és utána a népünnepéj az utcákon.... Húúú az nagyon komoly volt!!!!
Vannak videók!! Majd megprobálom valahogy felrakni a netre és akkor belinkelem!! -
#4660 Az komoly flash lenne -
#4659 most hogy így mondod -
Monoton #4658 gyerekek bannerba alsó sor középen szemüvegben!
hát az tutira MOGGI :)
vagyis én azt veszem ki belőle :) -
#4657 aprooo vicc :) -
gergelyanevem #4656 igen, akár én is tehettem volna ezt, ha nem lettem volna lusta :D -
#4655 -
gergelyanevem #4654 rá is van írva hogy materazzi -
gergelyanevem #4653 az edző felett(Oddo és Inzaghi közt) fordítva van rajta a mez -
#4652 hol van a kepen az a csavo akit zizou mellkason fejelt ?
weheheheehe
huuu de uberbrutal volt,tetszett -
#4651 egy merő szánalom amit csinálsz...minden írásoddal magadat röhögteted ki...inkább nézd meg, hogy tiszta-e még a pelusod! :) -
#4650 Monty Python: Life of Brian
alapfilm, aki nem látta annak kötelező darab :) -
#4649 "a Milan 2005-06-os teljesítményéből 44 pontot levonnak, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában"- by NSO. Ezek szerint nem is volt céluk hogy a nemzetközi kupákból tiltsák el a milán-t csak h ne induljon a béelben. -
#4648 akkor ebből botrány lesz -
#4647 én mindenhol csak bl-t hallotttam -
manettino #4646 :DDDDD. ez lazán küldik -
Monoton #4645 sorry ha voltmár :) kikeveri megint a flémet ??? -
#4644 nemzetközi kupától el vannak tiltva nem? -
#4643 igen, ez érdekes h a juve "2szer gyengébb ligába és kétszer több ponthátrányba került" és bizti h ő intézte el azt h ne diszkvalifik legyen hanem -44 pont (nem vok rosszindulatú de tudhatott vmit az empoliról) -
#4642 itt mindkét félnek nem lehet igaza , de Berluszkóni keze alaposan benne van az ítélet meghozatalába az tuti , hiszen egy Milan vezetőt is elmeszeltek -
#4641 viselkedjél már -
#4640 Nem értek egyet teljes mértékben. De ha a vezetőség pl a milan esetében tudott róla akkor miért nem meszelte látványosan el azt az egyént aki ijenre vetemedik. A Chelsea elég kemény ügybe keveredett volna ha nem meszelik el Mutu-t. (Én juvés vok és nem a milán-t akartam védeni csak onnan volt a legkönnyebb példálózni.) -
#4639 hát én is örülök ezeknek a kemény büntiknek... és remélem nem enyhítik majd 2. fokon... A csalók bünhődjenek! -
#4638 Szerintem se.Sajnos sok a "hétvégi" drukker a futball világában. -
#4637 nem sokáig leszel az sg-n pöttöm -
#4636 mér lennék én divatdrukker?mér most nem lehet örülni.
bmffm856 te meg ne úgy töltsd ki a dühödet h elkezdesz szerencsétlenkedni.ráadásul ez is off szal mehetne a bünti de nem mert gabbernek a seggnyalója vagy -
#4635 nem ,ahogy örül -
#4634 nyugi, miért sértegeted ennyire, csak azért mert örül? -
#4633 el ó el
ez honnan származik? :D -
#4632 mások a látáspontjaink.szerintem áll amit írtam.és amint látod,csak te támadtad... -
#4631 [...]
- Ti vagytok a Júdeai Népfront?
- A Jóédesanyád!
- Mi?
- Méghogy Júdeai Népfront...Mi a Júdea Népe Front vagyunk...Méghogy Júdeai Népfront...haha...beteg...
- Én is csatlakozhatnék?
- Nem...kopj le.
- Nem akarok ilyet árulni...ez csak egy meló...ugyanúgy útálom a rómaiakat mint bárki más...(PSSSSSSSSSZT!)
- Ez biiiztos?
- Óóó holt biztos...régóta úúútálom a rómaiakat...
- Figyelj...ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz...tényleg úúútálnod kell a rómaiakat...
- Úúútálom!
- Ó igen? és mennyire?
- Naggyoon!
...
- Fel vagy véve
[...] -
#4630 az lehet hogy én ideges vagyok, de te meg egy porbafingó kis divatdrukker fikuszkukisz vagy...ehhez asszem nem kell kommentár:
Nick: jbal [Üzenet küldés]
E-mail cím: ****@freemail.hu
Csillagjegy: Ikrek
Életkor: 14 alatt
Neme: fiú
Regisztráció időpontja: 2005. 12. 21.
Utolsó üzenet időpontja: 2006. 07. 15. 15:36
Utolsó látogatás időpontja: 2006. 07. 15. 15:44
Teljes név: ****** Balázs
Megnyitott témák: 2006. 07. 03. - Hamburger SV
2006. 06. 21. - PES Szpem topik
<< Vissza -
#4629 idén a Milannak minden tisztán kell csinálnia , mert ezer szempár figyeli őket és mi lesz a vége?
vagy lebuknak vagy semmit nem nyernek -
#4628 hallod ember Te csak nem akarad látni hogy mit csinált a Berlusconi
most leszarom a milánt,de amit írtál abban mindegyik második szó baromság -
#4627 azért erősebb nem lett :DD, lekerült 3 csapat, de maradt inter, milan, roma, chievo, palermo, meg a többi középcsapat jelentősebb erőket képvisel, mint a serie b