13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Hegeace
    Megtörtént az ítélethirdetés az olasz futballbotrány ügyében. A négy érintett klub közül a Juventus, a Lazio és a Fiorentina a Serie B-ben, ponthátránnyal kezdi a következő idényt, míg a Milan marad a Serie A-ban, de a következő szezont 15 pont hátránnyal kezdi, és nem vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben sem.

A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minősíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.

Forrás: goal.com, acmilan.com

A második hírt McFrost-nak hoztam.Jah és mind2 hír a hivatalos ács milán honlapról származik.

Mit érez igazságtalannak a milán? hogy az A ligában indul és nem a b-ben mert akkor stimmel a kijelentés egyébként meg... ppff

Jelen pillanatban az Empoli nem rendelkezik az UEFA-Kupa induláshoz szükséges engedéllyel, és így elképzelhető hogy nem állhat rajthoz a második számú európai küzdelemsorozatban. Ez lehetőséget adhat a Milan számára, hogy a piros-feketék indulhassanak a 2006/2007-es kiírásban.

Forrás: acmilan.com
  • fsgh
    nem vltam itthon egy hétig...Óriási grat a csapatnak:))) nagyon boldog voltam mikor megnyerték:)
    Materazzi gólja...hmmm:)
  • gabber_saviola
    nagyban :)
  • james69holden
  • james69holden
    lol, néztétek a Moto GP-t?
    Rossi nyert, majd a levezető körre felvett egy Materazzi mezt!
    (még megy amúgy Eurosporton)
  • Cucmey
    Sziasztok! Visszatértem Olaszországbol!!
    Csodálatos érzés volt végignézni a döntőt a tengerparton 10000 ember társaságában és ünnepelni az Olaszokkal együtt!!
    Mérhetetlenül boldog voltam. Ja és utána a népünnepéj az utcákon.... Húúú az nagyon komoly volt!!!!
    Vannak videók!! Majd megprobálom valahogy felrakni a netre és akkor belinkelem!!
  • MnAdI
    Az komoly flash lenne
  • james69holden
    most hogy így mondod
  • Monoton
    gyerekek bannerba alsó sor középen szemüvegben!

hát az tutira MOGGI :)

vagyis én azt veszem ki belőle :)
  • Gabesz amd64
    aprooo vicc :)
  • gergelyanevem
    igen, akár én is tehettem volna ezt, ha nem lettem volna lusta :D
  • james69holden
  • gergelyanevem
    rá is van írva hogy materazzi
  • gergelyanevem
    az edző felett(Oddo és Inzaghi közt) fordítva van rajta a mez
  • Gabesz amd64
    hol van a kepen az a csavo akit zizou mellkason fejelt ?

weheheheehe

huuu de uberbrutal volt,tetszett
  • bmffm856
    egy merő szánalom amit csinálsz...minden írásoddal magadat röhögteted ki...inkább nézd meg, hogy tiszta-e még a pelusod! :)
  • bmffm856
    Monty Python: Life of Brian

alapfilm, aki nem látta annak kötelező darab :)
  • Hegeace
    "a Milan 2005-06-os teljesítményéből 44 pontot levonnak, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában"- by NSO. Ezek szerint nem is volt céluk hogy a nemzetközi kupákból tiltsák el a milán-t csak h ne induljon a béelben.
  • McFrost
    akkor ebből botrány lesz
  • Hegeace
    én mindenhol csak bl-t hallotttam
  • manettino
    :DDDDD. ez lazán küldik
  • Monoton
    sorry ha voltmár :) kikeveri megint a flémet ???
  • McFrost
    nemzetközi kupától el vannak tiltva nem?
  • Hegeace
    igen, ez érdekes h a juve "2szer gyengébb ligába és kétszer több ponthátrányba került" és bizti h ő intézte el azt h ne diszkvalifik legyen hanem -44 pont (nem vok rosszindulatú de tudhatott vmit az empoliról)
  • McFrost
    itt mindkét félnek nem lehet igaza , de Berluszkóni keze alaposan benne van az ítélet meghozatalába az tuti , hiszen egy Milan vezetőt is elmeszeltek
  • gabber_saviola
    viselkedjél már
  • Hegeace
    Nem értek egyet teljes mértékben. De ha a vezetőség pl a milan esetében tudott róla akkor miért nem meszelte látványosan el azt az egyént aki ijenre vetemedik. A Chelsea elég kemény ügybe keveredett volna ha nem meszelik el Mutu-t. (Én juvés vok és nem a milán-t akartam védeni csak onnan volt a legkönnyebb példálózni.)
  • banok
    hát én is örülök ezeknek a kemény büntiknek... és remélem nem enyhítik majd 2. fokon... A csalók bünhődjenek!
  • Hegeace
    Szerintem se.Sajnos sok a "hétvégi" drukker a futball világában.
  • McFrost
    nem sokáig leszel az sg-n pöttöm
  • jbal
    mér lennék én divatdrukker?mér most nem lehet örülni.
    bmffm856 te meg ne úgy töltsd ki a dühödet h elkezdesz szerencsétlenkedni.ráadásul ez is off szal mehetne a bünti de nem mert gabbernek a seggnyalója vagy
  • McFrost
    nem ,ahogy örül
  • DJ Bee18
    nyugi, miért sértegeted ennyire, csak azért mert örül?
  • Palinko
    el ó el

ez honnan származik? :D
  • Palinko
    mások a látáspontjaink.szerintem áll amit írtam.és amint látod,csak te támadtad...
  • bmffm856
    [...]
    - Ti vagytok a Júdeai Népfront?
    - A Jóédesanyád!
    - Mi?
    - Méghogy Júdeai Népfront...Mi a Júdea Népe Front vagyunk...Méghogy Júdeai Népfront...haha...beteg...
    - Én is csatlakozhatnék?
    - Nem...kopj le.
    - Nem akarok ilyet árulni...ez csak egy meló...ugyanúgy útálom a rómaiakat mint bárki más...(PSSSSSSSSSZT!)
    - Ez biiiztos?
    - Óóó holt biztos...régóta úúútálom a rómaiakat...
    - Figyelj...ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz...tényleg úúútálnod kell a rómaiakat...
    - Úúútálom!
    - Ó igen? és mennyire?
    - Naggyoon!
    ...
    - Fel vagy véve
    [...]
  • bmffm856
    az lehet hogy én ideges vagyok, de te meg egy porbafingó kis divatdrukker fikuszkukisz vagy...ehhez asszem nem kell kommentár:

Nick: jbal [Üzenet küldés]
    E-mail cím: ****@freemail.hu
    Csillagjegy: Ikrek
    Életkor: 14 alatt

Neme: fiú

Regisztráció időpontja: 2005. 12. 21.
    Utolsó üzenet időpontja: 2006. 07. 15. 15:36
    Utolsó látogatás időpontja: 2006. 07. 15. 15:44

Teljes név: ****** Balázs

Megnyitott témák: 2006. 07. 03. - Hamburger SV
    2006. 06. 21. - PES Szpem topik

<< Vissza
  • McFrost
    idén a Milannak minden tisztán kell csinálnia , mert ezer szempár figyeli őket és mi lesz a vége?
    vagy lebuknak vagy semmit nem nyernek
  • 9csöves9
    hallod ember Te csak nem akarad látni hogy mit csinált a Berlusconi

most leszarom a milánt,de amit írtál abban mindegyik második szó baromság
  • DJ Bee18
    azért erősebb nem lett :DD, lekerült 3 csapat, de maradt inter, milan, roma, chievo, palermo, meg a többi középcsapat jelentősebb erőket képvisel, mint a serie b