Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
egyébként még egy mondat az USA elleni meccsrõl aztán igyekszem elfelejteni: valóban (mindenféle bírói ellenszéltõl és megnemadott góltól függetlenül) kuuurva szarul játszottunk szerintem, (fenntartva aqzt, hogy más bíráskodás m,ellett mi9nden más lett volna), de az érme másik oldala, hogy jobb az elején ilyen harmatosan játszani, mint mondjuk a 4 között...itt még belefér egy "botlás"...éas ugyebár 92-ben három x-szel mentünk tobánn, majd lettünk Paolo Rossi vezetésével a vilûág legjobbjai ...😊 ezt afféle üzenetként is felfoghatjákaz ellendrukkerek...:

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zsolti9014
Ki nem szarja le! Elárulom, hogy az olaszok nem is indultak minden selejtezõn...

Hajrá Magyarország!

NeoMaN
Egyetlen csapat van a világon, amelyik az ÖSSZES VB-re kijutott. Nem, nem az Olasz.
😊

bmffm856
az tuti, hogy többet tudnak...😊 amúgy engem is érdekelne, hogy mi lesz szerintük...😊

Zsolti9014
talán csak az egyenes kiesésben nyomja majd megint

Hajrá Magyarország!

Kollerel mi a helyzet? Remélem még marad egy picit a betegszobán.

bmffm856
na igen...az is jó húzás lehet...vannak bõven kártyái Lippinek amiket kijátszhat...reméljük most nálunk lesz az adu...😊

Zsolti9014
milyen lesz a kezdõ szerintük? nem tudod véletlenül?
lehet h õk többet tudnak róla.
Oddónak örülnék amúgy.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
olasz barátaim szerint Barone kezdeni fog

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Igazad van, sztem is így lenne jó. De ez még nem biztos, h így lesz.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
"Olaszország (4-3-1-2): Buffon- Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta- Camoranesi, Pirlo, Gattuso- Totti- Gilardino, Inzaghi"

Ezen két helyen változtatnék...Totti helyére (aki formán kívül van) Del Pierot, Inzaghi helyére pedig Tonit tenném be...de ha Lippi így akarja, akkor legyen így...végülis mindkét spíler olyan, hogy cserepadról beállva is képes eldönteni egy meccset, szóval bármi kisülhet ebbõl...

Zsolti9014
Lépéselõnyben az olaszok
2006.06.18. 17:08

Akár még a vereség is elég lehet a továbbjutáshoz...

Olaszország továbbjut csoportjából, ha:

Olaszország nyer: a csehek feletti gyõzelemmel az azzurrik megszereznék a csoport elsõ helyét.

Olaszország ikszel: a döntetlennel Olaszországnak 5, míg Csehországnak 4 pontja lenne. Ha Ghána megveri Usát, akkor 6 ponntal csoportelsõk lesznek, míg az olaszok másodikként jutnak tovább. Ha Usa és Ghána döntetlent játszik, valamint ha az amerikaiak nyernek, akkor is Olaszország lesz a csoportelsõ 5 ponttal.

Olaszország kikap: vereség esetén akkor jutnának tovább a kékek, ha az Usa-Ghána mérkõzésen vagy döntetlen vagy amerikai gyõzelem születik. Ekkor csoportmásodikként lépnének a nyolcaddöntõbe.

Tehát a csütörtöki Csehország elleni mérkõzésen döntetlen is elég a továbbjutáshoz, de ha csoportelsõk akarnak lenni, a legegyszerûbb megoldás legyõzni Nedvedéket. A csoportelsõ az F csoport másodikjával, míg a második az F csoport elsõ helyezettjével méri össze tudását a nyolcaddöntõben. Az F csoport csapatai: Brazília, Ausztrália, Horvátország, Japán.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Várható összeállítások
2006.06.19. 12:17

Csehország-Olaszország

A cseh válogatottban valószínûleg nem lesznek ott a sérült csatárok, Baros és Koller, valamint a két eltiltott Lokvenc és Újfalusi. Az olaszoknál az egyedüli eltiltott Daniele De Rossi lesz, de kisebb sérüléssel bajlódik két játékos is, Gilardino és Perrotta, de az orvosok szerint mind a ketten bevethetõek lesznek csütörtökön. Vigyáznia kell majd a sárgalapokkal Iaquintának, Camoranesinek, Zambrottának és Tottinak, mert ha a csehek ellen valamelyikük sárgalapot kap, akkor egy esetleges továbbjutás esetén ki kellene hagyniuk a nyolcaddöntõt.

A várható összeállítások:

Csehország (4-2-3-1): Cech- Grygera, Rozenhal, Jiranek, Jankulovski- Galásek, Plasil- Poborsky, Rosicky, Nedved- Heinz

Olaszország (4-3-1-2): Buffon- Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta- Camoranesi, Pirlo, Gattuso- Totti- Gilardino, Inzaghi

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezt mondom én is. Ja + így sem kell izgulni, elég jó ez a csapat ahhoz, hogy csop. 1. legyen, utána világbajnok!!!

Hajrá Magyarország!

bmffm856
Lippi szerintem a világ legjobb edzõje...a Juvéval szezon alatt 4 BL döntõ...nem kell ennél többet mondani szerintem...tudja mit miért tesz...és akárki akármit mond, az usa ellen is jól alakítgatta a csapatot...és haq Rhino gólját megadják, most nem kell izgulnunk...tehát merda csalók és merda hentesek

9csöves9
így volt ez Zoff,Trapattini,Maldini és a mindenkori olasz szövetségi kapitány esetében

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Christiansen
sajnos én ismerek egy "divat azzuri-t":C
tetõtõl talpig italia-s cucc, de a Tottin,Buffonon meg a Nestan kívül nem ismer senkit,a meccseket se nézi...száni. :C

De ugyanígy van divat real-madrid, és igen, a braziloknak azok drukkolnak
akik nem szokták nyomonkövetni a focit (kíméletesen fogalmaztam😛)
de ez sok mindennel így van(pl.forma1,Schumikának drukkolunk mert õ a legjobb)

Amúgy a cseh meccs szerintem kegyetlen kemény lesz,
Toni-nak mindenképp kezdeni kell, ha nem megy neki mégse, akkor
60 perc után(félidõ után így még kifuthatná magát ko-ra😊) jöhet Pippo.
Pirlo,Zambrotta,Camoranesi és Gattuso eddig nagyon jó formában vannak.
Azt nézegettem, ha elsõként jutnánk tovább, akkor ugye az F2-t kapjuk,
majd a negyeddöntõben G1-H2 közül valakit,amik nem olyan nehéz meccsek,tehát
szinte elõdöntõben lennénk..

gabber_saviola
öreg vagyok Én már bohócnak és a haverjaim is 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Már olaszfocis fórumon is olvastam (nem itt) h Lippivel gyûlölködnek ("bevernék a képét" stb.). De ez hülyeség, Lippi tudja, mit és miért tesz.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
még szép hogy Itália a legjobb! 😄

Zsolti9014
jó neked!

Hajrá Magyarország!

bmffm856
ezt nem kommentálom...legalább lenne bõr a pofáján és ismernáé el hogy szándékos volt...nem kéne még hantáznia is...ezzel csak tetézi a dolgokat...

Zsolti9014
Így van!
Merk nem gyengén braziloknak fújt. Ronaldinho a VB elõtt védelmet kért a bíróktól, ezt õk meg túl komolyan vették. Nehogy már ne lehessen hozzájuk érni, csak azért mert brazilok.

Pedig az olaszok be fogják érni a brazilokat VB-címek számában, senki más csak ITÁLIA!!!
Legalább ez egy európai csapat. És szebb focit játszanak mint a brazilok. Aki látta mind2 csapat eddigi meccseit, az tudja!

Hajrá Magyarország!

bmffm856
szerencsés ember vagy 😛

bmffm856
még egy valami amitõl a hideg kliráz: "A brazilok max 20-30-40-xx %-ot adtak ki magukból úgy nyertek"...ezt hogy képezlik?! minden csapat annyit ad ki magából amennyit engednek neki...ennyi erõvel az olaszok is tudomisén hány százalékopn nyomták eddig...ami persze szintén nem így van...hozzáteszem két ilyen ellenfél (aprítógépek és hentesek), valam int két (délamerikai) csaló bíróval nehéz is jól játszani...

csehek elleni meccstõl azrét félek egy kicsit...:S de remélem Lippi rendet tesz a fejekben...FORZA AZZURRI!

gabber_saviola
Én meg úgy vagyok vele, hogy egy haverom sem olyan aki fikázná az Olaszokat 😛

bmffm856
na igen...én az ilyeneket éppen 20 perce szelektáltam ki msnrõl...😊 nem bírom a módszeres basztatást...😊

bmffm856
pontosan...mindenhol ez m,egy...még a csapból is ez folyik hogy: "brazil-csoda", "brazil-varázslat", "brazil-szambaiskola", "brazil-karnevál"...valahányszor meghallom bármelyiket, a tévét tudnám darabokra szedni...meg az újságokban, amik mellesleg seggtörlésre se méltók, is a brazilok sulykolása megy, és nagyon elegem van belõle...meg ezek a bevett szövegek a "Mért drukkolsz a braziloknak?" kérdésre: a szokásos válaszok: "Mert tudnak focizni", "Mert játszák a focit", "Mert szépen játszanak", "Mert az foci", és amitõl ütni tudnék, "Mert õk a legjobbak"...fel nem tudnának sorolni megkockáztatom 4 játékost, nem hogy a kezdõcsapatot, és akkor májerkodnak, hogy uuuumekkora brazil fan vagyok...tévé, rádió, internetes és nyomtatott sajtóorgánumok...mindenhonnan az "imádjuk brazíliát'" maszlag folyik...de tudjátok mit? én örülök neki, hogy nem velünk csinálják...így sokkal jobb szájízzel drukkolhatunk a csapatnak, mert nem környékeznek meg a BUZI divatdrukkerek...és ebbe a topikba legalább csak olyanok jönnekl akik valódi Azzurrik 😊 (bár egyes elvetemült "barátaim" az olasz csapatot divatcsapatnak tartják, míg a brazília természetesen nem az...nos ha Armanira, Guccira, Della Valléra (cipõgyára van 😛) és tsaira gondolunk, akkor igen, Olaszország tényleg a divat hazája 😛 )....na de mindegy...😊 ez így volt, így van és miondenbizonnyal így is lesz...😊 de annál nagyobb öröm a Squadra Azzurrának drukkolni 😊 csakazértis mindörökké FORZA ITALIA! 😊

gabber_saviola
szép 😛

9csöves9
nekem mondjuk nem a brazil játékosokkal van bajom,elismerem a tudásukat.engem az a mérhetetlen médiatámogatás zavar,ami elhitette az emberekkel hogy a brazilok mindenek felett állnak.megkérdeznénk Magyarországon hogy kinek szurkolsz a vb-n 10 millióból 8 millióan biztosan a brazilokat mondaná,mégha életükben nem láttak focimeccset,vagy azt sem tudják hogy a labda gömbölyû

bmffm856
majd akkor nekem is leszen <#idiota><#idiota>

bmffm856
én nem egy "barátommal" összevesztem, mert állandóan szopattak...egyszerûen hazugságokat állítottak, és volt pofájuk azt állítani, hogy nem basztatnak, csak "véleményt" mondanak...ehhez képest a "talján tetvek", "csaló buzi digók", "mocskos bundás gecik" és tsaik. szinte minden mondatukban elõfordfultak...hát...no comment...
természetes nekik, hogy az olaszoknak scalnak, de merk tegnapi brazil meccsen nyujtott teljesítménye tökéletesnek bizonyult szerintük...de már bemásoltam pár iwiw hozzászólást, amik elég jó képet adnak a helyzetrõl...

9csöves9
biztos csináltak már hasonlót az argentínok😊

bmffm856
még csak annyit ehhez, hogy én a kora 94 óta drukkolok az olaszoknak, 6 éves voltam, és kábé azóta is látom így a dolgot, ahogy ezen a képen látható:

ja, egyébként komolyan tervezem, hogy csináltatok egy pólót...csak a színeken vacillálok...rózsaszín alap fekete betûkkel, vagy kék alap fehér betûkkel, még nem tudom, de a lényeg a felirat lesz: 100% ANTI-brazil vagy 100% ANTI-selecao vagy 100% ANTI-divatszurkoló...még filózom rajta, de elõbb utóbb meg lesz...<#idiota><#idiota>

Zsolti9014
Velem is u.ez a helyzet

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én is egyetértek vele

engem is baszogatnak zrikálnak,szerencsére meg tudom védeni magamat meg a csapatot😊

bmffm856
nem beteg. iletve ha a realitás érzéket annak lehet nevezni, akkor ebben a topikban nagyon sokan azok vagyunk...<#wink>

bmffm856
És hogy ez mennyire igaz, azt azok akikrõl szól, sosem fogják beismerni. De én abszolute egyetértek ezzel. Éppen ma fogalmaztam ezt meg én is egy kávézóban egy barátommal. 😊 Divat a braziloknak drukkolni, és divat gyûlölni az olaszokat. Kapásból mondok 5 példát erre a nem is túl tág ismerettségi körömbõl. Sajnos ez már csak így van. Engem sorozatban basztattak ezzel iwiwen, míg végül meguntam, és lebasztam az iwiw accountomat a francba. Deleting in progress. Deleting finished. Ennyi. Szóval nálad a pont!<#worship><#worship>

NeoMaN
te beteg vagy....

Zsolti9014
"Ahogy ugrottam, a karommal eltaláltam McBride-ot. Sajnálom, nem akartam lekönyökölni, sem sérülést okozni. Elnézést kérek a csapattársaimtól is" - mondta a mérkõzés után a huszonnyolcadik percben kiállított De Rossi.
Az olasz középpályás vélhetõen hosszabb eltiltásra számíthat, hiszen a videófelvételen úgy látszik, De Rossi bizony szándékosan könyökölte le ellenfelét.

Hajrá Magyarország!

apropó! elég gyík haverjaid vannak

9csöves9
ezek már ilyen beidegzõdések nem kell velük foglalkozni

mondjuk ez nem olasz sajátosság. ez már alap a mai fociban. olyan természetes dolog ez, mint egy egyeneset rúgni a labdába. vagy te csak az olaszok meccseit nézed?

Semmi bajom az olaszokkal, de nagyon nem teccik, hogy állandóan feldobják magukat(még amikor a felvételeken lehet látni, hogy semmi nem volt akkor is), és csodák-csodájára 5 mspvel késöbb tovább játszanak

Kit--Kat
szánalmas...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

james69holden
húú bazz ne is mondjátok...
kaptam ma én is hideget-meleget
pár haverom fel is ba**ta az agyam <#gonosz3>

na meg az ilyenek áhhh <#csodalk>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bigfoot
erre voltam kíváncsi😊

jéézus 😄DDD

rosszul értelmeztem a kérdést 😊

fsgh
Ha arra célzol hogy ha Brazil-Olasz lenne kinek szurkolnék akkor OLASZ!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

drukkol a brazíloknak 😊 sztem ez a hsz-ébõl elég egyértelmû