13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4706 -
#4705 Arra gondoltam h ne "rajtuk" mozogjon -
#4704 thx:) (most kivettem de mindjárt jön a végleges változat.)nem takarja el hisz mozog:P -
#4703 Nagyon jó !
Javaslom ha meg tod oldani a maozgó olasz keret ne takarja el a serie A-s csapatok logóit!
Legyen nagyobb vagy mind2őt kicsinyítsd le egy kicsit! De ez csak az én saját magánvéleményem!
Nagyon faxa lett! -
#4702 nálam se én is keresgéltem sokat -
#4701 f@szom én csak a Tim-et hagytam ki és nem talált semmit:/// -
#4700 seria=serie
válogass:) -
#4699 thx!:) csapatcímereket és nagy seria a címert kerestem:) utobbi nincsen csak kicsibe:( -
#4698 http://www.lega-calcio.it/ -
#4697 mi az a Seria?
Serie a,b,c -
#4696 Nem tudjátok hogy a seria-a/b/c-nek mi a hivatalos oldala?:S régen pedig tudtm... -
#4695 vazze, -30 pont az neked megérdemelt? akkor grat. a vezetőket kellene örökre eltiltani, a csapatokat hagyni -
#4694 A fegyelmi bizottság elsőfokú határozata alapján a Livorno és a Parma mellett a hetedik helyezett Empolinak kellene indulnia az UEFA-kupában, hiszen éppen ezért sorolták a Milant 44 pontos levonással a toszkánok mögé. Igen ám, de a kékek elfelejtették megkérni az UEFA-licencet, és a hét elején mindenkitől azt a választ kapták, hogy most már késő. Márpedig ha ők nem indulnak, akkor a „mögöttük végző” Milant illetné a jog, ám így szembekerülnénk a fegyelmi bizottság határozatával.
Ha a Milant „erkölcsi okokból” nem engednék elindulni (erre Guido Rossi megbízott elnöknek és az UEFA-nak is joga van), az Ascoli lenne a következő gárda, ám a fekete-fehéreknek ugyanúgy nincs meg a licencük, mint az Empolinak.
A sorban következő Udinese lehetne a következő induló, neki licence is van, de a friuliakat állítólag nem érdekli a második számú klubkupa, inkább a meggyengült bajnokság megnyerésére összpontosítanák erőiket.
Így még az is lehet, hogy az eredeti bajnokság 13. helyén kikötő Sampdoria képviseli majd a Serie A-t az UEFA-kupában...
Ez lol lenne, mondjuk én a Milant nem engedném idén indulni -
#4693 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GÁBOR
-
#4692 -
#4691 juj de jóak, köfi -
#4690 nagyon jók:))) -
#4689 wólpéper1
wólpéper2 -
#4688 Thx Hegace & Csövi :)) -
#4687 -
#4686 Szép munka! -
#4685 -
#4684 oké így jártam^^ -
#4683 banner ápdét
igénytelen -.- -
#4682 és ezt bannernek?^^
-
#4681 nájsz Lajos, bent ^^ -
#4680 tkéletes:) Gabber betezed?:) -
-
#4678 csak egy tipp a hátérre!: a fehér csík tetejére valaki berakhatna még 1 csillagot;) -
#4677 azért a Debrecennek illene megveri a Dudelange vagy a Rabotnicki csapatot... ŐK nem az újpest :DDD -
#4676 aham
akkor nem valószínű hogy jön Magyarországra :D -
#4675 http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League_2006-07 -
#4674 amúgy hányadik körben kezdtek? 2.?
Lehet végén Magyarországon köt ki a Palermo! -
#4673 hát valahol el kell kezdeni :) -
#4672 Egyenlőre csak a selejtezőben :-] -
#4671 Palermo nem volt benne a Calciopoliban, szal nem jöhetett ki jól belőle :DDDDDddddddddddddddd
az már egy más kérdés, hogy bemutatkozunk a Bl-ben :P
jah és izgulj, hogy a csapatod elkerülje a Palermót :) -
#4670 legjobban a Palermo :DDD, indulha BL-ben :) -
#4669 Szégyen és gyalázat!!
Bár köztudott mekkora maffiavezér a Berlusconi így számítani lehetett erre az ítéletre! -
#4668 mindenki tisztában van vele, hogy a milán jött ki a legjobban a calciopoliból -
#4667 ember gondolkozz már.ha berluszkónit választották volna meg egy pár hónapja,most a milan két bajnoki címet kapott volna büntetés helyett.mivel nem őt választották poltikai ellenfele kezében van a bíróság.és inkább berlusconiez rontott a helyzeten,mint javított