13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Nuno88
    aztaaa na ez jó volt :DDDD
  • bmffm856
    ooo ezer bocsánat...:O
  • gergelyanevem
    nem kell a flém
  • bmffm856
    de abból is a kisegítősfajtába jár (gyépésovi) :P
  • EmIn3m02
    még csak ovis
  • bmffm856
    efelé nem fehér zászlót kell lengetni...hanem vöröskeresztest...akkor legalább tudni fogja hogy a lipótra akarod bevinni...
  • bmffm856
    nem hinném hogy van nálad szerencsétlenebb (l)user itt az esgén...

monddcsak! melyik kisegítő suliban tengeted hétköznapjaid?
  • EmIn3m02
    attyauristen A:S?F:?A_S?:SDF:?_DS?:_ADS:?_ADS:?_SD?:_DS
    [fehér zászlót lenget jébalu irányába]
  • jbal
    jaa oké
  • gabber_saviola
    hagyd el az esgét most
  • gergelyanevem
    mondjuk amugysem hívták volna már be...Inzaghi marad?
  • Fyrex
    ezaz de nemtud figyelmesen olvasni sajnos
  • gergelyanevem
    akkor nem tévedek :)
  • gergelyanevem
    szerintem a válogatottságtól vonult vissza, vagy tévedek?
  • Fyrex
    Vieri visszavonult, Totti válogatott marad

nemgondolod hogy van összefügés a két tagmondat között?
  • jbal
    mér?akkor még nem gondolt erre amikor igazolt vagy mi?
  • Fyrex
    ez fájt...
  • jbal
    Vieri ha visszavonult minek igazolt a Sampdoriába?
  • Zsolti9014
    Néhány hír: Vieri visszavonult, Totti válogatott marad, Materazzit 2 meccsre tiltották el (de miért, vazze?), Zidane csak 3 meccses eltiltást kapott, ez nevetséges, mert már visszvonult + De Rossit könyöklésért 4-re tiltották el. Corradi a Man City-nél, az Inter a Juve bajnoki címéért pitizik, követelőzik, a Milan segítette a Barcát Zambrottához.

forrás: itt
  • Zsolti9014
    Nincs benne, ugyanis a 4 A-s csapat után ott van még egy tagmondat, ami ám-mal kezdődik! Tehát nem a Lecce, Messina, Reggina, Siena négyes az, és nem tudni kik azok.
  • jbal
    Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetője néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele.
    itt nem azt írták h ezek a csapatok a bűnösek
  • Fyrex
    jólenne figyelmesen olvasni a szöveget..
  • jbal
    és melyikek azok a klubok?
  • fsgh
    Megdöbbentő hírrel jelent meg szerdán az Il Giornale című olasz politikai napilap: az újság szerint a nápolyi ügyészek lehallgatásaiból egyértelműen kiderül, hogy két olyan A-ligás klubnak is a vádlottak padján a helye, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. „A nápolyi ügyészség a napokban újabb háromszáz oldalnyi lehallgatási jegyzőkönyvet fog átküldeni a labdarúgó-szövetségnek, rengeteg új információval, amelyek szintén a 2004–2005-ös idényt érintik. A lehallgatásokból kiderül, hogy két olyan egyesület is a bűnösök közé tartozik, amelyeket eddig sehol sem említettek meg”– írja a lap.

A szerdai nap során nem bukkantak elő a nevek, de Alfredo Cazzola, a Bologna elnöke bizonyos értelemben megerősítette az értesülést: „Én úgy tudom, hogy igazából nem négy, hanem hét-nyolc csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülnie, így az én Bolognám is visszajutna a legjobbak közé.” Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetője néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. Az „alapügy” közben szép csendben halad előre: minden érdekelt beadta fellebbezését az elsőfokú ítélet ellen, szerdán és csütörtökön azokon a klubokon a sor, amelyek hasznot remélnek a perből (Arezzo, Bologna, Brescia, Lecce, Messina, Treviso), majd szombat reggel fél tízkor a Parco dei Principi nevű ötcsillagos római szállodában megkezdődik a másodfokú tárgyalás.

„Az elsőfokú eljárás során senkinek sem sérült a védekezéshez való joga, bár minden vádlottól ezt hallom. Nem igaz, hogy a gyors lefolyású tárgyalás egyben igazságtalan is, a lassú pedig igazságos. Sietni kell, és mi is igyekszünk tartani a határidőket” – jelentette ki Piero Sandulli, a fellebbviteli bizottság elnöke. Mint ismeretes, az UEFA azt kérte, hogy július 25-re jelöljék ki az európai kupákban induló klubokat. A másodfokú hatóság július 24. és 27. között hozza meg a határozatát. Ha lekésik az UEFA-határidőt, akkor az elsőfokú döntés alapján nevezik az olasz csapatokat.

Végül említsük meg, hogy a ligában elkezdték tanulmányozni az augusztus 26–27-re tervezett bajnoki rajt elhalasztásának lehetőségét.

lol...ezeket a klubbokat már nem tudják macerálni mert nincs rá idő...
  • Matthewpamer
    hónap=év :D
  • fsgh
    reméljük:P de ahoz kell pár hónap tapasztalat:)
  • Fyrex
    de profi leszel :)
  • fsgh
    nem bántottál meg hisz tényleg kezdő vagyok;)
  • Fyrex
    ez az amit én így nem tudtam megfogalmazni...
  • gabber_saviola
    nem akarlak megbántani, de jellegzetes kezdő képszerkesztői vonásokkal és kicsit igénytelen

amúgy az akarásod dijjazom, písz
  • Hegeace
    Talán később a helyére de most még mindenképp csak "mellé". elvégre még 2 hete sincs h megnyertük a VB-t.
  • jbal
    egy nagy hiba
    nem Seria A hanem Serie
  • fsgh
    na jó hadjuk a mozgosokat mert zavaró és hatalmas méretű(1-1,5 megás)
    így aztán maradjon ez:90k-s

fő kérdés mehet a régi helyére vagy nem?
  • fsgh
    már nem nagyon tudom tologatni...
  • Hegeace
    Ha 2 oszloppal eltolnád a "jelvényeket" akkor szerintem lenne
  • fsgh
    na itt az utsó verzsőn...(mozgás nélkülit nem teszek most be majd akkor ha megszavazzátok)
  • fsgh
    hát én azt mondom döntsétek el hogy előtte,mögötte,vagy egyáltlán ne legyen benne vagy a negyedik hogy hadjam a francba mert ugysem teszitek be bannernak:P
  • Hegeace
    ja, kicsit a "jelvényeket" jobbra tenni ás az itália járkálna mögöttük. úgy egy kicsit esztétikusabb lenne bár ezt élleg csak az én magánvéleményem
  • Matthewpamer
    Hogyha leveszed a forza italis képet és ki nagyítod, azt mondom mehet a bannerba
    nagyon zavaró a mozgása
  • fsgh
    mögöttük?