13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4746 aztaaa na ez jó volt :DDDD -
#4745 ooo ezer bocsánat...:O -
gergelyanevem #4744 nem kell a flém -
#4743 de abból is a kisegítősfajtába jár (gyépésovi) :P -
#4742 még csak ovis -
#4741 efelé nem fehér zászlót kell lengetni...hanem vöröskeresztest...akkor legalább tudni fogja hogy a lipótra akarod bevinni... -
#4740 nem hinném hogy van nálad szerencsétlenebb (l)user itt az esgén...
monddcsak! melyik kisegítő suliban tengeted hétköznapjaid? -
#4739 attyauristen A:S?F:?A_S?:SDF:?_DS?:_ADS:?_ADS:?_SD?:_DS
[fehér zászlót lenget jébalu irányába] -
#4738 jaa oké -
#4737 hagyd el az esgét most -
gergelyanevem #4736 mondjuk amugysem hívták volna már be...Inzaghi marad? -
#4735 ezaz de nemtud figyelmesen olvasni sajnos -
gergelyanevem #4734 akkor nem tévedek :) -
gergelyanevem #4733 szerintem a válogatottságtól vonult vissza, vagy tévedek? -
#4732 Vieri visszavonult, Totti válogatott marad
nemgondolod hogy van összefügés a két tagmondat között? -
#4731 mér?akkor még nem gondolt erre amikor igazolt vagy mi? -
#4730 ez fájt... -
#4729 Vieri ha visszavonult minek igazolt a Sampdoriába? -
#4728 Néhány hír: Vieri visszavonult, Totti válogatott marad, Materazzit 2 meccsre tiltották el (de miért, vazze?), Zidane csak 3 meccses eltiltást kapott, ez nevetséges, mert már visszvonult + De Rossit könyöklésért 4-re tiltották el. Corradi a Man City-nél, az Inter a Juve bajnoki címéért pitizik, követelőzik, a Milan segítette a Barcát Zambrottához.
forrás: itt -
#4727 Nincs benne, ugyanis a 4 A-s csapat után ott van még egy tagmondat, ami ám-mal kezdődik! Tehát nem a Lecce, Messina, Reggina, Siena négyes az, és nem tudni kik azok. -
#4726 Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetője néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele.
itt nem azt írták h ezek a csapatok a bűnösek -
#4725 jólenne figyelmesen olvasni a szöveget.. -
#4724 és melyikek azok a klubok? -
#4723 Megdöbbentő hírrel jelent meg szerdán az Il Giornale című olasz politikai napilap: az újság szerint a nápolyi ügyészek lehallgatásaiból egyértelműen kiderül, hogy két olyan A-ligás klubnak is a vádlottak padján a helye, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. „A nápolyi ügyészség a napokban újabb háromszáz oldalnyi lehallgatási jegyzőkönyvet fog átküldeni a labdarúgó-szövetségnek, rengeteg új információval, amelyek szintén a 2004–2005-ös idényt érintik. A lehallgatásokból kiderül, hogy két olyan egyesület is a bűnösök közé tartozik, amelyeket eddig sehol sem említettek meg”– írja a lap.
A szerdai nap során nem bukkantak elő a nevek, de Alfredo Cazzola, a Bologna elnöke bizonyos értelemben megerősítette az értesülést: „Én úgy tudom, hogy igazából nem négy, hanem hét-nyolc csapatnak kellene a vádlottak padjára kerülnie, így az én Bolognám is visszajutna a legjobbak közé.” Mint ismeretes, Francesco Saverio Borrelli, a szövetség nyomozóirodájának vezetője néhány napja vizsgálódik további A-ligás együttesek (Lecce, Messina, Reggina, Siena) ügyében, ám az Il Giornale szerint olyan csapatokról van szó, amelyeket eddig meg sem érintett a botrány szele. Az „alapügy” közben szép csendben halad előre: minden érdekelt beadta fellebbezését az elsőfokú ítélet ellen, szerdán és csütörtökön azokon a klubokon a sor, amelyek hasznot remélnek a perből (Arezzo, Bologna, Brescia, Lecce, Messina, Treviso), majd szombat reggel fél tízkor a Parco dei Principi nevű ötcsillagos római szállodában megkezdődik a másodfokú tárgyalás.
„Az elsőfokú eljárás során senkinek sem sérült a védekezéshez való joga, bár minden vádlottól ezt hallom. Nem igaz, hogy a gyors lefolyású tárgyalás egyben igazságtalan is, a lassú pedig igazságos. Sietni kell, és mi is igyekszünk tartani a határidőket” – jelentette ki Piero Sandulli, a fellebbviteli bizottság elnöke. Mint ismeretes, az UEFA azt kérte, hogy július 25-re jelöljék ki az európai kupákban induló klubokat. A másodfokú hatóság július 24. és 27. között hozza meg a határozatát. Ha lekésik az UEFA-határidőt, akkor az elsőfokú döntés alapján nevezik az olasz csapatokat.
Végül említsük meg, hogy a ligában elkezdték tanulmányozni az augusztus 26–27-re tervezett bajnoki rajt elhalasztásának lehetőségét.
lol...ezeket a klubbokat már nem tudják macerálni mert nincs rá idő... -
#4722 hónap=év :D -
#4721 reméljük:P de ahoz kell pár hónap tapasztalat:) -
#4720 de profi leszel :) -
#4719 nem bántottál meg hisz tényleg kezdő vagyok;) -
#4718 ez az amit én így nem tudtam megfogalmazni... -
#4717 nem akarlak megbántani, de jellegzetes kezdő képszerkesztői vonásokkal és kicsit igénytelen
amúgy az akarásod dijjazom, písz -
#4716 Talán később a helyére de most még mindenképp csak "mellé". elvégre még 2 hete sincs h megnyertük a VB-t. -
#4715 egy nagy hiba
nem Seria A hanem Serie -
#4714 na jó hadjuk a mozgosokat mert zavaró és hatalmas méretű(1-1,5 megás)
így aztán maradjon ez:90k-s
fő kérdés mehet a régi helyére vagy nem? -
#4713 már nem nagyon tudom tologatni... -
#4712 Ha 2 oszloppal eltolnád a "jelvényeket" akkor szerintem lenne -
#4711 na itt az utsó verzsőn...(mozgás nélkülit nem teszek most be majd akkor ha megszavazzátok)
-
#4710 hát én azt mondom döntsétek el hogy előtte,mögötte,vagy egyáltlán ne legyen benne vagy a negyedik hogy hadjam a francba mert ugysem teszitek be bannernak:P -
#4709 ja, kicsit a "jelvényeket" jobbra tenni ás az itália járkálna mögöttük. úgy egy kicsit esztétikusabb lenne bár ezt élleg csak az én magánvéleményem -
#4708 Hogyha leveszed a forza italis képet és ki nagyítod, azt mondom mehet a bannerba
nagyon zavaró a mozgása -
#4707 mögöttük?