13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#4787 Az lenne a vicces ha a Juvét mégse zárják ki és eladnak mindenkit, már szinte a legtöbb jobb elment, még elmegy Trez, és Ibrahimovic... -
#4786 egyetértek,csak az a baj ha tényleg elrettentő erejű ítéletet mernének hozni akkor teljesen lesüllyedne az Olasz labdarúgás
ez a B liga -30 pont meg a többi nem elrettentő,pár év múlva folytatódik minden -
#4785 nagyot csalódnék
ha ez lesz a vége, akkor a Juvét sem kellene kizárni, hanem Moggit és a bírókat hűvösre tenni pár évre, "oszt jó napot"
szvsz el kell dönteni, hogy a klubokat is büntetjük-e - szerintem kellene - vagy sem. Ha igen, akkor minden bűnös húzzon lejjebb egy osztállyal (beleértve a Milant is, amelyik a politikai alku miatt nem fog). Ha nem, akkor pedig maradjon fenn mindenki és fogadjuk el, hogy az olasz bajnokságban adni-venni lehet a meccseket. Egy ilyen ügyben csak és kizárólag elrettentő erejű ítéletnek lehet foganatja. -
#4784 sports.it szerint a fellebbezés után csak a Juve lesz a B ligában -20 ponttal
a Lazio és a Fiorentina maradhat pontlevonással ill. a Milan is kevesebb minusz ponttal indulhat -
#4783 nemlehet tudni hogy létezik e szerződés
Vieri egy profi futbalista, nyílván nem írt alá semmit, de valaminek történnie kellett hogy így döntött -
#4782 tényleg így megszegi a szerződést -
#4781 igen -
Monoton #4780 ingyen igazolták? -
#4779 az lehet,de ha kötöttek szerződést akkor azt köteles teljesíteni
Hunbasser: Vieri az a csatár akinek nem számított volna a kor,nem az a posztja hogy szét kell futnia az agyát.szerintem még így is befordult volna 5 védővel a nyakán -
#4778 jókor akkor hagyta volna abba mikor elment tőlünk...-.- -
#4777 a másodvirágzást azt megnéztem volna...(sztem jókor hagyta abba,még nem kínlódik 1-2 évet) -
#4776 jó kérdés...biztos történt vmi amitől megvltoztatta a döntését... -
#4775 én csak azt nem értem,hogy akkor miért vigyorgott Samp mezben az elnökkel -
#4774 hehe érdekes h visszavonul.pedig most ment volna Sampba.de mondjuk télleg nem sok babér termett neki de talán másodvirágzását élhette volna -
#4773 Igazából én b.tam el, de a vessző felsorolást is jelent, tehát én sem... ezt jól megaszontam -
#4772 Leb*sztátok pedig neki volt igaza, jól értelmezte a vesszőt... Egy bocsánat kijárna neki -
#4771 jbal a sok leb*szás után biztos kinyúlt az ERŐ-vel, és megváltoztatta Vieri gondolkodását :DDDDDDDD -
Monoton #4770 :SAD::SA_:FSA -
#4769 nemá :D:D:D -
#4768 nah lapozzunk -
#4767 :ADSDSADFSDAD:ADAD_AD
van benne vmi -
#4766 "A megállapodás közel volt, valami oknál fogva a csatár mégis a befejezés mellett tette le voksát. "
tuti hogy sg-t olvassa és megsajnálta jébalt ASFD?:SF:?_D:?_AS -
Monoton #4765 nahh történelmet írtam :P
ennyien se válaszoltak még egy kommentemre sem _Y_D:FS -
#4764 akkor viszont az a hibás aki az átigba beírta h átigazolt ^^ -
#4763 vállalom (l)userségemet... -
#4762 nabazzz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
[inrev téllem a nöj trájdnim labj]
-
#4761 1.Most nagyon pofára esett sok-sok forumozó:DDDDDDDDDDDDDDDdddd hogy idézzek sok "(l)user":DDDDDDDDDD
2.Én nagyon sajnálom:(((( elmehetettvolna levezetni vhova:(((Vagy jöhetn az Interbe valamit dolgozni mint Mihalovic:) -
#4760 :AASDasdasdasdasdadasd -
#4759 lál ezt nemhiszem el :DS:D:SD:AD: kamu -
Monoton #4757 most aztán csönd van mi ?S:?F:SAF
elszerződök modinak :D igy kell oltani a flémet S?F_?AF -
#4756 Hoppá.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
Monoton #4755 CSÓKOLOM ::D_AS_::
de jbal akkor is lámer :S?F?ASDF?_DF -
Monoton #4754 őőőőőő hát hívjatok lámernek de én úgy olvastam hogy az egész focitól vonul vissza
de lehet félreolvastam
?AS:?F -
#4753 legalább az igazadat ne akard bebizonyítani ha már gondolkodni nem tudsz kérlek...
ott a vessző....te jó ég... mér mi legyen ott? semmi? fura mondat lenne...
nyugi, nem szégyen belátni ha nincs igazad -
#4752 mér lehetne így is érteni.ott a vessző.
Vieri visszavonult
Totti válogatott marad.
ebből nem egyértelmű h Vieri a válogatottól vonult vissza -
#4751 lapozzatok már -
#4750 gabber írta: "hagyd el az esgét most"
-> támogatom
szikukszukif
[mostmár tényleg elég lesz...és valóban flém off...] -
#4749 mit lehet ezen félrenézni te szerencsétlen :DDDDDDDd -
#4748 azért mert félrenéztem mér kell itt játszani a fejeteket?! -
#4747 ez nem flém amit csináltok kicsit se.hülye köcsögök