Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
írd már le mennyi nemzetközi vagy válogatott meccset játszott😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

most nem is aaról volt szó, azt már naggyából lezártuk... de ha valaki jobban hajt (mint pl. Barone) mivel ez az elsõ válogatottsága stb. akkor ez ugyanugy ki fog hatni a többi játékosra a támadásfelépítésre... és ha ugyanezekkel a játékosokkal ugyanebben a löttyedt tempóban folytatják akkor nem lesz itt semmi...
és akár Barone is lehet az az ember aki segítheti a támadásokat ugyanugy ahogy Gattuso is segíti mivel hajt, labdát szerez és indítja az elõl lévõket!

gabber_saviola
Baronét nem mondanám tapasztalatlannak, Te Júvés Lajos 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nehogy már Baronétól várjuk a támadójáték fellendülését

nem kell kísérletezgtni?

azt akarod hogy ugyanilyen szarul játszanak továbbb az olaszok?
lehet hogy megoldják a védekezést de amint látod viszont támadás nincsen! és anélkül nem lehet továbbjutni/gólokat lõni...
tehát újabb játékosokat kell berakni akik majd jobban hajtanak, mar ahigy észrevettem itt Gattuso-n kívûl senki nem hajtott, ha igen akkor meg csak magában...

9csöves9
nem most kell kisérletezgetni meg próbálgatni Baronet,jó játékos de tapasztalatna és ehhez a meccshez mindenképp el kell a tapasztalat

egy Pirlo-Gattuso kettõs maximálisan megtudja oldani a középpályás védekezést

volt már?😄

gabber_saviola
Barone nagyon jó, Palermo menetelésében óriási szerepe van, és szerintem is megérne egy próbát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😄

nem, ilyenkor ez nem számít amikor a válogatott meccs zajlik!

nemudom, én nem vettem észre semmi olyan pluszt Pirlo játékán mint amit én elvárnék tõle, de lehetett õ a legjobb mind a 2 meccsen ahhoz nem kelett olyan nagy teljesítményt nyújtani 😛
sztem Barone is megérne egy próbát...

Zsolti9014
Az Inter-szív beszél belõled Pirlóval kapcsolatban.

www.gportal.hu/kapusok

Most készül, egyelõre van szavazás, meg háttérzene.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Pirlo mind a két meccsen a csapat legjobbja volt

egyszerre védekezõ és irányító feladatot csak Pirlo képes most ellátni

jah, pl. Pirlo helyett, õ úgyse sokmindent szokott csinálni, sztem Barone ugyanúgy tudná irányítani a csapatot!

gabber_saviola
Baronét nyugodtan ki lehetne próbálni

Én is eszt mondom , ,hogy nyugodtan ki lehetnek próbálni a 3 csatáros felállást. Én is így gondoltam , hogy DelP , Toni , Inzaghi!<#eljen>
Zsolti9014
Ez sem lenne rossz:
Buffon
Oddo, Nesta, Cannavaro, Zambrotta
Camoranesi, Pirlo, Gattuso
Del Piero, Toni, Inzaghi (v. Gilardino)

A németek ellen ez volt, csak néhol más játékossal (Zaccardo, Grosso ...). Meg is lett az eredménye!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
addide<#vigyor1>

9csöves9
Toni mellé mindenképp egy játékügyes csatár kell,nem egy olyan akinek ugyanúgy oda kell tenni a labdát,mint Gilardinonak

Iaquinta megsérült,állítólag eltörött az újja

bmffm856
huh bazze mit kaptam! 😄 1982-es vb döntõ Olaszország 3-1 Németország teljes egészében DVD-n...😄 nagyon komoly 😄 (és emellett még vagy 10 klasszikus foci dvd-t de mivel németországból jött ezért német meccsek vannak rajta...)

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fernando torres
the strongest link(Y)(Y)
régi nagy kedvenc,példakép...

fernando torres
uhh de zsír totyik lett(Y)(Y)

bmffm856
csak pákótól idéztem...😊 nem volt mögötte semmi...😊 csak kis zrika...

gabber_saviola
nah azért nem "hujekocsog", ilyet azért nem kéne Peti

bmffm856
én Tonit nem venném le...Del Piero-Toni csatársort is ki lehetne próbálni, de Toninak szerintem mindenképpen pályán a helye...(akárcsak Del Pieronak)...

OFF - Ez hihetetlen...nem hiszem el...a spanyolok már vezetnek...3 perc alatt...ráadásul az a hujekocsog torresz...😞 pedig szurkoltam Tunéziának...😞 - ON

bmffm856
öröm egy ilyen gyönyörûszép topikba benézni...😊😄 FORZA ITALiA!

Kit--Kat
Én azt nem értem miért nem Alex-Inzaghi lesz, Juveba 3 évig 1ütt nyomták, kicsit érezhetik 1mást...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jó az összeállítás , bár én megnéznék egy DelP-Inzaghi , vagy Toni-Inzaghi variációt , csak ne Gilardhino...Ez persze csak az én szerény véleményem. Inzaghi ugyis összehoz 1 gólt , 20jára fut majd ki lesrõl , és gól , vagy a hátán bepattanva és gól , de gólt fog rugni , igaz nem szépet , de góóóólt!!!!<#circling><#vigyor><#nyes>
BADE
majd kiderül csütörtökön,és kit akar kezdetni?Perrotta sérült,Totti meg nagyon gyenge

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

MnAdI
Én csak most láttam milyen lett a topik!!!
Nagyon jó lett!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#nyes>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Kit--Kat
Nem igaz, hogy megint kihagyja Lippi Alexot és Camot😞((

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
niceos lett a topik<#wink>

gabber_saviola
😄DDddddddddddddd

igen állítgattam 😛

BADE
ja jó😊

BADE
az illetékes állítgatja a betûtípusokat vagy nálam szar valami?😄

gabber_saviola
most jobb?

Zsolti9014
Nézelõdjetek a figc.it-n! Érdekes cikkek vannak. Angolul is!

Hajrá Magyarország!

BADE
nagyon szép,a betûtípus nekem nemigazán jön be,persze,ha a többieknek jó,akkor maradjon

Zsolti9014
Valaki segítsen már! gportalos oldalról 20 G-kreditet küldjön már át valaki! Köszönöm! A többit PÜ-ben.

Hajrá Magyarország!

fsgh
Nagyon zsííír a banner😊))

Gabber itt járt és dekorált😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

...

gabber_saviola
Téged nem kérdeztelek meg 😛

köszi hogy megkérdeztél 😊
amúgy jó lett csak a háttér zavaró a sok kis italia 😛

bmffm856
nem tudja valaki, hogy ki fogja vezetni a csehek elleni meccsünket?

bigfoot
grat szép lett!

Quant' è bello!<#worship>

jAsOn VoOrHeEs
Köszi szépen <#worship>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

bmffm856
ha valaki ad egy flash tutorialt megpróbálkozom azzal a zenegombbal, de sok jót nem ígérhetek...😄 😞

bmffm856
<#worship><#worship><#worship>

Zsolti9014
Nagyon szép lett.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Palermo topik után ez a legszebb 😛

bmffm856
<#idiota><#idiota>