Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
De az ausztrál volt, ezek meg Cannavaro meg Nesta, a világ 2 legjobbja.

Hajrá Magyarország!

McFrost
Semoilit a kezdõbe!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics
Így van. Brazilokkal vagy a 16 között vagy a döntõben.
Ezért kell elp.csázni a cseheket

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

fsgh
most néztem meg és vagy a csoportkörök után találkozunk a Brazilokkal vagy sehol... ha õk elsõk és mi másodikak vagy ha mi elsõk és õk másodikak akkor tuti találkoznuk ha mind2-en 2. vagy 1. leszünk akkor ha minden jól megy csak a döntõben találkozhatunk....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szanics
Buffon - Oddo, Nesta, Cannavaro, Grosso - Camoransei, Gattuso, Pirlo, Zambrotta - Totti, Toni

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
azért is lenne durva ez a felállás mert teljesen megölné a cseke taktikáját

a csehek 4-1-4-1-t játszanak és mivel Zambro tökéletesen be tud csatlakozni a védekezésbe,az az egy szem csatár ott maradna a Canna-Nesta kettõsnek😊 õk ketten a világ bármely csatárát megennék reggelire nem hogy egy Lokvencet vagy Marek Heinzet😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
jó ez, elég komoly csapat 😊

nah akkor legyen az, hogy Barone és Zaccardo csereként lép pályára a 2. félidõben amikor vezetünk már 3 góllal 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
bõrös gól :E

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
egy-két helyen változtastnék azért...

Buffon - Oddo, Nesta, Cannavaro, Grosso - Barone, Gattuso, Pirlo, Zambrotta - Del Piero, Toni

na ez lenne szerintem igazán ütõs...

Ez a baj 😞 Mindig csomó védõt ráállítanak, ausztrálok ellen is 1 védõ volt vele szembe egybõl gól lett

bmffm856
Buffon - Oddo, Nesta, Cannavaro, Grosso - Camoransei, Gattuso, Pirlo, Zambrotta - Gilardino, Toni

<#wow1> aztakurva...nem kicsit lenne erõs csapat...😮 :|

bmffm856
Adriano? Az meg ki?
[de csak polyénból kérdezte, mivel ha a döntõben összekerülünk, Cannavaro és Nesta leveszi a pályáról, mintha ott sem lenne <#vigyor1><#vigyor1> ]

mit jelent?

9csöves9
nem lenne hülyeség egy ilyen felállás,a Zambro-Oddo bal oldal nagyon durva lenne

bmffm856
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
(próbál emberi hangnemben közeledni a többi fórumozóhoz)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
na azért mondom<#bohoc>

bmffm856
Adriano? Chi é? <#mf2>

Meleg van 😄
attól még Adriano gyõzelemre vezeti a brazilokat 😄

9csöves9
na mi történt a jól megszokott elfogultságoddal?😄

gabber_saviola
akkor elõre az 1. csoporthelyért

bmffm856
igen közben megtaláltam..😊

oszt lehet kiesnek a brazilok ^^ Eddig ronaldinho meg roni is egy kalap ürü volt 😄

BADE
ha mindketten elsõk leszünk,akkor csak a döntõben

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

bmffm856
ja nem mégsem...ha másik ágra kerülünk akor nem...akkor akár döntõ is lehet...😄

9csöves9
hát ha elkerüljük a brazilokat akkor szabad az út min. az elõdöntõig

bmffm856
sajna legkésõbb az elõdöntõben összefutunk velük...😞

gabber_saviola
húúúú nem lenne gyenge egy Olasz-Brazil, de azért jobb lenne inkább a döntõben talizni adonisz Ronádinyóval -.-

zsír a logód
nah jó lenne egy brazil - olasz

elõször még tovább kell jutnotok :]

fsgh
E csoport elsõ - F csoport második
E csoport második - F csoport elsõ

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BADE
mindenesetre nem szeretném,ha már most összefutnánk a brazilokkal,majd a döntõben

BADE
Az F-CSOPORT elsõ vagy másodikjával játszunk.

9csöves9
brazil csoport

Nem tudja vki hogy az Olasz csoport tovább jutói melyik másis csoporttal játszanak?

gabber_saviola
Pippo-Dp csatárkettõs kell ide most

BADE
jó lenne,ha minimum egy félidõt játszana

bmffm856
most is kell egy Del Piero...remélem erre Lippi is rájön...

BADE
de ahhoz az X-hez kellett egy Del Piero😊

bmffm856
jó"reggelt"! 😄 csatlakozom azokhoz akik Baronét a kezdõbe tennék...egy próbát mindenképpen megér szerintem, mert jó játékos, és ami azt illeti nem játszhat rosszabbul mint az USA elleni meccsen bárki...(mert azért lássuk be, hogy nem voltak a fiúk éppen csúcsformában...)

na egy kis más, ami szintén ide kapcsolódik...négy éve (nagyobb?) szarban voltunk a második csoportkör után (tegnap néztem pár videót errõl)...ugye a felállása az volt, hohy Ecuadort elkalapáltuk, majd jött Horvátország...1-0 ide, majd 2-1 a horvátoknak, majd pedig lõttünk két teljesen szabályos gólt ám a sporttárs (minden bizonnyal dél-amerikai) ezeket egészen biztosan amiatt nem adta meg, mert az sztk szemüvegét otthon hagyta...no comment. (azon a vébén ez volt az elsõ csalás ellenünk)...ergo úgy álltunk mint most a csehek, azzal a különbséggel, hogy Mexikónak 6 pontja volt. És velük játszottunk a végén, és mivel Ecuador megverte Horvátországot, ezért nekünk elég volt egy x, a továbbjutása ellenére teljes gõzzel küzdõ mexikó ellen. ergo akkor is megcsináltuk (nem kis mázlival) tehát most is meg lehet...😊 (minden adott: Lippi jobb edzõ mint Trapattoni volt, és a csapat is erõsebb mint az akkori volt)...

FORZA ITALIA!

Zsolti9014
persze, neked is igazad van.<#eljen>

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
mind1 Tartom magam annál, hogy Barone kéne most a kezdõbe 😊

😄DDDDDD

9csöves9
hát azért egy olyan beszéd mint az "amerikaicsodasportos" filmekben van lehet segíthet😄

de kísérletezés, mivel még az olasz válogatottba ezekkel a gáddzsókkal nem sokat jáccot 😄

és neha 1-1 uj ember nagyon feltud dobni egy csapatot (egy friss erõ, egy nagyobb mentalitás)

9csöves9
egyátalán nem nézem le ha megnézed írtam is hogy jó játékos

ettõl függetlenül a "tapasztalatlan" jelzõ tökéletesen illik rá😊

ha ezekket a játékosokat fejmosásban kell részesíteni akkor és el kell velük hitetni hogy ez meg az van, akkor itt nagy gond van és még az isten se segít nem hogy Lippi és Barone 😄

magamba zártam le 😄DP

gabber_saviola
fú Te Juvés lenézed ám a kiscsapatok játékosait 😄DDDDdddddddddd

Nem lehet hogy azért nem volt sokat válogatott, mert lesz@rták a tudását? 😊

9csöves9
nem vettem észre hogy lezártuk 😛

ennek a csapatnak egy alapos fejmosás kell és el kell hitetni velük hogy nagyon sokra hivatottak.

gabber_saviola
Így van, de ez nem nevezném kisérletezésnek, mert mind1-ik Olasz válogatott kerettag letett már vmit az asztalra, szal nem csak a szél fújta oda Õket

és igen is Baronét és Zacardot a keretbe 😊