Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SEMPRE ITALIA, SEMPRE PALERMO!!444444444
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
interes lõtt gólt, tippen is begyere, nem brazilokkal játszanak az olaszok
még valami?😄
GABBER EGY NYOMORÉK KIS PÖCS
Nézzétek meg az origo-n az élõ közvetítésben a játékos elemzést. Érdekesen össze lehet hasonlítani a játékosokat! Jó!
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
AVANTI ITALIA
(vb totyikban láttam😊 mert ha lehet akkor itt is megcsinálhatnánk😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
gyakorlatilag ha elsõk vagyunk akkor ottvagyunk az elõdöntõben
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Francesco Totti a válogatott karmestere úgy véli, nem lehet alibikre hivatkozni, ha nyerni akarnak a csehek ellen. Megjegyezte, hogy Del Piero-nak, Inzaghi-nak, és Gattuso-nak a kezdõben a helye. (De Rossi ügyében pénteken születik döntés...)
"Muszáj nyernünk a csehek ellen. Nem lehet több mentségünk. Nem aggódom, mert képesek vagyunk bárkit megverni. Minden meccs különbözõ." - írta Totti a weboldalán.
Az elmúlt néhány napról így fogalmazott Totti:
"Sokan úgy vélik, hogy hamar búcsúzni fogunk a tornáról, nem értem miért mondják ezt. Az elsõ helyen állunk csoportunkban és a legjobb gólkülönbséggel rendelkezünk a csoporton belül."
Pénteken várható döntés De Rossi kiállítása ügyében
Daniele De Rossi az USA ellen szerzett könyöklés miatt piros lapot, így automatikus eltiltás vár rá a csehek ellen, de a szabálytalánság súlyossága miatt ez további mérkõzésekre is szólhat. A FIFA pénteken tárgyalja az ügyet és aznap döntést is hoznak.
"De Rossi ás Marcello Lippi megbeszélték a történteket. Majd meglátjuk milyen büntetést szabnak ki, de most koncentrálnunk kell a csehek elleni mérkõzésre." - nyilatkozott az olasz küldöttségbõl, Giancarlo Abete.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
miért nem lehet egy ilyen meccsre európai bírót küldeni?