13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#5241 leülhet köszönöm, egyes :P
D/DM C -
#5240 békapod a faxomat ha jó, ha nem jó (Faty DMC) -
#5239 én nem ezt gondolom:) Grosso,Materazzi,Samuel,J.Zanetti...nekem elég stabilnak tűnik:)
Nem vagyok oda érte hogy hozzánk jött Zlatan:( De ha lő 1 szezonban 20-30 gólt:P hát legyen megbékélek...de ha rosszul játszik...:(
(off más ha így marad a keret fmbewn verhetetlenek leszünk:PPPP off) -
Csesza #5238 Samuel is geciyó sztem csak ez a szezon nem nagyon jött össze neki, remélem a kövi jó lesz -
#5237 középre Mátrix mellé kéne egy Mexes vagy egy Faty -
Csesza #5236 a védelem eléggé verhető sajna...
-
#5235 az utóbbi években ezt eddig minden nyár után elmondtuk -
#5234 igérem, Mi a Barberában megint elkapjuk Őket :) -
#5233 Sajnálj engem is, azzal a majommal soraiban már tényleg verhetetlen lesz idén az Inter... -
#5232 egyedül Téged sajnállak csak Szabolcs -
#5231 hát látod ezt megértem:DDD -
ozsi #5230 :DDD :)))) -
Csesza #5229 ne örűjj... én se teszem :D -
#5228 -
#5227 én sem.
Amúgy hivatalos: 17.7 millió fontért Zlatan Ibrahimovics a Juventustól az Interhez igazolt. -
#5226 jaja,még a Pápa is kint volt a meccsen
több oldalon kerestem de még nem találtam sehol -
#5225 Bizony, a meccset Puhl Sándor vezette. -
#5224 valakinek nincs meg Gattuso egykori Angolok ellen lőtt hatalmas gólja?barátságos meccs volt 1-1 lett,emlékszem a sport 1 egy éven keresztül ismételgette azt a gólt -
#5223 Világbajnokot vár a Roma:
Az AS Roma bejelentkezett Mauro Camoranesiért (képünkön), a B-ligába száműzött Juventus olasz világbajnok középpályásáért.
A 29 éves jobb oldali középpályás továbbra is élvonalbeli klubban szeretne játszani, ám a Juve az árát 10 millió euróban határozta meg.
A Roma ennél kevesebbet fizetne érte, de cserébe odaadná Samuel Kuffourt, a csapat többnyire mellőzött ghánai válogatott védőjét. -
#5222 annyira régi ez a "dekevesenjárnakjuvemeccsre" hogy már lepereg rólam,szóval nem is akarok vitázni.viszont lehet egy külső szemlélőnek bármennyire unalmas a játékunk,aki szereti a Juvet az megőrül a meccsen akkor is ha az utolsó percben,egész meccsen helyzet nélkül lövünk egy kamugólt.aki szép játékot akar látni elmegy cirkuszba -
#5221 milan soha nem rúg sok gólt.
a Juve mecseire (amit otthon játszott) oda soha nem mentek ki.pl. téli olimpián sok ingyen jegyet osztottak Juve mecseire,még is fele sem ment el.szerintem két ok van.
1.Juve mecsei unalmasak (szerintem)
2.Torinó ipari város,a foci nincs annyira középpontban mint pl. Milánóban.
magánvélemény és ne tesség most ezért anyázni,de szerintem ez a helyzet.
-
#5220 68' AC Milan (Ita) 1 - 0 Red Star Belg. (S&M)
Sovánka ez... -
#5219 bizony, azért mondom -
#5218 a Napoli 50 ezer körüli átlagnézőszámát még sok Serie A-s csapat is megirigyelné...:O -
#5217 hát igen,ez nem kérdés -
#5216 Olimpico Tornio? -
#5215 Nem hinném, de ki fog derülni ez is.
Mindenesetre az tuti, hogy a Napoli átlagnézőszáma magasabb lesz... -
#5214 nem csak az a mérvadó.a leváltott vezetőség anno kitiltotta a stadionból a legnagyobb és legerősebb ultracsoportot,akik miattuk nem jártak a hazai meccsekre.a másik ok amiatt többen lehetnek az a "no al calcio moderno" mozgalom.egy tisztább Juventus meccseire talán azok is kijárnának akik eddig ellenezték a modern focit -
#5213 azért sok olyan Juventus drukker van szerintem aki nem jár meccsre, de mostantól ki fog járni...(de persze lehet hogy neked van igazad, a számarányokat illetően biztosan...) -
#5212 na ez így már igaz...:) (nem tudtam hányan férnek oda be :$ ) -
#5211 az olimpicoban 25 ezer ember fér el tehát az állításod nem helyénvaló :P -
#5210 A probléma csak az, hogy az eddig távolmaradó ferencvárosi szurkolók azért nem jártak meccsre, mert kiábrándultak a csapatból és megcsömörlöttek a magyar focitól.
Szerinted ez elképzelhető a Juve-drukkerek esetében? Naneeee... Ott ennyi Juve-drukker van, Torino lakosságának 80%-a Torino-drukker. -
#5209 hát szerintem az ideinél -akárhol játszotok- mindenképpen többen lesznek minden meccseteken... -
#5208 attól függ melyik stadionban fogunk játszani.elvileg már idén az Olimpicoban játszottunk volna,de a sportigazgatónk(aki egyébként a wimbledoni teniszverseny egyik fejese is) később akarja az épitkezést elkezdeni -
#5207 Hát Juve Inter meccs mindig tele van ha annál lehetnek többen akkor nem szóltam -
#5206 egyébként szerintem idén a Juvénál is a többszöröse lesz a nézőszám az eddigieknek...nem is kell olyan messzire menni hogy példát hozzunk fel...:( (a Ferencváros immáron 9 ezres tömeget képező bérleteseinek holnaptól én is tagja leszek...:) ) -
#5205 végre hogy befejezted underskilled
cu -
#5204 a Napolinak a harmadosztályú meccseire is 50-60 ezren jártak ki...gondolhatod mi lesz ha a Juve látogat hozzájuk... -
#5203 szánalmas vagy, és én ezzel itt be is fejeztem...:) -
#5202 Napoli - Juve szerintem sokkal jobb, mint a Juve - Inter, mert ott legalább több tízezren vannak a lelátón...