13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#5201 egykor Magyarország is vb döntős volt
az komoly rangadó tényleg jobb mint a Juve-Inter
ezzel is a "futballhoz való mérhetetlen nemértésedet adtad tudtunkra" -
#5200 "mert kiváglak" -> ezt amúgy is megtehetnéd :P:) -
#5199 na igen...Serie B...:) köszi...:) kicsikét elírtam de arra gondoltam...:) -
#5198 Serie B az -
#5197 A Serie A jövő évi mezőnye:
1 Albinoleffe
2 Arezzo
3 Bari
4 Bologna
5 Brescia
6 Cesena
7 Crotone
8 Frosinone
9 Genoa
10 Juventus (-17)
11 Leccs
12 Mantova
13 Modena
14 Napoli
15 Pescara
16 Piacenza
17 Rimini
18 Spezia
19 Treviso
20 Triestina (-1)
21 Hellas Verona
22 Vicenza
(semmiképpen nem nevezném "gyengének") -
#5196 Napoli, Genoa, Brescia, Vicenza, Hellas Verona, Bologna...végülis tényleg harmatgyenge a Serie B...ebben a rövidke felsorolásban végtére is csak 4 valamikori bajnokcsapat van...és természetesen rangadó sem lesz egy darab sem...mit nekünk egy Napoli-Juventus vagy egy Juventus Genoa...
amúgy mélyennemtisztelt altronickdierrenove ezzel a kommenteddel is csak a futballhoz való mérhetetlen nemértésedet adtad tudtunkra...: gratulálok hozzá...:) -
#5195 meg az elötted lévő 5-6 kommentet is thx -
#5194 flém off mert kiváglak -
#5193 nem mi vagyunk a serie b-be
de sok sikert majd remélem feljuttok xddd -
#5192 inkább hagyjuk őket. -
#5191 :D igaz -
#5190 mint a ..... WC-papír? -
#5189 tökmindegy mert az inter az tiszta :O -
#5188 mi "nyomorékok" is vertük már el a "nem nyomorék" Intert :P -
#5187 jah , hogy te mit szerettél volna mondani? azt nem mivel nagyon nem gyenge a Serie B és fog botlani jópárszor a Juve -
#5186 és a "nyomorékok" feljutnak és megverik az Intert (volt már rá példa, pl. régebben Empoli, Siena, Chievo) -
#5185 értem persze mit szeretne mondani -
#5184 de érted mit akartam mondani xd -
#5183 nem kell a flémed -
#5182 -
#5181 ez a "nyomorékozás" butaság -
#5180 ne vicceljetek már.most mér akarjátok az elcsalt szar meccseket nézni? -
#5179 Nem vitatkozom, bár szerintem nem lenne több nézője a Juve másodosztályú meccsének, mint a Milan vagy a Roma, esetleg az Inter élvonalbeli meccsének, ami ugye már biztosan megy, mert övék a jog.
Üzleti alapon átgondolva a dolgot így szerintem nem lesz Serie B. Talán lett volna, ha mind a négy sáros csapatot kicsukják. -
#5178 ettől függetlenül,hiába Serie B,mivel benne van a Juventus rengetegbe fog kerülni ugyanúgy mint Olaszországban.eddig megkapták egy Serie A-s csomagban az összes olaszt,és most megkéne venniük nem sokkal kevesebbért a Serie B-s csomagot -
#5177 másodosztályban még rangadó se lenne, csak nyomorékok játszanak juve megver mindenkit
adjanak csak első osztályú meccset, azt majd interneten nézik a juve meccseket -
#5176 ne vitatkozz vele :ASDasdasd -
#5175 nem a jogdíj kifzetse a lényeg, hanem az, hogy van rá igény, azaz lenne néző. És ebből élnek ugye. Jogdíjat kifizetik, lesz néző, reklámokat lehet adni, más bajnokság is erről szól -
#5174 aláírtam én is nektek -
#5173 Figyelj, ha megjelentek a Sport1-nél, hogy kifizetitek a jogdíjat, akkor biztos adják majd. Ha nem, akkor szerintem biztosan nem... -
#5172 Én is aláírtam :) -
#5171 láttam :DDDDDDDDDDD -
#5170 sztem meg nem érnek vele semmit
nem írom alá -
#5169 énis aláírtam -
#5168 szerintem is össze fog gyűlni, és én alá is írtam... -
#5167 simán össze fog gyűlni....(megjegyzem én nem írom alá-.-) -
ozsi #5166 juve -
ozsi #5165 http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=4356 -
#5164 én láttam már ezt,de az rövidebb volt.EZ AZ IGAZI -
#5163 Tennessee Ernie Ford - Sixteen Tons
ottvan alatta commentekbe:) -