Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi hülyeséget. Azt írják Del Piero a mezõny egyik leggyengébbje volt. Nem az egyik legjobbja?
Olyan labdákat adott, hogy öröm volt nézni.
Hajrá Magyarország!
viszlát<#wave>#wave><#wave>#wave>
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Másik hülyeség: rtl üzenõfalon: "fúj olaszok, hajrá spanyol, brazil, portugál, argentín" - hogy lehet egyszerre négy, különbözõ stílusú csapatnak szurkolni! Na, ez a divatdrukkerség! Meg csomóan használják azt h Forza, bárkinek szurkolnak, ez is divatolás, mert ez olasz.
Tele van ezekkel TV, rádió, txt-üzenõfal, meg az utcán is ez megy, nagyon unjuk!
FORZA ITALIA PER SEMPRE!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de a rózsafûzér sokat elárul...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Pesotto "leesett" a juve székház 2. emeletérõl, rózsafûzérrel a kezében..... szerintem egyértelmüü."
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
ui.: a vébé topikot pedig nem ajánlom azoknak akik nem akarnak vérnyomáscsökkentõ tabikat szedni. merda divat(ellen)drukkerek!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
marha jól néz ki!
anyaga elég furcsa, tuti nem bírnék benne focizni 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
24. veretlen meccsünk volt zsinórban! Asszem.
Hajrá Magyarország!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
semmi bajom lippi taktikájával, biztos jobban is ért hozzá mint mi de nem akarom lecserélni a szívgyógyszerem egy erõsebbre xD
Ukránok ellen kötelezõ gyõzelem,minden poszton jobbak vagyunk
egyébként nem tudom ki hozza össze a barátságos meccseket de valamit tudhatott mert pont Svájccal és Ukrajnálval toltunk meccset a rajt elött
kapott gól nélkül kiesni az lol
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
nekem 2002/2003as Lotto Juventus mezem van.