Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez szánalmas

bigfoot
tegnapi mecsnél elsõ félidõben nézem lenti tévén,erre kikapcsol a tv full mint a reklámba,tiszta égett szag,még jó hogy van egy régi szocos tévénk is😄

Zsolti9014
A #3087-et oda is beírtam.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Így van ezt mondom én is nagyjából csak hosszabban <#vigyor3>

Ennyi hülyeséget. Azt írják Del Piero a mezõny egyik leggyengébbje volt. Nem az egyik legjobbja?

Olyan labdákat adott, hogy öröm volt nézni.

Hajrá Magyarország!

Cucmey
benézek a vb topicba. vágyom egy kis adrenalin növelésre.

bmffm856
no comment te ku**aanyázós divatgusztáv...

viszlát<#wave><#wave>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Cucmey
hát ez a mostani Brazil meccs például katasztrófálisan gyenge volt. Bár ami azt illeti én a Brazilokat még nem láttam jól játszani ezen a vébén. Ennek ellenére mindenki Brazil varázslatról beszél. <#mf2> Nevetséges az egész! Pl a Japánok elleni meccsükön agyon vissza dícsérte õket a Hajdu B. Nem az a dolga egy kommentátornak hogy pártatlan maradjon? Vagy csak én látom hülyén???

Zsolti9014
Elegem van az olaszgyûlöletbõl. Úton útfélen azt hallani, hogy szar meg unalmas. Mégsem aludtam még el olasz meccsen, brazilon meg többször is, ahhoz képest h most ez pl. 5-tõl volt. Nem minden a gól. em tudom megérteni, miért mondják h a bírók az olaszokat segítik. Ghána sokkal durvábban játszott Itália ellen, mégis 1 sárgát kaptak, itt meg piros meg minden. Mindenki a brazilok seggét nyalja. Meg a lesgól is ott van! Brazilt érdekes módon nem állítottak még ki ezen a vb-n. olaszt jogtalanul is. pedig a brazilok sem tiszták. sárgát kaptak már egyáltalán?

Másik hülyeség: rtl üzenõfalon: "fúj olaszok, hajrá spanyol, brazil, portugál, argentín" - hogy lehet egyszerre négy, különbözõ stílusú csapatnak szurkolni! Na, ez a divatdrukkerség! Meg csomóan használják azt h Forza, bárkinek szurkolnak, ez is divatolás, mert ez olasz.
Tele van ezekkel TV, rádió, txt-üzenõfal, meg az utcán is ez megy, nagyon unjuk!

FORZA ITALIA PER SEMPRE!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
amúgy az index elég undorító és nevetséges oldal...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Cucmey
<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

gabber_saviola
sajanálom, ezt nem érdemli az élettõl 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

igen csapatmenedzser...

Kit--Kat
már valami manageri posztot tölt be

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Juventus egy idõsebb játékosa!

Rádióban azt mondták, hogy "kiesett az ablakból"...

de a rózsafûzér sokat elárul...

fsgh
de kiaz a Pesotto?<#confused><#vigyor3>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ezt írták az Index forumon:
"Pesotto "leesett" a juve székház 2. emeletérõl, rózsafûzérrel a kezében..... szerintem egyértelmüü."

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

halottátok mi történt Pesottoval??

Kit--Kat
nem tudnak védekezni, átjáróház van hátul....

backer
miért? majdnem kihúzták x-el itthon 😄D
brazília sokkkal jobb

fernando torres
magyar svéd párhuzam 1 picit erõs.

backer
majd meglátod

fernando torres
el vagy te ájulva

backer
olasz válogatott a meg a brazil, kb annyi a különbség mint a magyar meg a svéd válogatott között

gabber_saviola
béke van srácok 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

iszonyat idegesito vagy, es igen ha a brazilok ilyen gollal jutanak tovabb en bizony iszonyat merges lennek, az hogy divatdrukker csurhenek hivsz az meg plusz egy lapat, de inkabb visszvonulok meg mielott elkuldenelek a k**va a****a

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
mit nem értesz erkilenc?

bmffm856
tegnap éjjel erõt vettem magamon és elolvastam a vébé topikban az olasz meccsrõl írottakat. ez csak megerõsített abban, hogy magyarországon igenis divat az olaszokat utálni. nem mondok nevet, hogy ki(k) a legvérmesebb(ek) de az õ hozzászólásaiknál olyan düh fogott el, hogy csodálom hogy a monitorom még egyben van. egyszerûen egy hányadék ami ott megy. a sok divat-brazilszurkoló és divat-olaszgyûlölõ alkotta csürhe (bocs, de ez a helyénvaló kifejezés) dobálózik a bundabotránnyal, meg a büdöscsalóbuzidigótaljángeci és társai címzetû kommentekkel, mintha az olaszországi bundaügynek bármi köze is lenne a vébéhez. hát, mit mondjak. most is forr a vérem ha eszembe jut miket olvastam ott tegnap. szerencsére túl fáradt voltam ahhoz (hajnali 2 körül) hogy bármit is beszóljak. de egy kérdést azért feltennék itt, cimborák közt: mit szólna ez a sok bastardo hogyha a szent és sérthetetlen brazília jutna tovább egy ilyen góllal? az teljesen helyénvaló volna? no comment. na nem ragozom tovább. pár haverral megyünk városligetbe megnézni a brazil-ghána meccset sörsátorban. nem kérdés kinek drukkolok. (hárman leszünk akik ghánának drukkolunk). és csakazértis FORZA ITALIA!

ui.: a vébé topikot pedig nem ajánlom azoknak akik nem akarnak vérnyomáscsökkentõ tabikat szedni. merda divat(ellen)drukkerek!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

backer
képbõl? 😄

gabber_saviola
mind1 kiváncsi lettem volna hogy milyen az anyaga

james69holden
nincs digi.f.gépem :/

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
zsír, pikcsört tudsz-e mutatni? 😊

james69holden
most hozta meg a postás a mezemet 😛
marha jól néz ki!
anyaga elég furcsa, tuti nem bírnék benne focizni 😊

fsgh
Tök jó apám tud szerezni olcsóért a Philiphstõl(mert velük dolgozik együt)csomó vb-s cuccot és az eredeti 2002-es Olasz mezt😊)

Zsolti9014
www.fifaworldcup.com

nagyon sok jó háttérkép

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A csapategységünk nagyon jó, minden gólt más lõtt.
24. veretlen meccsünk volt zsinórban! Asszem.

Hajrá Magyarország!

szanics
Pedig hozzászokhattál volna, hogy az egyenes kieséses szakaszban minden meccsen hajszálon múlik...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
nagyon remélem hogy egy 95.percben lõtt büntetõvel jutunk tovább

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

tigeroo
elég húzósan nyerünk, az biztos ;D
semmi bajom lippi taktikájával, biztos jobban is ért hozzá mint mi de nem akarom lecserélni a szívgyógyszerem egy erõsebbre xD
9csöves9
amíg nyerünk, Lippi egyetlen döntését sem lehet megkérdõjelezni

Hát a tegnapi Svájc-Ukrán meccs alapján alázni kéne az Ukránokat! Lippiben aszt nem tudom megérteni hogy DelP mért nem csatár? Meg mért ne lehetne Tottival eggyütt játszatni??? Egy Inzaghi (aki a fülével is gólt tud szerezni) , DelP , Totti trió ütne mindent! <#vigyor2><#nyes>
9csöves9
ment ám itt a butikolás,nem gyõztem visszaolvasni😄

Ukránok ellen kötelezõ gyõzelem,minden poszton jobbak vagyunk

egyébként nem tudom ki hozza össze a barátságos meccseket de valamit tudhatott mert pont Svájccal és Ukrajnálval toltunk meccset a rajt elött

Kit--Kat
Az azért más, játékos állomány alapján aláznunk kéne õket, remélem kitámadnak és megint csak Shevára ívelgetnek.

Christiansen
2 éve mi is veretlenül estünk ki..

james69holden
nem semmi ez a svájci csapat
kapott gól nélkül kiesni az lol

BADE
felkészülési meccsen nem bírtunk velük

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Christiansen
Fatökû ukránokat úgy elpáholjuk pénteken hogy öröm lesz nézni!!

BADE
Ukrajna lesz az ellenfél

BADE
06-30 21:00-kor játszunk Hamburg-ban Svájccal vagy Ukrajnával,nemsokára kiderül

Kit--Kat
Döntõt 1ütt kel sokan néznünk, nekem már van 1kissebb haveri köröm, ti is csatlakozhatnátok😊 ÉS asszem bekell szereznem nekem is 1 salak/fû cipõt, csak nem tudom milyen márkában tegyem.
nekem 2002/2003as Lotto Juventus mezem van.