13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#5281 thx! -
#5280 Italy squad:
Goalkeepers
Marco Amelia (Livorno), Flavio Roma (Monaco)
Defenders
Daniele Bonera (Milan), Giorgio Chiellini (Juventus), Giulio Falcone (Sampdoria), Manuel Pasqual (Fiorentina), Christian Terlizzi (Sampdoria), Luciano Zauri (Lazio), Cristian Zenoni (Sampdoria)
Midfielders
Massimo Ambrosini (Milan), Gennaro Del Vecchio (Sampdoria), Massimo Gobbi (Fiorentina), Fabio Liverani (Fiorentina), Stefano Morrone (Livorno), Angelo Palombo (Sampdoria), Franco Semioli (Chievo)
Forwards
Andrea Caracciolo (Palermo), David Di Michele (Palermo), Antonio Di Natale (Udinese), Mauro Esposito (Cagliari), Cristiano Lucarelli (Livorno), Tommaso Rocchi (Lazio)
-
#5279 hol a keret?vagy volt csak nem figyeltem? -
#5278 hát ne is legyenek...
legalább igy nem utálom ezt a válogatottat... -
#5277 most még próbálgathatja a selejtezőkre,maximum 2-3 új név lesz
a régi milanos parasztok meg a Bl selejtező miatt nincsenek bent:D -
#5276 ja és legalább gabber is tud örülni a karacsojojának :D -
#5275 gecc nekem nagyon bejön ez a Donadoni uj keret!
végre nem a régi milanos parasztok vannak benn meg a többi, hanem az ilyen Palombo,Esposito,ROCCHi féle emberekre gondolok, akik végre megérdemlik h nemzeti cimerben léphessenek pályára...
ja és nem mellesleg Zauri és Rocchi miatt :P -
#5274 háát igen van min gondolkodni barátaim.... -
#5273 Nekik is fontos ez a kupa!!! -
#5272 -
#5271 azistenit -
#5270 zsolti a béka -
#5269 brekk O: -
#5268 -
#5267 :D -
#5266 kultúra kiveri a biztosítékot barátom -
#5265 :DDDDDDDDDD -
#5264 jólvan nem hoztál szégyent ismét magadra :)) -
#5263 aztán kinem fossa le ezt a kupát?:D -
#5262 az tény...most látszott milyen fontosak azok az igazolások...(+Figo aki most nem volt ott) -
#5261 :DDDDDDD
egyébként raktam streamet a Juve topikba,interisták ne nézzék,elkeserednének a látottak alapján:D -
#5260 Zalayeta az ász A:D:AD:SD:SD:ADA_D
mekkora faláb a szentem annyira béna h már megszerettem ^^ -
#5259 Napoliban zajlik a kupa az Inter-Juve-Napoli szereplésével:
Inter-Juve 0-1 Inter-Napoli most kezdődött aztán Juve-Napoli lesz Juve gólját Zalaeyta szerezte :(
45perces meccsek. -
DePreSsZYo #5258 Rossi -
#5257 CALCIO, UNDER 21: I CONVOCATI DI CASIRAGHI
Roma, 11:07
Prime convocazioni dell'allenatore federale Pierluigi Casiraghi in vista della gara amichevole Italia-Croazia Under 21, in programma a Grosseto, il 15 agosto 2006 alle ore 21. Ecco la lista:
Andreolli (Inter), Aquilani (Roma), Coda (Udinese), Consigli (Sambenedettese), Curci (Roma), Defendi (Atalanta), Dellafiore (Palermo), Ferronetti (Parma), Lazzari (Cesena), Lodi (Frosinone), Mantovani (Chievo), Montolivo (Fiorentina), Nocerino (Piacenza), Padoin (Vicenza), Pazzini (Fiorentina), Pisano (Cagliari), Potenza (Fiorentina), Pozzi (Empoli), Rosina (Torino), Rossi (Manchester United). (11/08/2006) (Spr) -
#5256 ^^ -
#5255 Valaki gyorssssaaaannnn vegye ki a kezéből azt a mezt:P:DDDD -
#5254 ?
-
Csesza #5253 huhh bmeg, bumm a fejbe :) -
-
#5251 bocs hogyismerjék egy olyan csapat vezérszurkolójának beszólni amit jbal támogat ^^ -
#5250 jaj Én a zsaké fatira gondoltam és Ő IS VAN a #5241 kommentben, Okoska -.- (gyk. képen) -
#5249 Hát akkor ne szólj bele! :DDD
Mivel csak szimplán Faty-t írt egy másik Roma-játékos neve mellett, gondoltam, nekem szólhat a gyomros. Ezek szerint nem, de akkor is elvárom, hogy tudja, nálunk is van egy Faty, aki ráadásul nagyobb tehetség, mint Jacques! :D -
#5248 nem akarok beleszólni de gabber hozta fel a FATY témát és ő Jacques Faty-ra célzott -
#5247 360k-ért igazoltuk le a Strasbourgtól. Nem értem, mi a gond.
Ő Ricardo Faty, nem Jacques, ő szóba sem került.
Ricardo Faty -
#5246 nem mondod, hogy már nálatok van? :O -
#5245 annyira azért nem vagy vicces, mint ammennyire gondolod -.- -
#5244 Faty é centrocampista, capisci? -
#5243 mondja a jófijú ^^ -
#5242 no flém pls
xD