Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
elvileg Toni-Inzaghi-Totti hármas fog kezdeni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
2006.06.29. 13:49
Inzaghi volt Toni ékpárja az edzõmeccsen...
Csütörtök délelõtt 10 a 10 elleni edzõnérkõzést játszott a Squadra Azzurra. A fehér csapat összeállíátsa: Amelia- Zambrotta, Cannavaro, Zaccardo- Camoranesi, Gattuso, Perrotta- Totti- Toni, Inzaghi. A sárga csapat: Buffon- Oddo, Materazzi, Barzagli, Grosso- Barone, De Rossi, Pirlo- Del Piero, Gilardino. Külön mozogtak a kisebb sérüléssel bajlódó játékosok: Nesta, Iaquinta és Peruzzi. A mérkõzés 2-2-vel végzõdött Perrotta és Inzaghi góljaival, valamint Del Piero duplájával. A végén a büntetõket is gyakorolták: betalált Zaccardo, Del Piero, Camoranesi, Inzaghi, Gilardino, Grosso és De Rossi, kihagyta viszont Totti, Materazzi, Pirlo és Oddo.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Totti olyan szinten van viccek terén Itáliában mint a szõke nõ itthon,Totti ezt meg nagyon okosan kihasználta kiadott több vicckönyvet az ilyen viccekrõl és hatalmas siker lett.a dvdhez meg kiválasztotta a legjobb barátait
Totti: Alessa, hogy ment a teszt:
Del Piero: Nem túl jól, üres lapot adtam be.
Totti: Az nem túl jó, mert még azt hiszik lestem rólad.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hm...jól keni
a képekrõl: nem minden szöv. kap. csinálja ám a gyakorlatokat.
akármi is lesz a VB vége (arany!!!) én azt mondom, amit Lippi az olasz fociért (elõtte a Juventusért) tesz/tett azt nagyon meg kell becsülni, õ egy nagyszerû ember is, amellett hogy jó edzõ. Remélem nem mond le a VB után, vagy ha igen, visszamegy a Juvéhoz.
Trapattoni sem volt rossz, de nekem Zoff és fõleg Lippi szimpatikusabb.
Grazie grande Marcello.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!