Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
hát ha azt nézzük hogy a Gilardino-Toni csatársor eddig lõtt 1 gólt-.-...ennél nem nehéz jobbnak lenni😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
<#nyes><#nyes><#nyes>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
szerintem nem 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
sztem ammostani vb-n egy Vieri-Cassano csatársor tarolna😛😊

fsgh
<#vigyor><#vigyor><#buck><#vigyor3>

Vieri is ott van ám😊))

9csöves9
itt van a már emlegetett kínai kommentátor

http://www.youtube.com/watch?v=wzGMTD4ZufQ&feature=Views&page=1&t=t&f=b

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

R10
mé nagy jól nyomja 😄DD

!!!Hajrá Brazília!!!

MnAdI
Köcike képeket

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

gabber_saviola
jah voltmár, de még mindig nevetek Gattuson 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

R10
ezt láttátok már? 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

The FlashBack
szupre képek:-) Köszi

szvsz 1:0 az olaszoknak

gabber_saviola
nah akkor a mai:

031 Olasz-Ukrán (1-0) H 2.10 H

zene kéne 😊

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
zene v. videó?

Hajrá Magyarország!

Valaki nem tud valamilyen olasz himnusz feldolgozást mutatni?

9csöves9
nagyon bízok a csapatban,Pessottoért is kell játszaniuk

gabber_saviola
köfi Lajos a képeket , iszonyat jók vagyunk

Buffon eddig nagyon jól védett, ha a csapat nem is valami szuper, de benne nagyon nagy erõt érzek, úgy érzem, hogy õ lesz az, aki miatt megnyerhetjük a vb-t

Jó képek, köszi!

9csöves9

9csöves9

szanics
Én most el tudnék képzelni egy 4-3-2-1-es rendszert csak Pippóval elõl, mögötte pedig Totti és Del Piero.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Zsolti9014
Ha ma nyerünk éremért játszhatunk!!!!!!!!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Massimo Oddo még egyetlen percet sem játszott a világbajnokságon, társainak azonban a pályán kívül is segítségére tud lenni.

Az olasz válogatott másik középpályása, Simone Perrotta ugyanis elárulta, hogy Oddo vágja le a haját többüknek is a VB ideje alatt. Az Ausztrália elleni mérkõzést követõen kérdeztek rá újságírók az eddig hosszabb hajjal játszó Perotta rövidebb sörényének okára.
"Nem babonából vágtam le a hajam, Oddo egyszerûen kéznél volt és segített." - nyilatkozta az AS Roma játékosa. Laziós társa nem csak neki, hanem Gilardinónak, Gattusónak, Barzaglinak és Materazzinak is levágta a haját, Luca Toni viszont nem hagyta, hogy az övéhez hozzányújon.

„Még javulnia kell egy kicsit" - tréfálkozott a firenzei támadó.

A legrövidebb hajjal pályára lépõ Francesco Totti Oddóról megjegyezte, hogy legközelebb õ is vele fog dolgoztatni, már csak azért is mert így olcsóbban jön majd ki a hajvágásból - mosolygott az ausztrálok ellen gyõztes gólt szerzõ középpályás.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Olaszországi Palermosok szerint, igen

tigeroo
szerintem superpippót azért is berakta lippi a kezdõbe hogy még több acmilanos játékos hasson pszihológiailag sevára 😄😄

bár ezt most így éjfél körül jól megaszontam !😄
tigeroo
ezmost a tuti?
gabber_saviola
:ASDSdasdasdasdasdasdasdas

tigeroo
..a hitman x)
gabber_saviola
mi lenne a vb topikban, ha a jóslatom bejönne...te jó isten :ASDasdadsadasdadsad

Cucmey
<#vigyor5><#vigyor5><#nyes><#idiota>

Azaz 😄DD

gabber_saviola
Õ 2 lesgóljával nyerünk és boldog lesz itt mindenki 😊

Kiváncsi vok Pippo mit fog csinálni.

Cucmey
Gyilkosak a videók!! <#nyes><#taps><#eljen>

gabber_saviola

LA FORMAZIONE ANTI-UCRAINA:
BUFFON
ZAMBRROTTA
BARZAGLI
CANNAVARO
GROSSO
GATTUSO
PIRLO
PERROTTA
TOTTI
GILARDINO
INZAGHI

Kit--Kat
de ez tök 1x, mi okból kifolyólag nem esik le Lippinek aki gyakorlatilag kitalálta oda Alexet?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tigeroo
írjunk neki e-mailt 😛
Kit--Kat
Nem igaz, hogy nem Del Piero Inzaghi csatársor lesz!!!!!! LIPPPII TÉRJ MÁR ÉSZHEZ!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Valaki tud ilyen videókat linkelje be!

+keresek letölthetõ videókat különbözõ kapusok bravúrjairól, mindenkiérõl.
Buffon parmás védéseit is!

Hajrá Magyarország!

fsgh
"Olasz bundabotrány: mindenkitõl elvesznek valamit

Huszonhat magánszemély és négy klub: a Juventus, a Milan, a Lazio és a Fiorentina ellen emelt vádat az olasz labdarúgó-szövetség ügyészi irodája, és a Gazzetta dello Sport, a legtekintélyesebb olasz sportnapilap kiszivárogtatott értesülésekre hivatkozva már a kiszabott büntetéseket is tudni véli.

A széleskörû vizsgálatok eredményeképpen a torinói csapat tûnik a legsárosabbnak: mint ismeretes, az egykori általános igazgató, Luciano Moggi lehallgatott telefonhívásai vezettek a futballbotrány kipattanásához. A vádak szerint a Juventus elöljárói befolyásolták a bíróküldést a számukra érdekes mérkõzésekre.

Érdekesség, hogy Moggi akár “tisztán” is kijöhet az ügybõl, bár a bûnösségére vonatkozó bizonyítékok eléggé beszédesek. Az egykori Juve-fõnök ugyanis múlt havi lemondásával már nem tartozik az olasz futballszövetség fennhatósága alá, így – ügyvédje szerint – eljárás alá sem vonhatja õt a szervezet.

Habár a Zebrák játszottak a legnagyobb tétekben, úgy tûnik, ugyancsak sáros az AC Milan is, annak ellenére, hogy Berlusconi klubelnök és Galliani alelnök minden fórumon tagadta, hogy a piros-feketék ártatlan áldozatnál többek lennének. Galliani mindenesetre lemondott ligaelnöki tisztségérõl, bár továbbra is azt állítja, nincs köze az ellene felhozott – kisebb jelentõségû – vádakhoz. Ebben akár igaza is lehet, Leondardo Meanit, a klub menedzsmentjének egyik tagját viszont a hírek szerint aközben hallgatták le, hogy tavaly áprilisban õ is bele próbált szólni a bíróküldésbe, illetve némi vesztegetéssel próbálkozott. “Hibásan értelmezték a hallottakat, a Milannak nincs köze az ügyhöz” – szól a klub ügyvédjének hivatalos álláspontja.

A Lazio és a Fiorentina kisebb, de még mindig bõven büntetést érõ ügyekben érintettek, bár a firenzeiek azzal védekeznek, hogy õk Moggi és a Juventus szorításában tevékenykedtek, ami szintén elképzelhetõ, elnézve a két klub szoros üzleti kapcsolatát és közös ügyeit az utóbbi évekbõl, amelyekben gyakran jártak meglepõen jól a torinóiak.

És akkor lássuk az ítéleteket: a Gazzetta dello Sport értesülései szerint a szövetség azt a megoldást választotta, hogy mindenkitõl “elvesz” valamit. A legsárosabb Juventust a B-ligába számûzik, pontosabban visszasorolják a tabella végére, így a Zebrák “egyenes ágon” kiesnek. Mivel azonban a torinóiak „sokkal bûnösebbek”, mint a többi érintett, a másik három csapat büntetéseit már csak a Zebrák elleni szankciókkal arányosan lehet kiszabni.

Így aztán mindenki csak egy szinttel kerül hátrább: a Juve visszasorolásával elvileg bajnok Milan 12 ponttal elõzte meg a harmadik Intert, és 19-cel az ötödik, de még BL-résztvevõ Romát, így a piros-feketéktõl annyi (13-20) pontot vonnának le, hogy még beférjenek a BL-indulók közé. A Fiorentina viszont kiesne ebbõl a körbõl, tõlük addig vonnák le a pontokat, míg egy UEFA-kupát érõ helyezésig nem zuhannak vissza. Ugyanígy az eredetileg UEFA-kupainduló Laziótól is levonnának vagy húsz pontot, hogy a nemzetközi porondra már ne juthassanak ki a rómaiak, de az élvonalbeli tagságuk azért ne kerüljön veszélybe.

Így aztán az ártatlan csapatok járnak jól: a Roma és a Chievo mehet a BL selejtezõibe (a fõvárosiak akár egyenes ágon is a csoportkörbe, a Milan büntetésének mértékétõl függõen), a Palermo és a Livorno pedig csatlakozhat a Fiorentinához az UEFA-kupában.

Azt azonban még nem lehet tudni, kié lesz így a bajnoki cím. Elképzelhetõ, bár nem túl valószínû, hogy a nevetõ harmadik Internazionale viszi az aranyat, bár tizenöt pontos hátránnyal végzett a Juve mögött. Az is lehetséges azonban, hogy a 2005-2006-os szezonban nem hirdetnek majd bajnokot.

Az ügy tárgyalása június 28-án kezdõdik, fellebbezni július 9-ig van lehetõség, újabb fellebbezés esetén pedig július 20-ig dönt majd a bíróság. Július 27-ig ugyanis az olaszoknak le kell adniuk az európai szövetségnél a nemzetközi kupákban induló csapatok névsorát, addig tehát le kell zárni az ügyet."

bigfoot
Nekem is kedvenc csatárom volt!!
Zola után <--miatta szerettem meg a Chelseat!!

bigfoot
beszarás kurva jó!!!

fsgh
<#wink><#eljen>

Zsolti9014
Én is szerettem (intert is) pedig Juvés vagyok. Ott is játszott.

Hajrá Magyarország!

fsgh
Vieri-Baggio csatársor istenem milyen szép lehetett😊

Oltári nagy hülyeség volt elengedni az Intertõl kedvenc pléjám volt<#sir><#sir><#shakehead><#shakehead>

fsgh
zsíír😊))

fsgh
Sevát jól tökön rugta😄DDDD jók a viedók😊