Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Avanti Barzagli !

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
AVANTI ITALIA!!!!!!!!!!!!!!44444444

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
vagyis Zambrotta!😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

remélem tovább juttok és úgy megveritek a köv. körben a németeket hogy többet nem akarnak vb-t rendezni... (Argentín szív) 😞((

góóólt volt embörök vagy mi a stájsz??? 😄DD

fsgh
GGGGÓÓÓLLL CAMORANESI!!!!!!!😊))))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nah megvan a végeredmény 😄

fsgh
bazz majdnem Camoranesi!!

Na, ez a buzi lesz a kommentátor...

Hajrá Fiúk !!! 😊

james69holden
FORZA ITALIA! FORZA SQUADRA AZZURRA!!!! <#duma>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bmffm856
FORZA ITALIA! FORZA AZZURRI!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
FORZA ITALIA!!!!!!

Fyrex
AVANTI ITALIA!

Avanti Crociati!

Forza Italia,ezt is megkell nyerni.

bigfoot
FORZA ITALIA!!!!

Fyrex
köfi ^^

Avanti Crociati!

Ien nekem is kell de nincs kedvem felmenni Pestre<#vigyor>
Szimpla 3 óra buszozás<#confused>

McFrost
Beppe Pillon:
"Che finale le piacerebbe vedere?

A costo di risultare banale ... sì, dico Italia-Brasile!"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

james69holden
ilyenem van nekem is bibibíí <#hawaii>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
fájreksz ez veri nájsz

Fyrex
Gilardino kétségtelenül önzõ, hihetetlen módon nagyképûvé vált mióta elhagyta Parma-t... én sem örülök hogy kezdõ, de be kell látni hogy bármikor képes gólt rúgni

De legalább 5 jobb játékos van még azon a poszton

Avanti Crociati!

bmffm856
na tiszeteletem mindenkinek! immáron a Balaton mellõl egy meglehetõsn idegesítõen szar lassú 56k-s internet mellõl írok és várom az esti meccset...😊 olvasgatom a dolgokat...és egy kérdés fogalmazódott meg bennem: mi a bánatért kell Gilardinonak kezdenie basszus??!! egy repedt fingot nem ér, semmit nem csinál, és mindezek tetejébe önzõ és riválisának tekinti a többi csatárt...be nem állítanám...gondolkozzon el egy kcisit aztán játszhat...na mindegy...nyerni kell ma is...FORZA ITALIA!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

fsgh
<#taps><#taps><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Fyrex

Angliából szereztem a kicsikét, sry a minõségért 😊

Avanti Crociati!

Vieri már kiégett 2 éve
de volt mikor õ volt a világ legjobb (egyik) csatára

fsgh
aha remélhetõleg holnap már nálam pihen😛

jól néz ki

Kit--Kat
Nekem megjött a mezem viszont😛 Holnap csinálok képet😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fsgh
akkor egy kis étvágygerjesztõ😄 itt van kékben is:

ha minden jól megy holnap megyek westendbe😊 remélem lesz😊

gabber_saviola
nem 😞

fsgh
Gabber:jártál már a westenben?😊

fsgh
jóó persze szerintem is nagy játékos meg minden de valjuk be eddig még nem nagyon jött neki össze...(persze ez nem azt jelenti hogy a döntõben nem õ rugja majd a mesterhármast😛)

9csöves9
Toni klasszis,Vieri már nem az,Cassano még nem és szerintem nem is lesz

arról nem is beszélve hogy Cassano és Vieri is gyakran összeférhetetlen figura,nincs ilyen feszültségre szüksége a válogatottnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
nem kell csak azért leírni egy Olasz gólkirály Tonit, csak azért mert nem tudott még betalálni a világbajnokságon

fsgh
"Cassano-Vieri és a Gilardino-Toni páros bajnoki góljainak a számát az ég és föld"

ne azt számolgasd😄DD hanem azt hogy Toni eddig hány gólt õtt😄D 0-át hiába õ a gólkirály....én csak annyit mondok hogy azt az 1gólt amit összehoztak simán összehozta volna Vieri-Cassano páros is😊

de peace van😊

Zsolti9014
Szerintem Buffon lesz a nyerõ és Toni betalál elõször a VB-n.

Hajrá Magyarország!

McFrost
ma a középpályáról gyakran érkezõ Perrotta lesz a nyerõ, érzi a chievoi szívem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Zsolti9014
http://www.figc.it/italiano/gallery/08_photo_germania_2006.htm

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egyetértek

Cassanon több súlyfelesleg van mint Ronaldon,Vieri már igencsak túl van a csúcson,ráadásul ha megszámoljuk a Cassano-Vieri és a Gilardino-Toni páros bajnoki góljainak a számát az ég és föld

gabber_saviola
tutinem -.-

fsgh
miért a Gilardino-Toni párosnál nem lenne jobb?😊))#3244 #3244 #3244

gabber_saviola
DP

9csöves9
nem,õ nem felel meg a kritériumoknak

(lõtt már gólt ezen a vb-n)

Zsolti9014
Filippo "Superpippo" Inzaghi!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ezek szerint csak egy valaki lehet a 2006-os Rossi😊

McFrost
nah😊
ma nyernek a digók😊
de se Toni se Gilardino nem talál a kapuba!
rém gyönge mind kettõ és rutintalanul jáccanak

9csöves9
még legrosszabb rémálmaimba se jöjjön elõ ilyen csatárkettõs

R10
jó hogy szívrohamot nem kapott 😄DDD

!!!Hajrá Brazília!!!

😄DDDDDDDDDDDDDDD