Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
há egy biztos Németek ellen több az esély mint az Argentínok ellen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
😄DDDDDdddddddddddddd

ismerõseim közt sok az Olaszfan, szal ilyen gondom nincs, kertiparti rulez

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nem a németeknek kell olaszfocizni 😄DDDdddddddddd

hanem az, hogy a németek nem igazán tudnak mit csinálni pl. egy langaléta szélvészgyors és gólratörõ Toni ellen, vagy támadásnál egy Cannavároval szemben Podolszki sem fog annyira villogni 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigfoot
kár mert sajnos nem láttam😞,kocsmában néztem és mikor vége lett azonnal indulni kellett😞
tök idegesítõ volt,mert az ott lévõk állandóan szídták Tonit ("végre betalált ez a béne") tök idegesített,már majdnem hátra nyúltam értük 😄

Nem is kell olaszosan focizni 😊 Ha hozzák a saját formájukat, továbbjuthatnak. Itt is mindenkinek Jó éjszakát!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
Németeknek nem fekszik ez az Olaszos foci

gabber_saviola
:ASDadasdasdasdasdasda

tigeroo
tejóég...ma még fogok valami bannolnivalót írn a vb topicba....jajj...<#boxer>
#15295 kicsit nézzetek át a Foci VB 2006 Topikba és olvassátok el, véleméyeket kérek 😊 Amúgy Grat Olaszországnak, de véleményem szerint Németország fog továbbjutni az elõdöntõbõl.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Ha dõntõbe jutunk én nem tudom mit fogok csinálni 😄😄D:
Már most is bejött az egész család h mit üvöltözök annyira 😄

fsgh
én már az elején ezt mondtam😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
😊)))) zzssíírrr továbbmentünk😊)) és ahogy a Németek meglepetést okoztak Argentínának úgy jutunk majd mi is tovább ellenük😊

tigeroo
az ott székhelyezõk fele brazil ; fele anti-olasz drukker 😄
tigeroo
sokszor má azthiszem hogy direkt engem idegesítenek :l
petee
FORZAA ITALIA! Nyertünk,németek el fognak hullani!!😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

R10
szép volt Olasz mesterek 😊

Brazil-Olasz döntõt akarok 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

gabber_saviola
nem sajnos 😞

bigfoot
az ünneplést a végén nem vette fel vki??mert nagyon kéne😊

bigfoot
TONI!!!ezt vártam végre!!!!!nagyon jók vagyunk!!!
várom már a német mecset!!

bmffm856
OOOOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! OLÉOLÉOOOOLÉÉÉÉÉÉÉ! OOOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ OOOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ OOOLLÉÉÉÉÉÉOOOOLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!

LUCA TONI GOOOOOOOOOOOOL LUCA TONI GOOOOOL LUCA TONI GOL LUCA TONI GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

FORZA ITALIA! GRAZIE RAGAZZI! CIAMO MOLTO! FORZA RAGAZZI D'ITALIA!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Pff ez a VB topik nagyon szánalmas.

Hát ez így ennyi! 😄😄😄

McFrost
höööhhhõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõjjjjjjj
szép volt!
vb 2. lesz Itália csapata!😊
ugye-ugye az 1 csatáros játék!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nem semmi ez a vb topik 😛

tigeroo
royal vodka, mmmm
Nemtûnt el cska rájöttem ha ilyen nagy lekicsinyíthetem 😛 lol

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

Ezt a holnapi bulira tartogattam, de amiért ilyen jó lett a meccs, nembírtam megállni hogy ne ünnepeljek! 😊

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

james69holden
hopp egy hsz eltûnt 😛

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
húúh...
hát a jobb oldali 3-tól mennyit bírnék hányni <#vigyor3>
nem bírom a töményet, sör rulez <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
mostmár a Palermoból vannak a legtöbben a pályán, Sempre Zamparini 😊

gabber_saviola

Zaccardo <#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola

Luca Toni góóóól!!!! <#nyes><#taps><#worship>

Gyerekek 3!!!!!!! FORZA ITALIA!

gabber_saviola
három - nulla !!!!444444444444444

fsgh
kellett nekem fikázni Tonit😛😛😛😛 GGGÓÓLLLLLL

gabber_saviola
<#eljen><#wink>

Fyrex
hihetetlen betonbiztos olasz védelem! 😊)

EGYSZERÛEN NEM TUDUNK GÓLT KAPNI!

Avanti Crociati!

Fyrex
LUKA TÓNI AZ ISTEN!!!!

Avanti Crociati!

fsgh
GGÓÓÓLLLL😄DDDDDD

gabber_saviola
2-0 LUCAAAAAAAAAAAAAAAAA TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONI GOL

gabber_saviola
ha így játszuk, az nem jó 😞

Fyrex
úriember biztosra nem fogad 😛

Avanti Crociati!

McFrost
Quarter-final Hamburg
21:52 June 30
HT Italy 1 - 0 Ukraine
half-time (1 - 0)

referee :
Frank De Bleeckere (Belgium)
match details :
6' G. Zambrotta <1 - 0>
16' V. Sviderskyi
21' M. Kalinichenko
statistics :
shots on target : 2 - 0
shots off target : 2 - 3
possession (%) : 45 - 55
corner kicks : 0 - 0
offsides : 1 - 0
fouls : 10 - 17
yellow cards : 0 - 2
red cards : 0 - 0
[ Teams | Fixtures | X ]
line-ups :
[ 4-4-2 ] [ 3-5-2 ]
Gianluigi Buffon Alexandr Shovkovskiy
Gianluca Zambrotta Andriy Nesmachniy
Fabio Cannavaro 45' Andriy Rusol
Andrea Barzagli 20' Vyacheslav Sviderskyi
Fabio Grosso Oleg Shelayev
Mauro Camoranesi Oleg Gusev
Gennaro Gattuso Anatoli Timoschuk
Andrea Pirlo Andriy Gusin
Simone Perrotta Maksim Kalinichenko
Francesco Totti Andriy Shevchenko
Luca Toni Artem Milevsky
substitutions :
20' Andriy Vorobei
45' Vladyslav Vaschuk
coach :
Marcello Lippi Oleg Blokhin

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
jaja jó , télleg😊
no problemo

gabber_saviola
tippmixelt-e Ön is fájreksz úrfi? 😄dddddddddd

Fyrex
nah gyerünk még kettõt legalább rúgni kéne...de egyet mindenképp

Avanti Crociati!

petee
Ide is bejelentkezem, Itáliát világbajnoknak!😊
Forza Italia

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

gabber_saviola
Istvánom, iszonyat jó a meccs 😊

pm: nem tudtam feladni, mert nem volt idõm kimenni postára, de holnap feladom mindenképp

McFrost
jobb a meccs , de ezeket be kell darálni!