Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
most vettem õket😊))

ja és Gabber voltm Westend és Árkád puma boltban és nincs az a nagyon szép poló😞(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
Jók voltunk, de a németek ellen hithûen csak 1 Totti-Del Piero-Toni felállással van esélyünk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Egyik kedvencem volt, még az interbõl, hiába juvés vok, nagyon kedveltem, és most is még. így legalább az A-ban látjuk. (FM06-ban Buffon sérülése miatt vele lettem világbajnok is 😄)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nagyon jó kapus volt,szerintem még benne van 1 jó év

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
gyakorlatilag is igen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Állítólag Pagliuca az Ascoliban folytatja.

Vki tud osztályzatokat az ekõzõ 2 meccsrõl?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Gianluigi Buffon

"A fejem? Köszönöm, már teljesen jól vagyol. Jól vagyok és boldog a Világbajnokságon lejátszott mérkõzéseink miatt. Elégedett is vagyok, mert jól megy a védés, a védelem remekül mûködik, és a szerencsével sem állunk hadilábon."

Gianluca Zambrotta

"Nagyon elégedettek vagyunk, a mérkõzés nem volt könnyû de nagyszerûen játszottunk. A gyõzelmet mindenekfelett Gianluca Pessottónak ajánljuk, aki mindenkihez közel áll. Egy olyan csapat vagyunk, amely fut, hajt, koncentrál. Most egy nagyon nehéz meccs vár ránk Németország ellen, de készen állunk megvívni."

<#eljen><#eljen>

fsgh
Németeket lealázzuk ahogy a barátságos meccsen is!!!!!

FORZA ITALIA

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
<#vigyor3><#love12>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
azért akad 1-2<#bohoc>

gabber_saviola
köfi Lajos, Sempre Italia

9csöves9
hát Gábor,van olyan kép amin van Palermos pléja,de más van a középpontban😊ha az is jó már lököm is

gabber_saviola
<#eljen><#worship>

gabber_saviola
köfi Lajos a pikcsöröket, palermós pléja nincs? 😊

9csöves9
ehh,miért nem Szamuráj?

Zsolti9014
bocs a méretért

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

A hivatalos man of the match: Gattuso

Hajrá Magyarország!

tigeroo
jaja, plusz a 2002-es vb után egy évvel megvertük az ezüstérmeseket :l
Zsolti9014
pedig 96-ban gyérek voltunk az EB-n!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ez a Barzagli gyerek is nagyon jó!
Azt mondják Nesta felépül!

Hajrá Magyarország!

tigeroo
"legutóbbi" 3 meccsünk a friccek ellen

2006: Italy vs. Germany 4:1
2003: Germany vs. Italy 0:1
1996: Italy vs. Germany 0:0

Zsolti9014
De nem tudják, mirõl maradtak le, akik az egész meccset kihagyták, Marcello Lippi tanítványai ugyanis látványos játékkal 3-0-ra gyõzték le Ukrajnát, amely a nyolc közé jutásával a maximumot kihozta magából-ezt a NS írja, márpedig ha nekik is tetszett, akkor tényleg jó volt!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Jól, szépen játszva, gólokat lõve nyertünk, akinek ezzel is gondja van az vagy divat-ellendrukker, vagy nem ért a focihoz!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A VB topik tele van a focihoz nem értõ lúzerrel, még mindig minket basztatnak! Remélem a németeket megint hazavágjuk 4-1-gyel, de inkább legyen 2-0 v. 3-0. Mondtam h Buffon (is) lesz a nyerõ!
Sokan azt mondják szar a Juve, mert csak a bírók által nyertek, ez annyira nem igaz, de most a válogatottban megmutatják, hogy miért is õk (meg a Palermo és Milan) adják a csapat magvát! Már biztos hogy éremért játszhatunk! Álljon itt a keret teljes névsora:
1 Gianluigi Buffon, 2 Cristian Zaccardo, 3 Fabio Grosso, 4 Daniele De Rossi, 5 Fabio Cannavaro, 6 Andrea Barzagli, 7 Alessandro Del Piero, 8 Gennaro Gattuso, 9 Luca Toni, 10 Francesco Totti, 11 Alberto Gilardino, 12 Angelo Peruzzi, 13 Alessandro Nesta, 14 Marco Amelia, 15 Vincenzo Iaquinta, 16 Mauro Germán Camoranesi, 17 Simone Barone, 18 Filippo Inzaghi, 19 Gianluca Zambrotta, 20 Simone Perrotta, 21 Andrea Pirlo, 22 Massimo Oddo, 23 Marco Materazzi, nemzeti tartalékok: Morgan De Sanctis, Franco Semioli, Marco Marchionni és Daniele Bonera. Szép volt fiúk, csak így tovább. Toni pedig megtörte az átkot és már jönnek a gólok maguktól remélhetõleg. AKÁRKI AKÁRMIT MOND, MI OLASZDRUKKEREK, LEGYÜNK INTERESEK, MILANOSAK, JUVÉSOK, PALERMÓSOK, LAZIÓSOK, ROMÁSOK, VAGY BÁRMI MÁS, FOGJUNK ÖSSZE: FORZA ITALIA PER SEMPRE!!!

Hajrá Magyarország!

Buffon ismét bizonyította, mekkora kapus

tigeroo
jó képek!!<#worship>
nesta fel fog épülni a meccsig?
9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
áh nagyon jó volt a tegnap este nem is értem miért vagyok ébren😄

nagyon jók voltak a fiúk,esélyük nem volt az ukránoknak

Zambro góljánál már elment a hangunk a többi meg csak ráadás volt,végre Luca is betalált és az egész csapat jó volt

a németek a lehetõ legerõsebb ellenfél,de most fogják elõszõr igazi védelemmel és kapussal szembetalálni magukat

AVANTI ITALIA!

bmffm856

<#worship><#worship><#worship>

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
😛

Fyrex
én meg köszönöm magamnak h olyan kurvára szurkoltam nemhiába! ^^

Avanti Crociati!

szanics
Üzeni, hogy nincs mit 😄D

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
jah és köszönöm Mr. Lippinek, hogy Baronét és Zaccadót is becserélte

Katt a nagyításhoz, bár nem lesz oan nagy 😄

fernando torres
höö pont ilyen cipõm van <#vigyor2><#vigyor2>

fsgh
<#nyes><#nyes><#nyes><#vigyor>

Forza Italia 😊
Szép volt

gabber_saviola

szanics
Totti a király, már 1 gól + 4 gólpassz, azért ez nem rossz, feljövõben van az öreg.
Most, hogy Toncsi is belelendült, még az sincs kizárva, hogy a németeket is elp.csázzuk. A tippem a párosításra bejött, de a fritzeket sajna esélyesebbnek tartom. Meglátjuk, minden bizodalmam a csapatban!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
az 😛

fernando torres
sör....<#ravasz1>

gabber_saviola
nem igazán tudom, mert siettem ki vizelni 😛

bigfoot
egyebként sokáig mutattak ünneplést?vagy hamar elkapcsoltak?

gabber_saviola
😄DDDdddddasdasdasd

bigfoot
most tuti otthon nézem,fater nagy német drukker😊

gabber_saviola
így igaz