Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így igaz, rtl nagyon el volt szállva,
Zidane meg nem véletlen lett ekkora játékos 😊

Zsolti9014
Picit sajnálom a brazilokat, de most nem érdemeltek továbbjutást, Fr.o. jobb volt. Eddig a csapból is az folyt, h brazilok így, brazilok úgy, ez a brazilok ellen kevés lesz... Az az igazság h az RTL Klub nagyon elfogult volt velük, így örülhetünk h közvetítenek még meccset, miután brazília kiesett. A világ legjobb játékosát láthattuk tegnap villogni: Zinedine Zidane-t!!!

Hajrá Magyarország!

tigeroo
a világranglistán hanyadikak voltunk? 8? most hány helyet ugrunk elõre?
a portugálokat megtudnánk verni?😊 egy esetleges 3. helyért (ha a hazai pályások nagy falat lésznek)
tigeroo
nah, az mégjobb!<#hehe>
😄DDD

bmffm856
"Újabb két szupermozival kedveskedtünk nézõinknek. A hét filmjei az "Olasz módra" és a "Brazil cumi" megtekinthetõk a Sport Klubon ismételve holnap délután. Köszönjünk hogy bennünket választottak. szaRTL Klub."

😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
kegyetlen jó 😄😄 na megyek is ünnepelni...a faluszenterben (Balatonmásiafürdõ) már várnak a haverok 😄

FORZA ITALIA!

gabber_saviola
-.-

nagy úr a babona

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Olaszcsapattól minimum a dobogó😊 vagy akár..nyerhet...Portugália is😛 (nem írok semmit mert Gabber babonássá tett😛 kellett elolvasnom a kommentjét😄DD)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
szevasz Peti, jó mi? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
az spanyol 😛

bmffm856
Le sem tudom írni örömömet, ezért meg sem próbálom 😄😄 inkáb beteszem a szokásos képemet 😊

FORZA ITALIA!

tigeroo
hát nemnagyon vágom az olaszt, de látom a spanyol "bilétát" az újságon...azt a vb-t meg megnyertük!😛
tigeroo
zidane kegyetlen jól nyomta, a brazilok már ghána ellen is khmm pocsékul játszottak..csakhát ott találtak pár gólt, ghána nemnagyon..:l
németeket megverjük, mint ahogy fél éve és 3 éve is megtettük!!
gabber_saviola
azért figyuzod a szöveget a képen? 😛

Kit--Kat
Németeket kötelezõ lenne megverni<#vigyor5>
na jó, sokat várok a védelemtõl Nestával megtoldva.
És a Totti-Del Piero-Toni csatársortól, Istenem adnád meg, hohy így küldje ki Lippi!!!😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tigeroo
jah
bigfoot
hihi

Na a füstösök elfüstöltek, ennyit a joga bonitorol 😄

Kit--Kat
Vannak, valaki nemrég belinkelt 1 ilyen retrómez rendelõs oldalt😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bigfoot
vége a brazil uralomnak a vb topicban😊

gabber_saviola
vesztest mindig lehet sajnálni, ilyen a foci

fsgh
hát velük már nem😞 (sajnálom hogy kiestek...) azt érzem hogy át tudunk menni Német,Portuál,Francia triós bármelyikén😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
nah akkor a Brazilokkal már nem talizunk a vébén

gabber_saviola
vmi ilyesmi?

tigeroo
"klasszikus" mez nincs? vagy retrós beütésû...például baresi, fachetti, gianni rivera, r. baggio, paolo rossi..
én a vb után akarok venni..biztos lesz valami végkiárusítás, stb...
ha fogok venni 2006-os mezt, akkor a hátán vagy pirlo, vagy gattuso lesz ^^
bigfoot
most látszik hogy fosnak,remélem a franciák nyernek!

Kit--Kat
mert olyan vicces😄DD

tigeroo
Azonnal kitörlöm a kedvencek közül a foci vb 2006 topicot!
gabber_saviola
hihetettlenek vagytok, miért kell átmenni "beszélgetni" a világbajnokság topikba? -.-

james69holden
mezeket a vaterás "miket" nevû gyerektõl vegyetek
EZEKET a mezeket árulja
vagy ajánlom még EZT a srácot Prohardverrõl

mindkettõjüktõl vásároltam már mezt (olasz válogatott név nélküli ill. Maradonás argentín), szal megbízhatóak! <#eljen>
9ezer meg nem pénz ilyen mezekért (szerintem)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsolti9014
ebay

bazz elvitték azt amit mondtam

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Innen rendeltem én is. A limitált szériás Grmania 2006os mezeket már el is kapkodták😛

Zsolti9014
Zsolti9014
Zsolti9014
ebay-n láttam 3k-ért, meg kéne venni! szép állapotú, új!

Hajrá Magyarország!

Hát eddig a mi meccsünk volt a legjobb...ezek a nagy beharangozott meccsek kalapszarok voltak...

fsgh
"az Auchanban van még "

hááát én már nem rohangálok fõleg hogy mire oda jutok már tutti ott se lesz...

james69holden
15K-ért vetted a Puma mezt? kicsit sok érte
én 9K-ért kaptam <#smile>

james69holden
"ja és Gabber voltm Westend és Árkád puma boltban és nincs az a nagyon szép poló😞((("

az Auchanban van még <#eljen>
legalábbis haverom azt mondta

fsgh
itt a mezgyûjteményem kicsit off😛

fsgh
annyira én se néztem szét:S de sztem tuti van....

The FlashBack
Kedden voltam a Hervisben. De szétse néztem csak a lasztikat láttam
Spanyol mez van?

Kit--Kat
Köfi😊 Azt lehetett rendelni ilyen dizájnal is de asszem már elfogyott.

fsgh
veri nájsz😊) én nem rajongok a feliratosért😊 bááár ha találtam volna Baggiosat akkor olyat vettem volna😊

Kit--Kat
Nekem tegnap érekezett meg, szóval ezzel tudtam elmenni a Millenárisba Azzuriknak szurkolni😛

fsgh
én is le vagyok törve mert az a gyönyörû mez/polo nagyon kéne😞(((
nm

gabber_saviola
😞 köfi

fsgh
elsõ 7ezer második 15ezer és mind kettõ az Árkádban a hervisben!Puma boltban már ne nagyon keresgéljetek mert nekem 2 helyen mondták hogy elfogyott és már nem is lesz:S

gabber_saviola
árat és hogy hol 😊