Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem jöttetek rá, akkor Zaccardo lenne a #3471 példaképe<#crazya>#crazya>
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lajos ne olvass mást😛
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Totti és Pirlo majd belép Toni mögé,Alex kihúzódik balra,Zambro meg megoldja a jobb oldalt
---------BUffon-----------
----Cannnavaro---Nesta---
Zambrotta------------Grosso
----------Gattuso------
-----Pirlo-----Perrotta-----
-----Totti------Del Piri---
-----------Toni----------
Jó kis felállás!!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor>#vigyor>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
---------------BUFFON---------------------
ZAMBROTTA---NESTA---CANNAVARO---GROSSO
----GATTUSO----PIRLO-----PERROTTA------
-----TOTTI--------------DEL PIERO-------------
---------------TONI---------------------------
jók a képek köcíííí<#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
"Olaszországnak óriási szíve van; Németország erõnlétileg erõs, de nem tudnak focizni; Portugáliát egy bolond edzõ irányítja; Franciaország újra egységes." - ezekkel a szavakkal kezdte monológját Diego Armando Maradona, minden idõk egyik legnagyszerûbb játékosa. Argentína kiesése után a következõképpen látja a Világbajnokság esélyeit:
"A németek nem tudnak játszani, csak fizikailag erõsek, habár eddig nem mutattak semmit, még ellenünk, argentinok ellen sem. Ha Olaszország gólt lõ, a németeknek nagyon nehéz dolguk lesz, mert nem tudnak támadni, az olaszok viszont nagyon jól tudnak védekezni. Az azzurriknak úgy kell majd játszaniuk, mint Ghána ellen tették. Azt az Olaszországot szeretném látni, habár utána is nyertek, de nem gyõztek meg. Emlékszem a bárra ahol voltunk a 82-es döntõ alatt, most ugyanaz van, ami akkor volt. A játékosok erõt vesznek ezekbõl a dolgokból és megmutatják majd mekkora szívük van."
iszonyat zsír képek, köfi Lajos
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nesta és Camo együtt edzett a csapattal
nem akarom védeni õket,de ha ok nélkül elkezdik csépelni a csapattársaimat akkor nem fogok befutni az öltözõbe
én kicsit keveslem akkor az 1 meccses eltiltást...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nem teljesen ide illik, de azért asszem tudjátok, mirõl van szó, igaz, ez brazil játékos a PES 5-ben.
[/img]
Hajrá Magyarország!
és kontrákkal szerzünk gólokat<#hawaii>#hawaii>
Toni mostmár óriási kedvvel fog játszani<#vigyor2>#vigyor2>
Toni jó lesz 2minimum jó lenne !!!!
FORZA AZZURRI
ha igazán jól játszunk akkor aztán fújhat nekik Jézus is
1. Németország - Olaszország 2 -> 3,75x -> 3 EUR
2. Németország - Olaszország 0-2 -> 13,00x -> 2 EUR
3. Elsõ gólszerzõ: Luca Toni -> 7,50x -> 2 EUR
4. Luca Toni 2 vagy több gólt szerez -> 9,00x -> 2 EUR
5. Németország - Olaszország félidõ: 0-2 -> 19,00x -> 1 EUR
összesen 89,25 EUR nyeremény ütheti a markomat, de mivel 10-zel játszottam, már annak örülnék ha ez visszajönne. Ami ha 90 perc alatt döntésre viszik a srácok a meccset, akkor meg is történik. 😊
Így még jobb lesz szurkolni 😊 FORZA ITALIA!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
FORZA ITALIA!!!!!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Minimális az esély arra, hogy Alessandro felépüljön a keddi találkozóig" - mondta Antonello Valentini, az olasz szövetség szóvivõje.
A 30 éves középhátvéd a Csehország elleni utolsó csoportmérkõzésen dõlt ki a csatasorból, aminek következtében az ausztrálok elleni nyolcaddöntõben, majd az ukránok elleni negyeddöntõben sem állhatott Marcello Lippi szövetségi kapitány rendelkezésére.
A német és az olasz válogatott kedden 21 órakor, Dortmundban csap össze a fináléba kerülésért.
Hajrá Magyarország!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr) Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr)
kiváncsi vagyok hogy kivételeznek e a házigazdával
Hát sajnálom. Mindenkinek megvan a maga keresztje! <#eplus2>#eplus2>
Brazilon bezzeg tegnap elaludtam, és már csak arra ébredtem fel, hogy léderer üvölti, hogy kiesett brazília 😊
Gondolom most a sok divatdrukker maga alatt van 😊)))
Mi fogjuk megnyerni a vb-t! FORZA ITALIA!!!
(Azért nem lesz egyszerû meccs a németek ellen...)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"futballisteneiszambakirályokbrazilvarázslatimádomabrazilokatronaldinhoakirály"
Istenem, de szép lenne ezt a sort így folytatni: Itália világbajnok! Így legyen!
Hajrá Magyarország!