Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Matrix játszhat már?

Ha nem jöttetek rá, akkor Zaccardo lenne a #3471 példaképe<#crazya>

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az információt mindig halmozni kell Marcello Frost mester<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

McFrost
akkor Marcello Frost.....mától😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
akkor gyün majd ez a Bárzájji gyermek és mekoldja , nyugi
Lajos ne olvass mást😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
gyorshír: most olvastam egy fórumon,hogy Nesta az edzõmeccsen 3 perc után lejött a pályáról,nem tudja vállalni a játékot

9csöves9
igen valahogy így fog kinézni

Totti és Pirlo majd belép Toni mögé,Alex kihúzódik balra,Zambro meg megoldja a jobb oldalt

McFrost
ha én állítanám össze:
---------BUffon-----------
----Cannnavaro---Nesta---
Zambrotta------------Grosso
----------Gattuso------
-----Pirlo-----Perrotta-----
-----Totti------Del Piri---
-----------Toni----------

9csöves9
Mátrix,akár holnap is játszhat

MnAdI
Koci remélem fog is jáccani!!!<#wink>
Jó kis felállás!!!<#vigyor2><#vigyor>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Christiansen
És Matrix?

9csöves9
csak a döntõben játszhat

9csöves9
itt egy várható kezdõ,nekem tetszik bár Perrotta helyére kikéne valakit találni,iszonyatosan legyengült az utóbbi két meccsen a játéka

---------------BUFFON---------------------

ZAMBROTTA---NESTA---CANNAVARO---GROSSO

----GATTUSO----PIRLO-----PERROTTA------

-----TOTTI--------------DEL PIERO-------------

---------------TONI---------------------------

MnAdI
De Rossi jácchat már??
jók a képek köcíííí<#worship><#vigyor2><#wink>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

9csöves9
Diego<#worship><#worship><#worship>

"Olaszországnak óriási szíve van; Németország erõnlétileg erõs, de nem tudnak focizni; Portugáliát egy bolond edzõ irányítja; Franciaország újra egységes." - ezekkel a szavakkal kezdte monológját Diego Armando Maradona, minden idõk egyik legnagyszerûbb játékosa. Argentína kiesése után a következõképpen látja a Világbajnokság esélyeit:

"A németek nem tudnak játszani, csak fizikailag erõsek, habár eddig nem mutattak semmit, még ellenünk, argentinok ellen sem. Ha Olaszország gólt lõ, a németeknek nagyon nehéz dolguk lesz, mert nem tudnak támadni, az olaszok viszont nagyon jól tudnak védekezni. Az azzurriknak úgy kell majd játszaniuk, mint Ghána ellen tették. Azt az Olaszországot szeretném látni, habár utána is nyertek, de nem gyõztek meg. Emlékszem a bárra ahol voltunk a 82-es döntõ alatt, most ugyanaz van, ami akkor volt. A játékosok erõt vesznek ezekbõl a dolgokból és megmutatják majd mekkora szívük van."

gabber_saviola
😊

iszonyat zsír képek, köfi Lajos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
ezekbõl a tekintetekbõl itélve harapni fognak a srácok^^

gabber_saviola
Barzaglit a kezdõbe Mr. Lippi -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
na hogy Olaszokról is essen szó 😊

Nesta és Camo együtt edzett a csapattal

gabber_saviola
jó ez is igaz persze

gabber_saviola
egyetértek

9csöves9
láttam a képet,egyértelmû ütés volt

nem akarom védeni õket,de ha ok nélkül elkezdik csépelni a csapattársaimat akkor nem fogok befutni az öltözõbe

james69holden
és ha ütött valszeg szándékosan ütött
én kicsit keveslem akkor az 1 meccses eltiltást...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
nah úgy néz ki Fringset mégis eltiltják.jó hír,ettõl függetlenûl tõlem játszhatott volna is akár,nincs értelme ilyenkor eltiltani valakit

Zsolti9014
Ismerõs???
Nem teljesen ide illik, de azért asszem tudjátok, mirõl van szó, igaz, ez brazil játékos a PES 5-ben.

[/img]

Hajrá Magyarország!

#3291 😊)

Christiansen
Németek rohamozni fognak, de nem lehet áttörni a védelmünket,
és kontrákkal szerzünk gólokat<#hawaii>
Toni mostmár óriási kedvvel fog játszani<#vigyor2>

gabber_saviola
jobbak vagyunk a Németeknél és ezt meg is mutatjuk kedden 😊

9csöves9
Camo játéka kérdéses holnap ez nagyon nem jó hír.ha nem játszik Camo akkor Lippi megint szélsõk nélkül fog játszani...

MnAdI
Ebben igazad vann<#smile><#wink>!!!
Toni jó lesz 2minimum jó lenne !!!!
FORZA AZZURRI

9csöves9
én nem aggódok ilyenen

ha igazán jól játszunk akkor aztán fújhat nekik Jézus is

MnAdI
Remélem nem fogják a fricceket befújni a döntõbe!!<#gun><#violent>

rosagirl
Na jó, persze😊 Én csak arra gondoltam, hogy bizony lehetne rosszabb is. Sokkal rosszabb...

bmffm856
kötöttem pár fogadást Sportingbet.hu-n az Olasz meccsre...😊

1. Németország - Olaszország 2 -> 3,75x -> 3 EUR
2. Németország - Olaszország 0-2 -> 13,00x -> 2 EUR
3. Elsõ gólszerzõ: Luca Toni -> 7,50x -> 2 EUR
4. Luca Toni 2 vagy több gólt szerez -> 9,00x -> 2 EUR
5. Németország - Olaszország félidõ: 0-2 -> 19,00x -> 1 EUR

összesen 89,25 EUR nyeremény ütheti a markomat, de mivel 10-zel játszottam, már annak örülnék ha ez visszajönne. Ami ha 90 perc alatt döntésre viszik a srácok a meccset, akkor meg is történik. 😊

Így még jobb lesz szurkolni 😊 FORZA ITALIA!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Cucmey
Ha csak egy picit leszünk jobbak mint a németek akkor Németország jut tovább. <#shakehead> Ugyhogy le kell radirozni õket a pályáról nehogy úgy járjunk mint Argentína. Addig úgy sem nyugszanak meg a bírok amíg ki nem hozzák a németeket világbajnoknak! Meg kell ismételni barátságos mérkõzésen elért 4-1-et és akkor az Úristen sem köthet belénk!!

FORZA ITALIA!!!!!!!

fsgh
háát én azt mondom legyünk annyival jobbak a Németeknél hogy még az esetlegs bíroi tévedések ellenére is nyerjünk😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kit--Kat
hát az nem jó jel, a hazai pálya magyon lejt, és az a kamu piroslap.... Én nem sok jóra számítok bírói oldalról, de ne legyen igazam!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rosagirl
Ugyanaz a bíró fújja majd a meccset, aki a csehek ellenit. Ez azért nem rossz jel, mégha furcsa is szvsz.

Bandee1987
Azok is, de õrajtuk nem röhögök....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Zsolti9014
Mi lesz Nestával?

"Minimális az esély arra, hogy Alessandro felépüljön a keddi találkozóig" - mondta Antonello Valentini, az olasz szövetség szóvivõje.

A 30 éves középhátvéd a Csehország elleni utolsó csoportmérkõzésen dõlt ki a csatasorból, aminek következtében az ausztrálok elleni nyolcaddöntõben, majd az ukránok elleni negyeddöntõben sem állhatott Marcello Lippi szövetségi kapitány rendelkezésére.

A német és az olasz válogatott kedden 21 órakor, Dortmundban csap össze a fináléba kerülésért.

Hajrá Magyarország!

fsgh
Meglesz az a Német meccs szvsz😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Zsolti9014
Azokat tiszteljük továbbra is!

Hajrá Magyarország!

És aki nem divat drukker?

9csöves9
hát nem merték megcsinálni

Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr) Il tedesco Thorsten Frings giochera' contro l'Italia nella semifinale dei Mondiali di calcio di Germania 2006. La Fifa ha archiviato la sua posizione per la rissa a centro campo al termine di Argentina-Germania. Lo ha detto il portavoce della federcalcio tedesca Harald Stenger. Secondo le immagini tv e le foto il centrocampista ha tirato un pugno all'argentino Cruz. (Agr)

9csöves9
Fringsre elvileg eltiltás vár,hiszen aktív részese volt az argentín meccs után kitört balhénak

kiváncsi vagyok hogy kivételeznek e a házigazdával

Cucmey
Gratulálok a Braziloknak! A nagyképüségük miatt estek ki.
Hát sajnálom. Mindenkinek megvan a maga keresztje! <#eplus2>

Bandee1987
Üdv fiúk! Iszonyatos kínok közepette (hátam leégett mint a rák) néztem meg az ukránok elleni meccset, és milyen jó volt 😊)))

Brazilon bezzeg tegnap elaludtam, és már csak arra ébredtem fel, hogy léderer üvölti, hogy kiesett brazília 😊
Gondolom most a sok divatdrukker maga alatt van 😊)))

Mi fogjuk megnyerni a vb-t! FORZA ITALIA!!!

(Azért nem lesz egyszerû meccs a németek ellen...)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

9csöves9
fú de boldog voltam tegnap😄

"futballisteneiszambakirályokbrazilvarázslatimádomabrazilokatronaldinhoakirály"

Zsolti9014
FORZA ITALIA!!!

Hajrá Magyarország!

reménykedjünk, és bízni kell a csapatban

Zsolti9014
Párhuzamok 1982-vel: Európában rendezték, 4 európai az elõdöntõkben, ebbõl 3: olasz, francia, német és egy kisebb meglepetésre akkor lengyelek most portugálok (POlen, POrtugal, PO-PO), Nehezen induló olaszok, a csoportban gól nélkül maradó sztárcsatár(Rossi-Toni), aki utána elkezdi lõni a gólokat, botrány (bunda-bíró...), szenzációs formában lévõ francia 10-es (Platini-Zidane), a világ által temetett taljánok és istenített brazilok.
Istenem, de szép lenne ezt a sort így folytatni: Itália világbajnok! Így legyen!

Hajrá Magyarország!