Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de miután rájöttem,hogy balhátvéd teljesen megnyugodtam,Zambrot aligha tudja megenni pláne hogy a keze miatt nem mer ütközni sem
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kapusösszehasonlítás ugyanonnan.
Jens lehmann
Életkora: 36
Klubja: Arsenal
Magassága/testsúlya: 190 cm/87 kg
Válogatottsága: 37
Megbízhatóság (1–10): 8
Reflex (1–10): 9
Erõssége: Bravúrkapus, a legképtelenebb helyzetekben is képes menteni. Határozott egyéniség.
Gyengéje: Potyakirálynak is hívhatnák Oliver Kahnhoz hasonlóan, ám a kispadon ragadt kollégához viszonyítva õ az uralkodó.
Az Arsenal idei BL-menetelése során góltalansági csúcsot jegyzett 763 perccel, ami kivételes képességeket sejtet.
Gianluigi Buffon
Életkora: 28
Klubja: Juventus
Magassága/testsúlya: 190 cm/83 kg
Válogatottsága: 65
Megbízhatóság (1–10): 10
Reflex (1–10): 9
Erõssége: Szenzációs átlagteljesítményre képes, egyáltalán nem jellemzõ rá a szélsõséges formaingadozás. A kapusok etalonja.
Gyengéje: Talán a szerencsejátékot említhetjük…
Lábbal is bátran játékba avatkozik, s termeténél fogva a 16-os elõtti területen is úr, ha kell – fejjel. A Juventusban és a válogatottban is alapember.
Hajrá Magyarország!
Gattuso nyilatkozik
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
De ez nem baj, annál nagyobbat fogok ünnepelni ha nyerünk 😄
Ne félj elõle, hátha jól nyomják majd 1ütt Alex és Francesco.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindenkitõl iszonyat nagy hajtást várok attól függetlenül milyen formát fogott ki, reményeim szerint csúcson pörögnek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA!!!!!!!!!!
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
<#eljen>#eljen> <#buck>#buck>

Gianluigi Buffon - Nem kapott még egy darab gólt sem ellenféltõl, és minden ellennek a szemét kivédte
Gianluca Zambrotta - Durván jó formában van, a gólja meg plusz erõt adhat. A szélen felfut ezzel veszélyt okoz. Beadásai életveszélesek.
Andrea Barzagli - Az ukránok ellen magabiztos volt, nem véletlenül válogatott védõ, és jól pótóolja Nestát.
Fabio Cannavaro - Róla nem kell soakt írni. Végig magabiztos, nem ment még el mellette senki. A védelem oszlopa.
Fabio Grosso - Felfutásai veszélyesek, gyors, és remekül védekezik, emellett jól lõ.
Gennaro Gattuso - A középpálya motorosa, Végig küzd hajt, az egész vébén remek formában van.
Andrea Pirlo - Õ is nagyon jól játszik, egy egy pontrugása, vagy beadása életveszélyes lehet.
Simone Perrotta - Camoranesi helyett játszik, eddig meggyõzõ volt, hajt, küzd (még sérülten is tette ezt), a támadásoknál nagyon veszélyes.
Francesco Totti - Egyre jobban játszik, már-már sérülése elõtti önmagát tudja adni, a bentmaradt négy csapat irányítói közül egyedül Zidane jobb nála (talán), igazi vezéregyéniség, twechnikás, a szó szoros értelmében vett klasszis.
Alessandro Del Piero - még nem láttuk tõle igazán mit tud, de mivel igazi kalsszis, bármikor képes egy meccset eldöntõ mozdulatra.
Luca Toni - Az alvó vulkán felébredt, és elkezdi a gólgyártást, nincs megállás. Jajj a védelmeknek.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
1. A legpihentebb csapat, mert maximum 40%-ot adtak ki magukból. Nem futottak, csak ha nagyon kellett.
2. Bombabiztos védelem. Nem kaptak gólt ellenféltõl, egyedül Zacardonak sikerült bevennie Buffon kapuját.
3. Szinte áthatolhatatlan középpálya, ahol Totti vagy Del Piero irányít. Mindkettõ világklasszis.
4. A legerõsebb csatársor. Toni neve védjegy bárhol.
5. Marcello Lippi az edzõ.
6. Legjobban szervezett, legjobban összerakott, és legjobb egységgel bíró csapat.
7. Minden poszton van egy legalább egy olyan jó, de legtöbbször jobb játékos mint bármelyik másik csapatban.
8. Jó a csapatösszhang, meghalnak egymásért a játékosok.
9. Sikeréhség, és revansvétel a 2002-ben történtek miatt.
10. Kísérteties párhuzamok az 1982-es világbajnokság és a 2006-os világbajnokság között.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
<#vigyor>#vigyor><#vigyor2>#vigyor2>
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
!!!Hajrá Brazília!!!
Totti - Toni, Pippo kéne, de úgyis marad Totti - Toni, Gila...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Meg még pár Buffon és még Zaccardo se lõ nekünk gólt<#vigyor2>#vigyor2>
De Rossi-ból se árt tartalék, egyet eltiltanak marad még másik<#nyes>#nyes>
Hajrá Magyarország!
Buffon-Zambrotta, Cannavaro, Nesta, Zambrotta - Zambrotta, Pirlo, Totti, Zambrotta - Del Piero - Toni.
Ja, és a cserepad: Abbiati, Peruzzi - Zambrotta, Zambrotta, Zambrotta, Barzagli, Materazzi, Camoranesi, Gilardino, Inzaghi, De Rossi, Perrotta. Ez az ideális csapat!!!
Hajrá Magyarország!
Z gyönyörûen véd , majd kidobja jobbra Z-nek , aki pazarul átveszi , 3 csel után elõre ível a balon felfutó Z-hez , átveszi - kényszerítõzik Z-vel és a szöglet zászló fele sprintel , mindenkit leráz , középre ível ahol Z lerázva örzõjit a jobb pipába bólint!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
én régebben mindig abban reménykedtem,hogy van pár még meg nem ismert ikertestvére😊
Hajrá Magyarország!
-------------------BUFFON
ZAMBROTTA, CANNAVARO, BARZAGLI, ODDO /GROSSO/
------------------GATTUSO
------------PIRLO---------CAMORANESI
-------------------TOTTI
----------------------------DEL PIERO
-------------------TONI
Hajrá Magyarország!
Smith Matrix nem gyõzött meg.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
hmm megtévesztett,hogy brazil egy kis segítséget adhattál volna😊