Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huh, már nagyon várom, nem fogom kibírni ezt a pár órát, remélem nem okoznak csalódást a fiúk, ha folytatkák azt amit az ukrán meccsen csináltak, akkor nem lehet gond

9csöves9
én a németeknél egyetlen egy embertõl tartottam nagyon,a neve Lahm

de miután rájöttem,hogy balhátvéd teljesen megnyugodtam,Zambrot aligha tudja megenni pláne hogy a keze miatt nem mer ütközni sem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
<#ravasz1>

R10
na akkor ma tiporjátok el õket... <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

Zsolti9014
A vége is milyen megható!
Kapusösszehasonlítás ugyanonnan.

Jens lehmann
Életkora: 36
Klubja: Arsenal
Magassága/testsúlya: 190 cm/87 kg
Válogatottsága: 37
Megbízhatóság (1–10): 8
Reflex (1–10): 9
Erõssége: Bravúrkapus, a legképtelenebb helyzetekben is képes menteni. Határozott egyéniség.
Gyengéje: Potyakirálynak is hívhatnák Oliver Kahnhoz hasonlóan, ám a kispadon ragadt kollégához viszonyítva õ az uralkodó.

Az Arsenal idei BL-menetelése során góltalansági csúcsot jegyzett 763 perccel, ami kivételes képességeket sejtet.

Gianluigi Buffon
Életkora: 28
Klubja: Juventus
Magassága/testsúlya: 190 cm/83 kg
Válogatottsága: 65
Megbízhatóság (1–10): 10
Reflex (1–10): 9
Erõssége: Szenzációs átlagteljesítményre képes, egyáltalán nem jellemzõ rá a szélsõséges formaingadozás. A kapusok etalonja.
Gyengéje: Talán a szerencsejátékot említhetjük…

Lábbal is bátran játékba avatkozik, s termeténél fogva a 16-os elõtti területen is úr, ha kell – fejjel. A Juventusban és a válogatottban is alapember.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nagyon jó nyilatkozat

Zsolti9014
Bennem is van szorongás. + Este azt álmodtam, hogy megvan a gyors gól (annyi a szépséghibája, h R.Baggio lõtte.)

Gattuso nyilatkozik

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
ne is mond Lajos, 2 Toni és egy Totti gólt álmodtam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bennem még mondjuk most is oan szorongás van, hogy nyerjünk h nem igaz.
De ez nem baj, annál nagyobbat fogok ünnepelni ha nyerünk 😄

Ne is mondd, nálam is hasonló a helyzet. 😄

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
fú tegnap este egész végig a meccsen járt az eszem,aludni akartam de mindig képek villantakba a meccsrõl😄 Buffon védések,Del Piero öröm stb

Kit--Kat
Ennek nagyon nem örülök, hogy Materazzi fog játszani!!!
Ne félj elõle, hátha jól nyomják majd 1ütt Alex és Francesco.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szanics
Nesta már tuti, hogy nem játszik, Mate visszatér.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Kit--Kat
<#worship><#worship><#worship> Elvileg a legeõresebb felállás, remélem Nesta tud játszani, mert õ kell oda! Ezzel a csapattal ütni kell a németeket😄D
Mindenkitõl iszonyat nagy hajtást várok attól függetlenül milyen formát fogott ki, reményeim szerint csúcson pörögnek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
jah és Mr. Lippinek üzenem, hogy a jövõben jó lenne figyelemmel követnie Caracciolo pályafutását is, és néha behívni a válcsiba 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

MnAdI
Nem lenne hátránya h amit bmffm írt bejönne!!!<#wink>
FORZA!!!!!!!!!!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

gabber_saviola

<#eljen> <#buck>

bmffm856
😛 😄 FORZA ITALIA! 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
11. eddig 4. mostmár csak 3. Palermós játékost tudhat a keretében 😊

bmffm856
Egy kis elõrevetítõ jellemzés az elméleti kezdõcsapatról:

Gianluigi Buffon - Nem kapott még egy darab gólt sem ellenféltõl, és minden ellennek a szemét kivédte
Gianluca Zambrotta - Durván jó formában van, a gólja meg plusz erõt adhat. A szélen felfut ezzel veszélyt okoz. Beadásai életveszélesek.
Andrea Barzagli - Az ukránok ellen magabiztos volt, nem véletlenül válogatott védõ, és jól pótóolja Nestát.
Fabio Cannavaro - Róla nem kell soakt írni. Végig magabiztos, nem ment még el mellette senki. A védelem oszlopa.
Fabio Grosso - Felfutásai veszélyesek, gyors, és remekül védekezik, emellett jól lõ.
Gennaro Gattuso - A középpálya motorosa, Végig küzd hajt, az egész vébén remek formában van.
Andrea Pirlo - Õ is nagyon jól játszik, egy egy pontrugása, vagy beadása életveszélyes lehet.
Simone Perrotta - Camoranesi helyett játszik, eddig meggyõzõ volt, hajt, küzd (még sérülten is tette ezt), a támadásoknál nagyon veszélyes.
Francesco Totti - Egyre jobban játszik, már-már sérülése elõtti önmagát tudja adni, a bentmaradt négy csapat irányítói közül egyedül Zidane jobb nála (talán), igazi vezéregyéniség, twechnikás, a szó szoros értelmében vett klasszis.
Alessandro Del Piero - még nem láttuk tõle igazán mit tud, de mivel igazi kalsszis, bármikor képes egy meccset eldöntõ mozdulatra.
Luca Toni - Az alvó vulkán felébredt, és elkezdi a gólgyártást, nincs megállás. Jajj a védelmeknek.

bmffm856
10 érv, hogy miért nyeri Olaszországa világbajnokságot:

1. A legpihentebb csapat, mert maximum 40%-ot adtak ki magukból. Nem futottak, csak ha nagyon kellett.
2. Bombabiztos védelem. Nem kaptak gólt ellenféltõl, egyedül Zacardonak sikerült bevennie Buffon kapuját.
3. Szinte áthatolhatatlan középpálya, ahol Totti vagy Del Piero irányít. Mindkettõ világklasszis.
4. A legerõsebb csatársor. Toni neve védjegy bárhol.
5. Marcello Lippi az edzõ.
6. Legjobban szervezett, legjobban összerakott, és legjobb egységgel bíró csapat.
7. Minden poszton van egy legalább egy olyan jó, de legtöbbször jobb játékos mint bármelyik másik csapatban.
8. Jó a csapatösszhang, meghalnak egymásért a játékosok.
9. Sikeréhség, és revansvétel a 2002-ben történtek miatt.
10. Kísérteties párhuzamok az 1982-es világbajnokság és a 2006-os világbajnokság között.

MnAdI
Megnyerjük a VB-t ha kell kézzel varrom fel a cuccaimra a 4.csillagot!
<#vigyor><#vigyor2>

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

gabber_saviola
<#taps><#worship><#eljen>

MnAdI
Tökmindegy kit verünk az a lényeg h meglegyen a 4.csillag<#wink>!!!!

gabber_saviola
amúgy szerintem Barzagli iszonyat nagy spíler 😊

R10
nem baj 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Christiansen
Ha a portugálokat fogjuk, az baj?<#idiota>

R10
remélem holnap elkenitek a németek pofáját majd a döntõben elveritek a csigazabálókat...<#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

szanics
Nem-nem-nem, Tottit és Del Pierót nem szabad egyszerre pályára tenni!!!
Totti - Toni, Pippo kéne, de úgyis marad Totti - Toni, Gila...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Christiansen
<#eljen><#hehe>
Meg még pár Buffon és még Zaccardo se lõ nekünk gólt<#vigyor2>
De Rossi-ból se árt tartalék, egyet eltiltanak marad még másik<#nyes>

Zsolti9014
Nem-nem: Toni(2), Toni(2), Zambrotta, Zambrotta, Zambrotta, Zambrotta (1-1) az már 9-0!!!

Hajrá Magyarország!

Christiansen
És ha két L.Toni lenne, 5-0 lett volna az ukránmeccs<#hawaii>

Zsolti9014
Ezt léderer majdnem megcsinálta Senderosszal a svájci-ukránon...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Kéne belõle min. 4. Jobb-bal hátvéd, jobb-bal középpályás. Kezdõcsapat:
Buffon-Zambrotta, Cannavaro, Nesta, Zambrotta - Zambrotta, Pirlo, Totti, Zambrotta - Del Piero - Toni.
Ja, és a cserepad: Abbiati, Peruzzi - Zambrotta, Zambrotta, Zambrotta, Barzagli, Materazzi, Camoranesi, Gilardino, Inzaghi, De Rossi, Perrotta. Ez az ideális csapat!!!

Hajrá Magyarország!

9csöves9

McFrost
vagy csak Z , simán, vagy:
Z gyönyörûen véd , majd kidobja jobbra Z-nek , aki pazarul átveszi , 3 csel után elõre ível a balon felfutó Z-hez , átveszi - kényszerítõzik Z-vel és a szöglet zászló fele sprintel , mindenkit leráz , középre ível ahol Z lerázva örzõjit a jobb pipába bólint!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
😄D

én régebben mindig abban reménykedtem,hogy van pár még meg nem ismert ikertestvére😊

Zsolti9014
Én kipróbálnám azért a Zambrotta-Toni kettõst elöl, persze a VB után ;D

Hajrá Magyarország!

9csöves9
érteni,Szamurájnak mindegy

Zsolti9014
Tudom, de Zambrottát ettõl tenném függõvé ha Oddo, akkor õ a bal, ha Grosso, akkor õ a jobb.<#awink>

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Camo játéka igencsak kérdéses,Oddo jobbhátvéd Grosso meg bal

Zsolti9014
Tippem a kezdõre:
-------------------BUFFON
ZAMBROTTA, CANNAVARO, BARZAGLI, ODDO /GROSSO/
------------------GATTUSO
------------PIRLO---------CAMORANESI
-------------------TOTTI
----------------------------DEL PIERO
-------------------TONI

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014

Mez már volt, kesztyû még nem. Az õszi szezonra ilyet szeretnék.

Hajrá Magyarország!

McFrost
látod , tudod Te !
Smith Matrix nem gyõzött meg.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
játszhat persze,oktalan kiállítás után nem szoktak több meccset adni

hmm megtévesztett,hogy brazil egy kis segítséget adhattál volna😊

Zsolti9014
Amúgy Barzagli sztem is jól oldotta meg a dolgát ukránok ellen.

Hajrá Magyarország!

McFrost
játszhat , de gyenge volt edzésen , nem tette oda magát 102%-an csak 100 , az meg nekem kevés----> kispad