13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#5601 Innen -
#5600 nekem mind1, hogy elismer-e olyan játékosokat, akik között van világbajnok, vagy vb-n résztvevő vagy esetleg csak válogatott játékos -
#5599 ne legyél már ilyen valamennyire illene tisztelni más csapatokat is...ezek a játékosok az alapjai az erős középcsapatnak a Palermonak. -
#5598 megsugom mindjárt kisfüledbe :) -
#5597 ezek közül neked melyik sztár? -
#5596 ez az idézet honnan van? -
#5595 jaaa és még vmi Camoranesi egyenlőre csak pletyka...korántsem bizti hogy jön... -
#5594 hát én azt mondom hogy most azért igazolunk sztárokat(hozzáteszem évek óta elöszőr IGAZI sztárokat) mert a vezetőség nem engedheti meg magának hogy ebben a helyzetben kicsússzon a kezükből a bajnokság tehát biztosra mennek ráadásul a Juve is kiesett és onnan olcsobban lehetett elhozni pléjákat..ja és szerintem nekünk jobb a védelmünk mint a Madridnak;) ők csak csatárokat igazolnak(persze nem szószerint...)de attól én is félek hogy Mancini kezében szétcsúszik a csapat...bááár valami tekintéye lehet ha a második félidőben úgy rendbe tudta tenni a csapatot hogy 1-3-ról 4-3 lett... -
#5593 :ASDasdasasd
punkórómás -.- -
#5592 Ne is folytasd, mert aztán hamar elfogynak a nevek... :D -
mi is tele vagyunk ám sztárokkal, aztán Guidolin sem olyan béna mint Del Neri volt :)
Ájmo, Bresciano, Di Michele, Simply, Zaccardo, Barzagli, Caracciolo....nem is folytatom mert annyira erősek vagyunk :) -
#5590 Éppen ebben bízom, hogy ennyi sztárt már nem lehet kezelni.
Lippi vagy Capello meg tudná talán csinálni, Mancininek szerintem ehhez nincs elég tekintélye. Meglátjuk. -
#5589 a "real madridot" is el lehet verni -
#5588 Nézd, nem lett volna rossz, korábban volt is szó róla. Mancini az egyik, Camoranesi a másik oldalon nem egyszerű feladat az ellenfeleknek (Mancini az Inter ellen megmutatta, hogy a bal oldalon is ugyanolyan hasznos, mint a jobbon), ráadásul most ugye csak Mancini és Taddei a két használható szélső, ők nyilván nem fogják végig bírni a háromfrontos harcot.
De nem amiatt vagyok szomorú, hogy nem jön ide, hanem azt bírom egyre nehezebben, hogy az Inter már olyan, mint a Real Madrid.... -
#5587 kellett volna nektek? -
#5586 Ezt már komolyan mondom, hogy nem hiszem el.....
"Mauro Camoranesi has told Juventus that he is keen to seal a lucrative switch to Inter as soon as possible"
-
#5585 flém off -
#5584 ennyi -
#5583 jóvan tudjuk h az Inter a legjobb nem kell bebizonyítani -
faláb #5582 Ti meg BL főtáblások UEFA-kupa selejtező helyett ennyi erővel... -
#5581 de ti innen is csak 2. helyen fogtok feljutni, ha egyszer itt lesztek
0wn3d o.O -
#5580 pl. akik játszottak rajta... meg az aki igazi drukker. (és nem a másik csapatot szidja folyton). Persze ha ti nyertétek volna, akkor most te virulnál hogy megvertetek minket.
A serie B egy dolog, lesztek még ti is ott, kíváncsi vagyok, akkor mit szólsz majd. Legalább mi megtisztultunk! Amúgy a szuperkupa kb. olyan értékű, mint a Moretti, csak én pl. gratuláltam is amikor megnyertétek. Legalább mi leszünk B ligás bajnokok is, de ti innen is csak 2. helyen fogtok feljutni, ha egyszer itt lesztek.
"tiszta mint az inter, bajnok mint az inter, olasz mint az inter" -
#5579 ja ti meg bajnokok -
#5578 ja várjá ki nem f0ss@ le azt? -
#5577 de most ti serie b be vagytok
-
#5576 Jah, várjál, ki is verte meg a Morettin az Intert? A Juve + a Napoli. -
#5575 meg most is 1-0 -
#5574 Akkor az internél is. Juve-Inter 2-0, 2-1 -
#5573 tudhatnák hogy jobb csapat mint a juve -
#5572 két nap múlva minden kiderül, akkor lesz a sorsolás -
#5571 na írják már port.hu-n h 10-én este olasz meccs.de remélem azért lesz szombaton is csak nem írják -
#5570 én ezt tartom -
#5569 több oldalon írják, hogy micsoda blama, stb. Ezek nem tudják milyen csapat a Napoli, nem értenek az olasz focihoz. -
#5568 de még hogy, nem gyengén tolta a srác -
#5567 miután eladtátok,akkor zsinórban nyertetek vagy 10 meccset,vagy mennyit,akkor bezzeg azt mondtátok,h jó is,h elment :) -
#5566 nem néztem mert nincs sport2-m
akkor jó.kár h elment Roma-ból -
#5565 nézted legalább a tegnapi real meccset? :)
amúgy alap h játszott,nem is rosszul!
irdning elleni felkészülési meccsen is vágott 4 gólt,úgyh újra formában van -
#5564 játszott egyáltalán Madridban? -
#5563 igen.
9:28 - Hosszú idő után ismét meghívót kapott az olasz válogatottba Antonio Cassano. Az "azúrkékek" a Litvánia és a Franciaország elleni eb-selejtezőkre készülek. -
#5562 Cassano????????