13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • szanics
    Innen
  • gabber_saviola
    nekem mind1, hogy elismer-e olyan játékosokat, akik között van világbajnok, vagy vb-n résztvevő vagy esetleg csak válogatott játékos
  • fsgh
    ne legyél már ilyen valamennyire illene tisztelni más csapatokat is...ezek a játékosok az alapjai az erős középcsapatnak a Palermonak.
  • gabber_saviola
    megsugom mindjárt kisfüledbe :)
  • Matthewpamer
    ezek közül neked melyik sztár?
  • fsgh
    ez az idézet honnan van?
  • fsgh
    jaaa és még vmi Camoranesi egyenlőre csak pletyka...korántsem bizti hogy jön...
  • fsgh
    hát én azt mondom hogy most azért igazolunk sztárokat(hozzáteszem évek óta elöszőr IGAZI sztárokat) mert a vezetőség nem engedheti meg magának hogy ebben a helyzetben kicsússzon a kezükből a bajnokság tehát biztosra mennek ráadásul a Juve is kiesett és onnan olcsobban lehetett elhozni pléjákat..ja és szerintem nekünk jobb a védelmünk mint a Madridnak;) ők csak csatárokat igazolnak(persze nem szószerint...)de attól én is félek hogy Mancini kezében szétcsúszik a csapat...bááár valami tekintéye lehet ha a második félidőben úgy rendbe tudta tenni a csapatot hogy 1-3-ról 4-3 lett...
  • gabber_saviola
    :ASDasdasasd
    punkórómás -.-
  • szanics
    Ne is folytasd, mert aztán hamar elfogynak a nevek... :D
  • gabber_saviola

mi is tele vagyunk ám sztárokkal, aztán Guidolin sem olyan béna mint Del Neri volt :)
    Ájmo, Bresciano, Di Michele, Simply, Zaccardo, Barzagli, Caracciolo....nem is folytatom mert annyira erősek vagyunk :)
  • szanics
    Éppen ebben bízom, hogy ennyi sztárt már nem lehet kezelni.
    Lippi vagy Capello meg tudná talán csinálni, Mancininek szerintem ehhez nincs elég tekintélye. Meglátjuk.
  • gabber_saviola
    a "real madridot" is el lehet verni
  • szanics
    Nézd, nem lett volna rossz, korábban volt is szó róla. Mancini az egyik, Camoranesi a másik oldalon nem egyszerű feladat az ellenfeleknek (Mancini az Inter ellen megmutatta, hogy a bal oldalon is ugyanolyan hasznos, mint a jobbon), ráadásul most ugye csak Mancini és Taddei a két használható szélső, ők nyilván nem fogják végig bírni a háromfrontos harcot.
    De nem amiatt vagyok szomorú, hogy nem jön ide, hanem azt bírom egyre nehezebben, hogy az Inter már olyan, mint a Real Madrid....
  • gabber_saviola
    kellett volna nektek?
  • szanics
    Ezt már komolyan mondom, hogy nem hiszem el.....
    "Mauro Camoranesi has told Juventus that he is keen to seal a lucrative switch to Inter as soon as possible"
  • gabber_saviola
    flém off
  • Matthewpamer
    ennyi
  • jbal
    jóvan tudjuk h az Inter a legjobb nem kell bebizonyítani
  • faláb
    Ti meg BL főtáblások UEFA-kupa selejtező helyett ennyi erővel...
  • Matthewpamer
    de ti innen is csak 2. helyen fogtok feljutni, ha egyszer itt lesztek

0wn3d o.O
  • Zsolti9014
    pl. akik játszottak rajta... meg az aki igazi drukker. (és nem a másik csapatot szidja folyton). Persze ha ti nyertétek volna, akkor most te virulnál hogy megvertetek minket.

A serie B egy dolog, lesztek még ti is ott, kíváncsi vagyok, akkor mit szólsz majd. Legalább mi megtisztultunk! Amúgy a szuperkupa kb. olyan értékű, mint a Moretti, csak én pl. gratuláltam is amikor megnyertétek. Legalább mi leszünk B ligás bajnokok is, de ti innen is csak 2. helyen fogtok feljutni, ha egyszer itt lesztek.
    "tiszta mint az inter, bajnok mint az inter, olasz mint az inter"
  • jbal
    ja ti meg bajnokok
  • Matthewpamer
    ja várjá ki nem f0ss@ le azt?
  • Matthewpamer
    de most ti serie b be vagytok
  • Zsolti9014
    Jah, várjál, ki is verte meg a Morettin az Intert? A Juve + a Napoli.
  • Zsolti9014
    meg most is 1-0
  • Zsolti9014
    Akkor az internél is. Juve-Inter 2-0, 2-1
  • Matthewpamer
    tudhatnák hogy jobb csapat mint a juve
  • szanics
    két nap múlva minden kiderül, akkor lesz a sorsolás
  • jbal
    na írják már port.hu-n h 10-én este olasz meccs.de remélem azért lesz szombaton is csak nem írják
  • szanics
    én ezt tartom
  • Zsolti9014
    több oldalon írják, hogy micsoda blama, stb. Ezek nem tudják milyen csapat a Napoli, nem értenek az olasz focihoz.
  • Fyrex
    de még hogy, nem gyengén tolta a srác
  • hunbasser
    miután eladtátok,akkor zsinórban nyertetek vagy 10 meccset,vagy mennyit,akkor bezzeg azt mondtátok,h jó is,h elment :)
  • jbal
    nem néztem mert nincs sport2-m
    akkor jó.kár h elment Roma-ból
  • hunbasser
    nézted legalább a tegnapi real meccset? :)
    amúgy alap h játszott,nem is rosszul!
    irdning elleni felkészülési meccsen is vágott 4 gólt,úgyh újra formában van
  • jbal
    játszott egyáltalán Madridban?
  • hunbasser
    igen.
    9:28 - Hosszú idő után ismét meghívót kapott az olasz válogatottba Antonio Cassano. Az "azúrkékek" a Litvánia és a Franciaország elleni eb-selejtezőkre készülek.
  • jbal
    Cassano????????