Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
Gábor kérlek szedd ki ezt a kis senkit ebbõl a topikból. Mi sem megyünk át senkit szívatni az õ topikjába, akkor szerintem joggal várjuk el hogy õ se röfögjön bele a miénkbe. köszi.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
<#vigyor1><#vigyor1>

Ogni tedesco piangerá stasera
Perché l'Italia loro batterá.
ALzeramo dal sogno profondo
Saramó i campioni del mondo.

Forza Azzurri!

gabber_saviola
légyszives

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DJ Bee18
brazilimádat és olaszgyûlölet

te ugyanez vagy, csak fordítva, és ez semmiképpen sem jobb...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
ennyit gondolkodtál rajta? meg ha észrevetted volna, befejeztem

gabber_saviola
<#vigyor1><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
légyszives távozz már el innen. ez nem a selecao topikja. viszlát. 😛

fsgh
jót szoltál😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

bmffm856
mi scusi amici nerazzurri. <#wink>

gabber_saviola
nah Peti kérjél bocsánatot az Interesektõl 😛

gabber_saviola
finomabban

én egy szót sem szóltam arról hogy melyik csapat a jobb! a tabella most nem ezt mutatja! majd ha a köv. szezonba megelõztök akkor lehez azt mondani hogy a Fio jobb mint az Inter... most nem ez van!
a bundabotrányt meg hol említettem?

gabber_saviola
hééééé Olasz barátaim 😛

bmffm856
hamár mindenki megy lehet hogy én is benyomok pár sörikét 😄😄 el is ugrom a boltba érte...😄

PER SEMPRE ITALIA!

bmffm856
teljesen egyetértek. de ha leparasztoznak azt nem emésztem. de senki nem fogja elrontani a meccshangulatot. ma este ünneplünk. FORZA AZZURRI!

Kit--Kat
Én is😄DD Avanti Azzurri!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
te is akkor állíts ilyen baromságot amikor az Interesek között ülsz a San Siro-ban...

9csöves9
nah szerintem ezt hagyjuk is,eddig ez egy vitamentes topik volt

hamarosan megyek alapozni úgyhogy

FORZA ITALIA!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
akkor parasztozzál hülyegyerek ha szembejössz velem az utcán. menj vissza a topikodba és sirasd a csapataidat. no comment. arrivederci.

bmffm856
Az én csapatomat ok nélkül rakták vissza a negyedosztályba, és onnan küzdöttük fel magunkat idáig. Errõl ennyit. És az Inter semmivel nem jobb csapat mint a Fiorentina. Sõt, he ebbe nagyon belemennénk, akkor ti járnátok rosszul. Mert bizony a San Siroban csak egy 5 méteres les góllal tudtátok megverni a Fiot. Ha levonsz tõletek két pontot, és nekünk hozzáadsz egyet, akkor kijön szépen a helycsere a tabellán, tehát szerintem ezt ne firtassuk. És elõre mondom, hogy ne keverd ide a bu8ndaügyet, mert nem ide tartozik. Az a tavalyi szezon, ez az idei. Ennyi. De tökmindegy. A véleményemet az interrõl tartom, de most vébé van, és tényleg foglalkozzunk azzal. Mondjuk te nem Tifoso vagy, úgyhogy neked ezt mondhatom. Na Forza Azzurri!

DJ Bee18
de paraszt vagy... már megbocsáss.

mint amennyire ma németország fog sírni
Ez meg nagy felelõtlenség, nagyot koppanhatsz...

fsgh
Csesza ott a pont

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vélemémy sztem az hogy de rosszul játszott ez a csapat azt nem így kellett volna...

"az interhez hasonló lúzer csapatok akkor sem nyernék meg a Serie A-t, ha csupa REAC meg Pápa lenne az ellenfelük" ez faszság! és állandóan rászáll az Interre és most nem fogok még egyéb ieneket visszakeresni

és a legszarabb az hogy nem az intert kéne szidnia hanem mondjuk ez esetben R9-et! ennyi... nekem nincs bajom, eggyikûjükkel se de ne oltsa le a csapatom amig én sem teszem ezt

9csöves9
véleménye bárkinek lehet az adott csapatról

szájjál már le az interrõl nagyívbe jó??

ugytudom én se és fsgh se szídjuk a fio-t vagy akármelyik csapatot pedig õket is lehetne...
szidd azt aki szid téged vagy szard le és ne egy csapatot, ugytudom mi is korrektek vagyunk e színten!
ne hidd hogy a te csapatod annyival jobb mint a másik ha egyszer a tabella nem ezt mutatja! majd ha mást fog mutatni akkor mondhatod bármily szidás nélkül na látjátok fiatalok mi vagyunk a jobbak... ennyi! vagy menny a saját topikodba és ott dühöngd ki magad, tudod mekkora szar nekem hogy osztod a gyereket és közbe szídod a kedvenc csapatomat amikor azok rohattul nem tehetnek semmirõl?
...
világbéka

9csöves9
én csak azt nem értem mi a francért kell ezt pont ma kihírdetni

nyilván ösztönzõleg fog hatni a háromnegyed keretre...

fsgh
ok píísz van de még ha így is gondolod légyszi ne hangoztasd így a vb alatt😊 hx😊

FORZA ITALIA

bmffm856
teljesen igaz. 😊

Forza Azzurri! Avanti Eroi d'Italia! L'Italia s'e desta dal suo sogno profondo! Avanti alla gloria heroso ragazzi d'Italia!

gabber_saviola
jaja AVANTI ITALIA

Kit--Kat
Hehhhe😊 Jó amúgy most lépjünk túl ezen, emelkedjünk felül a klubbokon, és tisztán csak az válogatottal foglalkozzunk. Nekem is beszólt 1 buzi Millenárisban a Del Pieros mezem miatt, hogy buzi Juve, de kb. leszartam.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
errenove 😛

bmffm856
r9-cel van bajom, de amit az interrõl írtam azt is tartom, mert úgy van ahogy leírtam. egyedül indulnának a bajnokságban akkor is csak másodikak lennének mert az árnyékuk megelõzné õket...

fsgh
ha r9-el vAN bajod légyszi ne az Intert szid thx-.-

bmffm856
errenove ismét kitett magáért. gratulálunk neki. menj vissza a brazilszambavarázslók topikjába és sirasd õket. 😊 kb anynira mint amennyire ma németország fog sírni 😄 FORZA ITALIA!

egyébként pedig: tök mindegy hogy kiket sorolnak vissza. az interhez hasonló lúzer csapatok akkor sem nyernék meg a Serie A-t, ha csupa REAC meg Pápa lenne az ellenfelük...nemhogygy Sampdoriák, Udinesék, Romák, Palermok és Chievok ellen...lásd be errenove. egy csõdtömeg a csapatod, és ehhez mérten oszd az észt. 😉 brazil topik balra a második ajtó. arrivederci.

fsgh
2 vereség belefér a 100 pontba<#ravasz1>

gabber_saviola
Intert tavaly már megtanultuk verni, idén még erõsebbek lettünk

Kit--Kat
NAhhh remélem ma nagyot alkot az olasz válogatott és a mennyekbe megy vele, aztán ezt copyzza a döntõre!!!😊
Avanti Italia!!!

fsgh
elégé durvának tûnik:S sztem jobb lenne a lazább megoldás...Juve b Milan 4. Fio uefa Lazio uefa megvonás....

Kit--Kat
Ne örüljél, még ott lesz az Udinnese, a Palermo, meg a Chievo, esélyetek sem lesz😄DDDDDD

remélem így lesz <#eljen><#eljen>

jbal
ezt olvastátok?

Zsolti9014
Peruzzi nagyon jó kapus, de ne legyen rá szükség a VB-n!
Abbiatit kivittem volna Amelia helyett, de min. nemzeti tartalékba, és De Sanctis a VB-re. Láttátok már védeni Ameliát, én még nem. Milyen?

Hajrá Magyarország!

nem szoktam fifázni, de felraktam ma a wc-t, 4-2 lett a meccs 😊 (Toni2,Totti,Gila ill. Schweinsteiger,Podolski)
elégedett lennék egy ilyen eredménnyel az biztos 😄

fsgh
fogadtam egyik haverommal egy ezresben hogy nyernek az olaszok😛😛😛

gabber_saviola

jah láttam, punkók ezek a friccek 😛

Szánalmas az a pizzás kép a Bild honlapján. Istenem mit megadné azért, ha a németek kiesnének 😄

9csöves9
<#eljen>

ezek után nézzétek meg mit csinál a Bild

szánalmas

gabber_saviola

9csöves9
Peruzzi és Amelia lehet a cseréje,szerencsére semmi szükség nincs rájuk

fsgh
FORZA ITALIA!nagyon remélem hogy meglesz😊este Olasz mezt felveszem és úgy szóritok a fiuknak😊

Buffon cseréje Abbiati?