13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • Csesza
    rex felügyelő...
  • fsgh
    azt nem tdod hogy meddig tart?
  • gabber_saviola
    :-(

gazzettán úgy is írják
  • fsgh
    a Ri uno tuti adja mert kódolva van -.- elmehetnek....
  • fsgh
    értem:) én is várom de nagyoooon:) valahol nyomon lehet követni?
  • gabber_saviola
    juj de várom már a sorsolást !!!!!44444444
  • gabber_saviola
    igen maga a sorsolás az 7-kor indul, de maga ceremónia az 6kor kezdődik
  • fsgh
    Ma este 7 órakor nyilvánosságra kerül a sorsolás
    Aug. 30. 12:27 -Milano- 19 órakor Rómában a Stadio Olimpicoban kihirdetik hivatalosan a Serie-A és a Serie-B 2006/07-es menetrendjét. A Serie-C sorsolása már múlt héten megvolt (a főoldalról el is érhető akit érdekel) így most már minden figyelem a legmagasabb ligák felé terelődhet. A bajnokság a szeptember 9-10-ei hétvégén indul majd és 38 illetve 42 fordulón keresztül fog zajlani. A régi-új elnök Antonio Matarrese fogja tehát nyilvánosságra hozni a programot.
    A Serie-A első alkalommal fog elkezdődni a Juventus nélkül, ennek a hátterében a mindenki által csak ’Calciopoli’-ként ismert nyári események állnak. De nem csak a legtöbb scudettot nyert csapatot érték szankciók hanem bizony az Inter közvetlen riválisait is. A Milan 8, a Lazio 11, a Reggina 15 még a Fiorentina 19 pontos hátrányból kezdi meg a szezont. Főképpen az utóbbi két csapatnak kell majd odafigyelnie, mivel egy rossz rajt és komoly kiesési gondjaik is lehetnek majd. Ráadásul az említett csapatok 2-3 meccs erejéig pályabetiltással is súlytva lettek.
    De ne csak a negatív újdonságokról beszéljünk, nézzük a kellemesebb dolgokat is. Hosszú idő után ismét mérvadó erőt képvisel a déli foci, gondolhatunk itt elsősorban Szicíliára. Ez a régió 3 csapattal is képviseltetni fogja magát idén, a Palermo, a Messina és a Catania személyében. Nagyon kemény és forró hangulatú derbyk várhatóak, elsősorban a Palermo-Catania örökrangadókon.
    De ne feledkezzünk meg a Torinoról sem amely 2002/03 után ismét a legmagasabb osztályban indulhat. Négy olyan csapat van amely még soha nem esett ki a Serie-A-ból, ez a Chievo, az Inter, a Siena és a Parma. Aztán az Empoli is házi rekordot állított fel, hiszen még soha nem kezdhették kétszer egymás után a bajnokságot a legmagasabb osztályban.
    Nem mehetünk el szó nélkül a Serie-B mellett sem, amely idén inkább amolyan A2 jelleget ölt majd. A Juventus, a Lecce és a Treviso volt a három kieső, de természetesen a 17 pontos hátrányból induló Juventust fogja a legnagyobb érdeklődés kísérni az idény során. Ott van még a három emiliai csapat amely tavaly harcban állt a feljutásért, a Bologna, a Modena és a Cesena, ott van hatalmas támogatással a háta mögött a C1-ból érkezett Napoli illetve a nyáron szintén szép eredményeket elért Genoa. De a Lecce, Mantova, Treviso hármas is beleszólhat majd a dolgokba. Egy biztos unatkozni nem fogunk!
    A jövő héten tervezem az idén induló csapatok bemutatását három fejezetben. Remélem a bajnokság kezdetéig el fogok készülni az irománnyal…
    A hírt küldte: gaRRy

forrás:www.internazionale.hu
  • fsgh
    sztem 7kor lesz..
  • gabber_saviola
    Matyikám, 18-kor, szal már megy
  • Matthewpamer
    na mikor lesz a sorsolás?
  • jbal
    neked is
    (vicc)
  • gabber_saviola
    neked is :)
    nem akkora tabu pléják, hogy még a nevüket sem sabadna leírni
  • jbal
    ok Real-os:Dcsak pár ilyesmi sztárt akartam mondani
    #5622:igen és sport1 nem sport2 királyyyyyyyyyyyyyyy
  • hunbasser
    ezt most be lehet fejezni,thx :P
  • gabber_saviola
    amúgyis régen frissítettem már :P
  • gabber_saviola
    pm-et nem olvasol? :O
  • fsgh
    Gabber nem jön be az oldalad:S
  • szanics
    gabber, honnan a Vucinic igazolásáról szóló hír?
  • fsgh
    upsz most nézem hogy a sport1-en sept 10.én anak két olasz meccset és nem 9.én...
  • fsgh
    akkor jó:) Szept 9.-én lesz az ország teztje..este... De tuti nem nézem ha inter meccs lesz:)
  • gabber_saviola
    semmi nemjön már közbe
  • fsgh
    jaja én is halottam róla... remélem nem jön közbe semmi:S
  • gabber_saviola
    holnap Rómában 2006-2007-es Serie A sorsolás!
  • Matthewpamer
    rotf
  • gabber_saviola
    nah akkor:
    Mercato: Vieri ha firmato per l'Atalanta
  • gabber_saviola
    nálunk is bepróbálkozott minap ^^
  • Fyrex
    Vieri a nyugdíjas klub-béli tagságiját írja már alá ne kavarjon mindenkivel....
  • gabber_saviola
    viselkedjél már légyszives

ON
    Vieri ma aláríhat az Atalantához
  • Csesza
    én tudom hogy elfogult, de ezt értem is :)

és az a hsz-em nem is a nemteccésemet fejezte ki, csak mosolygok balu 1-2hsz-én és jól esett beírnom :P
  • LasCar16
    A 2006-os TIM Trófea menetrendje:

Augusztus 31. San Siro

20:30 Milan-Inter

21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus

22:30 Milan-Inter győztese - Juventus

Minden mérkőzés 45 perces lesz.
  • Fyrex
    kivételesen igaza van, mettyú barátunk kegyetlenül beszűkült látókörű
  • jbal
    igen.ez h csak az Inter a jó csak Toldo,Zanetti,Materazzi,Samuel,Cordoba,Figo,Cambiasso,Stankovic,Adriano,Ibrahimovic,Crespo a legjobb rajtuk kívül mindenki szar nem számít h világbajnok
  • Csesza
    ehe ehe eeee
  • jbal
    nem nyalok mettyúpámer csak idegesítő ez az egyfelélátásod
  • fsgh
    :OOOO Te figyu már pl Figo világklasszis....talán nem kéne rosszabnak titulálni mint egyes jó játékosokat...Robi Carlosról, meg Robinhoról ne is beszéljünk...
  • Matthewpamer
    AD:AA:ASD_DSA::?ASFDASD:A?DASD:ASDÁ?S
    ne nyalj már :D
  • jbal
    lol.sztem ezek többet érnek mint pl.Ronaldo,Robinho,Roberto Carlos,Figo meg Beckham
  • Zsolti9014
    kb. mindegyik sztár már Olaszországban
  • fsgh
    köszönöm:)