13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
Csesza #5641 rex felügyelő... -
#5640 azt nem tdod hogy meddig tart? -
#5639 :-(
gazzettán úgy is írják -
#5638 a Ri uno tuti adja mert kódolva van -.- elmehetnek.... -
#5637 értem:) én is várom de nagyoooon:) valahol nyomon lehet követni? -
#5636 juj de várom már a sorsolást !!!!!44444444 -
#5635 igen maga a sorsolás az 7-kor indul, de maga ceremónia az 6kor kezdődik -
#5634 Ma este 7 órakor nyilvánosságra kerül a sorsolás
Aug. 30. 12:27 -Milano- 19 órakor Rómában a Stadio Olimpicoban kihirdetik hivatalosan a Serie-A és a Serie-B 2006/07-es menetrendjét. A Serie-C sorsolása már múlt héten megvolt (a főoldalról el is érhető akit érdekel) így most már minden figyelem a legmagasabb ligák felé terelődhet. A bajnokság a szeptember 9-10-ei hétvégén indul majd és 38 illetve 42 fordulón keresztül fog zajlani. A régi-új elnök Antonio Matarrese fogja tehát nyilvánosságra hozni a programot.
A Serie-A első alkalommal fog elkezdődni a Juventus nélkül, ennek a hátterében a mindenki által csak ’Calciopoli’-ként ismert nyári események állnak. De nem csak a legtöbb scudettot nyert csapatot érték szankciók hanem bizony az Inter közvetlen riválisait is. A Milan 8, a Lazio 11, a Reggina 15 még a Fiorentina 19 pontos hátrányból kezdi meg a szezont. Főképpen az utóbbi két csapatnak kell majd odafigyelnie, mivel egy rossz rajt és komoly kiesési gondjaik is lehetnek majd. Ráadásul az említett csapatok 2-3 meccs erejéig pályabetiltással is súlytva lettek.
De ne csak a negatív újdonságokról beszéljünk, nézzük a kellemesebb dolgokat is. Hosszú idő után ismét mérvadó erőt képvisel a déli foci, gondolhatunk itt elsősorban Szicíliára. Ez a régió 3 csapattal is képviseltetni fogja magát idén, a Palermo, a Messina és a Catania személyében. Nagyon kemény és forró hangulatú derbyk várhatóak, elsősorban a Palermo-Catania örökrangadókon.
De ne feledkezzünk meg a Torinoról sem amely 2002/03 után ismét a legmagasabb osztályban indulhat. Négy olyan csapat van amely még soha nem esett ki a Serie-A-ból, ez a Chievo, az Inter, a Siena és a Parma. Aztán az Empoli is házi rekordot állított fel, hiszen még soha nem kezdhették kétszer egymás után a bajnokságot a legmagasabb osztályban.
Nem mehetünk el szó nélkül a Serie-B mellett sem, amely idén inkább amolyan A2 jelleget ölt majd. A Juventus, a Lecce és a Treviso volt a három kieső, de természetesen a 17 pontos hátrányból induló Juventust fogja a legnagyobb érdeklődés kísérni az idény során. Ott van még a három emiliai csapat amely tavaly harcban állt a feljutásért, a Bologna, a Modena és a Cesena, ott van hatalmas támogatással a háta mögött a C1-ból érkezett Napoli illetve a nyáron szintén szép eredményeket elért Genoa. De a Lecce, Mantova, Treviso hármas is beleszólhat majd a dolgokba. Egy biztos unatkozni nem fogunk!
A jövő héten tervezem az idén induló csapatok bemutatását három fejezetben. Remélem a bajnokság kezdetéig el fogok készülni az irománnyal…
A hírt küldte: gaRRy
forrás:www.internazionale.hu -
#5633 sztem 7kor lesz.. -
#5632 Matyikám, 18-kor, szal már megy -
#5631 na mikor lesz a sorsolás? -
#5630 neked is
(vicc) -
#5629 neked is :)
nem akkora tabu pléják, hogy még a nevüket sem sabadna leírni -
#5628 ok Real-os:Dcsak pár ilyesmi sztárt akartam mondani
#5622:igen és sport1 nem sport2 királyyyyyyyyyyyyyyy -
#5627 ezt most be lehet fejezni,thx :P -
#5626 amúgyis régen frissítettem már :P -
#5625 pm-et nem olvasol? :O -
#5624 Gabber nem jön be az oldalad:S -
#5623 gabber, honnan a Vucinic igazolásáról szóló hír? -
#5622 upsz most nézem hogy a sport1-en sept 10.én anak két olasz meccset és nem 9.én... -
#5621 akkor jó:) Szept 9.-én lesz az ország teztje..este... De tuti nem nézem ha inter meccs lesz:) -
#5620 semmi nemjön már közbe -
#5619 jaja én is halottam róla... remélem nem jön közbe semmi:S -
#5618 holnap Rómában 2006-2007-es Serie A sorsolás! -
#5617 rotf -
#5616 nah akkor:
Mercato: Vieri ha firmato per l'Atalanta -
#5615 nálunk is bepróbálkozott minap ^^ -
#5614 Vieri a nyugdíjas klub-béli tagságiját írja már alá ne kavarjon mindenkivel.... -
#5613 viselkedjél már légyszives
ON
Vieri ma aláríhat az Atalantához -
Csesza #5612 én tudom hogy elfogult, de ezt értem is :)
és az a hsz-em nem is a nemteccésemet fejezte ki, csak mosolygok balu 1-2hsz-én és jól esett beírnom :P -
#5611 A 2006-os TIM Trófea menetrendje:
Augusztus 31. San Siro
20:30 Milan-Inter
21:30 Milan-Inter vesztese - Juventus
22:30 Milan-Inter győztese - Juventus
Minden mérkőzés 45 perces lesz.
-
#5610 kivételesen igaza van, mettyú barátunk kegyetlenül beszűkült látókörű -
#5609 igen.ez h csak az Inter a jó csak Toldo,Zanetti,Materazzi,Samuel,Cordoba,Figo,Cambiasso,Stankovic,Adriano,Ibrahimovic,Crespo a legjobb rajtuk kívül mindenki szar nem számít h világbajnok -
Csesza #5608 ehe ehe eeee -
#5607 nem nyalok mettyúpámer csak idegesítő ez az egyfelélátásod -
#5606 :OOOO Te figyu már pl Figo világklasszis....talán nem kéne rosszabnak titulálni mint egyes jó játékosokat...Robi Carlosról, meg Robinhoról ne is beszéljünk... -
#5605 AD:AA:ASD_DSA::?ASFDASD:A?DASD:ASDÁ?S
ne nyalj már :D -
#5604 lol.sztem ezek többet érnek mint pl.Ronaldo,Robinho,Roberto Carlos,Figo meg Beckham -
#5603 kb. mindegyik sztár már Olaszországban -
#5602 köszönöm:)