Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.: de tudni kell méltóságteljesen vesziteni is!😊
The only speedometer is in your head.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
majd szegény Toldot fejbe rúgták,és aranygól 😞
jó lenne egy 3ast hinteni nekik😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1. most kurvaokosnak hitetd magad köszönnyük 😊)
2. sztem azér mondta mert kb egy honapja Németorzságban van a vb 😊)
3. sztem azt a szot h fasz anyukád jobban hasznájja vészhejzetbe forumon ne hazsnáld pliz tenki 😊)
nemtudom hogy ezt a faszgyürkölö édes felettedállo nöstényjószág állitotta,de a cigány oalszok kiszopnak a döntöbe oszt hazarugdossák öket remélem a friccek a csizmagecijükbe .
ennyitszeettemvon hajjonéhen a összes olaszdrukekr Forrza Oddo.}<#alien2>#alien2><#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
DIÁZ VÉDÓ ;| DUFF FOR PREZIDENT!
és ezt pont egy olasz drukker mondja
áhh na mind1..
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
nem bírom én idegekkel végignézni a meccset,majd elmegyek valamerre,de olyankor mindenki a focit nézi :S
tudom,hogy mink vagyunk a legjobbak,de mivan ha?.... kérdés mindég elõttem van
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Komolyan.
Francia-Olasz döntõ esetén nagyon fogok szorítani a szeretett csapatotoknak!
!!!Hajrá Brazília!!!
Ma voltam edzésen, kezdtük az alapozást. A csapat játékosai közül (ifiben) velem együtt 2 olaszdrukker van, a többiek kb. 1/4-e elismeri a squadra azzurrát, a többi szerint antifoci! hol élnek ezek? A 40-50-60-as évek (bocs, ezt nemtom de a 60-as biztos) catenaccio-jában? A felnõttek szinte mind elismerik õket. De végülis leszarom, ITALIA FINALISTA, mi lõttük a legtöbb gólt és kaptuk a legkevesebbet és kész. MOST MI VAGYUNK A LEGJOBBAK, REMÉLEM MEGLESZ AZ ARANY!!! nem idegesítem magam a hülyékkel, az olasz focit az tudja szeretni, aki ért a játékhoz, egyes országok stílusa, megyünk elõre osz' jóvan' lehet látványos, de nem ér semmit!!!! LIPPI ÖSSZERAKTA A CSAPATOT? GRAZIE!!! FORZA AZZURRI!!!
Hajrá Magyarország!
kb
pláne itt
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Avanti Crociati!
"Megjött a pizza, kettõt is vittünk, reméljük, ízlett" - szólt a legszellemesebb olasz sms. <#vigyor3>#vigyor3>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
http://www.albasix.hu/ger-ita/ger-ita_e2_25-30min.avi
(még magam sem gondoltam hogy ilyet mondok valaha😄 )