Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
pfijjj de büdös a lábad ember!

Avanti Crociati!
Akkor ki lesz a fantasista? Sztem Pirlo, az õ helyén Gattuso, széleken Perrotta és Camoranesi, mindegy, nyerjük meg a meccset, kérlek, ISTENEM!!!!
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
remélem gyõzelemmel
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Forza Azzuri!!!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Hajrá Magyarország!
én kicsit félek a franciáktól, elég szervezetten fociztak eddig, Thuram is nagyon jó
annak mondjuk örülök hogy Barthez véd
Nagyon remélem, hogy a döntõben úgy fogunk játszani, mint a németek ellen. Okosan, higgadtan.
Most nem tudok elképzelni egy vereséget.
Ja, és a legdurvább, hogy a döntõt Olaszországban nézem! Nagyon durva lesz! Vagy együtt sírunk, vagy együtt nevetünk (iszunk mindkét esetben)! 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
simán mehetett volna tovább annak ellenére hogy tényleg hozzáértek 😛