Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Németek meg felsültek, a kis házigazdák 😄 11-esekbe gondolkodnak, nem is a játékkal foglalkoznak..
2 Kapuralövések 10
13 Lövések 15
21 Szabálytalanságok 19
4 Szögletek 12
2 Lesek 11
2 Sárga lapok 1
43% Labdabirtoklás 57%
arról már ne is beszéljünk,hogy lõttünk két kapufát amihez köze nem volt a csodakapusnak
mindig is hatalmas edzõink voltak,de Zoff sosem õrült,voltak konfliktusok is,Trapattoni ahol jár ott veszekedés van úgyhogy Lippi for president😄
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
most hatalmas pofáraesés volt nekik,már a meccs elött világbajnoknak hitték magukat
a németek meg szégyellhetik magukat,úgy fütyülték ki a csapat himnuszát mint a románok
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Grossot csókolgattam a tv-n keresztül a meccs után 1 óráig csak sóderben fetrengés meg hasonlók voltak😄 imádom ezt a csapatot,hatalmasak voltak
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szép volt Itália! Full Respect!
döntõ: Olaszország - Portugália, nagyon remélem és akkor legalább 2 szimpi csapat lesz a döntõben Itáliai gyõtelemmel!
Még1x SZÉP VOLT ITÁLIA!
GROSOSSO INTER/Palermo 😄DD
REAL MADRID
Itthon ültem ellendrukkerekkel, így még ezerszer nagyobb volt az érzés, mikor Grosso bevágta, mert a bunkók már várták a tiziket! Hááhááháááááá!!! 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
REAL MADRID
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MICSODA GYÖNYÖRû GÓL VOLT GROSSÓTÓL, DEL PIERÓTÓL!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA!!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A játékosok megmutatták, ogy botrány ide- botrány oda, õk amit elértek saját erejükbõl élték át!
Hajrá Magyarország!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Este nem tudtam már írni, de elmondhatatlanul örülök, akármi is lesz a vége, ezek a fiúk, Lippivel, Ferrarával és a többiekkel együtt hõsök!!! A csehek elleni meccs óta éneklem a himnuszt (az olaszt). Nem könnyû volt megtanulni, de sikerült. Döntõsök vagyunk. Van egy darab kövünk, benne egy nemesfémmel, ezt kell 90/120 (esetleg +10) percig csiszolni, és kiderül, hogy arany, vagy ezüst van benne. Végig imára szorított kézzel néztem a meccset (majdnem végig). Mostmár nem mondhatja senki, hogy nem vagyunk jók!!! Egy kis érdekesség(ez hivatalosan is mutatja, hogy mi vagyunk a legjobbak, hiszen ez puszta statisztika):
Nézzétek! Az origót és ns-t is olvassátok el, õk is dicsérnek minket!!!
GRAZIE ITALIA! GRAZIE RAGAZZI!!!
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
py
és mi mindent kelett kiállnunk...a bundabotrány utórezgése ,a büntetés, pesotto..., csalónak is neveztek minket (usa + ausztrália elleni meccs..)
és mégis...ittvagyunk..kivertük a házigazdákat, hozzájuk képest portugália vagy franciaország már könyebb falat..
szazl..képzeljétek el hogy milyen hangulatban telhetett egy edzés, stb...mégis..eddig ezen a tornán ellenféltõl még nem kaptunk gólt és a döntõben is benntvagyunk..!! ezt már nem foghatják a mákra
ezek mind hátráltatták a csapatot...a pénzéhes fejeseket büntessék, a játékosokat + a csapatot ne!!
Forza Italia
AVANTI ITALIA
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.