13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#6201 köszönöm, azt hittem soha nem találom meg! pedig ezen az oldalon is nézegettem. köszi -
#6200 ha még esetleg kell
http://www.dafont.com/font.php?file=sf_electrotome&page=1&nb_ppp_old=10&text=del+piero&nb_ppp=10&classt=alpha -
#6199 Bökhem az interben -
#6198 :FDFFFFDDDDDDDddddddddddd -
#6197 így igaz egyik sem lesz gólkirály, Amauri gólkirályt az Olasz népnek :) -
#6196 nem csalódtam benned iqfighter cimbora :) -
#6195 jolvan add hozzá azt a + pontokat azt így se lesztek sehol :D:ASDasdasdasd -
#6194 a hírhez csak annyit, hogy a telefonbeszélgetések lehallgatása bűncselekmény, kedves Interesek... -
#6193 Fülöp: "Kilencezer néző a jó nevű Stadio San Filippoban" :DDDDDDDDSDASDcxsads -
#6192 azért Riganó Firenzében is lőtt egypár gólt -.- C2-ből indulva egészen tavalyig nálunk volt, igaz tavaly már Empoliban kölcsönben...de nagyon szeretik Firenzében, abszolut érthetően...na Fio összefoglaló -.- -
Csesza #6191 :ASDSDASDasd
eggyik sem lesz sztem gólkirály...
madj kiderűl de nem örülnék ha totti igy folytatná a gólgyártást
Riganónak meg csak mákja van :P
-
#6190 Csesza lehet az OFFkirály? -.-
amúgy Totti tényleg kurva jó megint... (épp most emelt fölé a tévében az összefoglalóban :DD ) de gólkirály szerintem nem lesz...Riganó Messinában nagyon magára talált...hiába Firenzei a srác -
Csesza #6189 ne offolj kötsög -.-
Totti lehet az olasz gólkirály?
Francesco Totti a góllövőlista élére ugrott – a messinai Christian Rigano mellé.
Bizony, bizony, az a Francesco Totti, akinek februárban eltört a bokája, aki ezt követően három hónapot kihagyott, aki a világbajnokságon árnyéka volt önmagának, a vb-döntőben szinte labdához sem ért (amíg a pályán volt), aki az őszi idény első felében sem találta a helyét, váratlanul megtáltosodott, és régi önmagát idézve játszik már hetek óta. Szombaton este két góllal járult hozzá csapata 2–1-es győzelméhez az Atalanta ellen, és érdemeiből mit sem von le, hogy mindkettőt tizenegyesből szerezte. Mivel az ezt megelőző három büntetőjét kihagyta, így kifejezetten bátor vállalkozás volt részéről, hogy mindkétszer odaállt a labda mögé.
A találkozó után a friss gólkirályjelölt kiosztott néhány bölcsességet: „Mindkét tizenegyes jogos volt, és visszautasítom, hogy a játékvezetők segítenének nekünk, sőt szerintem sokakat zavar, hogy a Roma ennyire elöl áll a táblázaton. A válogatott? Roberto Donadonival beszéltem, ő tudja, hogy mi a helyzet, és ez éppen elég. Ami pedig az Intert illeti, bízzunk benne, hogy előbb-utóbb megbotlik.”
Francesco Tottinak igaza van: a bajnokság egyre inkább Inter–Roma versenyfutássá szűkül, vasárnap délután ugyanis a harmadik rivális, a Palermo csak ikszelt Parmában (ez volt a szicíliaiak első döntetlenje az idény során), így kezd leszakadni az első kettőtől.
és iszonyat durva volt az a kapáslövéses gólja! -
#6188 anch'io scusavi! (énisbocs) -.- -
Csesza #6187 jah és ha erre válaszosz akkor buzi vagy :DASDASdsadasda -
Csesza #6186 jova, én befejeztem -.-
sry all
ne is írj többet :P -
#6185 ezért kapni fogunk az 100 :SDASdsdasdawsDASDASda -
Csesza #6184 ok :DDDD -
#6183 ne offójjjukk szét a tápigot :DSASDASDASYXCAs -
Csesza #6182 faxom, hagy legyen már enyém az utolsó szó :ADSADsadssdsda -
#6181 -
Csesza #6180 akkor megnyugodtam :) -
#6179 örülök ha örülsz ;) -
Csesza #6178 hurrá -.- -
#6177 megsúgom én sem tartom sokra a cikket, mert utánanéztem, és a nagy büdös semmi nincs azon a szájton, amit az ns megjelöl forrásnak, és sehol máshol sincsen. itt van előttem a nyomtatott gazzetta, még nem néztem meg, de hátha abban van valami, de neten azok se közölnek faszt se...azt viszont az ns sem hinném, hogy bevállalja -pedig róluk sokmindent feltételezek-, hogy csak úgy írnak egy ilyet és megjelentetik...ez kicsit nagyobb horderejű dolog annál...de tény: egyetlen egy olasz lapon nem találtam meg sem az interjút, sem olyasmit ami utalna rá... amiért az előbbieket írtam, az az, hogy egyszerűen idegesítő ez a görcsös kényszeredett hadakozás az ellen, hogy bizony van rá sansz hogy az inter is sáros, nem is kicsi...de én ezt nem ez alapján a cikk alapján mondom, lásd fentiek...részemről befejeztem :) -
#6176 én sem tulajdonítok ennek valami nagy jelentőséget,ha lenne valami akkor ezt még közvetlen botrány kirobbanása után hozták volna elő -
Csesza #6175 teljesen mind1, ki mit csinál te is azért próbálod kicsit bizonyítgatni a dolgokat mert ugy neked se szíves csücske az Inter...
semmi értelme addig ilyeneken vitatkozni amíg az ilyen csicskák nyilátkoznak!
majd ha lesz valami konkrét akkor az ugy is fényt derít mindenre -
#6174 kicsit másként értelmezzük a dolgokat...amit most csinálsz, az tipikusan olyan, mint mikor a rendőr bekopogtat az ajtón, a csávó meg rögtön kezdi az alibijét mesélni, pedig a rendőr csak annyit akart megkérdezni, hogy a szomszéd otthon van-e.... -
#6173 hát épp ez az:DDD szánalom ez az ember:DD azért kapta mindenki a büntetést de főleg a Juve mert ők döntötték el milyen bírot kérnek...erre meg azt mondja még mindig hogy nem volt semmi és sorsolás alapján történt az egész?:))
vicces... -
#6172 én egy másik mondatot emelnék ki...
"A játékvezetői küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”
Kérdem én, hogy a Fiorentina, Lazio, Juventus, Milan négyes akkor miért tudta? Elvégre ezen pattant ki az egész... -
#6171 „Több, mint 30 éves ismerem Moggit, és továbbra is a barátjának tartom magam."
valahol innentől veszíti el a hitelességét számomra ez a cikk... -
#6170 ja...vagy most kapta meg a megfelelő összeget hogy ezt mondja...
maradjunk annyiban hogy innen nem tudjuk meg mondani mi történik ott...
-
#6169 minél tovább hordoz valaki egy nagy titkot, annál nagyobb súlya lesz, és annál nagyobb a valószínűsége, hogy kiadja magából...ez nála most történt meg... -
#6168 sz@r kavarás... azt ne mondjátok hogy akkor amikor ez volt nem derült volna ki ha mi ennyire benne vagyunk?... ugyanmár... -
#6167 (Isten ments hogy összeugrasszam a 2 tábort, csupán egy hírt közlök)
Az Inter bűnösebb, mint a Juventus?
Az olasz bundabotrányban eltiltott egykori játékvezető, Paolo Bergamo szerint több csapat megúszta a súlyos büntetést: az Inter és a Roma is legalább ennyire „sáros” az ügyben.
A nyárig a játékvezető-küldésért felelős Paolo Bergamo – akit elmarasztaltak az olasz labdarúgást megrázó bundaügyben való szerepéért – nyilatkozata szerint nem csak azokat a csapatokat és személyeket büntették meg, akik bűnösök voltak.
Az egykori FIFA-játékvezető a QN (Quotidiano.net) című internetes oldalnak adott interjújában úgy vélte, hogy másokat is el kellett volna marasztalni, ám ezeket a tényeket egyszerűen „félredobták” az illetékesek:
„Az Internazionale csapata volt az, amely többet panaszkodott, mint bárki más. Mindenki gyanús volt számukra, voltak olyan játékvezetők, akiket nem akartak a meccseiken látni.”
Bergamo beszélt Giacinto Facchettiről, az Inter nemrég elhunyt elnökéről is:
„Nem szeretek erről beszélni, mivel a barátságunk a hatvanas évekre nyúlik vissza, valamint már nincs az élők sorában, de Facchetti volt az, aki rengetegszer felhívott – többször, mint mások. Mindig boldogtalan volt, ugyanis az Inter nem tudott bajnokságot nyerni. A milánóiak mellett a Roma vezetői is többször kerestek, hogy ezt meg azt a játékvezetőt ne küldjem hozzájuk…”
Mint ismert, a botrányt éppen a Juventus sportigazgatójának, Luciano Mogginak a lehallgatott telefonbeszélgetései robbantották ki, aki bele akart szólni a játékvezetői küldésbe.
„Több, mint 30 éves ismerem Moggit, és továbbra is a barátjának tartom magam. Biztos, hogy követett el hibákat. A játékvezetői küldésbe nem szólhatott bele, hiszen azt sorsolás alapján döntöttük el, hogy ki melyik meccset vezeti.”
Bergamo szintén élesen bírálta a bundaügyet vizsgáló triumvirátust, Guido Rossit, Cesare Rupertót és Saverio Borriellit.
„Ez a hármas súlyos hibákat követett el. Belekerültek egy olyan világba, amit nem ismertek…”
by NSO -
#6166 Segítségetekre lenne szükségem: az olasz válogatott mezén található betű+számtípusokat, Wordbe rakható betűtípusként keresem. -
#6165 Ki Alex? A Juventus történetének legeredményesebb játékosa, 202 góllal, nézd meg róla az összeállítást ami 200 gólját tartalmazza. Emellett az olasz válogatottat ő lőtte tovább Mexikó ellen, 2002-ben, csereként beállva! És senki nem mondta hogy Zidane szemétláda, pl. nekem példaképem volt. De a 98-as VB-n is állították ki 1x idegbetegeskedése miatt. -
#6164 én egy szóval sem mondtam Zidanera hogy szemétláda nagyon fontos tagja volt akkor a csapatunknak
lehet hogy túllihegjük,de nem csak Juvésok szerint érdemelte volna meg akkor ő az aranylabdát ennyi -
DJ BP #6163 egyébként ki Alex? hogy más akkori és volt csapattársa szemétláda, mert díjat nyert őhelyette? Sztem túl lihegitek ezt a Del Pierozást, bocs ha megsértek valakit, de én túlzásnak érzem ezt az istenítést már -
#6162 csapatunk tagja volt,de közel sem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt abban a szezonban mint Alex.csak Alex szar volt a vb-n