13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • bmffm856
    na márcsak te hiányoztál :DSDASDXC:asasdDSA:DADS_
  • faláb
    Ha valami oknál fogva a Fiorentina nyerné az idei bajnokságot az meg mérvadó lenne, mi?
  • fsgh
    szerintem nem szidjuk egymást...

én legalábis csak véleményt cserélek bmffm856-al..:)
  • bmffm856
    che patetico bastardo figlio di puttana sei :)
  • 9csöves9
    hagyd már

szerintem ha idén az inter nyer,abszolút megérdemelt lesz
  • Matthewpamer
    LANtasztikus
  • fsgh
    ez viszont sajnos igaz:(

(megjegyzem ez nem terjedt ki a pályára...ez Moratti és az akkori játékosok ügye..)
  • fsgh
    nem nyertünk de nem érted hogy nem egy csapat az ellenfelünk hanem 19??biztos volt már olyan hogy oda-vissza vertük a Juvét és mégse voltunk közelébe se a scudettonak mert a kisebb csapatok ellen nem ment és most megy én teljes értékünek fogom látni az ideit(HA lesz) a tavalyival egyetértek...az nem mérvadó...
  • Zsolti9014
    nem kellene itt egymást szidni, az aláírásodban meg az a csalós szöveg nem túl szép, ha tudnád a telefonlehallgatás bűncselekmény, ezt pedig az Inter követte el. mind1 ebbe inkább ne menjünk bele.
  • Matthewpamer
    volt ilyen kérdés? nem, köszcsá
  • bmffm856
    csörgőlabdában egészen biztosan :)
  • bmffm856
    hasonlítsd össze az aláírásunkat:

Tied: "Tiszta mint az Inter!
    Campione d'Italia 2005/2006:Inter
    !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!"

Enyém: "Mindig lesznek olyanok akik gyűlölnek. De csak akkor győzhetnek, ha te is gyűlölöd őket."

Erről ennyit kiscsíra... :)
  • Matthewpamer
    csak irigykednek mert mi vagyunk a legjobbak
  • bmffm856
    az 1989-2005-ig terjedő időszakban is olyan sok scudettot nyertetek nemigaz? visszajut a juve, és mindenki azonos feltételekkel indul, és úgy is nyertek, akkor azt mondom ok... de a tavalyi, meg ha lesz akkor az idei, bocs de nem mérvadó... hogy miért nem azt nem magyarázom, mert egyszerűen nem akarod felfogni... még az igazság szó is éget benneteket mostanság, és ez sem véletlen... de nem megyek bele sokadszor is, csak r9 faszacsávóval a már-már szokásos köröket róttam le...
  • Matthewpamer
    mint te kb
  • fsgh
    elegem van már abból hogyha az Inter nyer scudettot az sose lesz az igazi(persze csak mások szerint-.-) ha jövőre nyernék akkor az lesz sz indok hogy a Juve csak most jutott fel??szánalmas...amúgy meg nem csak 2 csapat ellen játszottunk(Juve,Milan...)...ha nem vennéd észre 8 meccses győzelmi szériában vagyunk...sztem ha Juve itt van akkor is megverjük az Empolit,Romát..nagyon nagyot téved az aki azt mondja az idény végén HA megnyerjük a scudettot hogy nem érdemeltük meg...régóta azon bukjuk a bajnokságot hogy közép és kisapatoknál hagyunk pontokat...ez most nem történt meg eddig...
  • bmffm856
    kemény legény vagy ám :) igazi nethuszár :)
  • Matthewpamer
    1. Internazionale
    .
    .
    .
    16. Fiorentina

Lesz*rni lehet de felsz*rni....

• bmffm856
    ti előbb fogtok kiesni, minthogy tisztességes körülmények között (értsd: kizárások nélkül, és nem kereksaztalnál) scudettot nyertek cimbora ;)

amúgymeg:

"és akkor hol volt még az Inter? " ---> ott ahol most :) sehol :)
    "kár lenne egy ilyen jó kis csapatért" ---> jó ezt egy merdástól hallani :)
  • Matthewpamer
    nézd meg mikor regisztráltam, mikor nyitottam az Inter topicot plussz vonnyál le kb 3 évet és akkor hol volt még az Inter?
    Nah jólvan tedd magad vízszintesbe
    aztán nehogy kiessetek a végén kár lenne egy ilyen "jó" kis csapatért
  • bmffm856
    tudod az igazság fájdalma éppen ilyen reakciókat szokott szülni :)
  • Matthewpamer
    a k.a. :)
  • fsgh
    hát nem ma kapunk szívinfartust az is biztos...-.-
  • Zséé
    HT AC Milan 0 - 0 Torino
    HT Atalanta 1 - 0 Messina
    HT Cagliari 0 - 0 Parma
    HT Catania 0 - 0 Udinese
    HT Chievo 0 - 0 Fiorentina
    HT Empoli 0 - 0 Inter Milan
    HT Sampdoria 0 - 0 Siena

Jó izgalmasak eddig a mai meccsek :D
  • Kit--Kat
    Micsoda széles látókörű játékos, csak a franciák a mérvadó nagy védő játékosok, milyen véletlen, hogy MAldini belekerült...
  • fsgh
    Filkor Attilának van 1 pici esélye hogy bemutatkozzon a seria-a-ban hisz jelölve lett az Inter keretébe:)))
  • banok
    Juve topik rulez
  • Piero 7
    Adják vhol a juve meccset?
  • Zsolti9014
    Ezen lehetne sokat vitatkozni. Mindketten a labdát nézték, persze Canna sztem is érezte h jön Henry, ez a mozdulatából is látszik, de ilyen ütközés egy meccsen általában többször is előfordul. Ahogy a vállát felemeli az feltartásra és önvédelemre egyaránt utalhat. Amúgy ezt a nyilatkozatot nem én találtam ki, www.samsungsport.hu itt olvasható.
  • 9csöves9
    azért ne essél már túlzásokba

hol van egy feltartás egy mellbefejeléshez képest könyörgöm
  • jbal
    amikor Zidane megfejelte Materazzit milyen nagy dolog lett belőle pedig ott nem volt semmi belőle itt meg azért meg sérült Henry és semmi
  • 9csöves9
    börtönbe vele!
  • hunbasser
    én sem hiszem,h ilyet nyilatkozott volna

egyébként Canna volt a bűnös tényleg,látszott,h már várta,és beállt elé.
    nem volt nagy szabálytalanás,de azért fájt Henrynak,ez látszott
  • jbal
    itt van.Henry nem is látta Cannavarot,ő meg beállt Henry elé.nagyon jól látta h ki jön,hogy jön és direkt szabálytalankodott
  • 9csöves9
    nem hiszem hogy tényleg ilyet nyilatkozott
  • Zsolti9014
    Henry: Cannavaro nem ér semmit
    Külföldi labdarúgás
    Thierry Henry szerint az aranylabdás olasz védő semmiféle elismerést nem érdemel meg.

Az Arsenal csatára a világbajnoki döntőben tapasztalta meg milyen a cannavarói harcmodor, mikor a védő – a csatár állítása szerint – már az első percben szándékos sérülést okozott neki, amely az egész mérkőzésen kihatott a teljesítményére. Henry sérülése emlékezetes volt, mert az összecsapás elején percekig állt a játék a francia csatár alig tért magához Cannavaro belemenése után. Bár sokáig úgy tűnt, nem tudja folytatni a játékot, pár perccel később mégis visszaállt a pályára.

- Berlinben már az első percben kivett a játékból. Egyértelmű, hogy szándékosan taglózott le, márpedig az igazán nagyszerű védők nem tesznek ilyesmit. Ötven méterre voltunk a kaputól, otthagytam a labdát és megpróbáltam a előrefutni, ő pedig úgy tett, mintha nem látná, hogy jövök, és nekem jött. Ugyanezt tette később, az Eb-selejtezőnkön Riberyvel is. Egy nagy védő nem játszik így egy ilyen fontos mérkőzésen, ezért mondom azt, hogy Cannavaro értéktelen futballista. Az igazán nagyok, mint Laurent Blanc, Lilian Thuram, Paolo Maldini és Marcel Desailly is mindig kemények voltak, ugyanakkor korrekt módon játszottak, nem voltak alattomosak – támadta az aranylabdás védőt Henry.

szánalmas...
    Megvan a döntő kazettán, egyértelműen látszik, hogy Henry nekifutott Cannának, mert ki akarta állíttatni.
    Ez az irigység.
    Eddig sokra tartottam Henryt, de aki ilyeneket mond, az nem érdemel semmilyen díjat. Fáj neki hogy a VB legjobbja Cannavaro lett, és az Aranylabdát is ő nyerte. Inkább foglalkozna Zizou barátja fejesével, ha alattomosságról beszél.
  • Kit--Kat
    Alessandro Nestaról nem tudtok 1 képet amin magasba emeli a világbajnoki trófeát?
  • bmffm856
    na a te merdaintered sem mozgat meg azon a kevés igazi interesen és a kerekasztalscudetto óta exponenciálisan növekvő számú, provokátor divatszurkolókon kívül -mint ameilyen te is vagy- senkit :-)
  • Matthewpamer
    senkit -.-
  • LasCar16
    Sport1 ma 16:45 Milan TV. Milan-Lille, Bajnokok Ligája, 6. forduló
    ha vkit érdekel...