Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
kül ha azért vok faszfej,mert az olaszok a kedvenceima,akkor igen,faszfej vagyok
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Itt pont az a jó, hogy régi nagy zenéket dolgoztak át.
Persze az eredeti is ajánlott
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Zidane-t ezek után is tisztelem,tisztelni kell, hisz nem semmi karrierje volt,pár év múlva csak a tudásáról fognak beszélni és nem a bûntetteirõl. De viszont elítélem, mert így nem viselkedhet senki a pályán, még szerintem akkor se ha anyádat szídják,pedig azt én sem tûrném. Jobban járt volna,ha "csak" visszapofázik Matterazzinak, de õ nem, inkább játsza a tökös legényt. Sajnos így jött ki, sajnálom hogy nem Cannavarro nyerte az aranylabdát, nem sokon múlott,volt olyan klasszis mint Zidane, de sajnos sokan csak a támadójátékot nézik és az alapján döntenek.
Próbáltam nem elfogult lenni most, hisz én 94 óta az olaszoknak szurkolok,akkor Õk is ugyanúgy megérdemelték volna a kupát mint most a franciák. Ez a foci,ez benne a szép, egyszer lent egyszer fent....
GRAZIE MILLE ITALIA!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Vamos Argentina!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Ja, a VB-t.-ban le is divatdrukkereztek, mert 8 évesen szerettem a franciákat.
Hajrá Magyarország!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nincsenek meg valakinek azok a zenék amik az ünneplés alatt mentek?
Nekem nagyon tetszett különösen a Un' Estate Italiana
itt bele lehet hallgatni
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
bazz, nagyanyáméknál volt 4 csatorna (M1, TV2, RTL Klub, ami ha esik az esõ nem jön be, és egy román csatorna) persze meccs elõtt volt 1 kis zivatar szal fekete-fehérben néztem román nyelven 😄
szép volt...ennek így kelett lennie, Zidane meg felsült...:S
akkor te is ,,faszfej" vagy? mert te meg Materazzit ,,isteníted"....
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
:ASADAD
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
as roma: 25 - LEANDRO DAMIAN CUFRE'
udinese: 25 - MOROSINI Piermario
Lazio: 25 - Sanchez Emilson CRIBARI
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Materazzin meglepõdtem hogy nem pattant fel és ütött,egy olasz bajnokin valószínûleg földbe döngölte volna
pl. zidanet Istenítették,hogy milyen szépen csinálta,meg milyen jól játszott,meg hogy feláldozta magát Materazzi megleckéztetéséért.
eddig kedveltem zidanet,de rá kellett jönnöm,hogy egy alatvaló patkány,Materazzinak meg fáj a fasza zidane leckéjére,õ elérte a célját,kiküldték a franciát 😄
meg volt egy ilyen is.pl.az olaszok milyen szarul játszanak,védekeznek.
megint egy nagy lol.biztos szarul játszanak,azért nyerték a vb-t😄 no comment.
úgy látszik,nem mindenkinek tûnt fel,hogy melyik csapat védekezik legjobban 😄 nem láttam a vbn ilyen jól védekezni senkit,hogy néha hárman voltak a labdán és sarokba szorították,az ellenfél nem bírt csinálni semmit.
stb.stb. tegnap jól felcsesztek az ilyesmikkel.épp érdekel,mi a ti véleményetek.

Pirlo a legjobb
megerdemeltek a kupat