Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ha van valakinek videója a római ünneplésrõl,megköszönném

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Palinko
én az polasz csapatot Istenítem,mert már régóta nekik drukkolok.csak azt mondtam,hogy nem kell zidaneval olyan nagyra lenni.Materazzi most jobb mint Zidane szeritnem.Azt meg hülye aki nem ismeri el,hogy zidane egy nagy focista VOLT de mostmár másé a páõlya enyyi.
kül ha azért vok faszfej,mert az olaszok a kedvenceima,akkor igen,faszfej vagyok
ok azt megvárom és ezer thanks elõre is<#wave>. Amúgy olaszokat én is bírom<#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabber_saviola
csodálatos

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

james69holden
vazze mennyi ember <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

http://tonaz.altervista.org/zidane.html loool 😄😄D:

EmIn3m02

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

gabber_saviola
nah rai uno, jönnek a srácok 😊 <#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Az az eredeti az 1990-es VB zenéje volt de nemcsak õ az elõadó

Itt pont az a jó, hogy régi nagy zenéket dolgoztak át.
Persze az eredeti is ajánlott
RAI UNO !!!!
Breki33
Az emuléról most szedem 35%-van, de igéret szerint pár nap múlva felrakják nekem akkor kilinkelem.
Breki33
Az a Go West volt szerintem
Count Adyn
dehogy törlik a te szegénységi bizonyitványod<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

petee
azért elég lol fejük van😄, hány éve készült ez? Ezen vieri is rajtavan, meg a sérók is már régiek. Most a kopasz a trendi😊
Zidane-t ezek után is tisztelem,tisztelni kell, hisz nem semmi karrierje volt,pár év múlva csak a tudásáról fognak beszélni és nem a bûntetteirõl. De viszont elítélem, mert így nem viselkedhet senki a pályán, még szerintem akkor se ha anyádat szídják,pedig azt én sem tûrném. Jobban járt volna,ha "csak" visszapofázik Matterazzinak, de õ nem, inkább játsza a tökös legényt. Sajnos így jött ki, sajnálom hogy nem Cannavarro nyerte az aranylabdát, nem sokon múlott,volt olyan klasszis mint Zidane, de sajnos sokan csak a támadójátékot nézik és az alapján döntenek.
Próbáltam nem elfogult lenni most, hisz én 94 óta az olaszoknak szurkolok,akkor Õk is ugyanúgy megérdemelték volna a kupát mint most a franciák. Ez a foci,ez benne a szép, egyszer lent egyszer fent....
GRAZIE MILLE ITALIA!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Bandee1987
beraktam háttérnek 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Hegeace
Nekem a Un' Estate Italiana címû szám Gianni Nanni elõadásában van.

Heló szia remélem hogy vagy

chalezlopez
Szeva. Ugye láttad, hogy meddig feküdt ott? Zidane annyira lebombázta, hogy örülhet ha a bordái épen megúszták az esetet. Az ilyen patkányokat egyébként én is irtottam, amíg aktívan fociztam. (Láttad a videót a pizzás makiról?) Volt is pár eltiltásom miatta, de az "élet fontosabb mint a foci". Szerintem Zizouval bármit csinálhatnának, soha nem vergõdne a földön, mint egy sz**darab. Na pá mindenki! Akár törölhetitek is, mint a Foci VB 2006 topicot.

Vamos Argentina!

yo lenne leszedni ezeket...szóljatok,ha vmelyikõtök rájuk talál tölthetõ formában is

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zsolti9014
Az a szám nincs meg vkinek ami minden meccs után ment? We'll be the number one, vagy mi. Meg ami Brekinek is kell #4376, az nekem is kéne. kösz

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
De vége, nyertünk, zárták a VB-topikot is, minden jó!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A RTL Klub Fókuszban a francia drukkerek dicsérték az olaszokat, ott az igazság.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Vb-topik nemcsak téged, engem is felhúzott, személyes konfliktus is volt, de szarjuk le. Mi tudjuk h ITALIA a legjobb és ezt be is bizonyították. Az olaszok játszották legjobban saját játékukat!!! Zidane-t mindig szerettem, de most csalódtam benne.

Ja, a VB-t.-ban le is divatdrukkereztek, mert 8 évesen szerettem a franciákat.

Hajrá Magyarország!

<#eljen><#eljen> fõleg az ol-ol-oli Káán, a dzsingisz kán zenére 😊

McFrost
Van valami szõrme ügyben?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Breki33
Hello

Nincsenek meg valakinek azok a zenék amik az ünneplés alatt mentek?

Nekem nagyon tetszett különösen a Un' Estate Italiana
itt bele lehet hallgatni
Bandee1987
Gyerekek, mi a helyzet a bundabotránnyal? Nem mára volt várható az ítélethirdetés?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tigeroo
jah és tudnátok adni valami nagyfelbontású képet a csapatról + kupa?😄
háttérképnek kellene
tigeroo
nah, megjöttem meggyszedésrõl!
bazz, nagyanyáméknál volt 4 csatorna (M1, TV2, RTL Klub, ami ha esik az esõ nem jön be, és egy román csatorna) persze meccs elõtt volt 1 kis zivatar szal fekete-fehérben néztem román nyelven 😄

szép volt...ennek így kelett lennie, Zidane meg felsült...:S
DJ Bee18
de jó se sztem 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
õ elérte a célját,kiküldték a franciát 😄

akkor te is ,,faszfej" vagy? mert te meg Materazzit ,,isteníted"....

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Joey_The_Man
ezeket találtam még 😊) Melyikre tippelsz ? 😊

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

McFrost
McFrost
:ASADAD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
ha olasz poló, akkor az nem Zalayeta és nem is Conteh 😊

Joey_The_Man
juventus: 25 - Marcelo Danubio Zalayeta 😊
as roma: 25 - LEANDRO DAMIAN CUFRE'
udinese: 25 - MOROSINI Piermario
Lazio: 25 - Sanchez Emilson CRIBARI

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Palinko
ezt mindenki elismeri.teljesen igazad van,hogy a durva játékosok közé tartozik.
Joey_The_Man
Vettem egy olasz pólót.. és 25-ös szám van rajta 😊) Lehet ezért volt olyan olcsó 😄

gabber_saviola
Palermo: 25 Kewullay Conteh 😊

Joey_The_Man
Keresztkérdés: Olaszországban ki játszik 25-ös mezben ? nem a vb-n, hanem esetleg valamelyik klubba..

EmIn3m02
azért materazzi nem egy kisangyal..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Palinko
érdekesség:
a 2002-es vb n Totti mezébõl adtak el legtöbbet.(ha nem csal a memóm)
Palinko
sztem totti nem hozta a 100%ot,de nem volt rossz az biztos
Palinko
jaja.de úgy felcsesztek a fociérzékükkel.csak a nagy neveket nézik,semmi játéktudást nem néznek,meg kihallgatják a kommentátorokat.
gabber_saviola
igazán nincs mit

dindike
Mindig is tudtam, hogy az OLASZOK a nyerõk!!! Jogos a cím: "a világ legjobb csapata!!!" Totti a sérülése ellenére is istenien játszott, akárki akármit is mond! FORZA ITALIA!!!<#eljen><#eljen>

9csöves9
nekem az a véleményem,hogy le kell õket szarni

Materazzin meglepõdtem hogy nem pattant fel és ütött,egy olasz bajnokin valószínûleg földbe döngölte volna

Palinko
kül meg a foci vb topicban voltak ám nagy faszfejek.
pl. zidanet Istenítették,hogy milyen szépen csinálta,meg milyen jól játszott,meg hogy feláldozta magát Materazzi megleckéztetéséért.
eddig kedveltem zidanet,de rá kellett jönnöm,hogy egy alatvaló patkány,Materazzinak meg fáj a fasza zidane leckéjére,õ elérte a célját,kiküldték a franciát 😄
meg volt egy ilyen is.pl.az olaszok milyen szarul játszanak,védekeznek.
megint egy nagy lol.biztos szarul játszanak,azért nyerték a vb-t😄 no comment.
úgy látszik,nem mindenkinek tûnt fel,hogy melyik csapat védekezik legjobban 😄 nem láttam a vbn ilyen jól védekezni senkit,hogy néha hárman voltak a labdán és sarokba szorították,az ellenfél nem bírt csinálni semmit.
stb.stb. tegnap jól felcsesztek az ilyesmikkel.épp érdekel,mi a ti véleményetek.
9csöves9
remélem gyorsan az orra alá dugnak egy szerzõdést😊

Palinko
nincs véletlenül egy olasz csapat desktop háttér?mert szívesen ki tenném négy évre
szuperek az olaszok
Pirlo a legjobb
megerdemeltek a kupat