13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • DJ BP
    miköze Cannavarohoz? Amúgymeg csapatotok tagja volt akkor, nem?
  • 9csöves9
    Alex például Zidane miatt nem kapta meg,aki fejelt 2 gólt a vb-döntőben és ezért megkapta az aranylabdát
  • DJ BP
    Milyenek miatt?
  • jbal
    a Roma-Laziot adja majd a Rai?
  • Kit--Kat
    Én meg mondom...
  • Cucmey
    Én ezt azért nem mondtam volna!
  • Kit--Kat

Cannavaro 1 kutyaütő finoman szólva, köze sincs az aranylabdához.... Ilyenek miatt maradt le Alex is az aranylabdáról 97-98ban...
  • Zsolti9014
    a Messina ellen
  • Zsolti9014
    Külföldi labdarúgás
    Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hűséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.

"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetősége Buffon előtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekről azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végső hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következő szöveg olvasható.

"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ő az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-győzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba száműzték.

• Zsolti9014
    Filkor megint játszott, 3-0-nál állt be a kupában, a 71. percben.
  • fsgh
    Újabb magyar a Serie A-ban?
    Magyar labdarúgás

Az FTC labdarúgója egy hétig az élvonalbeli Chievo gárdájának vendége lesz.

Újabb magyar tehetség hívta fel magára a külföldi klubtulajdonosok érdeklődését: ezúttal a Ferencváros focistája, Bartha László áll mesés lehetőség előtt. A zöld-fehér klub hivatalos honlapja ugyanis bejelentette, hogy a 20 éves játékost meghívta a Chievo, hogy készüljön együtt az olasz bajnokság 17. helyén álló csapat keretével.
    A fiatal támadót természetesen már elengedte a túrára klubja, Bartha december 3-án utazik Olaszországba, ahol egy hét áll a rendelkezésére, hogy meggyőzze az észak-olasz klub szakvezetését: érdemes őt leszerződtetni.

nicsak nicsak:DDDVigyázat Olaszország jönnek a Magyarok:DDD
  • Nuno88
    grat Cannavaronak, megérdemelte!
  • LasCar16
    Barcásokkal nem lehet megértetni:P ők mindig Dinnyónak adnák...^^ akár csinál vmit akár nem...külön kategória..p
  • Cucmey
    Gratulálok Cannavaronak!! Abszolút megérdemelte!!!
    Nagyon örülök hogy ő nyerte!! :)))))
  • Zsolti9014
    Ez szép tőle!
  • Zsolti9014
    A friss aranylabdás védő egykori klubjának és az olasz válogatottnak köszönte meg, hogy elnyerhette az elismerést.

Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás előtt tisztában volt vele, hogy idén őt választották a legjobban teljesítő futballistának, ennek ellenére őszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védője elmondta: az Aranylabda nemcsak az ő elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.

- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkőzést játszottam, ezek alatt négy gólt lőttem, és mindegyikkel mérkőzést döntöttem el. Természetesen a vb-győzelem is közrejátszott mostani elsőségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnőttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védő.

• DJ BP
    nem mindenki látja be, lásd Barca topic...
  • LasCar16
    2005/06-os idényt nézik aminek a csúcspontja a VB volt..magasan a legjobb volt..lehet ha Cannavaro nincs akkor Buffon is kap pár gólt^^...szvsz
    plusban még a scudetto a Juvéval...szal megérdemelte;)
  • DJ BP
    Buffon miért jobban, mint Canna, nem értem? Ha már az a baj, hogy védő, ő meg kapus...
  • 9csöves9
    de Monica Beluccinak jobban :D

• gabber_saviola
    nagyon jól áll neki az aranybogyó :)
  • 9csöves9
  • Kit--Kat
    Én is Buffonnak adtam volna... Canna....
  • gabber_saviola

nagyon is megérdemelte
  • banok
    Megérdemelte. grat.
  • Zsolti9014
    egyezik a véleményünk! :DDD (#6130)
  • gercse
    igen, ott van az utsó tagmondatodban neked is,
    szívem szerint én is inkább Buffonnak adtam volna
  • 9csöves9
    továbbra sem értem mi a nevetséges

a védekezésre alapuló olasz bajnokságban ő lett a legjobb védő,és tényleg folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtott.a vb-ről ne is beszéljünk mert az egyértelmű.

bajnokságot és világbajnokságot nyert,ennyi szerintem teljesen megérdemelte de szívem szerint én is Buffonnak adtam volna
  • Zsolti9014
    Canna tényleg nagyot játszott a VB-n, meg az egész szezonban, egészen a madridi időszakIG, viszont az nem volt vmi fényes. Viszont ha nemcsak a játékos, hanem az emberi értékeket (klubhűség, nehéz időszakban) vizsgáljuk, akkor Buffon simán veri.
  • Mor3llo
    Na ja.Ha ennyire olaszt akarnak az Aranylabdásnak, akkor inkább Buffon az aki megérdemelte volna.
  • Mor3llo
    Én nevetségesnek tartom..
  • Zsolti9014
    grat, megérdemli (Buffonnak adtam volna, de így is jó :D)
  • Kit--Kat
  • james69holden
    CANNAVARO-é az aranylabda, grat neki

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127769
  • 9csöves9
    http://www.youtube.com/watch?v=G0GyYaI6DoU
  • bmffm856
    továbbra is kegyetlenül tetszik a 4 csillagos címer :DDDDDDDDDdddd
  • james69holden
    totti mai 2. góljáról nincs linketek?
    tetszett, megnézném újra
  • McFrost