13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
DJ BP #6161 miköze Cannavarohoz? Amúgymeg csapatotok tagja volt akkor, nem? -
#6160 Alex például Zidane miatt nem kapta meg,aki fejelt 2 gólt a vb-döntőben és ezért megkapta az aranylabdát -
DJ BP #6159 Milyenek miatt? -
#6158 a Roma-Laziot adja majd a Rai? -
#6157 Én meg mondom... -
#6156 Én ezt azért nem mondtam volna! -
Cannavaro 1 kutyaütő finoman szólva, köze sincs az aranylabdához.... Ilyenek miatt maradt le Alex is az aranylabdáról 97-98ban... -
#6154 a Messina ellen -
#6153 Külföldi labdarúgás
Egész oldalas hirdetést vásárolt három olasz napilapban a Juventus. A torinói klub így szeretné megköszönni világbajnok kapusának, Gianluigi Buffonnak az egész éves munkát és a hűséget, illetve megvigasztalja az elszalasztott Aranylabda miatt.
"A mezszámod megmutatja, ki vagy!" Ezzel a kijelentéssel és egy hatalmas fényképpel tiszteleg a Juventus vezetősége Buffon előtt, aki káprázatos teljesítményével világbajnoki címhez segítette az olasz futballválogatottat. Az év végi elismerésekről azonban lecsúszott, az Aranylabdát Fabio Cannavaro nyerte, a FIFA Év játékosa szavazásán pedig nem került be a végső hármasba. Az egész oldalas hirdetés alján a következő szöveg olvasható.
"Az egyesület, a csapattársak, a szurkolók és a szponzorok hálásan köszönik, hogy Gigi Buffon most és mindörökké hozzájuk tartozik, ő az igazi numero uno." A Juventus kapusa a németországi vb-győzelem után annak ellenére is visszatért kedvenc klubjához, hogy azt a hírhedt bundabotrányban való érintettsége miatt a másodosztályba száműzték.
-
#6152 Filkor megint játszott, 3-0-nál állt be a kupában, a 71. percben. -
#6151 Újabb magyar a Serie A-ban?
Magyar labdarúgás
Az FTC labdarúgója egy hétig az élvonalbeli Chievo gárdájának vendége lesz.
Újabb magyar tehetség hívta fel magára a külföldi klubtulajdonosok érdeklődését: ezúttal a Ferencváros focistája, Bartha László áll mesés lehetőség előtt. A zöld-fehér klub hivatalos honlapja ugyanis bejelentette, hogy a 20 éves játékost meghívta a Chievo, hogy készüljön együtt az olasz bajnokság 17. helyén álló csapat keretével.
A fiatal támadót természetesen már elengedte a túrára klubja, Bartha december 3-án utazik Olaszországba, ahol egy hét áll a rendelkezésére, hogy meggyőzze az észak-olasz klub szakvezetését: érdemes őt leszerződtetni.
nicsak nicsak:DDDVigyázat Olaszország jönnek a Magyarok:DDD -
#6150 grat Cannavaronak, megérdemelte! -
#6149 Barcásokkal nem lehet megértetni:P ők mindig Dinnyónak adnák...^^ akár csinál vmit akár nem...külön kategória..p -
#6148 Gratulálok Cannavaronak!! Abszolút megérdemelte!!!
Nagyon örülök hogy ő nyerte!! :))))) -
#6147 Ez szép tőle! -
#6146 A friss aranylabdás védő egykori klubjának és az olasz válogatottnak köszönte meg, hogy elnyerhette az elismerést.
Fabio Cannavaro már a párizsi Aranylabda-átadás előtt tisztában volt vele, hogy idén őt választották a legjobban teljesítő futballistának, ennek ellenére őszintén örülni tudott a trófeának. A Real Madrid védője elmondta: az Aranylabda nemcsak az ő elismerése, hanem a Juventusé és az olasz válogatotté is.
- Természetesen viszem magammal Madridba a trófeát, de ha tehetném elvinném Torinóba is, mert remek szezont zártam a Juventusnál. Harminchét mérkőzést játszottam, ezek alatt négy gólt lőttem, és mindegyikkel mérkőzést döntöttem el. Természetesen a vb-győzelem is közrejátszott mostani elsőségemben, ezért szeretném megköszönni a torinói csapattársaimnak és a válogatott futballistáinak is, hogy nyerni tudtam. Jó lenne megmutatni az Aranylabdát Nápolyban is, ahol felnőttem, és ahol az utcákon focizva lettem labdarúgó. Szeretném megmutatni azoknak a nápolyi gyerekeknek is, akik nehéz körülmények között élnek a városban – mondta a 33 éves védő.
-
DJ BP #6145 nem mindenki látja be, lásd Barca topic... -
#6144 2005/06-os idényt nézik aminek a csúcspontja a VB volt..magasan a legjobb volt..lehet ha Cannavaro nincs akkor Buffon is kap pár gólt^^...szvsz
plusban még a scudetto a Juvéval...szal megérdemelte;) -
DJ BP #6143 Buffon miért jobban, mint Canna, nem értem? Ha már az a baj, hogy védő, ő meg kapus... -
#6142 de Monica Beluccinak jobban :D
-
#6141 nagyon jól áll neki az aranybogyó :) -
#6140 -
#6139 Én is Buffonnak adtam volna... Canna.... -
nagyon is megérdemelte -
#6137 Megérdemelte. grat. -
#6136 egyezik a véleményünk! :DDD (#6130) -
#6135 igen, ott van az utsó tagmondatodban neked is,
szívem szerint én is inkább Buffonnak adtam volna -
#6134 továbbra sem értem mi a nevetséges
a védekezésre alapuló olasz bajnokságban ő lett a legjobb védő,és tényleg folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújtott.a vb-ről ne is beszéljünk mert az egyértelmű.
bajnokságot és világbajnokságot nyert,ennyi szerintem teljesen megérdemelte de szívem szerint én is Buffonnak adtam volna -
#6133 Canna tényleg nagyot játszott a VB-n, meg az egész szezonban, egészen a madridi időszakIG, viszont az nem volt vmi fényes. Viszont ha nemcsak a játékos, hanem az emberi értékeket (klubhűség, nehéz időszakban) vizsgáljuk, akkor Buffon simán veri. -
#6132 Na ja.Ha ennyire olaszt akarnak az Aranylabdásnak, akkor inkább Buffon az aki megérdemelte volna. -
#6131 Én nevetségesnek tartom.. -
#6130 grat, megérdemli (Buffonnak adtam volna, de így is jó :D) -
#6129 -
#6128 CANNAVARO-é az aranylabda, grat neki
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=127769 -
#6127 http://www.youtube.com/watch?v=G0GyYaI6DoU -
#6126 továbbra is kegyetlenül tetszik a 4 csillagos címer :DDDDDDDDDdddd -
#6125 totti mai 2. góljáról nincs linketek?
tetszett, megnézném újra -
#6124 mindenhol segítünk -.-
sárga angyal:P -
#6123 erre nem tudok neked válaszolni, mivel egy képről ollóztam ki -
#6122 az italia szöveg milyen fonttal van?mármint a nevére vagyok kíváncsi