Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UGYANAKKOR EGY VILÁG OMLOTT ÖSSZE BENNEM, ZIDANE MIATT. SOKÁIG (TEGNAPIG) A PÉLDAKÉPEM VOLT, DEL PIERO MELLETT. NAGYOT CSALÓDTAM BENNE.
NEM VEHETTE EL TÕLÜNK A BÍRÓ SEM, CAMPIONI DEL MONDO!!!
Hajrá Magyarország!
A SamsungSport.hu a teljes világbajnokság idején figylemmel követte a csapatok és a játékosok teljesítményét. Most, hogy minden mérkõzést lejátszottak és véget ért a világbajnokság, honlapunk osztályzatai alapján Fabio Cannavaro lett a világbajnokság legjobb játékosa, aki természetesen a vb álomcsapatába is bekerült.
A 18., németországi világbajnokság álomcsapata a SamsungSport.hu szerint (zárójelben a játékosok átlagosztályzatait olvashatják):
A vb álomcsapata: Buffon (6,50) – Zambrotta (6,50), Thuram (6,29), Cannavaro (6,57), Lahm (6,57) – Vieira (6,43), Pirlo (6,29), Gattuso (6,33) – Zidane (5,67) – Henry (5,86), Klose (6,16).
A vb legjobb játékosa címet, a világbajnok olasz csapat kapitánya, az egész tornán szinte hibátlanul futballozó Fabio Cannavaro érdemelte ki. A gyõztes talján válogatott egyébként öt játékost delegált a vb álomcsapatába.
A világbajnokságon azonban további játékosok is nagyszerû és maradandó teljesítménnyel rukkoltak elõ! Íme a világbajnokság B-csapata:
A B-csapat: Ricardo (6,17) – Sagnol (6,00), Mertesacker (5,50), Materazzi (6,00), Grosso (5,83) – Ribery (6,00), Maniche (5,83), C. Ronaldo (6,20) – Riquelme (5,80) – Podolski (5,71), Crespo (5,75).
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
jó sokat <#vigyor3>#vigyor3>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
én õsszel Milanoba megyek ha minden igaz egy ismerõshöz a Juve-Milan B-liga csúcsrangadójára😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
holnap megveszem a gazzettát 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hihetetlen volt a mai este, kis pisis korom óta vártam erre a pillanatra! =) ITALIA CAMPIONE DEL MONDO!!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jó éjszakát már szinte nem is kell kívánnom, hisz az már megvan 😊
Azért jó éjt mindenkinek!!!
FORZA ITALIA!!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
és Grosso az egyik új kedvencem a sok közül
ja és Materazzit is megkedveltem, annak ellenére, hogy nagyon nem szerettem és durvának tartottam!
Avanti Italia!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
2.CANNAVARO
3.BUFFON
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Ha Buffon 11-est fogott volna,akkor õt választanák.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
az ünneplés nagyon jóra sikerült
Forza Italia!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
ÉN AZT MONDOM, HOGY BUFFON.
Zidane-ban csalódtam picit, de hát ez van, a lényeg a lényeg!!! <#worship>#worship><#taps>#taps>
Már csak a holnapi eseményekre leszek kíváncsi...
Avanti Italia!